Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Ο Ερμής έχει «μήνυμα» για τα Ζώδια της Φωτιάς! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη! Για λίγες μέρες ακόμα, μη νομίζετε, οπότε λίγο πριν ταξιδέψει για άλλη Γη και άλλα μέρη, έχει τα κέφια του και θέλει να στείλει τα μηνυματάκια του, τα χαρωπά, κυρίως στα Ζώδια της Φωτιάς! Στους Κριούς, στα Λιοντάρια και στους Τοξότες! Οπότε το ΠΣΚ αυτό, είναι γεμάτο από εκπλήξεις, από τις πιο συνηθισμένες, μέχρι και τις πιο ασυνήθιστες! 

Πριν μπείτε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και το τέλος του έτους, θα χρειαστεί να κάνετε μια προετοιμασία, όχι μόνο για αυτά που θα έρθουν, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ημέρες! Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι η ηρεμία, η αγάπη, η καλή συνεννόηση και στο σπίτι σας, να υπάρχει τάξη και ασφάλεια! Μη περιμένετε κανένα θαύμα, το θαύμα είστε εσείς!

Ο Ερμής λοιπόν, δείχνει την κατεύθυνση, ανοίγει μονοπάτι, ανάβει το πράσινο το φως, άντε σας στρώνει και μερικά ροδοπέταλα, αρκεί ο καθένας από εσάς, να το πάρει λίγο αλλιώς το πράγμα! Καμία αναβολή δεν επιτρέπεται, τίποτα δε θεωρείται δεδομένο στη ζωή αυτή, στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε όπως και στην ταινία.. You’ve got mail..! Γνώριζε ο ένας τον άλλον.. όμως αυτά που είχαν εξομολογηθεί μεταξύ τους ως άγνωστοι.. ήταν πιο σπουδαία! Αγαπήθηκαν μέσα από ένα mail.. Για αυτό και ο Ερμής.. ζήλεψε και σκέφτηκε να κάνει το ίδιο..

φιλάκια.. 💋


Κριός
Το μήνυμα του Ερμή είναι “make love, not war”! Από το να τσακώνεστε λοιπόν με όλο τον κόσμο, για ποικίλα θέματα, είναι προτιμότερο να δείχνετε ψύχραιμοι και συνεργάσιμοι, γιατί έτσι θα έχετε συμμάχους δίπλα σας και όχι εχθρούς! Ο Ερμής σας κλείνει το μάτι πονηρά και ίσως λάβετε ερωτικά μηνυματάκια από υπάρξεις που έχετε γοητεύσει κάποια στιγμή στο παρελθόν! Το φλερτ έχει την τιμητική του τις μέρες αυτές, είναι ψυχοθεραπευτικό, φέρνει χαμόγελα, οπότε μήπως κάποιος εκεί έξω, αξίζει μια ευγενική απάντηση από εσάς; Ο άτακτος Ερμής βοηθά πολύ, στο να χάσετε λογαριασμούς προς πληρωμή, κατά λάθος; Επίτηδες; Μήπως κρυφάκουσε τα παραπονάκια σας; Καιρός να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα!

Λέων
Το μήνυμα του Ερμή είναι «ζητήστε, για να λάβετε»! Είναι μέρες που νιώθετε απίστευτη ένταση, άγχος, απογοήτευση, γιατί συνήθως τέτοιες εποχές, οι δικοί σας άνθρωποι, σας γέμιζαν με δώρα όλων των ειδών, ενώ όσο τα χρόνια περνούν, όχι μόνο δε συμβαίνει αυτό, αλλά τα οικογενειακά τα πρόσωπα είναι όλο και λιγότερα, για αμέτρητους λόγους! Φέτος και τούτη τη φορά, εσείς θα αποζητήσετε τον Αϊ Βασίλη με τα δώρα του, εσείς θα φτιάξετε τη λίστα, εσείς θα επιμείνετε, αν θέλετε η τσέπη σας να γεμίσει από χρήμα! Σηκώστε το τηλέφωνο, επιδιώξτε συναντήσεις, δείξτε όμορφα συναισθήματα σε εκείνους που τα αξίζουν και μη φοβάστε, το φακελάκι θα μπει κρυφά στην τσέπη σας! Ω μια «μωβ» έκπληξη! Υπάρχουν ακόμα αυτά;

Τοξότης
Το μήνυμα του Ερμή είναι η λέξη «Σ’Αγαπώ»! Να την πείτε, να τη φωνάξετε δυνατά, να την εννοείτε και οι πράξεις σας να το αποδεικνύουν! Καλό είναι τις μέρες αυτές να παραμερίσετε τις φιλοδοξίες σας και την επιθυμία σας για το χρήμα και να εστιάσετε στις ανθρώπινες σχέσεις σας! Βασικό είναι να ηρεμήσουν τα πράγματα, κυρίως στο σπίτι, να δείξετε κατανόηση στους προβληματισμούς των άλλων και να βοηθήσετε όπως μπορείτε! Αν και προτιμάτε τις μοναξιές σας και την ησυχία σας, καλό είναι να τις ξεπεράσετε, γιατί εσείς θα κάνετε την αρχή για εκείνο το γιορτινό κλίμα που είναι καθοδόν! Το χρήμα είναι όμορφο όταν το μοιράζεστε και όχι όταν το κάνετε μασούρι! Πάρτε το απόφαση και επενδύστε στον εαυτό σας!

magicfariel

Φωτογραφία από chenspec από το Pixabay