Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 07/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να πω καλή εβδομάδα ή θα μας τη πει ο Ερμής με το πιο άγαρμπο τρόπο;;;
Μα μια ο καιρός που μας τα χάλασε το ΣΚ, μια που ξεκινά η εβδομάδα ολίγον στραβά, τι άλλο θέλουμε από τη ζωή μας; Όλα είναι super! Τι να φορέσω δε ξέρω. Μπαλαρίνα ή γαλότσες;;; 





Σκοτεινή μέρα αστρολογικά, τα μαντάτα τρέχουν, αλλά δε κρύβουν τίποτα το ευχάριστο! Αντιθέτως προκαλούν εκνευρισμό, απογοήτευση, καχυποψία και εντάσεις! Πολλές φορές μου λένε πως χάνω το δίκιο μου όταν φωνάζω σα τη τρελή, να όμως που πνίγομαι και δε μπορώ να ακούω αηδίες! Για αυτό σήμερα, θα μπω στο αθόρυβο, όσο μπορώ η Ταυρίνα, να ακούσω λίγο ακόμα από τα παράλογα του κόσμου και στη τελική θα φάω μια πάστα σοκολατίνα με φραουλίτσες.. για να φτιάξω το ψυχολογικό.. και το βράδυ; Έχει gym! Μη φτιάχνουμε το ένα και χαλάει το άλλο.. ; Δε λέει!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας αστρολογικά, κάποιες εκπλήξεις δε θα είναι και τόσο ευχάριστες! Καλά θα κάνετε σήμερα να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις και αν σας πουν και μια κουβέντα παραπάνω, δε πειράζει, αφήστε την να σας προσπεράσει καλύτερα! Αποδεχτείτε τα λάθη σας, τις αταξίες σας, τις εκκρεμότητές σας και ξεχάστε τις δικαιολογίες. Φταίτε; Διορθώστε το οτιδήποτε! Δε φταίτε; Κάντε τους χαζούς καλύτερα.

Ταύρος
Τα μαντάτα τρέχουν και πολύ πιθανό κάτι να σας αναστατώσει τόσο πολύ, να σας φουντώσει και να δείξετε τον άλλο σας τον εαυτό, το πιο σκληρό, το πιο εγωιστή, εκείνου του μαχητή που δεν έχει μάθει ποτέ να χάνει! Ακούστε τι έχουν να σας πουν, μην απαντήσετε και προχωρήστε κατευθείαν σε πράξεις! Εννοείται πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά έτσι σας αρέσει καλύτερα. Μετά η νίκη είναι ακόμα πιο απολαυστική!

Δίδυμος
Επαγγελματικά τα βάσανα που έχετε και οικονομικά. Κάτι που περιμένετε δεν έρχεται με τίποτα και εκνευρίζεστε αφάνταστα με τη κατάσταση αυτή! Και επειδή δεν ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν, δε θα το αφήσετε έτσι και λόγια στα λόγια να σου και ο τσακωμός! Προστατέψτε τα συμφέροντά σας, όμως όχι σήμερα! Η μέρα αστρολογικά δημιουργεί στασιμότητα και φέρνει προσωρινές απογοητεύσεις. Αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα. Υπομονή και ψυχραιμία!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια θα σας πρότεινα να μένατε σπίτι σας σήμερα, να αράζατε γενικώς, γιατί με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα εκνευριστείτε, θα απογοητευτείτε και ξαφνικά θα δείξετε έναν εαυτό πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η μέρα αστρολογικά δεν είναι και από τις καλύτερες, συνεπώς οτιδήποτε και αν συμβεί, θα πρέπει να είστε μετρημένοι και να δείξετε κατανόηση. Το μενού της ημέρας έχει εντάσεις και λίγα λέω..! Το νου σας!

Λέων
Και επειδή όταν είστε στραβωμένοι, φέρεστε πολύ άσχημα, σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνία και θα σας κατσαδιάσουν κανονικά! Δεν έχει σημασία αν έχετε δίκιο ή όχι, το θέμα είναι το ύφος σας και η αντίληψη που έχετε. Και επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και επειδή αυτό δε γίνεται, προτείνω να έχετε κατά νου την άποψη, πως κάποιοι άλλοι δεν έχουν απολύτως τίποτα! Συνεπώς εκτιμήστε, πείτε ένα ευχαριστώ και αλλάξτε στάση ζωής!

Παρθένος
Καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας και να κλείσετε ακόμα και το κινητό! Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο Δευτεριάτικο, συνεπώς φάτε καλό πρωινό, γιατί σίγουρα θα σας τη κόψουν την όρεξη κάπου στη πορεία! Σήμερα θα ακούσετε διάφορα παράλογα, που από τη μια θα σας στεναχωρήσουν από την άλλη θα σας εξοργίσουν, δε νομίζω να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και κάπως έτσι να γίνει ο κακός ο χαμός! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Και πάλι ένα οικογενειακό θέμα θα προκύψει, ή μπορεί κάτι να έχετε αφήσει στη μέση και να επανέλθει σε χρόνο ντε τε! Κάτι θα σας αποκαλύψουν και παίζει να ανεβάσετε πυρετό στο λεπτό! Η μέρα δεν είναι καλή για να λύσετε τα θέματά σας, συνεπώς αφήστε τα πολλά τα λόγια για κάποια στιγμή αργότερα! Δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και τον αυθόρμητο το χαρακτήρα σας, συνεπώς, ας είστε έτοιμοι για όλα! Η σιγή σώνει προς το παρόν. Διαλέξτε και πάρτε!

Σκορπιός
Βρήκατε και εσείς τη μέρα για να κάνετε ερωτικά παραπονάκια! Ο κόσμος καίγεται και εσείς φτιάχνετε πλεξούδες! Όπως και αν νιώθετε, καλά θα κάνετε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, γιατί ούτε τα γλυκανάλατα δε περνούν! Καλό είναι να μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους άλλους και αν κάποιος σε ξέχασε, δε πειράζει, μπορεί να περνάει πιο δύσκολα από εσάς! Και εκεί που εσείς θα νιαουρίζετε ναζιάρικα, μπορεί κάποιος να σας γαυγίσει απειλητικά! Αφήστε το σας λέω..!!!

Τοξότης
Φαντάζομαι πως τακτοποιήσατε τους λογαριασμούς σας και πως έχετε μείνει ρέστοι! Τι είναι αυτό που σας έχει βρει το τελευταίο τον καιρό, θα το ανακαλύψουμε παρέα! Υπάρχουν και οι δόσεις, έτσι ξεπληρώνετε λίγο-λίγο και σας μένει και κάτι στην άκρη για να ζήσετε αξιοπρεπώς! Το να έχετε καθαρό κούτελο και άδειες τσέπες, πρωτάκουστο για τα σημερινά τα δεδομένα. Μη ζητήσετε δανεικά, είναι σα να ρίχνετε λάδι στη φωτιά!

Αιγόκερως
Μέρα ολίγον σκοτεινή και δυσνόητη από αστρολογικής άποψης! Σήμερα τα μαντάτα τρέχουν, όχι όμως για να φέρουν χαρές και πανηγύρια! Εννοείται πως τα κάνετε μπάχαλο πριν φύγετε από το σπίτι και έχει και συνέχεια το πράγμα. Ότι και αν σας αποκαλύψουν, ότι και αν συμβεί τριγύρω εσείς θα πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι και πιστοί στο στόχο που έχετε βάλει! Παίζει κάποιος να σας δείξει πως είναι καλύτερος από εσάς και να πάθετε πυρετό!

Υδροχόος
Χρυσά μου, ποιος σας πλήγωσε να τον μαλώσω! Το μυαλό σας σήμερα κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, μπορεί βέβαια κάπου να υπάρχει και μια δόση αλήθειας, αλλά να ξέρετε δε βράζουν όλοι στο ίδιο το καζάνι! Όλο και κάτι θα σας πουν, που δε θα σας αρέσει και τόσο, είστε και πονηροί, συνεπώς, θα γυρέψετε τις αιτίες και την αλήθεια, προκειμένου να δείτε το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Ίσως να θέλουν να σας παραπλανήσουν, για αυτό ας είστε διπλά πονηροί!

Ιχθύς
Τα έχετε βάλει με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Σήμερα δε, θα προκαλέσετε μεγάλη αναστάτωση, προφανώς κάτι σας ενοχλεί πολύ, νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και πως κάποιοι μπορεί να θέλουν και το κακό σας. Υπερβολικοί ως συνήθως, τις κερδίζετε τις εντυπώσεις, όμως με το πιο αρνητικό τρόπο! Καλύτερα να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, παρά να έρθετε σε επαφή με τον κόσμο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos