Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Ζώδια: Το αεράτο πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες το πολεμάω το κείμενο αυτό, έτσι γιατί η Αφροδίτη στους Διδύμους
δε με εκφράζει και τόσο σαν αστρολογικό γεγονός. Όλο βάσανα μου φέρνει και να είστε σίγουροι, έτσι είναι! Είναι το ζώδιο μυστήριο, μέρα με τη νύχτα ας πούμε, να όμως που ο Δίδυμος έχει κάτι το μαγικό.. Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν..


Στις 18/5 είναι η τελευταία μέρα, πιάνει βαλίτσα και φεύγει, συνεπώς στο τσακ παρατσάκ κάτι πρόλαβα να σας γράψω..

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, δε χρειάζεται να σχολιάσω και πολλά, σα πεταλουδίτσες είστε τις μέρες αυτές.. ερωτοτροπείτε, φλερτάρετε, πονηρά χαμογελάτε, ανάβετε φωτιές λέω και σας αρέσει πολύ αυτό. Μπορεί κάποια να σας έχουν ήδη συμβεί, μπορεί κάποια να προκύψουν τις μέρες αυτές, κανείς δε ξέρει, θα δείξει, σωστά;
Όποιος βγαίνει έξω, κοινωνικοποιείται, μπαίνει στο παιχνίδι της ζωής, άλλο τόσο υπάρχει και εκείνη η ρημάδα η ελπίδα. Στη πολυθρόνα και στο καναπέ, το πολύ-πολύ να πέσει καμιά αράχνη από το ταβάνι.. χαχα!

Έχει βόλτα απόψε..

φιλάκια..


Κριός
Παίζετε με τη φωτιά και θα καείτε για αυτό το νου σας οι ατακτούληδες της παρέας! Καταρχήν ανεξάρτητα αν είστε ελεύθεροι ή όχι, φλερτάρετε τις μέρες αυτές, με άγνωστες υπάρξεις, ερωτοτροπείτε, γιατί έτσι θέλει η Αφροδίτη! Ψυχοθεραπευτικό το γεγονός, αλλά το νου σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε με τις επιλογές σας! Μέχρι και τις 18/05 προτιμήστε τα φιλαράκια σας, πάρτε βαθιές ανάσες και προσγειωθείτε! Αν κάτι αξίζει να μείνει, θα μείνει!

Ταύρος
Το γνωρίζετε πλέον πως το θέμα δεν είναι καν ερωτικό αλλά κυρίως οικονομικό, κάθε χρόνο, τα ίδια και τα ίδια! Βέβαια, φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού η Αφροδίτη θέλει να σας δώσει χρήματα, να γεμίσετε το σακούλι, για να μπορέσετε τουλάχιστον μέχρι και τις 18/05 να κάνετε το ιδανικό shopping therapy! Δε θέλω τσιγκουνιές λοιπόν, ναι μεν να βάλετε κάτι στην άκρη, όμως οι βιτρίνες σας περιμένουν, πώς και πώς!

Δίδυμος
Απολαύστε το, τώρα που παίζει, γιατί ποτέ δε ξέρετε το τι σας ξημερώνει! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και εκφραστικούς και ω ναι δίνετε επιτέλους προσοχή και στον έρωτα! Κάθε μέρα που περνά σίγουρα δε ξανά γυρίζει, για αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε καταλλήλως τις περιστάσεις. Σας φλερτάρουν; Να το ανταποδώσετε! Σας κολακεύουν; Ε δώστε και κανά φιλάκι. Εν ολίγοις μοιράστε λίγη από τη φλόγα σας.. !

Καρκίνος
Τις μέρες αυτές θα μπείτε σε μια διαδικασία τύπου να ακούτε, να βλέπετε και να μη μιλάτε. Και πολύ καλά θα κάνετε! Η Αφροδίτη σας κάνει σκεπτικούς ο σκοπός είναι να προβληματιστείτε με τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας και όχι μόνο να τα αντιμετωπίσετε, αλλά να τη βγείτε και με κόκκινο σε αρκετές περιπτώσεις, αν χρειάζεται. Ναι μεν να τα βάλετε με τον εαυτό σας αν κάπου έχετε κάνει λάθος, αλλά να σκεφτείτε και τα υπερ της υπόθεσης..

Λέων
Το φλερτ είναι η αγαπημένη σας συνήθεια, το παιχνιδάκι σας, έτσι για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Η αλήθεια όμως είναι πως τις μέρες αυτές, προτιμάτε τη παρέα των φίλων σας, παρά τις ερωτικές τις στιγμές, κυρίως με τις άγνωστες ψυχές. Ακόμα και σχέση να έχετε, θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή να πάτε μια εκδρομή, άνευ συνοδείας! Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις!

Παρθένος
Σε καμία περίπτωση δε σας ταιριάζει το αστρολογικό, αντιθέτως σας προκαλεί χαοτικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να μην είστε ο εαυτός σας! Μπορεί ακόμα μέχρι τις 18/05 να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο οικείο, το πιο πιθανό από τον επαγγελματικό σας το χώρο. Πού αλλού θα το βρίσκατε, είναι ένα θέμα και αυτό! Μπλοκαρισμένοι, δυσκολεύεστε να εκφραστείτε με άνεση, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις σε εκείνους που σας ξέρουν!

Ζυγός
Δεν είναι τυχαία τα καρδιοχτύπια που νιώθετε! Εννοείται πως η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας έχει ξεσηκώσει μέρες τώρα, τσιλιμπουρδίζετε, σα τις πεταλουδίτσες και έχουν επανέλθει οι ερωτικές σας οι ορέξεις για τα καλά! Μέχρι και τις 18/05 παίρνετε τις αποφάσεις σας, αρκετοί αλλάζετε σελίδα οριστικά, αφήνεστε ελεύθεροι συναισθηματικά και ότι προκύψει! Αεράτες καταστάσεις που πόσο σας ταιριάζουν, πόσο; Απολαύστε τη κάθε στιγμή!

Σκορπιός
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά τα θέματά σας είναι καθαρά επαγγελματικά και οικονομικά! Η Θεά λοιπόν τις μέρες αυτές σας βοηθά με ένα μαγικό τρόπο ή να βρείτε μια δουλειά, ή να υπάρξει διάρκεια σε αυτό που κάνετε και φυσικά οι τσέπες σας να παραμείνουν γεμάτες! Υπάρχει κάποιος που σας εκτιμά πολύ και θέλει να σας βοηθήσει γενικότερα! Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που έχετε πάρει, να ξέρετε πως μέχρι και τις 18/05 αλλάζετε γνώμη!

Τοξότης
Ζόρικες οι μέρες αυτές σε ερωτικό επίπεδο, μιας που η Αφροδίτη θέλει να σας δείξει με έντονο τρόπο ποια είναι τα στοιχεία που χαλούν τη σχέση σας! Άλλα θεωρείτε εσείς σημαντικά, άλλα ο άλλος και ως δια μαγείας θα τα ανακαλύψετε και μια σύγχυση θα τη τραβήξετε όπως και να έχει! Συνεπώς μέχρι και τις 18/05 θυμηθείτε πως υπάρχει και μια ερωτική ζωή που πρέπει να φροντίσετε! Μήπως να βρίσκατε οι ελεύθεροι και κανά σύντροφο;

Αιγόκερως
Ειλικρινά, τι να γράψω τώρα; Ποιος έρωτας και μεταξωτές κορδέλες;;; Η Αφροδίτη λοιπόν, στρέφει τη προσοχή σας σε επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Στο στοιχείο σας δηλαδή. Αρκετοί θα φροντίσετε και την εξωτερική σας την εμφάνιση. Ένα λίφτινγκ ας πούμε δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πολύ με το καθρέπτη ασχολείστε και ναι μεν αλλά! Τουλάχιστον ζητήματα καλλωπισμού ας πούμε πως είναι το δώρο της.

Υδροχόος
Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές, δε νομίζω να έχετε κάποιο παραπονάκι;; Ερωτικές οι μέρες στο φουλ, οι δουλειές σας έχουν ανοίξει, φτού μη σας ματιάσω ανοιξιάτικο! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, πόσο πολύ ταιριάζει με την αεράτη σας τη ψυχή..;; Βέβαια, παίζει και μια ερωτική απογοήτευση, κάτι σας βασανίζει έντονα, μια σκέψη ας πούμε; Επενδύστε στα συναισθήματά σας και δε θα το μετανιώσετε.. Πού και πού να λέτε το πώς νιώθετε!

Ιχθύς
Οι δικοί σας οι άνθρωποι σας τα μασάνε κάπως τις μέρες αυτές, ανακατεύονται εκεί που δε τους σπέρνουν, σας γεμίζουν με σκέψεις και μπόλικη ανασφάλεια. Ο σκοπός είναι να σας κάνουν να μελετήσετε τις κινήσεις σας δυο φορές και τρεις άμα χρειαστεί και μετά αφού είστε απολύτως σίγουροι, θα βρίσκονται στο πλάι σας. Ξέρετε την ευθύνη την έχετε εσείς, όχι οι άλλοι! Μήπως έφτασε καιρός να αλλάξετε σπίτι;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos