Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 09/04/2018 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μήπως παρά τεμπελιάσαμε λέω; Η ζυγαριά τι λέει; Τρελάθηκε; Ωραία να είσαι ζεν, όταν έχεις εκείνη τη χήνα που βγάζει το χρυσό το αυγό.. και όταν ο μεταβολισμός σου καίει τα πάντα όλα στο λεπτό! Ζωάρα, σωστά;;;
Είδα τόσα παραμυθάκια στη τηλεόραση, άντε να επιστρέψω στη πραγματικότητα; Δε θέλω..! Προτιμώ το Τζακ και η Φασολιά! Τι ωραία να ζεις στα σύννεφα; Σε λιβάδια καταπράσινα; Σε κάστρα με αμέτρητα δωμάτια; Σε έναν παράλληλο μαγικό κόσμο;

μήπως μας φλερτάρει ο Ποσειδώνας και η φαντασία μας καλπάζει σε τόπους παραμυθένιους;

Η μέρα είναι αστρολογικά πολύ αγαπησιάρικη..
Ρομαντική, τρυφερή και πολύ χαδιάρα.. Απολαύστε την..

φιλάκια.. ❤


Κριός
Μέρες που είναι είστε ασυμμάζευτοι. Όλο βόλτες και συναντήσεις με φιλαράκια από εδώ και εκεί. Το νου σας γιατί μπορεί κάποιοι να σας ζηλεύουν και οι συμβουλές τους, να έχουν κακό σκοπό! Τι έγινε ξαφνικά ο σύντροφός σας, έχει χρήμα στα χέρια του; Να αναρωτηθείτε το τι και το πώς ή να απολαύσετε πιο ιδιαίτερες στιγμές;;; Μια νέα δουλειά μπορεί να φαντάζει ιδανική, αλλά είστε σίγουροι για το τι κρύβει από πίσω;;;

Ταύρος
Μέρα ήρεμη, οικογενειακή, χαλαρή, αράξτε γενικώς και χαζολογήστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Βέβαια μη το παρακάνετε, γιατί η Αφροδίτη σας ξεσηκώνει για beaute και βόλτες! Να σας δουν εκεί έξω, να σας θαυμάσουν, πώς ο έρωτας θα σας χτυπήσει τη πόρτα; Κάτι πολύ μαγικό μπορεί να συμβεί τις μέρες αυτές, ένα πρόσωπο να σας απογειώσει κανονικά! Καιρός λοιπόν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας, την ομορφιά σας..

Δίδυμος
Βιάζεστε να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο. Εντάξει θα γίνει αυτό, αλλά κάντε λίγη υπομονή ο Ερμής να έρθει στα ίσα του. Όχι τίποτα άλλο για να φτάσετε σίγουρα στο προορισμό σας. Ότι έχετε σχεδιάσει, θα σας βγει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για κάποιο λόγο βάζετε τον έρωτα στην άκρη και κοιτάζετε τα επαγγελματικά σας τα συμφέροντα. Ιδανική ημέρα, για να κάνετε μερικές συζητήσεις με εκείνα τα πρόσωπα. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του!

Καρκίνος
Τι έγινε; Πάλι τρώγεστε με τα ρούχα σας; Το γεγονός πως έχετε παραπάνω χρόνο, δε σημαίνει πως πρέπει να προκαλέσετε εντάσεις, έτσι άνευ λόγου και αιτίας. Φροντίστε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να πάτε για καφέ και κουτσομπολιό, να γελάσετε με τη ψυχή σας και αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τα πείσματα. Αρκετά με τα οικογενειακά τα σουαρέ, πόσο πια δηλαδή;;; Από εκείνες τις ημέρες που ο ένας είναι στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση! Απολαύστε το!

Λέων
Υπάρχει λίγη κρεβατομουρμούρα, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς που η μέρα αστρολογικά σας επηρεάζει θετικά, θα κάνετε τις μαλαγανιές σας, να σας συγχωρέσουν. Δε ξέρω τι κάνατε ή τι είπατε, πάντως είστε υπο στενή παρακολούθηση, γιατί δώσατε δικαιώματα. Συνεπώς, όλες τις μέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, απέναντι στο σύντροφό σας, ακόμα και στους φίλους σας.. Δε λέτε καλύτερα την αλήθεια να ξεμπερδεύετε; Ή μήπως δε χρειάζεται..;;;

Παρθένος
Μέρα πολύ μυστήρια, γεμάτη όμως από ευχάριστες εκπλήξεις. Να ακολουθήσετε τη παρέα, όπου και αν πάει, ανεξάρτητα αν σας ταιριάζει το μέρος ή όχι! Σε καμία περίπτωση μη καθίσετε στο σπίτι σας, γιατί όσο πιο κοινωνικοί είστε, άλλο τόσο ο έρωτας σας βάζει στο μάτι! Ξεπεράστε τις απαιτήσεις σας, τις ιδιοτροπίες σας, πώς να το πω.. go with the flow.. γιατί μόνο έτσι θα ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας! Τα φιλαράκια σας μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πολύ όμορφα!

Ζυγός
Ξεκινήστε να λέτε το σ’αγαπώ λίγο πιο συχνά. Να δείχνετε τα συναισθήματά σας, στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας. Μην είστε τόσο απόμακροι επειδή σας βασανίζουν πολλά και διάφορα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Είναι περίοδος που όσοι βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, αποζητούν το ενδιαφέρον σας και εσείς θα χρειαστεί να θυσιαστείτε, έστω για λίγο. Ερωτικοί νιώθετε, σέξι επίσης, γιατί δεν εκδηλώνεστε επιτέλους, μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα; Η Αφροδίτη δε θα σας αφήσει έτσι..

Σκορπιός
Μήπως σήμερα να αράξετε στο σπιτάκι σας να σου δουν οι δικοί σας οι άνθρωποι να σας απολαύσουν λιγάκι παραπάνω; Αρκετά με τις βόλτες, τα πανηγύρια και τα φιλαράκια. Όσοι έχετε έναν σύντροφο, δείξτε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω, αράξτε στο κρεβάτι χαζολογώντας, ηρεμήστε, πώς αλλιώς να σας το πω.. Τώρα οι ελεύθεροι και ωραίοι, αν δεν έχετε ήδη το μαναράκι στην αγκαλιά σας, ένα τηλεφώνημα και όλα φτιάχνουν. Σωστά; Αν το αστρολογικό λέει αγάπες και λουλούδια.. εσείς να το τηρήσετε!

Τοξότης
Σήμερα υπάρχει περίπτωση να σας φορτώσουν με ένα σκασμό δουλειές και αντί να χαλαρώσετε στο κρεβατάκι σας, να τρέχετε σα τους λωλούς! Πώς το καταφέρνετε αυτό, μόνο εσείς το γνωρίζετε! Καλό είναι να μη χάσετε το χρόνο σας σε φτηνές δικαιολογίες, δε τη γλιτώνετε με τίποτα! Το ευχάριστο είναι πως όλο και κάποιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει, θα σας σταθεί και εσείς θα νιώσετε κάπως καλύτερα κάποια στιγμή στη πορεία! Πάντως τα φλερτ και οι πονηρές οι ματιές.. πάνε και έρχονται..!

Αιγόκερως
Μεταξύ μας τώρα φλέγεστε ολόκληροι! Κάτι σας τσίμπησε ξαφνικά και ίσως να βλέπετε ακόμα και αστεράκια. Είστε γεμάτοι από πάθος και ερωτισμό αρκεί να σας έρθει η όρεξη. Και ευτυχώς η Αφροδίτη από σήμερα σας κάνει πολύ σαγηνευτικούς, δύσκολα θα σας αντισταθούν! Τυχεροί όσοι έχετε σύντροφο, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη κάθε περίπτωση για να περάσετε καλά! Μια περιπέτεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Το σεργιάνι είναι μια καλή ιδέα, στα αγαπημένα σας τα μέρη. Δε ξέρετε ποτέ ποιον μπορεί να συναντήσετε!

Υδροχόος
Μήπως έχετε σεληνιαστεί χαρωπά; Ξαφνικά τα βλέπετε όλα ροζ; Μη το ψάξετε και πολύ, είναι αστρολογικές οι χαρές και τα πανηγύρια! Έχω την εντύπωση πως την είδατε διαφορετικά τη δουλειά και σήμερα θα λέτε σε όλο τον κόσμο το σ’αγαπώ. Είτε λεκτικά, είτε με δωράκια, είτε με όμορφες πράξεις. Είδατε τι κάνουν οι τύψεις; Ίσως να είμαι υπερβολική, γιατί δύσκολα εκφράζεστε με τόση άνεση, αλλά τουλάχιστον όσοι το αξίζουν, ας το ακούσουν ή το νιώσουν έστω και μια φορά!

Ιχθύς
Μήπως βλέπετε πεταλουδίτσες; Ροζ, μωβ, κίτρινες; Αυτό ήταν σας έπιασε η άνοιξη από τη μύτη και σας πηγαίνει.. μεγάλη βόλτα! Ωραίο όλο αυτό, σας προτιμούμε ρομαντικούς, χαζοχαρούμενους και ονειροπαρμένους.. Μείνετε μακριά από το πολύ τον κόσμο, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί ο έρωτας θέλει ζωντάνια και κουράγια! Τις μέρες αυτές λοιπόν, αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, ή ένα νέο μαναράκι μπαίνει στη ζωή σας, πολύ φορτσάτα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos