Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 14/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήριες οι μέρες αυτές του Μάη, ο Ερμής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως
αναρωτιέμαι γιατί κάνει παρέα με τον Άρη και τον Ουρανό; Τα μαντάτα τρέχουν, είναι απρόβλεπτα, άλλα χαρωπά, άλλα όχι και τόσο.

Συναντήσεις προκύπτουν, τυχαίες, μοιραίες, όλα έχουν το σκοπό τους, προφανώς για να θυμίσουν, τα ξεχασμένα, εκείνα που όσο και να θέλουμε να ρίξουμε κάτω από το χαλί, άλλο τόσο το αεράκι τα ξεσκεπάζει, έτσι επειδή, πρέπει να νιώσουμε μια γλυκιά αναστάτωση!


Η Σελήνη στο Ταύρο! Να και κάτι ευχάριστο, συνεπώς ρομαντική η διάθεσή μας, ανοιξιάτικη μπορώ να πω, να υποθέσω πως έρχονται τα καλύτερα;

Μπα.. ο Άρης όπου να’ναι θα βρίσκεται στον Υδροχόο.. Έχω την εντύπωση πως θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας.. πολλές φορές και λίγα λέω!

καλή εβδομάδα.. φιλάκια!


Κριός
Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλετε να ξεστομίσετε, δεν έχετε σκοπό να κρατήσετε τίποτα μέσα σας, συνεπώς αν κάποιος σας θυμώσει μη ξαφνιαστείτε και πολύ! Υποστηρικτές δύσκολο να βρείτε, αφού ουσιαστικά δε κάνετε κάποια συζήτηση, αλλά προχωράτε σε ανακοινώσεις παράξενες, προφανώς δίχως να έχετε υπολογίσει το ξενοδόχο! Μήπως να το πάτε αλλιώς;

Ταύρος
Είναι πολύ δυνατή η μέρα σας αστρολογικά, να φάτε όμως και καλό πρωινό γιατί θα χρειαστεί να τρέξετε ολίγον παραπάνω! Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, γιατί δεν είναι όλοι φίλοι και εννοείται πως προτιμούν να σας βλέπουν να υποφέρετε σε κάποιες περιπτώσεις. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, μπας και επιτύχετε εκείνον το στόχο που επιθυμείτε καιρό τώρα!

Δίδυμος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφεύγετε το τιμόνι γιατί ο εκνευρισμός που νιώθετε σας κάνει αφηρημένους. Ιδανική μέρα για να προσπαθήσετε να φτιάξετε το κλίμα μέσα στο σπίτι, να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας, ίσως να επικοινωνήσετε σε πιο ήπιους τόνους, μπας και σας καταλάβει κανείς..! Τα μαντάτα τρέχουν και σας αναστατώνουν ξαφνικά! Κρατήστε τις ισορροπίες!

Καρκίνος
Κάτι σας έχει βρει πάλι και πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα. Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις και να φροντίσετε η μέρα σας να είναι ήρεμη όσο γίνεται φυσικά! Οι εντάσεις έχουν πάντα κάποια αιτία και πολλές φορές χρειάζεται να σας ταρακουνήσουν για να καταλάβετε το τι συμβαίνει στη πραγματικότητα. Μήπως να μένατε σπιτάκι σας να κάνατε ένα relax;;;

Λέων
Μέρα γεμάτη από εμπόδια, αφού άλλα έχετε σκοπό να κάνετε και άλλα θα προκύψουν και ξαφνικά οι δουλειές σας θα πάνε πίσω! Βάλτε προτεραιότητες και στο χέρι σας είναι να μη λοξοδρομήσετε. Το να κάνετε τα χατίρια των άλλων και μετά μόνοι σας να μείνετε παρά πίσω, δεν είναι και τόσο σωστό. Χρησιμοποιήστε το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο για να σώσετε τη κατάσταση!

Παρθένος
Μια σας τα παρουσιάζουν φοβερά και τρομερά, μια σας βάζουν εμπόδια και μπορεί να φέρνουν και τη καταστροφή! Για αυτό και εσείς κρατήστε ουδέτερη στάση, μη λέτε τίποτα σε κανέναν, δουλέψτε για πάρτη σας και ξαφνιάστε τους με τα αποτελέσματα. Οικονομικά τα βάσανα που έχετε, λεφτά όλο λένε πως θα σας δώσουν, αλλά κανείς δε βάζει το χέρι στη τσέπη. Ψυχραιμία!

Ζυγός
Οργανωθείτε καλά πριν φύγετε από το σπίτι! Μέρα μυστήρια που από τη μια φέρνει απρόσμενες ειδήσεις, από την άλλη θα πρέπει εσείς να τις φιλτράρετε άμεσα και να εφαρμόσετε μερικές από τις ιδέες που έχετε, προκειμένου να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο. Στο χέρι σας είναι να πάνε όλα καλά, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι και καθόλου συναισθηματικοί!

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε το τηλέφωνο και να ξεκουραστείτε! Δύσκολο αυτό, αφού έχετε τόσες υποχρεώσεις και τόσα θέματα για να συζητήσετε. Βέβαια δεν έχετε καμία όρεξη, συνεπώς τι είναι προτιμότερο; Να ηρεμήσετε και να επανέλθετε με όμορφο τρόπο ή να γκρινιάζετε όλη μέρα στο κάθε τι που θα σας πουν; Οι εκπλήξεις και τα αναπάντεχα δε θα λείψουν να το ξέρετε αυτό!

Τοξότης
Κάτι πολύ καλό σας έχει βρει και ξέρετε η χαρά δε κρύβεται με τίποτα! Θα πρέπει να κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας, όχι τίποτα άλλο μη σας ματιάσουν και σας χαλάσουν την όρεξη. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα το κάνετε τέλειο και θα υπάρξουν θαυμαστές! Απομακρυνθείτε από τα κοινά και κάντε το κομμάτι σας στο αθόρυβο!

Αιγόκερως
Τα μαντάτα τρέχουν, ο Ερμής έχει τα κέφια του τις μέρες αυτές, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα κλειστό! Πολλά θα συμβούν, σίγουρα δε θα βαρεθείτε με τίποτα, τουλάχιστον ας έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και που έχουν όρεξη να σας βοηθήσουν! Η περίοδος αυτή είναι αστρολογικά αισιόδοξη και κρύβει επαγγελματικές επιτυχίες! Δουλέψτε λίγο παραπάνω..

Υδροχόος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και δε μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα! Αλλάζετε σπίτι; Σας πιέζουν να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε; Σας διώχνουν από κάπου; Ή μήπως σας βάζουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Χρυσά μου ανοίξτε τα φτερά σας και κάντε την από τη ταράτσα! Υπάρχει και αυτός ο τρόπος για να καταλάβουν, πως τα λουριά και οι περιορισμοί δε σας αφορούν με τίποτα!

Ιχθύς
Πολλά τα νέα, έχετε συγκλονιστεί, δε πειράζει καλό σας κάνει για να στροφάρει ο εγκέφαλος για να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε, δίχως παραλογισμούς και δίχως εκείνη τη θεατρική παράσταση. Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια για να αυτοσχεδιάσετε. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να προχωρήσετε παραπέρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos