Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 09/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μερικές φορές οι ενέργειες που παίζουν τριγύρω είναι τόσο μαγικές, τόσο δυνατές, τόσο ανεξήγητες, που
προτιμώ να εξαφανίζομαι. Ή εγώ ή εκείνος!

Έχετε δει ποτέ στις ταινίες, οι μεγάλοι οι μάγοι να συνεργάζονται; Πιο πολύ στη κόντρα είναι, τύπου ποιος είναι ο πιο δυνατός, ο πιο αξεπέραστος, ο πιο μοναδικός..




Υπάρχει περίπτωση η Ταυρίνα να τα βάλει με έναν Σκορπιό;;; Τι σημασία έχει αν είναι στο ζώδιο ή στον ωροσκόπο..;;; Καμιά! Μήπως κάπου κρύβεται ένας έρωτας μεγάλος;;; Κόντρα στη κόντρα να σου και το συναίσθημα.. Τι σας λέω πρωινιάτικο;;;

Η μέρα αστρολογικά είναι ολίγον γιούχου! Δηλαδή υπάρχει μια ένταση στο σύμπαν, ο Δίας πάλι μας κάνει νερά, είναι και ανάδρομος στο Σκορπιό, δε θέλει και πολύ για να στραβώσει! Συνεπώς οι υπερβολές έχουν τη τιμητική τους, οι έξαλλες οι συμπεριφορές, παραφέρεται ο κόσμος, παραφέρεται!

Ενθουσιασμός;
Εκνευρισμός;
Αισιοδοξία;
Μελαγχολία;
Ανταγωνισμός;
Συνεργασία;

Επιλέξτε συναίσθημα και φτιάξτε ή χαλάστε την ημέρα σας! Πάντως κρατήστε τα μπόσικα γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα..

φιλάκια..


Κριός
Καλά θα κάνετε σήμερα, να αποφύγετε τα έξοδα και τις σπατάλες γενικότερα, γιατί μια το ψυχολογικό, μια το ένα και μια το άλλο, σας βλέπω να επιδιώκετε ένα shopping therapy και μετά να ψάχνετε το ευρώ! Ακραία η συμπεριφορά σας, κάτι σας ενοχλεί, όμως ο τρόπος για να λύσετε το οτιδήποτε είναι ο διάλογος! Και αυτό δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό!

Ταύρος
Επαγγελματικά τα θέματα που σας απασχολούν, αφού εσείς το προσπαθείτε, το παλεύετε με όλο σας το είναι και δε βλέπετε να είναι αμοιβαίο αυτό και παίζει όχι μόνο να βγείτε από τα ρούχα σας, αλλά να κάνετε πανικό μεγάλο! Οτιδήποτε και αν συμβεί, ακόμα και ερωτικό να είναι το θέμα σας, κρατήστε χαρακτήρα και απομακρυνθείτε από τα κοινά! Υπάρχει λόγος να εκτεθείτε;

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας, προφανώς και το κακό συνεχίζεται, αφού επαγγελματικά τα βάσανά σας κυρίως! Από τη μια βρίσκετε την άκρη του νήματος, από την άλλη το χάνετε και αυτό σας προκαλεί μεγάλη σύγχυση. Βάλτε προτεραιότητες, να τις γράψετε κιόλας σε ένα χαρτί και ακολουθήστε τα βήματα, ένα-ένα! Μέχρι το βραδάκι μια εξάντληση σίγουρα θα τη νιώσετε!

Καρκίνος
Πάλι κάποιοι άνθρωποι θα σας ξαφνιάσουν και τούτη τη φορά θα σας γυρίσει το μάτι και θα δουν τον άλλο σας τον εαυτό που δε θα τους αρέσει και τόσο! Γίνεστε έξαλλοι με τις συμπεριφορές του κόσμου, δε γίνεται εσείς να είστε χαλί να σας πατήσουν και να μη το εκτιμούν αυτό! Εντάσεις λοιπόν έχει το μενού και ξεσπάσματα τρελά και αλλοπαρμένα! Μη κρατάτε τίποτα μέσα σας!

Λέων
Κάτι θα σας πουν, κάτι θα μάθετε και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι ευχάριστο ή όχι! Σε κάθε περίπτωση γίνεστε υπερβολικοί, ή πολύ αισιόδοξοι, ή απλά βλέπετε το σκοτάδι και τίποτα άλλο. Ακραία η συμπεριφορά σας, τα συναισθήματά σας, κρατήστε τα μπόσικα και ανακαλύψτε το τι εννοεί ο ποιητής. Και ο πολύς ο ενθουσιασμός, σήμερα μπορεί να σας τσακίσει!

Παρθένος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας και θα πάρετε πολύ τα επάνω σας! Να είναι μια προαγωγή; Μια αύξηση; Να λάβετε τίποτα χρωστούμενα; Όλα παίζουν. Όποιος το ψάχνει και δραστηριοποιείται αναλόγως, κάτι μπορεί να περιμένει από το σύμπαν! Βλέπω το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη σας με τίποτα! Καιρός ήταν, δε λέτε;

Ζυγός
Χρυσά μου, αφήστε το πορτοφόλι στο σπίτι, ξεχάστε τους κωδικούς από τη κάρτα σας, αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει επιθυμίες τρελές και αλλοπαρμένες! Βέβαια, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, για αυτό φροντίστε να μη ξεπαραδιαστείτε σε υλικές απολαύσεις! Ούτε καν στο super market μη πάτε, γιατί ακόμα και φαγητό μπορεί να επιλέξετε το χαβιάρι!

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά, ίσως να μετράτε και αντίστροφα, γιατί αρκετοί μετά από τόση δουλειά, γυρεύετε το relax, σε διάρκεια! Να όμως που παίζει να σας τα χαλάσουν τα σχέδια, να χρειαστεί να εργαστείτε παραπάνω μέρες και ώρες και να ξεφύγετε τελείως από κάθε προγραμματισμό που κάνετε! Αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους, αποδεχτείτε τη κατάσταση και ψυχραιμία!

Τοξότης
Και ξαφνικά θέλετε να δείτε πού σας οδηγούν οι αποφάσεις που έχετε πάρει. Υπάρχει μέλλον; Είναι όλα προσωρινά; Τι θα γίνει μεθαύριο; Διαπιστώνετε πως κάτι δε σας αρέσει, κάτι πρέπει να τελειώσει και να αρχίσει πάλι από την αρχή. Αυτό και μόνο σας εξοργίζει γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και δε περισσεύει σε καμία περίπτωση. Το νου σας στις αντιδράσεις σας!

Αιγόκερως
Έχετε ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί έτσι προχωρούν οι δουλειές σας, πιο γρήγορα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα! Συνεργαστείτε με τον κόσμο, δώστε για να λάβετε και στη τελική μερικές φορές δε χρειάζεται να είναι αμοιβαίο. Μη γίνετε χαλί να σας πατήσουν γιατί οι πολλές οι καλοσύνες βλάπτουν. Όπως και οι προσδοκίες πληγώνουν. Αφήστε κάποιους να αποδείξουν την αξία τους.. έτσι δίχως βοήθεια!

Υδροχόος
Πρέπει να έχουν πέσει όλοι από πάνω σας και να σας ζητούν και τα ρέστα, είτε φταίτε, είτε όχι! Αυτό εννοείται πως σας πνίγει, αλλά αν τα θέματά σας είναι οικογενειακά, τότε πρέπει να τα λύσετε! Μέρες τώρα σας βασανίζουν, το να φεύγετε μακριά και να κλείνετε το τηλέφωνο δεν είναι λύση! Σήμερα θα δουν τον άλλο σας τον εαυτό, εκείνον που δεν αρέσει σε κανέναν! Ο τρόμος και ο φόβος.. χαχα!

Ιχθύς
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, για αυτό φροντίστε να μη τη χαλάσετε με τις παραξενιές σας. Επιτέλους βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φως, συνεπώς κρατήστε τα συναισθήματα αυτά και κάντε ότι λέει η ψυχή σας! Λαμπεροί, όμορφοι και δυνατοί, γοητεύετε με τη παρουσία σας και αρκετοί αποζητούν τη παρέα σας! Όχι άλλο shopping therapy, please!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos