Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 01/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πω, με παρέσυρε το χθεσινό Φεγγάρι, μου ήρθε η όρεξη, για
βόλτες νυχτερινές στα γνωστά τα μέρη! Τι ωραία που νιώθω.. Μας έπιασε μεσημέρι, έτσι; Τραγικό, αλλά μαγικό.. αν το καλό σκεφτεί κανείς.. Αυτός ο ήλιος είναι όνειρο. Έχει ανθίσει και ο τόπος όλος. Καταπληκτική η πρώτη του Μάη! Καλό μήνα γλυκά μου πλασματάκια!




Πώς νιώθετε; Μια ζαλάδα όλοι την έχουμε, έτσι επειδή η νύχτα που πέρασε ήταν ζόρικη πολύ για το ψυχικό μας τον κόσμο! Το ταξίδι ήταν μεγάλο, έφτασε σε εκείνα τα απαγορευμένα τα μέρη, κάθε εικόνα και συναίσθημα! Πόση αλήθεια φανερώνεται μετά από τόσο καιρό; Και οι σιωπές, λένε πως είναι απαντήσεις. Από τη μια χαμογελώ, από την άλλη εξαγριώνομαι.. η Ταυρίνα! Ποια σιωπή; Λόγια σταράτα θέλω.. Ήρθε η ώρα να πιάσω το λουκέτο! Ταξίδι τέλος!

Ας βγούμε έξω, έχει μια πανέμορφη μέρα, να πιάσουμε το Μάη, να βάλουμε λουλούδια στα μαλλιά, να φτιάξουμε διάθεση και να αγαπήσουμε τους ανθρώπους μας.. Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό; 

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα, αφού θα βρείτε πάλι το χρόνο για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις που αφορούν τα λεφτουδάκια σας. Μη ξεγελιέστε το φεγγάρι καλά κρατεί, συνεπώς οι εντάσεις και οι υπερβολές, ίσως σήμερα να έχουν τη τιμητική τους. Πάντως τις επόμενες ημέρες, να προσμένετε ένα απρόβλεπτο γεγονός να συμβεί, είτε σε ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο! Η έκπληξη θα είναι πολύ μεγάλη! Έρχεται το μαντάτο!

Ταύρος
Μια μελαγχολία την έχετε, ερωτικά κυρίως τα βάσανά σας, αρκετοί επιθυμείτε έναν σύντροφο, λίγο έρωτα, να και από εκείνη την αγάπη, έτσι να νιώσετε λίγο άνθρωποι. Η ρομαντική σας διάθεση επανέρχεται, συνεπώς εκμεταλλευτείτε την ημέρα, για να την αφιερώσετε στο ταίρι σας, ή στους φίλους σας. Αν και κάποια στιγμή θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, θα βρείτε τον τρόπο να της ξεφύγετε! Ο Ουρανός, φταίει για τις απρόβλεπτες διαθέσεις σας.!

Δίδυμος
Το σύμπαν επιμένει πως τα έχετε κάνει μπάχαλο με τα οικονομικά σας τα ζητήματα, παίζει να χρωστάτε πάλι της Μιχαλούς, πάντως από εδώ και πέρα ότι βγάζετε θα πρέπει να το δίνετε! Μια από τα ίδια λοιπόν, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή! Και μιας που η μέρα είναι χαρωπή, προτιμήστε τις βόλτες με τα φιλαράκια, με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Ακόμα και ένα ταξιδάκι μικρό, έτσι κάπου κοντά είναι μια καλή ιδέα για να ξεσκάσετε!

Καρκίνος
Ναι μεν έχετε μπόλικες εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε, όμως η αλήθεια είναι πως σας έχει πιάσει η άνοιξη και βλέπετε καρδούλες και πεταλουδίτσες! Αν είναι έτσι καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας, σήμερα τουλάχιστον που μπορείτε! Ξεκουραστείτε γιατί από αύριο έχει σκληρή δουλειά! Δε ξέρω πού έχετε μπλέξει, πάντως τη περίοδο αυτή θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας! Συνεπώς, βάλτε υψηλούς στόχους και προχωρήστε αναλόγως!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως τα έχετε κάνει μπάχαλο στη δουλειά σας και καλό είναι να συμμαζευτείτε, γιατί ούτε στις Μπαχάμες μπορείτε να πάτε, ούτε μέχρι το περίπτερο. Το να παρατήσετε τα όπλα σε μια δύσκολη στιγμή, δε σας ταιριάζει καθόλου! Προτιμήστε σήμερα τα φιλαράκια σας. Φύγετε μακριά από το σπίτι, κάντε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, φροντίστε το μυαλό σας να ξεφύγει όπως και να έχει. Μπορεί να ακούσετε ιδέες συναρπαστικές!

Παρθένος
Σήμερα καλά θα κάνετε να τη δείτε ρομαντικά και να πάτε μια βόλτα να πιάσετε το Μάη! Δε χρειάζεται να κάνετε πολλά έξοδα και θα σας κάνει πολύ καλό να πάρετε καθαρό αέρα! Να ξέρετε πως οι πλανήτες σα να δουλεύουν για εσάς, έρχεται η στιγμή που θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο μια και έξω! Το καλό είναι πως κάθε μέρα θα νιώθετε πιο δημιουργικοί, θα είστε περισσότερο εκφραστικοί και παίζει να κάνετε και μια τρέλα, έτσι για την απόλυτη ανανέωση!

Ζυγός
Είναι αστρολογικό το θέμα, συνεπώς για ακόμα μια φορά θα σας απορροφήσουν οικογενειακά θέματα, κληρονομικά επίσης και τα γεγονότα θα αλλάξουν κατά πολύ τις προτεραιότητές σας. Ότι και να σας γράψω, σας βλέπω να κάθεστε στην αγαπημένη σας τη πολυθρόνα και να σκέφτεστε πολλά και διάφορα. Μπορεί να κάνετε και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά καλύτερα να υπάρχει plan b, παρά η έκπληξη και το τώρα τι κάνουμε;

Σκορπιός
Το Φεγγάρι λογικά σας πηγαίνει πέρα-δώθε, έχετε ακόμα μέλλον! Από τη μια είστε μες στις γλύκες, από την άλλη έχετε το βλέμμα του λωλού! Ευαίσθητη η ψυχική σας κατάσταση! Τις μέρες αυτές θα δείτε για ακόμα μια φορά, το ποιοι είναι με το μέρος σας και ποιοι σας σκάβουν το λάκκο! Ναι θα το πάθετε το σοκ, να όμως που οι αποκαλύψεις, φέρνουν και δραστικά μέτρα! Πολλές οι αλλαγές που έρχονται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Αναθεωρείτε τις απόψεις σας!

Τοξότης
Και μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, καλά θα κάνετε να φτιάξετε ένα ωραίο φαγητό, να καλέσετε κόσμο στο σπίτι, να περάσετε ωραία! Βγάλτε αυτή τη πλευρά του εαυτού σας, δημιουργήστε λιχουδιές, ξέρω παράξενα φαγητά τρώτε, να όμως που αρέσουν στη παρέα! Σε καμία περίπτωση μη μείνετε μόνοι, έχετε ανάγκη από επικοινωνία και χαρά. Από αύριο διατροφή και γυμναστική, ξέρετε εσείς τώρα, δε τη γλιτώνετε με τίποτα!

Αιγόκερως
Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, με τον Άρη στο ζώδιό σας! Μη χαίρεστε, δε θα μείνει για πάντα, σιγά-σιγά ετοιμάζεται να φύγει, να το ξέρετε αυτό! Οικογενειακά τα βάσανα που έχετε, όλο σας ανακοινώνουν διάφορα και τραβάτε τις κοτσίδες σας! Πάντως ηρεμούν τα πράγματα από εδώ και πέρα, φροντίστε η στάση σας να είναι όσο πιο ψύχραιμη γίνεται, ένα μπουρίνι ήταν και τίποτα άλλο! Βγείτε έξω από το σπίτι, να σας δει ο ήλιος!

Υδροχόος
Μια σύγχυση τη νιώθετε, φταίει το χθεσινό Φεγγάρι για αυτό, αλλά έχετε κάνει και εσείς τις ζαβολιές σας και δε ξέρετε πώς να μαζέψετε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει. Φροντίστε σήμερα να έχετε καλή παρέα, να μπορέσετε να μιλήσετε με άνεση και ακούστε επιτέλους το τι σας λένε και οι άλλοι! Κάτι σας βασανίζει, κάτι σας τρώει το σαράκι, δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα! Σίγουρα είναι επαγγελματικό, είναι όμως και ερωτικό! Πρώτα αποδέχεστε την αλήθεια και μετά ακολουθούν οι πράξεις!

Ιχθύς
Χρυσά μου πλασματάκια, είστε σε μια πολύ ρομαντική διάθεση, ολίγον χαζοχαρούμενη, ανεβείτε στα συννεφάκια και ταξιδέψτε μακριά! Καλύτερα έτσι, παρά να είστε στη τσίτα όλη την ώρα! Εντάξει μπορεί στο μυαλό σας να τρέχουν οι αμέτρητες εκκρεμότητες που έχετε να κλείστε, αλλά σήμερα μια βόλτα στη θάλασσα να τη προτιμήσετε. Έτσι να μαζέψετε μερικά κοχύλια. Να βρέξετε τα ποδαράκια σας. Ελάτε τώρα που δε θέλετε.. !

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos