Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ζώδια: Το Ερωτικό «Αντίο» του Μάη! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα, όλο το μήνα ο καθένας από εμάς δίνει τη μάχη του και στο τέλος έρχεται το αποτέλεσμα! Συνεπώς, το ερωτικό αντίο, ναι μεν
έχει να κάνει με τα άστρα, τους πλανήτες και το σύμπαν όλο, όμως η αλήθεια είναι πως οι δικές μας οι σκέψεις, οι πράξεις, οι ενέργειες, εκπληρώνουν ή όχι τις επιθυμίες μας!





Ζόρικο το φινάλε για αρκετές ψυχές, μιας που η Πανσέληνος στο Τοξότη είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού συμβαίνει αύριο στις 29/05! Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, μπήκε και ο Ιούνης! Καλό καλοκαίρι! Ερωτικά καβγαδάκια, σκηνές ζηλοτυπίας, υπάρχει μια ένταση ανάμεσα από τα ζευγάρια, όμως όποιος προτιμήσει το διάλογο και όχι τα πείσματα και τους εγωισμούς θα τη βρει την άκρη του! Η αλήθεια επίσης, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!
Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως, ανεξάρτητα από τις αμφιβολίες που έχουν, επιβάλλεται να κάνουν εκείνο το πρώτο βήμα, γιατί μόνο τότε θα λάβουν την απάντηση, είτε είναι θετική, είτε αρνητική..

Μη βασανιζόμαστε και αιωνίωςςςς…

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές η αλήθεια είναι πως η διάθεσή σας, μόνο ερωτική δεν είναι! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, το μυαλό σας ταξιδεύει σε ένα παρελθόν πιο ωραίο, που στη πορεία χάλασε και ω ναι βάλατε και εσείς το χεράκι σας σε αυτό! Δεν υπάρχει λόγος να μαραζώσετε, μια αθόρυβη αυτοκριτική χρειάζεται, ίσως ένας διάλογος σε ήπιους τόνους, σε καμία περίπτωση μη ρίξετε ευθύνες αλλού! Επαγγελματικά θέματα αποσπούν το μέγιστο της προσοχής σας! Η Αφροδίτη σας απασχολεί με οικογενειακά ζητήματα επίσης!

Ταύρος
Μυστήριες μέρες ακολουθούν, όσοι βρίσκεστε σε σχέση, να το ξέρετε σας στριμώχνουν στο τοίχο, υπάρχουν υποχρεώσεις κοινές που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε ως ζευγάρι. Αν φέρετε αντίρρηση σε αυτό, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τις συνέπειες! Διχασμένοι κατά βάθος, αφού αρκετοί προτιμάτε την ελευθερία σας, όμως για πόσο ακόμα; Ναι μεν ονειρεύεστε την ιδανική σχέση, όμως είστε έτοιμοι για κάτι μόνιμο ή πιο ανάλαφρο; Τα μαναράκια είναι ότι πρέπει για φλερτ και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Δίδυμος
Ιδανικές οι τελευταίες μέρες του Μάη, για να αγαπήσετε περισσότερο με το σύντροφό σας, ή το μαναράκι που σας αρέσει τόσο πολύ! Βελτιώνεται η διάθεσή σας, προτιμάτε τις βόλτες από εδώ και εκεί, μπαίνετε σε καλοκαιρινή και άκρως ερωτική κατάσταση! Οι δουλειές σας μπορούν να περιμένουν! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ξεχάστε το σπιτάκι σας και τις ξάπλες, προτιμήστε τις εκδρομές, τα νυχτοπερπατήματα και το άφθονο φλερτ! Μύρισε Έρωτας! Αν όχι προτιμήστε το shopping therapy! Κάνει καλό!

Καρκίνος
Στάχτη στα μάτια τέλος! Τις μέρες αυτές, προτιμάτε την αλήθεια, συνεπώς βάζετε κάτω τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας και παίρνετε τις αποφάσεις σας. Σας κάνει ευτυχισμένους ο σύντροφός σας; Ναι ή Όχι; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ή μια από τα ίδια; Ακόμα και οι ελεύθεροι και ωραίοι, γίνεστε πιο διεκδικητικοί! Αρέσετε στο μαναράκι; Ναι ή Όχι; Θα γίνει κάτι άμεσα ή να διαλέξετε την άλλη τη πορτοκαλιά, ή τη κερασιά; Τι σας αρέσει περισσότερο;;; Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας!

Λέων
Ερωτική δε μπορώ να πω πως θα είναι η διάθεσή σας, περισσότερο ρομαντική που θα σας κάνει να αναπολείτε την ιδανική σχέση, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Κάποιος ζηλεύει αυτό που έχετε και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σας το χαλάσει. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά και δώστε βάση στο τι λέει η καρδιά σας! Αν σας αρέσει κάποιο μαναράκι, βρείτε τον τρόπο να το πλησιάσετε, δίχως εγωισμούς και κόνξες! Όσο πιο τρυφεροί είστε, άλλο τόσο δε θα σας χαλάσουν τα χατίρια!

Παρθένος
Άκρως ερωτική η διάθεσή σας, είστε έτοιμοι για όλα, κυρίως οι ελεύθεροι της παρέας! Ως δια μαγείας ξεπερνάτε τα ταμπού σας και παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας. Σπάνιο, όμως πού και πού αξίζει το κόπο! Μαγέψτε το μαναράκι, το έχετε εξολοκλήρου! Βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τη σχέση σας, ξεπεράστε οτιδήποτε σας ενόχλησε μια φορά και έναν καιρό, ότι έγινε-έγινε! Δείξτε με τον τρόπο σας, πως ναι μεν, αλλά! Συμβιβαστείτε εν ολίγοις! Οι φίλοι μπορούν να σας σώσουν από ενοχλητικές συμπεριφορές.

Ζυγός
Λυπάμαι, αλλά δεν έχει αγάπες και λουλούδια τις μέρες αυτές! Είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, μια γκρίνια θα την έχετε, υπάρχουν θέματα που σας ενοχλούν και που βρίσκονται στην άκρη άλυτα πολύ καιρό τώρα! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, καλό είναι να είστε ειλικρινής, συζητήσιμοι και ίσως και συμβιβαστικοί. Δε χρειάζεται να μάθουν οι φίλοι σας το τι σας συμβαίνει, όσοι λιγότεροι γνωρίζουν, τόσο το καλύτερο. Αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, μη προβείτε σε καμία απόφαση. Το μαναράκι ας περιμένει λίγο ακόμα!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια τις μέρες αυτές παίρνετε το αίμα σας πίσω! Μόλις φτιάξατε διάθεση και πήρατε τα πάνω σας, τσουπ να σου και το μαναράκι από το παρελθόν, να θέλει να σας αναστατώσει πάλι. Ε λοιπόν, το φινάλε αυτό καιρό το ονειρεύεστε, συνεπώς θα το στάξετε το φαρμάκι σας και θα νιώσετε πολύ ωραία! Ναι μεν ερωτικές οι μέρες πολύ, σας φλερτάρουν όμορφα, όμως η υπερένταση που νιώθετε, χαλάει το σκηνικό και σας βλέπω να τρέχετε να το σώσετε, δίχως τρελό αποτέλεσμα!

Τοξότης
Ιδανικές μέρες για να επικοινωνήσετε σε βάθος με το σύντροφό σας ή το μαναράκι που τόσο σας αρέσει! Ευκαιρίες θα σας δοθούν αρκετές, ευτυχώς έχετε και τη διάθεση να εκφραστείτε με άνεση, ότι χάλασε ξανά φτιάχνει, τι πιο όμορφο από αυτό; Το κλίμα δεν είναι και τόσο ερωτικό, περισσότερο στο φιλικό μου κάνει, όμως πρώτα πρέπει να βελτιώσετε το εγκεφαλικό παιχνίδι και μετά να ακολουθήσουν οι διαθέσεις. Μη βιάζεστε να δεσμευτείτε πιο πολύ! Το Φεγγάρι στο ζώδιό σας, άκρως ερωτική μέρα στις 31/05!

Αιγόκερως
Παράξενη η διάθεσή σας, μη πω μονόχνοτη και αποκρουστική! Ερωτικό το τοπίο σίγουρα δεν είναι αφού έχετε άλλα θέματα που σας απασχολούν, πιο σοβαρά! Γκρίνιες, παραπονάκια, σας γυρεύει ο σύντροφός σας και εσείς στο πουθενά! Για να δώσετε τη σημασία που πρέπει! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, αποκτάτε έναν κατασκοπευτικό χαρακτήρα, αφού όλο και κάποιο πρόσωπο σας αρέσει, να όμως που σίγουρα δε το ξέρει και αν δε κάνετε το πρώτο βήμα, δε θα το μάθει ποτέ! Τι λέτε; Ντου από παντού;;;

Υδροχόος
Μπάχαλο η κατάσταση ως συνήθως! Ερωτικά καβγαδάκια οι δεσμευμένοι, αιωνίως με απορίες οι αδέσμευτοι! Όλο ζαβολιές κάνετε είτε έχετε σχέση, είτε όχι και προκαλείτε παράξενα συναισθήματα στους άλλους, μα πόση υπομονή να δείξουν! Εντάσεις, γκρίνιες και μουρμούρες, ότι σιχαίνεστε ένα πράγμα! Σκαρφιστείτε κάτι, όμως σκούρα τα πράγματα! Εσείς που γυρεύετε την αγάπη, τον έρωτα, δείξτε ένα σημάδι, πείτε μια γλυκιά κουβέντα, γιατί η στάση σας προφανώς άλλα δείχνει, ενώ η καρδιά σας άλλα σας λέει!

Ιχθύς
Μέσα στη καχυποψία και την αμφιβολία είστε για όλο τον κόσμο, γιατί όχι και για το ταίρι σας! Τα μαντάτα τρέχουν και ξαφνικά διάφορα γεγονότα μπορεί να προκύψουν και να αναστατωθείτε, επειδή ποτέ δε σκεφτήκατε το σενάριο Νο115! Ακόμα και οι ελεύθεροι και ωραίοι, πατάτε φρένο στον έρωτα, στο φλερτ, στο αγαπημένο σας παιχνίδι, αφού νιώθετε πως θέλουν να σας εξαπατήσουν και τίποτα άλλο! Καλό έχει Φεγγάρι.. σας πιάνει κανονικά! Πριν την επανάσταση, μήπως να συζητούσατε τις σκέψεις σας;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos