Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Το ταξίδι της ανάδρομης Αφροδίτης, στο ερωτικό μας παρελθόν! by MagicF’Ariel..

19/12/2021 – 29/01/2022 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το καλύτερο το κράτησε το σύμπαν για το τέλος του χρόνου, όπως φαίνεται!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι απλά ένα γεγονός αστρολογικό, αλλά ανάδρομη, είναι ένα φαντασμαγορικό και πολύ ονειρεμένο γεγονός! Ξαφνικά η Θεά μας βάζει σε διαδικασία να βγούμε στην αγορά και να ξεπαραδιαστούμε, μας δημιουργεί επιθυμίες, ανάγκες πολύ ακριβές, θέλει μέρες που είναι να μας ευχαριστήσει, αλλά να ξέρετε τον λογαριασμό εμείς θα τον πληρώσουμε, όχι εκείνη! Πειρασμούς στο διάβα μας, μοιράζει και όποιος τσιμπήσει!

Όμως το πιο σπουδαίο από όλα είναι πως αποζητά μοιραίες, ερωτικές συναντήσεις, με άτομα από το παρελθόν μας! Εμφανίζει εκείνα τα πρόσωπα που έχουμε αφήσει αμέτρητες εκκρεμότητες, που ποτέ δε μπήκε εκείνη η ρημάδα η τελεία, που κάθε τέτοια εποχή, οι σκέψεις μας και η καρδούλα μας, αποζητά εκείνα τα δυο μάτια, που αγαπήσαμε αληθινά και ας μη μας αγάπησαν ποτέ! Ναι μεν η Αφροδίτη είναι η πρωταγωνίστρια, όμως πίσω από τη σκηνή, κρύβεται ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος! Ζόρικη που είναι η αληθινή αγάπη!!!

Πώς έχει η ιστοριούλα..

Μια φορά και έναν καιρό, δυο ψυχές συναντήθηκαν, μαγεύτηκαν ο ένας από τον άλλον, φλέρταραν μεταξύ τους, ερωτεύτηκαν και μόλις οι καρδιές τους πήγαν να ενωθούν, το σύμπαν τους χώρισε, γιατί απλά το timing δεν ήταν σωστό! Δε πρόλαβαν να ανταλλάξουν λόγια αγάπης, δε πρόλαβαν να το ζήσουν το όνειρο, δε πρόλαβαν .. απλά δε πρόλαβαν! Τα χρόνια πέρασαν, τα σταυροδρόμια τους χώρισαν, αλλά πού και πού, κάτι τους ένωνε, κάτι τους θύμιζε, την ιστορία αυτή, σαν ένα παραμύθι δίχως τέλος!
Και κάπως έτσι η Αφροδίτη ανάδρομη, βρήκε την ευκαιρία, να ταξιδέψει ως την άλλη άκρη της γης, να ανοίξει εκείνο το μαγικό σεντούκι που κρύβει αμέτρητα συναισθήματα αγάπης και να αφήσει τις ενέργειες, μαγικά να βρουν τον προορισμό τους! Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, ένα τραγούδι, μια συνάντηση, είναι αρκετά, για να φουλάρει η καρδιά από αγάπη, για να βρεθούν αυτές οι δυο ψυχές ξανά στο ίδιο μονοπάτι και αν όντως αξίζει τον κόπο, να συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν και να ζήσουν εκείνοι καλά και εμείς ακόμα καλύτερα! Ένα happy end, είναι ο στόχος!

Το δώρο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι η αληθινή αγάπη! Οπότε τυχεροί εκείνοι που θα τη ζήσουν στο απόλυτο! 

καλή επιτυχία.. 💖


Κριός
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας ανάβει φωτιές, σε συναισθηματικό επίπεδο κυρίως τις ημέρες του Δεκέμβρη! Σας θυμίζει όσα καιρό τώρα θέλετε να ξεχάσετε και προσπαθείτε να ξεπεράσετε, γιατί πριν αποφασίσετε για το επόμενο βήμα, καλό είναι να ταξιδέψετε στα παλιά τα χρόνια, που κρύβουν τις απαντήσεις που γυρεύετε σήμερα! Ας πούμε, γιατί δεν παντρευτήκατε τότε; Ποιος ο λόγος να παντρευτείτε τώρα; Ποιες οι διαφορές; Εννοείται πως αν σας κάνουν πρόταση γάμου, να αποφύγετε να απαντήσετε και να ενθουσιαστείτε, γιατί μεθαύριο, ίσως και να ζήσετε αυτό το κάτι της, από τη νύφη που το έσκασε! Ο Γενάρης ζόρικος πολύ, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Η Αφροδίτη ανάδρομη δε χαρίζει κάστανα, ούτε και εσείς! Εντάσεις, λόγια, πολλά λόγια με άτομα που και πρέπει και δε πρέπει! Να θυμάστε ο στόχος είναι στόχος.. και αν κάτι δε σας αρέσει, λέτε και το αντίο άμα λάχει! Ασυγκράτητοι εντελώς!

Ταύρος
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας ταξιδεύει στο ερωτικό σας το παρελθόν, το πάθος ρέει άφθονο, ξυπνάει το θηρίο που κρύβετε μέσα σας! Ο Πλούτωνας φταίει για αυτό, που σιγοντάρει και φουντώνει τα συναισθήματά σας! Αχαλίνωτη η καρδιά σας, εκπέμπει sos και τούτη τη φορά κάποιος την ακούει! Οι μέρες του Δεκέμβρη είναι υπέροχα μαγικές, προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις, σα να σας δίνει το σύμπαν μια ευκαιρία ακόμα, με εκείνο το πρόσωπο που λαχταράτε τόσο! Ο Γενάρης είναι λίγο πικρόχολος, αφού αλλάζει το σκηνικό. Σα να σας ρίχνει το σύμπαν πόρτα! Αυτό σας εκνευρίζει φυσικά και στάζει φαρμάκι το στοματάκι σας και δε πρέπει με τίποτα! «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»! Όσο πιο προσγειωμένοι είστε, όσο πιο ταπεινοί, τόσο το καλύτερο! Να θυμίσω πως οι προσδοκίες πάντα πληγώνουν, οπότε εκτιμήστε τα δώρα της Αφροδίτης και μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο! Ακόμα ένα τεστ!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη ανάδρομη τις ημέρες του Δεκέμβρη σας γεμίζει από χρήματα και πολύ ξεχασμένα! Κάτι δανεικά και αγύριστα; Σας εξοφλούν δεδουλευμένα; Ανακαλύπτετε τραπεζικό λογαριασμό που έχει και το όνομά σας μέσα; Πάντως πιάνουν λεφτά τα χέρια σας! Ωραίο αυτό, οπότε αν συμβεί, γιατί όχι ένα τρελό shopping therapy;;; γιατί όχι ένα ταξιδάκι κάπου μακριά! Προτείνω να καθίσετε φρόνιμα, να τα κλειδαμπαρώσετε, να τα διαγράψετε από το χάρτη σας, γιατί τον Γενάρη σίγουρα θα τα χρειαστείτε! Πολλές οι εκπλήξεις της Αφροδίτης, ένα «διαζύγιο» είναι ότι χειρότερο, είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, τα τσανάκια σας θα πρέπει να τα χωρίσετε! Οπότε οτιδήποτε μοιράζεστε μέχρι και σήμερα, ίσως να πρέπει να το διαιρέσετε δια του δυο και δια του τρία και κλάμα η κυρία! Αποφύγετε τις εντάσεις, σκαρφιστείτε λύσεις, προσπαθήστε να κατοχυρώσετε τα κεκτημένα σας! Ας είστε πονηροί!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας τα κάνει λίγο μπάχαλο στον ερωτικό τομέα! Το ταξίδι στο παρελθόν είναι πολύ μεγάλο και σα να έχετε μετανιώσει για τις επιλογές σας και θέλετε οπωσδήποτε να επανορθώσετε κυρίως τις ημέρες του Δεκέμβρη! Αρκετοί ρίχνετε τον εγωισμό σας, ή κάνετε δεύτερες σκέψεις για ένα πρόσωπο που μια φορά και έναν καιρό σας αγαπούσε πολύ και το διώξατε μακριά με τις παραξενιές σας! Πριν ξεκινήσετε τις δραματικές σκηνές, βεβαιωθείτε πως είναι ακόμα διαθέσιμο το άτομο αυτό! Ο Γενάρης είναι ακόμα πιο ζόρικος σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί άμα αντιληφτείτε πως τη χάσατε την ευκαιρία στον έρωτα, τότε θα πεισμώσετε και θα πέσετε όχι μόνο στα πατώματα, αλλά και στα μάτια κάποιου! Φταίτε, δε φταίτε για το τέλος μιας σχέσης, καλό είναι να κάνετε μια έρευνα πριν την οποιαδήποτε ερωτική εξομολόγηση! Μη χαλάτε το image σας, για κάτι εντελώς ξεπερασμένο!

Λέων
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας κάνει πολύ άτακτα παιδιά! Μοιράζετε παντού την αγάπη σας, το χαμόγελό σας, το τηλέφωνό σας και κάνετε παιχνίδι είτε συνοδεύεστε, είτε όχι! Το ψυχολογικό πάνω από όλα, αλλά ποιος είναι αυτός που θα τραβήξει την κόκκινη γραμμή μπροστά σε ένα μεγάλο πάθος; Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν, με άτομα από το νεανικό σας το παρελθόν, μπορεί να ανάψει και μια φλόγα ξαφνικά και να κάνετε την ερωτική σας ζωή, μπουρλότο! Καλά οι ελεύθεροι δεν έχετε τίποτα να χάσετε, πλην του ύπνου σας! Αλλά αυτά είναι τα ωραία, αυτά αξίζουν κιόλας! Ο Γενάρης είναι γεμάτος από σκοτούρες, αφού προσπαθείτε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη και η Αφροδίτη κάνει ένα φου.. και φτου πάλι από την αρχή! Χαοτικά συναισθήματα σας κυριεύουν, ξεκινάτε πολλά πράγματα μαζί και τα παρατάτε όλα στη μέση! Γίνεστε ιδιαίτερα ιδιότροποι, αφήστε να το πάρει το ποτάμι!

Παρθένος
Φωτιές σας ανάβει η ανάδρομη Αφροδίτη, παρέα με τον Πλούτωνα φυσικά! Οι μέρες αυτές είναι απίστευτα μαγικές, φανταστικές, ίσως και εξωπραγματικές, αφού ο έρωτας μπουκάρει μέσα στη ζωή σας, από παντού! Το παρελθόν είναι μια άλλη ιστορία, να όμως που κάποιος θα σας αναζητήσει, ή ακόμα και εσείς θα τον αναζητήσετε και ξαφνικά, μηνύματα στα μηνύματα, να προκύψουν και οι μοιραίες συναντήσεις! Μπορεί να ζήσετε καταπληκτικά τις μέρες του Δεκέμβρη, ο Γενάρης όμως έχει πολύ πόνο! Να μπερδέψετε τα μπούτια σας, κυρίως όσοι συνοδεύεστε! Υπάρχει κάποιος που κατοικεί μόνιμα μέσα στην καρδιά σας και το σύμπαν σκέφτεται πολύ να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία! Μπορεί ακόμα να σας ζητήσει σε γάμο, ενώ ήδη βρίσκεστε σε γάμο! Πολλά μυστήρια συμβαίνουν, όμως όπως φαίνεται η αληθινή αγάπη είναι πολύ δυνατή και αξεπέραστη όσα χρόνια και αν περάσουν! Δράματα μυρίζομαι..!

Ζυγός
Αμέτρητα τα οικογενειακά σουαρέ με την Αφροδίτη ανάδρομη Χριστουγεννιάτικο! Εννοείται πως θα συναντήσετε κόσμο και κοσμάκι, σε αρκετές περιπτώσεις θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα, να όμως που κάπου εκεί ανάμεσα, ίσως και να εμφανιστεί μια παλιά σας πολύ μεγάλη αγάπη και να σοκαριστείτε έτσι ξαφνικά! Μεγάλος ο ενθουσιασμός σας, υπέροχο αν είστε ακόμα ελεύθεροι, τρομαχτικό αν συνοδεύεστε! Αμέτρητα συναισθήματα προκαλούν μεγάλη ταραχή στην καρδούλα σας, βγείτε στο χιόνι να συνέλθετε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πάρουν και χαμπάρι! Ανεξάρτητα του προσωπικού σας status! Ο Γενάρης κρύβει αμέτρητες εκπλήξεις, ένα ταξιδάκι αντί να σας ανανεώσει, να σας αγχώσει, αφού οι συναντήσεις είναι πολλές και πολύ ξαφνικές! Καλύτερα να γίνετε δημιουργικοί, να προσπαθήσετε να βελτιώσετε το παρόν και το μέλλον και μη κοιτάζετε πίσω, ούτε βλέφαρο!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας αναστατώνει συναισθηματικά, ξαφνικά θυμώνετε με εκείνους που δεν εκτιμούν την παρουσία σας και αγαπάτε εκείνους που ήταν και είναι πάντα δίπλα σας! Τις μέρες του Δεκέμβρη όπως φαίνεται, η Αφροδίτη θα σας σκορπίσει σε «ξένα» τραπέζια, αντί στα γνωστά τα οικογενειακά, γιατί εκεί θα βρείτε την αγάπη και τη θαλπωρή που αποζητάτε! Οι μέρες του Γενάρη είναι κάπως «πικραμένες» αφού όλα τα σημάδια δείχνουν πως πρέπει να τρέξετε, να φύγετε μακριά από τα γνώριμα και τα συνηθισμένα, να ξεβολευτείτε, είτε αυτό αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά! Κάποιοι υποστηρίζουν τέρμα τις αποφάσεις σας και κάποιοι σας θεωρούν πολύ σκληρούς ακόμα και με τον εαυτό σας τον ίδιο! Καλό είναι να εκφράζετε τις ανησυχίες σας και σε όποιον αρέσουν! Πέφτουν οι μάσκες για ακόμα μια φορά!

Τοξότης
Η ανάδρομη Αφροδίτη σας τρελαίνει το μυαλό και ξαφνικά θέλετε να πάτε από εδώ και από εκεί, να συναντήσετε γνωστούς και φίλους από τα παλιά, να ξεχαστείτε, να γελάσετε και ότι προκύψει! Πάντα κάπου εκεί ανάμεσα, κρύβεται μια παλιά σας αγάπη, ένας κρυφός έρωτας, οπότε κοιτάξτε μη βιώσετε το “Last Christmas I gave you my heart..”! Και ξαφνικά βλέπετε χρήμα στο λογαριασμό σας και οι επιθυμίες σας αυξάνονται, αφού καιρό έχετε να κάνετε ένα τρελό shopping therapy! Δωράκια για όλο τον κόσμο, κυρίως όμως για πάρτη σας! Αποκτάτε ένα μυστήριο αέρα τις μέρες του Γενάρη, κάνετε πράγματα σα να μην υπάρχει αύριο και σα να μη σας νοιάζει το τι θα πει ο ένας και ο άλλος! Ωραία η μεγάλη η ζωή, τα λούσα και οι υπέρλαμπρες νύχτες, όμως μήπως να αντισταθείτε στους πειρασμούς που μοιράζει η Αφροδίτη; Φτιάξτε καβάτζα καλύτερα γιατί άγνωστο το τι μας ξημερώνει!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, είναι ένα ιστορικό γεγονός μπορώ να ειπώ! Ο Πλούτωνας της κάνει παρέα κάθε βράδυ, που σημαίνει πως οι μέρες του Δεκέμβρη για εσάς, είναι πολύ μυστήριες, σκοτεινές και κρύβουν στιγμές απίστευτου πάθους! Το ερωτικό σας παρελθόν, κρύβει όλες τις αδυναμίες σας, να ξέρετε πως το σύμπαν έχει σκοπό να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε για ξεκινήσετε προετοιμασία! Φτιάξτε μαλλιά, κάποιο ρουχαλάκι, ας είστε στην πένα όταν συμβεί το μοιραίο! Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, σε θέματα συμπεριφοράς, γιατί τούτη τη φορά πρέπει να δείξτε πως ξέρετε και εσείς να αγαπάτε και πως έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη να αγαπηθείτε! Οι μέρες του Γενάρη είναι ακόμα πιο έντονες σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού το έργο έχει ως εξής: Θα δώσετε αγάπη, θα λάβετε αγάπη! Θα δώσετε φιλί, θα σας φιλήσουν πάλι πίσω! Το παρελθόν αποζητά συνέχεια..!

Υδροχόος
Μυστήριες ημέρες με την Αφροδίτη ανάδρομη για εσάς! Ξαφνικά εμφανίζονται σα τα μανιτάρια υπάρξεις ξεχασμένες και αποζητούν την προσοχή σας! Από τη μια χαίρεστε, από την άλλη θυμώνετε, γιατί ποιος ο λόγος ξαφνικά να σας θυμηθούν; Ο Πλούτωνας είναι τέτοιος, που αποκαλύπτει επιτόπου τις προθέσεις του κόσμου, οπότε γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε! Η λύση φυσικά δεν είναι να κλειστείτε στο σπίτι σας, ούτε να κατεβάσετε τα τηλέφωνα, αντιθέτως να ξεκόψετε κάθε επαφή με τους ενοχλητικούς και να ανοίξετε την αγκαλιά σας, σε εκείνους που αξίζουν την αγάπη σας! Αμοιβαία συναισθήματα, αμοιβαίες πράξεις, ίσως να νιώσετε τη μαγεία της αγάπης! Ύπουλος ο Γενάρης, αφού ξαφνικά η Αφροδίτη σας βάζει σε διαδικασία να επιλέξετε ανάμεσα από δυο άτομα! Το ένα σας πλήγωσε μια φορά και έναν καιρό και το άλλο δε σταμάτησε ποτέ να δίνει τις μάχες του για εσάς!

Ιχθύες
Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Η Αφροδίτη ανάδρομη σας αποσυντονίζει εντελώς παντελώς και κάνει τις σκέψεις πολύ μυστήριες! Ξαφνικά το μυαλό σας ταξιδεύει σε μια ύπαρξη, πού να είναι άραγε, τι να κάνει; Με ποιον να είναι; Γιατί δεν είναι δίπλα σας και τέτοια ψυχαναγκαστικά! Ή λοιπόν που θα κάνετε το πρώτο βήμα, ή που θα βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από το τριπάκι αυτό, γιατί μόνο κακό κάνετε στην καρδούλα σας! Ο Γενάρης είναι γεμάτος από αντιθέσεις, από τη μια θέλετε να κάνετε παρέα με πολύ κόσμο, από την άλλη δε θέλετε να βλέπετε άνθρωπο μπροστά σας! Μπερδεμένες οι σκέψεις σας, μπερδεμένα τα λόγια σας, γίνεστε και λίγο κουτσομπόληδες, μπορεί να μπλέξετε σε περιπέτειες, έτσι επειδή η Αφροδίτη σας θέλει άτακτους, ζαβολιάρηδες και λίγο κακούς! Λοιπόν, ή που θα το ρίξετε στις αγάπες και στα λουλούδια, ή καλύτερα στον ύπνο! Πιο safe, δε λέτε;

magicfariel

Φωτογραφία από Alem Coksa από το Pixabay