Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Ένας «Πλουτώνιος» Δεκέμβρης για τα Ζώδια του Νερού! by MagicF’Ariel..

Δεκέμβριος 2021 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και για να είμαι δίκαιη, όσο μπορώ, αποφάσισα να γράψω για τα ζώδια του Νερού, γιατί σπάνια αναφέρομαι στους Ιχθύες, παραπονάκια από εδώ και εκεί, το πήρα αλλιώς το πράγμα!

Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Εκρηκτικός για τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, γεμάτος ελπίδα για τους Ιχθύες! Απίστευτο και όμως αληθινό!






Όπως φαίνεται, μέχρι ο Δεκέμβρης να φτάσει στο τέλος του, αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα περάσετε μέσα από σαράντα κύματα σε ψυχολογικό επίπεδο, δουλειά πολύ, άγχος, νέα project, από όλα τα καλά έχει ο μπαξές! Οι μέρες 07/12 και 08/12 θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί πολλά τα κουτσομπολιά, φτάνουν στα αυτιά σας, νέα πολύ παράξενα και παραφέρεστε κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας! Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, σας ανακατώνουν κανονικά και δε ξέρετε το τι να πρώτο πιστέψετε! Κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα και εκεί είναι η παγίδα! Που σημαίνει πως όσο πιο ψύχραιμοι είστε, άλλο τόσο το παιχνίδι θα παραμείνει υπέρ σας!

Ο Άρης ακόμα από τον Σκορπιό, θα κάνει τα πάντα για να ξεσπάσετε και να εκτεθείτε! Ασυγκράτητοι, από όλες τις απόψεις! Και δε πρέπει.. Μια κρύο και μια ζέστη, μέχρι και τις 19/12 που έχει Πανσέληνο στους Διδύμους! Ένα πολύ χαρωπό Φεγγάρι, που ευνοεί τα ζώδια του Νερού κυρίως! Ξυπνά την παιδική σας την πλευρά, είστε αυθόρμητοι, θέλετε με μεγάλη αγωνία να έρθουν Χριστούγεννα! 

 Η Αφροδίτη όμως ανάδρομη στις 19/12 από το ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει σύννεφα στις σχέσεις σας, ξεσκεπάζει πολλά συναισθήματα και το πώς αληθινά θα το διαχειριστείτε αυτό, μόνο εσείς το γνωρίζετε! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, κάνει παρέα στην Αφροδίτη όλο τον Δεκέμβρη και ο σκοπός του είναι καθοριστικός! Η σελίδα θα αλλάξει, σίγουρα προς το καλύτερο, για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αλλά η διαδρομή μέχρι να συμβεί αυτό, σκοτεινή, δύσβατη, τρομαχτική, μεταφορικά πάντα.. φαντάζεστε τι σας λέω;;;

Ο Κρόνος με τον Ουρανό, προσμένουν με μεγάλη αγωνία το φινάλε του Δεκέμβρη, (24/12) γιατί τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι απρόβλεπτα με μια γεύση γλυκόξινη! «Μοναχικά» Χριστούγεννα για τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, φαντασμαγορικά για τους Ιχθύες! Να προτείνω λίγοι και καλοί για όλους και οτι απρόβλεπτο θέλει, ας προκύψει!
Υποθέτω πως ο Πλούτωνας έχει σκοπό να το τερματίσει! Ζόρικη υπόθεση, αλλά κάτι που δε τραβάει άλλο, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει! Τα φετινά οικογενειακά σουαρέ, κρύβουν πικρές αλήθειες, κάποιες δυσβάστακτες, όμως οι αποφάσεις θα παρθούν και όπως το λέω, «Επιλογές & Συνέπειες»!

Το φινάλε του Δεκέμβρη έχω την εντύπωση πως θα είναι άκρως απελευθερωτικό, μιας που ο Ερμής από τον Αιγόκερω, παρέα με την Αφροδίτη, ετοιμάζουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς εκεί έξω! Φαντάζομαι γιορτάζουν την επίσκεψη του Δία στους Ιχθύες! Και έχει όρεξη ο Δίας για δημιουργικότητα φουλ! Βαστάτε γερά μέχρι τότε..

φιλάκια..

Καρκίνος
Όπως φαίνεται Καρκινάκια μου γλυκά και πολύ γκρινιάρικα, το σύμπαν σας άφησε το καλύτερο για το τέλος! Τι Δεκέμβρης είναι αυτός, θα δείξει ο λογαριασμός στο τέλος! Από τη μια τα επαγγελματικά σας, από την άλλη η προσωπική σας η ζωή, δυο θέματα που καίνε τα σωθικά σας καθημερινά, να που η χθεσινή Έκλειψη Ηλίου παρέα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη (4/12), έχουν σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια όλα τα βάσανά σας για να τα λύσετε και όχι να τα θάψετε! Αρκετοί μπορεί να μπείτε σε ένα δίλημμα τύπου, μήπως να ρίξετε βάρος εκεί που σας χρειάζονται περισσότερο; Ο σκοπός είναι να βελτιώσετε τη ζωή σας και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας! Κάποια θυσία θα την κάνετε, παλιά κακιά συνήθεια τον Ολύμπιων Θεών!
Το πρώτο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ευχάριστο, αλλά έχει συγχρόνως πολύ τρέξιμο και μπόλικο άγχος, για το αν θα καταφέρετε να τελειώσετε με τις δουλειές σας, μπας και κάνετε γιορτές στο σπίτι! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σα να έχει δυο πρόσωπα τις μέρες αυτές! Από τη μια σας βοηθά να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, ή να γυρέψετε ένα νέο ταίρι, από την άλλη όμως μόλις γυρίσει ανάδρομη (19/12), πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, πιο καλή η μοναξιά! Ζόρικα τα φετινά Χριστούγεννα, από συναισθηματικής άποψης!
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές! Είναι αυτός που προκαλεί έντονες, καταστροφικές συμπεριφορές, γιατί η σελίδα κυρίως στην ερωτική σας τη ζωή, πρέπει να αλλάξει και σίγουρα προς το καλύτερο! Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας, που αρκετοί Καρκίνοι θα πάρετε το αίμα σας πίσω! Αν κάποιος σας πλήγωσε, σας αποθάρρυνε, σας έριξε στα πατώματα, έτσι επειδή, θα φροντίσετε, αυθόρμητα πλέον να ανταποδώσετε, πώς να το πω, ωρίμασε το φρούτο και όπου να’ναι θα πέσει!
Η Πανσέληνος στους Διδύμους, (19/12), βοηθά πολύ, στο πιο καλή η μοναξιά! Προτιμάτε το κρεβατάκι σας και την ησυχία σας! Δε σας βγάζουν κουβέντα λέμε! Ο Κρόνος με τον Ουρανό, μέρες γιορτινές (24/12) απρόβλεπτα ρίχνουν στο τραπέζι σας, ότι λάθη έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια! Είτε αφορούν την ερωτική σας ζωή, είτε την τσέπη σας! Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχατε διαλέξει ένα άλλο μονοπάτι! Η απάντηση εδώ είναι .. «αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν πατίνι»! Σας χρυσώνουν το χάπι τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη! Το νου σας..!
Υ.Γ. Η Αφροδίτη με τον Ερμή φέρνουν νέα που σας προκαλούν ένα καρδιοχτύπι!

Σκορπιός
Ας ξεκινήσω με αυτόν τον Άρη, που ακόμα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας έχει «ξετινάξει» ψυχολογικά και από όλες τις απόψεις! Φτάσαμε Δεκέμβρη και νιώθετε πως πλέον είστε έτοιμοι για όλα, οπότε αμφιβάλλω αν το τραπέζι των Χριστουγέννων θα είναι γιορτινό και χαρωπό! Οικογενειακά ευτράπελα προσεχώς, αλλά ας το πάρουμε από την αρχή! Ο Πλούτωνας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τις μέρες αυτές! Βάζει απίστευτες ιδέες μέσα στο κεφάλι σας, σας κάνει να θελήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας σε όλα τα επίπεδα και να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Τολμηρές, αισιόδοξες σκέψεις που αφορούν το άτομό σας, όμως ενοχλούν απίστευτα τους τριγύρω! 
Σήμερα 05/12 και αύριο 06/12, ο πονηρός ο Άρης επιτρέπει να κάνετε τέτοια όνειρα, θέλει πολύ να δει μέχρι πού θα το φτάσετε! Συνεργάζεται με τον Πλούτωνα, γιατί προφανώς η λίστα πρέπει να φτιαχτεί, καλού-κακού! Από τα μέσα του Δεκέμβρη και μετά, ο Άρης πια στον Τοξότη, σας ξεσηκώνει για shopping therapy και πολλά δωράκια κάτω από το δέντρο! Βάζετε χέρι στις αποταμιεύσεις σας, κακό αυτό, μήπως να το αποφύγετε;
Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) σας εκθέτει σε οικονομικό επίπεδο! Κάποιος μαθαίνει τις σπατάλες σας, ενώ χρωστάτε από δω και εκεί!
Η Αφροδίτη ανάδρομη την ίδια μέρα, σας προβληματίζει για τις σχέσεις ζωής που έχετε και κρέμονται από μια κλωστή! Τι θα γίνει λοιπόν; Θα πιάσετε ψαλίδι και τέλος η κλωστή; Ή όχι; Οικογενειακά προβλήματα σε πρώτο πλάνο! Ο Πλούτωνας κατά βάθος σας θέλει να αποδράσετε από τα πάντα όλα και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να κάνετε ριζικές αλλαγές! 
Ο Κρόνος με τον Ουρανό (24/12), ξεστρώνουν με άγαρμπο τρόπο το οικογενειακό τραπέζι! Το σύμπαν σας σπρώχνει στο να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Να αλλάξετε σπίτι, γειτονιά, φίλους, σύντροφο, να διαγράψετε ακόμα και το σήμερα! Αν και ερωτικά η Αφροδίτη σας βάζει σε σκέψεις να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ένα πρόσωπο, όλοι οι υπόλοιποι προστάζουν όχι απλά να αλλάξετε σελίδα, αλλά να φτιάξετε ένα βιβλίο από την αρχή! 
Εργασία και χαρά έχει το φινάλε του Δεκέμβρη και το δώρο είναι περισσότερα λεφτά! Συνήθως λένε όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη, αλλά στην περίπτωση τη δική σας, ισχύει το αντίθετο!
Υ.Γ. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας μετακομίζει, αμέτι-μουχαμέτι!

Ιχθύες
Χρυσά μου πλασματάκια, το γράφω και το ξανά γράφω, όταν το σύμπαν «καίγεται» αστρολογικά, εσείς απογειώνεστε και είστε μέσα στην τρελή τη χαρά! Οι πρώτες είκοσι μέρες του Δεκέμβρη, είναι αφιερωμένες στις επαγγελματικές σας τις υποχρεώσεις!
Η χθεσινή Έκλειψη Ηλίου (4/12) παρέα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σας απογειώνουν σε θέματα καριέρας, είστε το τιμημένο το πρόσωπο, δε φοβάστε να πειραματιστείτε, ούτε να αναλάβετε νέες ευθύνες! Και μέσα στην τρέλα των ημερών, ίσως να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, ή να σας αναθέσουν ένα νέο project, που ναι μεν αλλά! Ποιες προτεραιότητες; Όλα μαζί συγχρόνως και τρεχάτε ποδαράκια μου! 
Ο φίλτατος Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, (14/12) σας την έχει φυλαγμένη, γιατί κάποιος σας ζηλεύει εκεί έξω, κάποιος θα σας δείξει το αληθινό του το πρόσωπο, οπότε κόντρες, φασαρίες και εντάσεις, προκύπτουν με άτομα της δουλειάς που έχουν τα φόντα να σας τρενάρουν και να σας εκθέσουν, έτσι, από βίτσιο!Από τη μια λοιπόν χαρές και γλέντια γιατί υπάρχει κοινό που σας θαυμάζει και σας θέλει στην παρέα του και από την άλλη κλάματα και δράματα γιατί κάποιος σας σαμποτάρει! Ψυχραιμία λοιπόν, μπας και έρθουν τα Χριστούγεννα! 
Η Αφροδίτη ανάδρομη (19/12) σας κάνει μεγάλη ζημιά σε ερωτικό επίπεδο! Ξαφνικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και ξαφνικά ίσως να χρειαστεί να διαλέξετε παρέα, γιατί τα πολλά ταμπλό μόνο συμφορές φέρνουν! Μεγάλες κιόλας! 
Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) σας μεταμορφώνει σε πολύ άτακτα παιδιά, οπότε εκείνες τις ημέρες, τρεις πριν και τρεις μετά, νυχτοπερπατάτε πιο συχνά, συναναστρέφεστε με μυστήριες παρέες, όλοι οι πειρασμοί μπροστά σας, στα ξαφνικά! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια, που σας επηρεάζουν άμεσα! Είστε η ψυχή της παρέας και αρκετοί θα σας αποζητήσουν έντονα! Εκμεταλλευτείτε το για να φτιάξετε διάθεση και να μπείτε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!
Λίγο το νου σας γύρω στις 24/12 γιατί ο Κρόνος με τον Ουρανό σας αλλάζουν το πρόγραμμα και τελικά πού θα γευματίσετε και με ποιον;;; Απρόβλεπτες οι μέρες αυτές σε προσωπικό επίπεδο, άλλα κανονίζετε, άλλα σας προκύπτουν, όμως δε πειράζει, οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, οφείλονται στους Καλικάντζαρους.. που ετοιμάζονται όπου να’ναι να βγούνε παγανιά! Όπως και να έχει και τα καλύτερα έρχονται, μιας που ο Δίας ετοιμάζεται να έρθει στο ζώδιό σας! Τέλος του χρόνου, θα σας έχει πει ήδη hello! Δικαιώνεστε για κάτι και νιώθετε απίστευτη εσωτερική απελευθέρωση!
Υ.Γ. Santa Clause is coming to town! Καιρός να το τραγουδήσετε πολλές φορές!

magicfariel

Φωτογραφία από Brigitte makes custom works from your photos, thanks a lot από το Pixabay