Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι ευχές σας ήταν πολύ μαγικές, μου
έδωσαν πολύ δύναμη και όρεξη να γίνω ακόμα πιο δημιουργική, δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, ας το απολαύσουμε, λέω!

Ο Ήλιος βρίσκεται σε εμάς τα Ταυράκια και μας κάνει πιο φωτεινούς, πιο έξω καρδιά, πιο χαρισματικούς και μου αρέσει πολύ, γιατί νιώθω ανεξήγητα έτσι!



Με έχουν πιάσει οι ανοιξιάτικες ευαισθησίες μου, αγαπώ όλο τον κόσμο, πλην ενός, έτσι για να βγάλω τη μπηχτή από μέσα μου! Χαχα.. Εκείνον τον αγαπώ περισσότερο από όλους.. αλλά.. πάντα θα υπάρχει ένα αλλά..! Someone like you.. διάβασα την ιστορία της, συγκινήθηκα, κατάλαβα.. για όλα υπάρχει ένας λόγος.. εκείνη το τραγούδησε, εγώ τα γράφω.. εκείνη πέτυχε, εγώ προσμένω.. το άγνωστο.. Ένας έρωτας η αιτία! Απίστευτο;;;

Πρέπει να συνέλθω.. η Ταυρίνα!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που βλέπετε τις υποθέσεις σας κυρίως τις οικονομικές λίγο πιο σοβαρά από ότι συνηθίζετε! Θα κάνετε ένα πλάνο, τύπου πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα; Θα πάρετε την απόφαση να απαρνηθείτε τις προσωπικές σας τις απολαύσεις; Εσείς ξέρετε καλύτερα! Επαγγελματικά θέλετε να είστε οι καλύτεροι, για αυτό θα δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, έτσι επειδή το έχετε!

Ταύρος
Νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας και είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε διάφορους στόχους που έχετε βάλει! Είναι περίοδος αλλαγών, όλο και κάποιο σημάδι θα δείτε, συνεπώς ξεκινήστε εσείς, έρχεται και ο Ουρανός, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί το μοιραίο! Στο χέρι σας είναι να έρθει ένα καλύτερο αύριο, δουλέψτε τα θέματά σας και μη φοβάστε τίποτα!

Δίδυμος
Ωραία μέρα για να βάλετε κάτω τα λεφτά σας και να αποφασίσετε τι τρύπες θα κλείσετε και τι μένει στην άκρη για τον υπόλοιπο το μήνα! Είναι περίοδος που επιβάλλεται να κάνετε οικονομία, να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας και να δείξετε μια σχετική σοβαρότητα πάνω σε θέματα διαχειριστικά! Τι σας λέω τώρα! Μια αλήθεια παίζει να μάθετε και να συγκλονιστείτε! Φτιάξτε μυστικά!

Καρκίνος
Δυνατή η ημέρα σας και η τύχη συνεχίζει να είναι στο πλευρό σας! Καταρχήν υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Δεν είναι κακό να είστε ανταγωνιστικοί και να θέλετε να είστε οι καλύτεροι. Ρωτήστε για να μάθετε και πράξτε αναλόγως, όταν εσείς θα είστε έτοιμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Μια ευκαιρία είναι όλη δική σας!

Λέων
Αρκετά με τις κόνξες που κάνατε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σήμερα σοβαρεύεστε και δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, γιατί έτσι πρέπει, έτσι νιώθετε κιόλας! Μπορεί να τρίξετε και τα δόντια σας σε μερικούς, έτσι για να τους τρομάξετε, αλλά αυτές δεν είναι πολιτισμένες συμπεριφορές, υπάρχει και πιο όμορφος τρόπος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς σας ίσως; Για τρέξτε λοιπόν!

Παρθένος
Με πολύ ανεβασμένη διάθεση σας βρίσκουμε σήμερα εσάς! Είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό αν ξαφνικά θελήσετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες μέσα σε λίγες ώρες, να ξέρετε πως θα το καταφέρετε δίχως μεγάλο κόπο! Μια όρεξη για ένα ταξιδάκι θα την έχετε, έφτασε ο καιρός να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε, να μάθετε νέα πράγματα. Πιστέψτε στον εαυτό σας!

Ζυγός
Γλυκιά η μέρα σας, φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα και από μόνοι σας θα αποζητήσετε εκείνη την οικογενειακή τη στοργή. Δε γίνεται συνέχεια το πεδίο να είναι μάχιμο. Υπάρχουν οι καλές και οι κακές οι στιγμές, που ουσιαστικά δείχνουν το πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι μέσα στη ζωή μας. Για αυτό και εσείς σήμερα, φροντίστε να δείξετε μόνο την αγάπη σας! Θεϊκό δώρο!

Σκορπιός
Το πρόγραμμα έχει εργασία και χαρά! Το απολαμβάνετε κιόλας, γιατί κατά βάθος ότι ζόρια και αν τραβάτε, σίγουρα αξίζει το κόπο και από ψυχολογικής άποψης και από χρηματικής. Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα όμως, πρέπει να βγείτε νικητές στο τέλος! Επίσης ένας έρωτας καραδοκεί, είναι θέμα χρόνου να σας έρθει εκείνος ο ταμπλάς! Είναι μυστικό, μη το πείτε πουθενά!

Τοξότης
Πάρτε το μεγάλο το πορτοφόλι σήμερα, γιατί παίζει να γεμίσει από χρήμα, να χωρέσουν τα ρημάδια, τι λέτε; Ένα μπόνους; Κάτι χρωστούμενα; Μήπως τυχαία στο δρόμο;;; Θα δείξει, σωστά; Θέματα διατροφής θα σας απασχολήσουν έντονα, αφού κάποιοι πρέπει να πάρετε μερικά κιλά και κάποιοι να τα χάσετε. Μια ανταλλαγή θα ήταν ιδανική αλλά όλα έχουν κόπο στη ζωή αυτή..!

Αιγόκερως
Πολύ δυνατή η ημέρα σας, οι πλανήτες κάνουν τα μαγικά τους επάνω σας και εσείς γίνεστε ακαταμάχητοι και ασταμάτητοι! Ότι βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το πετύχετε και θα σας θαυμάσουν για αυτό. Αποφύγετε τις υπερβολές, σας συμπαθούν και με τον απλό τον τρόπο.. Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, ότι σας εκφράζει και αν έχετε και κάποιο καλλιτεχνικό χάρισμα, ακόμα καλύτερα!

Υδροχόος
Μέρα σαφώς πολύ καλύτερη, αφού έχετε απίστευτες ιδέες για το πώς θα φτιάξετε τα πράγματα στις σχέσεις σας, είτε στο σπίτι, είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, νιώθετε και πολύ καλύτερα, συνεπώς, πείτε μερικές μαγικές λεξούλες, πράξτε και αναλόγως και όλα θα πάνε μια χαρά. Βασικά βάλτε τους στη θέση τους, με το γάντι.!

Ιχθύς
Μπορεί να είστε γκρινιάρηδες και μες στη καχυποψία, όμως σήμερα παίζει να σας αποδείξουν μερικοί το πόσο λάθος κάνετε! Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη τρέλα σας, τη ψυχασθένειά σας, εντάξει όχι πάντα, αλλά έχουν μάθει να ζουν με αυτά. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, θα σας τις ικανοποιήσουν σχεδόν όλες, αρκεί να έχετε καλούς τρόπους. Τυχερή η μέρα σας, το νου σας το τι εύχεστε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos