Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 26/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι καταγάλανος ουρανός ήταν το πρωί και πόσο συννεφιασμένος είναι τώρα; Απίστευτο το πώς αλλάζουν οι καιροί!
Μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Η Αφροδίτη, όχι μόνο δεν έχει τα κέφια της, αλλά σα να παραιτείται για λίγες μέρες από το σκοπό της, αφού κάποιος τη μαλώνει, κάποιος τη στριμώχνει. Της μιλάει για δίκαια παιχνίδια και συμπεριφορές!


Και εκείνη υπερασπίζεται τον εαυτό της, λέγοντας πως ο έρωτας είναι το πιο άτιμο, το πιο ναζιάρικο, το πιο απρόβλεπτο, ίσως και το πιο άδικο παιχνίδι της ζωής.. είναι όμως και το πιο ωραίο! Δυστυχώς δε πείθει, αφού οι αταξίες της πολλές, αιώνιες και όπως έχει αποδείξει η ιστορία, μυαλό το κορίτσι δε βάζει! Μακριά από τον Θεό Άρη, τον έρωτα της ζωής της;;; ΠΟΤΕ! Εκεί όσο καίγεται, άλλο τόσο της αρέσει..
Και αφού το δικαστήριο αποφάσισε πως είναι ένοχη, εκείνη γυρίζει πλάτη και κάθεται στη γωνιά της φρόνιμα! Πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, τις μέρες αυτές.. Χάνεται η μαγεία κάθε φορά που κάποιος πληγώνει τη Θεά του Έρωτα! Λέτε να τη σώσει ο Άρης απόψε;;; Να τη κλέψει;;; Να τη ξελογιάσει;;; Να αυτά μου αρέσουν.. τα προτιμώ!

Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε για τον Έρωτα; Θα της συμπαρασταθούμε μαγικά ή όχι; Ποιος θα το ρισκάρει;;;

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα αφού δε θα σας αφήσουν να ξενοιάσετε και τόσο! Μπορεί εσείς να έχετε κατά νου βόλτες από εδώ και εκεί, όμως οι δικοί σας άνθρωποι, παίζει να σας στριμώξουν και να σας υπενθυμίσουν τις υποχρεώσεις που έχετε όσον αφορά το σπίτι σας. Διχασμένοι συναισθηματικά, από τη μια θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, από την άλλη πρέπει να κάνετε το σωστό! Το σωστό το δικό σας ή των άλλων;;; Ιδού η απορία!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας! Φταίει η Αφροδίτη και οι κόνξες της, συνεπώς θα έλεγα σε πρώτη φάση να είστε ήρεμοι και να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, ακόμα και με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Αν σας ζητήσουν βοήθεια, να τη προσφέρετε! Αν κάποιος χρειαστεί τη παρέα σας, να τρέξετε! Ξεπεράστε τον εαυτό σας και αυτό σίγουρα θα προκαλέσει θετική ενέργεια και όμορφες σκέψεις..

Δίδυμος
Χρυσά μου παίζει σήμερα να σας καλέσουν να πληρώσετε το λογαριασμό και να μην έχετε σάλιο! Ναι μεν τέλος του μήνα, όμως όταν γνωρίζετε καιρό τώρα το τι εκκρεμότητες υπάρχουν, θα έπρεπε να είχατε κάνει τα κουμάντα σας! Συνεπώς εντάσεις προκύπτουν, γκρίνιες και κακό, τύπου πού πήγαν τα λεφτά και το κατσάδιασμα δε το γλιτώνετε με τίποτα! Δε θέλω πανικούς και υστερίες, ούτε να τρέξετε να δανειστείτε. Πείτε ένα συγγνώμη και χαμηλώστε το βλέμμα! Και αν πιάσει, έπιασε.. !

Καρκίνος
Γλυκά μου σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, γίνεστε καχύποπτοι πολύ και ξαφνικά αμφιβάλλετε ακόμα και για τον έρωτα της ζωής σας! Συναισθηματικά φορτισμένοι, κλείνεστε κάπως στον εαυτό σας, ή ξεσπάτε και πάει το τριήμερο! Η Αφροδίτη φταίει για όλα, συνεπώς, πάρτε βαθιές ανάσες, κάντε οτιδήποτε για να διώξετε τις αρνητικές τις σκέψεις και προτιμήστε τη σιγή, παρά τις έξαλλες συμπεριφορές. Όχι δεν έχει αγάπες και λουλούδια σήμερα!

Λέων
Τέλος του μήνα, τριήμερο και οι τσέπες άδειες! Είστε μοναδικοί σε αυτό, συνεπώς το σπιτάκι σας, ο μοναδικός προορισμός, ίσως και ο καλύτερος! Μην έχετε κατά νου να ξεγελάσετε κάποιον σήμερα, γιατί δε το έχετε, θα σας καταλάβουν και θα εκτεθείτε, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Μπορεί να θέλετε να είστε οι καλύτεροι σε ότι κάνετε, όμως αφήστε και κάποιον άλλον να κάνει τη βρομοδουλειά! Όχι τίποτα άλλο, για να δουν την αξία σας, δίχως γκρίνιες!

Παρθένος
Θέλετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε σήμερα και ξαφνικά κανείς δε θα έχει την όρεξή σας και μια στεναχώρια θα τη νιώσετε. Εντάξει δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα, προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει. Παίζει τα φιλαράκια σας να έχουν δουλειές και να μη μπορούν να ξενοιάσουν με διάφορες δραστηριότητες, όμως υπάρχει το αύριο και το μεθαύριο! Μη τρελαίνεστε! Όποιος ζητάει τα πολλά χάνει και τα λίγα, για αυτό ψυχραιμία!

Ζυγός
Επαναστατική η διάθεσή σας και πολύ μοναχική! Καλέ Σάββατο σήμερα, αφήστε τα σκοτάδια σας, από βδομάδα! Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και να ξέρετε δύσκολο να δείξουν κατανόηση, αντιθέτως θα προσπαθήσουν να σας βάλουν στο σωστό το δρόμο! Μια ζωή εσείς να θέλετε να λοξοδρομήσετε και όλο να σας επαναφέρουν! Μήπως είναι αστείο το σκηνικό; Η αναποφασιστικότητά σας φταίει, να το ξέρετε. Αγαπήστε λιγουλάκι δε βλάπτει!

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας, αφού αλλιώς φαντάζεστε διάφορα, αλλιώς προκύπτουν και μια απογοήτευση τη νιώθετε. Κάτι θα μάθετε, κάτι θα συμβεί, που θα σας ταρακουνήσει κάπως, γιατί η αλήθεια είναι πάντα συγκλονιστική και συνήθως πληγώνει.. Μη περιμένετε κάποιος να σας κατανοήσει, ούτε να συμβαδίσει με τη λογική σας, δυστυχώς οι επιθυμίες σας δε μπορούν να ικανοποιηθούν, πάρτε το απόφαση! Αποφύγετε τις εντάσεις και τις υπερβολές! Όχι σήμερα!

Τοξότης
Πάλι βασανίζεστε γιατί δεν έχετε λεφτά να κάνετε ότι θέλετε! Μια χαρά τα καταφέρατε, ξεχάστε το τριήμερο, τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα, γιατί όπως εσείς, έτσι και οι άλλοι! Μη προσμένετε σε κανένα θαύμα, δε πρόκειται να συμβεί, προειδοποιώ γιατί άδικα θα χαλάσετε το κέφι σας. Και με τα πολλά και με τα λίγα, αν υπάρχει καλή παρείτσα, μια χαρά θα περάσετε! Αποφύγετε συζητήσεις οικονομικές, ή να κάνετε υποδείξεις, σας στριμώχνουν στο τοίχο!

Αιγόκερως
Δύσκολη μέρα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Χαοτική η διάθεσή σας, από τη μια θα αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, από την άλλη όμως ο τρόπος σας μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος. Μπορεί από τη μια να μελαγχολείτε και από την άλλη να γελάτε δυνατά! Η Αφροδίτη φταίει, για αυτό αποφύγετε τις εντάσεις και τα πικρόχολα τα σχόλια! Μόλις σας δουν με το μάτι γυαλισμένο, θα εξαφανιστούν οι πάντες και μετά σε ποιον θα λέτε το πόνο σας;;

Υδροχόος
Τα μαύρα σύννεφα βολτάρουν μέσα στη ψυχή σας σήμερα. Κακό κάνετε στον εαυτό σας και τίποτα άλλο! Εντάξει ζόρικη η μέρα αστρολογικά, προκαλεί ένα συναισθηματικό χάος, όμως εσείς επιβάλλεται να το προσπεράσετε αυτό! Κάποια επαγγελματικά εμπόδια ίσως να είναι η αφορμή, έχετε τον τρόπο σας να λύσετε τα πάντα όλα, αρκεί να το θελήσετε! Προτιμήστε τα φιλαράκια σας, μια καλή παρέα, παρά τις μοναξιές σας! Φτιάξτε τη κατάσταση όπως σας αρέσει!

Ιχθύς
Μιας που η μέρα είναι του τρελού, γιατί εσείς να μη περάσετε super? Έτσι πάει συνήθως, όταν οι άλλοι είναι στα κακά τους τα χάλια, εσείς μέσα στη χαρά και την ευτυχία! Ένα πάθος θα σας βγει, έτσι ξαφνικά και μπορεί να προκαλέσετε ταραχές μεγάλες, έτσι για να γίνει πιο πικάντικη η φάση με το σύντροφό σας! Μυρίζομαι επεισόδιο Νο115 και βάλε! Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας όμως με μέτρο και με το γάντι. Μη σας πάρουν χαμπάρι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos