Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια & η Αφροδίτη στο Ταύρο! by MagicF’Ariel..

31/03 – 24/04/2018
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα αλλά τα κατάφερα, να σχολιάσω την Αφροδίτη στο Ταύρο! Όχι πως
έχει συμβεί κάτι το συγκλονιστικό στη ζωή μου, κανένα φως στο τούνελ, αλλά όταν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αξίζει να ασχοληθούμε.. τι λέτε;

Το θέμα μας δεν είναι μόνο η επίσκεψη. Γιατί εντάξει, στρώσαμε και το κόκκινο το χαλί, της προσφέραμε και λουλούδια, της τραγουδήσαμε, της δώσαμε και το καλύτερο το κρεβάτι, να όμως που τα κακά τα παιδιά ζηλέψανε και δε θα την αφήσουν να το απολαύσει και τόσο!

Καθώς γνωρίζουμε όλοι ο Άρης είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, μπορεί να έχουν ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, όμως οι χωρισμοί τους είναι τέτοιοι που κάθε φορά νιώθουν εκείνο το ανεκπλήρωτο! Για αυτό ποθούν ο ένας τον άλλον αιώνια. Δε προλαβαίνουν να χορτάσουν τον έρωτά τους! Αχ και βαχ! Το ραντεβού τους λοιπόν είναι για τις 11/4! Μαγική ημέρα! Μπορεί να συμβούν θαύματα σε αρκετές ψυχές εκεί έξω..

Ζηλεύουν ακόμα, ο Ποσειδώνας, ο Δίας και ο Πλούτωνας! Υπάρχει και συνέχεια στο όνειρο! Ο καθένας από αυτούς έχουν να προσφέρουν τα αγαθά τους.. Το ρομαντισμό και τη φαντασία, την υπερβολική αγάπη και το πάθος, εκείνο το αχαλίνωτο συναίσθημα, που κρατάς μυστικό για πάντα.. 

Αφροδίτη μου.. άτακτη σε βρίσκω.. αλλά έτσι μου αρέσεις πιο πολύ! ❤

φιλάκια..


Κριός
Έχω την εντύπωση πως η Αφροδίτη σας κάνει κάπως πιο συμφεροντολόγους τις μέρες αυτές! Και εντάξει αν αφορά επαγγελματικά ζητήματα, αλλά αν αφορά και τα ερωτικά σας, τότε εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Μια ευχάριστη είδηση θα λάβετε, μπορεί να είναι και μια αύξηση και να απογειωθείτε από τη χαρά σας. Μια που τα παίρνετε και μια που κάνετε το πιο πολυδάπανο shopping therapy ever! Μέχρι και τις 12/4 όλα αυτά! Γενικότερα η Αφροδίτη σας κάνει πολύ σπάταλους, όλα για τη πάρτη σας, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κέντρα αισθητικής, φρου φρου και αρώματα! Στις 17/4 κάνετε μια από τα ίδια.. έτσι επειδή το σύμπαν σας θέλει αχόρταγους!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας! Επιτέλους σπίτι της, γεμάτη από όρεξη να σας μαγέψει και να σας κάνει να ονειρευτείτε τον ιδανικό σύντροφο. Τις πρώτες μέρες, ρομαντική πολύ η διάθεσή σας, βρίσκετε το χρόνο να ασχοληθείτε είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποιο μαναράκι που σας φλερτάρει καιρό τώρα. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας θα τη στριμώξουν κάποια στιγμή, θα κερδίσει ο καλύτερος; Ο πιο γοητευτικός; Ο πιο έξυπνος; Ή ο μεγαλύτερος ο ψεύτης; Από τις 8/4 – 13/4 το σύμπαν υπόσχεται στιγμές έντονες, ερωτικές, σαγηνευτικές, ανεπανάληπτες! Για να μας δω! Και βέβαια, το καλύτερο το έχει κρατήσει για το τέλος! Ένα πλουτώνιο πάθος.. σας καίει τα σωθικά! Omg!

Δίδυμος
Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, εσείς παθαίνετε μια παράκρουση γενικώς! Δε σας ταιριάζει και τόσο, γιατί η αλήθεια είναι πως και να αγαπάτε δε θα το φωνάξετε έξω δυνατά, ούτε θα κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και τόσο! Όμως έχετε την απαίτηση το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο να πιάνει πουλιά στον αέρα! Μα γίνεται αυτό; Σας πιάνουν οι κλειστές σας λοιπόν, προτιμάτε τη μοναξιά σας, δε λέτε και πολλά! Συνέπεσε και ο ανάδρομος Ερμής, είστε έτοιμοι να τραβήξετε τις κοτσίδες σας, αν δε το έχετε κάνει ήδη! Σας γοητεύει ένα πρόσωπο και προτιμάτε τη γλώσσα του σώματος για αρχή. Από τις 11/4 – 17/04 σας προκαλούν να δείξετε τα συναισθήματά σας. Γίνεστε υπερβολικοί, ως συνήθως!

Καρκίνος
Μυστήριες οι μέρες οι δικές σας, γιατί ναι μεν αλλά, αφού ο Άρης κρατά τα μπόσικα για να είμαι απολύτως ειλικρινής! Και επειδή το πεδίο είναι σχετικά μάχιμο, η Αφροδίτη σας παρασέρνει γλυκά, επαναφέρει φίλους και παρέες μέσα στη ζωή σας, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες! Όμως από τις 09/04 – 13/04, το σύμπαν θα σας προκαλέσει, θα πρέπει να εκφράσετε τα ερωτικά σας τα συναισθήματα, κυρίως στο ταίρι σας, γιατί οι πράξεις σας άλλα δείχνουν.. Κάπως πρέπει να μάθει την αλήθεια. Αγαπάτε ή δεν αγαπάτε; Ευτυχώς που έχετε ρομαντική διάθεση και θα φτιάξετε ατμόσφαιρα δίχως κόπο! Παίζει όμως να ερωτευτείτε παράφορα μια νέα ύπαρξη..!

Λέων
Μη περιμένετε αγάπες και λουλούδια με την Αφροδίτη στο Ταύρο! Δεν είναι αυτά που σας λείπουν, για αυτό μη ξαφνιαστείτε αν πιάσετε τον εαυτό σας να εργάζεται περισσότερο από όσο πρέπει. Κατά κάποιο τρόπο αποζητάτε ευκαιρίες, για να δείχνετε στους άλλους το πόσο απαραίτητοι είστε. Στοχεύετε ψηλά ένα πράγμα και όταν είστε δυνατοί παίχτες, βγαίνετε νικητές. Ένα άλογο σας λείπει, για να φτιάξουμε ένα φανταστικό επεισόδιο από μια ταινία εποχής! Ιπποτική η διάθεσή σας; Μέχρι και τις 12 μια ύπαρξη μπορεί να σας σαγηνεύσει, να σας δείξει πως όλα αυτά που ονειρεύεστε, υπάρχουν! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.. όμως αν δε δοκιμάσετε, δε θα μάθετε. Σωστά;

Παρθένος
Καταρχήν αγοράστε καμιά μπλε χάντρα, για το μάτι, γιατί φέτος η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και θα βάλει τον έρωτα και το πάθος για τα καλά μέσα στη ζωή σας! Οι δεσμευμένοι ανανεώνεστε, ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να συμβεί κάτι τέτοιο, συνεπώς μη το σκέφτεστε, μια ανατροπή στη καθημερινότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως από τις 9/4 μέχρι και τις 23/4 να προσμένετε να σας συμβεί ο απρόβλεπτος έρωτας; Κεραυνοβόλος; Η Αφροδίτη συναναστρέφεται με αρκετούς πλανήτες, τα συναισθήματα έντονα, διαφορετικά, μυστήρια, παίζει να ζήσετε στιγμές πολύ μαγικές..! Οι πιο ρομαντικές μέρες του μήνα! Δεν έχετε παράπονο;

Ζυγός
Χρυσά μου η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας δώσει χρήματα. Σας επιστρέφουν δανεικά; Σας κάνουν μια αύξηση; Μήπως ένα μπόνους επειδή είστε πολύ καλοί στη δουλειά σας; Κάτι τέτοιο μυρίζομαι και η χαρά σας φυσικά μεγάλη! Μέχρι και τα μέσα του Απρίλη θα έχετε εικόνα συνεπώς και εσείς θα το ρίξετε λίγο έξω, έτσι για να κάνετε ένα ωραίο δωράκι στον εαυτό σας! Οτιδήποτε σας βασάνιζε πάνω σε οικονομικά θέματα, ως δια μαγείας βρίσκει τη λύση του και παίρνετε μεγάλη ανάσα από αυτό. Είναι περίοδος που λαμβάνετε διάφορα από τους δικούς σας τους ανθρώπους και εσείς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε σωστά. Μια ρομαντική διάθεση την έχετε, αποζητάτε φροντίδα, αγάπη και προδέρμ.. Σας τη δίνουν όμως;


Σκορπιός
Το ξέρετε πως η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας; Σας κλείνει και το μάτι πονηρά; Δε θέλετε και πολύ εσείς, αμέσως να γίνετε φλογεροί, ερωτικοί και πολύ σέξι! Τυχεροί όσοι έχετε σύντροφο, μη χάσετε το χρόνο σας σε κόνξες, μπείτε κατευθείαν στο ψητό! Όσο οι μέρες περνούν, άλλο τόσο εσείς θα νιώθετε πολύ ωραία και θα καταφέρετε να πλησιάσετε ακόμα και τη πιο απρόσιτη ψυχή! Μαγικά.. Αόρατα.. Τηλεπαθητικά.. Μέχρι και τις 17/4 αν πραγματικά το θελήσετε, αν σας βγει και αν σας προκύψει.. μη χάσετε την ευκαιρία που το σύμπαν θα σας δώσει.. Είστε έτοιμοι για εκείνη τη βουτιά; Και ενώ τα δίνετε όλα στην αρχή, μετά αλλάζετε ύφος ξαφνικά! Σοβαρά;

Τοξότης
Η Αφροδίτη χρυσά μου έχει όλη τη καλή τη διάθεση, να σας βοηθήσει να ξελασπώσετε κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Άλλωστε αυτό είναι το άγχος σας, μέρες τώρα! Ας πούμε πως η καλή η νεράιδα σας άκουσε και βρίσκεται κάπου από πάνω σας με το μαγικό της το ραβδάκι.. Από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα κρύβει και μια ευκαιρία. Μια νέα συνεργασία προκύπτει έτσι ξαφνικά; Ανοίγουν οι δουλειές σας; Παίρνετε μια προαγωγή; Πάντως πρώτα θα δουλέψετε και μετά θα ανταμειφτείτε. Όμως έχετε κάτι να περιμένετε από την όλη την ιστορία. Πάντως όλα θα γίνουν άμεσα, γιατί αυτός είναι ο σκοπός. Ένα φλερτ απρόβλεπτο σας γοητεύει.. Ξυπνά το καλλιτέχνη μέσα σας!

Αιγόκερως
Και τα καλύτερα έρχονται τις επόμενες ημέρες, μη νομίζετε πως η Αφροδίτη θα σας αφήσει έτσι. Μπορεί στην αρχή να θέλετε να δείξετε έναν σταθερό χαρακτήρα, να όμως που από τις 9/4 ως και τις 23/4 θα γίνετε πολύ αισθησιακοί, ακαταμάχητα ερωτικοί και σέξι! Μπορεί το σύμπαν να σας δώσει εκείνη την ευκαιρία που αποζητάτε και να γίνετε ασυγκράτητοι! Εννοείται πως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί όταν εσείς αγαπάτε πολύ, το σφίγγετε το λουρί και κάποιος πνίγεται πολύ! Με μέτρο.. Προτιμότερο θα ήταν σε κάθε περίπτωση αν μιλήσετε με τη γλώσσα του σώματος! Ή κάποιος από τα παλιά επιστρέφει.. ή ένα νέο πρόσωπο σας κάνει τσα!

Υδροχόος
Φαντάζομαι πως τα έχετε κάνει μπάχαλο στον ερωτικό το τομέα και προφανώς τις μέρες αυτές, ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε! Και κάπως έτσι, η Αφροδίτη θα σας δείξει το δρόμο της σωτηρίας, η οποία είναι σίγουρα οι γονείς σας, η οικογένειά σας, οι πολύ δικοί σας άνθρωποι! Ναι, πάρτε αγάπη γιατί σας λείπει.. τη μοιράσατε κιόλας άσκοπα, άντε να γεμίσει πάλι το σακούλι.. Και εκεί που κάναν όλοι μαύρα μάτια να σας δούνε, ξαφνικά θα σας χορτάσουν, θα χαμογελάσουν με τις τρελές τις ιδέες σας και θα διαπιστώσουν για ακόμα μια φορά, το πόσο αλλούα.. βρίσκεστε.. Υδροχοάκια.. τι να πω.. έχετε χαρίσματα ακαταμάχητα! Και άκρως εκνευριστικά επίσης..

Ιχθύς
Αν και δε σας αρέσουν και τόσο τα οικογενειακά τα σουαρέ, θα βρείτε εσείς τον τρόπο να ψυχαγωγηθείτε. Το φλερτ είναι μια αγαπημένη συνήθεια και η ώρα περνά πολύ ευχάριστα! Η Αφροδίτη λοιπόν, σας κάνει πρόσχαρους και πολύ ανάλαφρους. Και τα κέφια σας να μην έχετε, όσο οι μέρες περνούν, θα τα βρίσκετε γιατί το σύμπαν σας θέλει ενεργά ερωτικούς, είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποιο μαναράκι. Από τις 11 μέχρι και τις 17, γίνεστε άλλοι άνθρωποι, αποζητάτε πιο έντονες στιγμές, πιο παθιασμένες, πιο ρομαντικές. Εκφραστείτε ελεύθερα και ναζιάρικα, για να πιάσει το σήμα το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο.. Μαγικά τίποτα δε γίνεται!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos