Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

(06/04 – 08/04/2018)
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν να έκανα πρωινή εμφάνιση, αλλά
μη με θεωρήσετε και αμαρτωλή!
Που λέτε ζήσαμε για ακόμα μια φορά μεγάλες στιγμές! Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, όχι δίνει ρέστα μόνο, αλλά κάνει παρέα και με καταστροφικές προσωπικότητες, τον Άρη και το Κρόνο και μας έκανε όντως με τα κρεμμυδάκια! Να πω πάει πέρασε; Και τι να το κάνεις, αν τούτη τη στιγμή υπάρχουν μουτράκια παντού;;;

Ευτυχώς που η Αφροδίτη αύριο στις 7/4 θα κάνει τα μαγικά της και ο κόσμος θα αγαπήσει για ακόμα μια φορά! Μα είναι μέρες οικογενειακές, συναντάμε εκείνους που ζουν κάπου μακριά, ευκαιρία να δούμε το παππού και τη γιαγιά, επιβάλλεται να χαμογελάμε και να έχουμε ανοιξιάτικο αέρα.

Το αγόρι με τη μπάλα στην αλάνα. Το κορίτσι να μαζεύει λουλούδια στους αγρούς.. Μαργαρίτες.. μωβ, κίτρινες, άσπρες.. Τα βαζάκια γεμάτα από πολύχρωμους ανθούς.. Η μάνα να ζυμώνει το τσουρέκι. Φωνές, αναμνήσεις, μυρωδιές.. Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό..;;;


«.. ποιος έφαγε το αυγό;;; δε μπορείτε να κρατηθείτε; Ντροπή σας!.. μη σας δω να πλησιάσετε στο μπουφέ.. φύγετε από εδώ.. βγείτε έξω να παίξετε..»

..έξαλλη η μάνα! 😄

καλό Πάσχα σε όλους.. !


Κριός
Λίγο διχασμένους σας βρίσκω συναισθηματικά, από τη μια έχετε τη καλή τη διάθεση για να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να γιορτάσετε όλοι μαζί παρέα, να όμως που το σύμπαν σας επιφυλάσσει μυστήριες εκπλήξεις, που θα σας γεμίσουν από την άλλη με νευράκια και μουτράκια! Πραγματικά ο ανάδρομος Ερμής θα σας έχει στη τσίτα όλες τις ημέρες του Πάσχα! Λόγια, πολλά λόγια, που αν δε προσέξετε και θα πληγώσετε μερικές ψυχές και θα παρεξηγηθείτε! Η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της τη τελευταία τη στιγμή και σας σώνει από τα χειρότερα! Τυχεράκηδες..!

Ταύρος
Όλο η Αφροδίτη τάζει λαγούς με πετραχήλια και από τη μια τη θαυμάζω, από την άλλη τη κράζω, γιατί πού είναι οι ερωτικές χαρές και τα πανηγύρια; Οεο; Ηρεμείτε τις μέρες αυτές, κλείνεστε κάπως στο καβούκι σας, μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείτε! Παίρνετε αποφάσεις τύπου ποιοι άνθρωποι θέλετε να είναι μέσα στη ζωή σας και ποιοι όχι. Δύσκολο αυτό, αλλά ίσως και αναγκαίο κακό, αφού νιώθετε πως έχετε αλλάξει και όσοι πραγματικά αξίζουν θα βρίσκονται δίπλα σας για πάντα! Και να σας βάλουν δύσκολα, θα τη βρείτε την άκρη σας εσείς, είτε με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο! Ταυράκια μου..!

Δίδυμος
Αφού τα κάνατε μπάχαλο τις μέρες αυτές, από σήμερα γατούλες! Θα βρείτε και κάποιον να σας προστατέψει, θα κρυφτείτε κάτω από μια αγκαλιά. Έχετε διάθεση παιχνιδιάρικη, είστε και πονηροί, να καθίσετε λίγο φρόνιμα, γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, συνεπώς.. μη παίζετε και τόσο με τη φωτιά! Με φίλους και παρέες θα τη βγάλετε τις μέρες αυτές, μπορεί να βολτάρετε σε διάφορα μέρη, να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, μια νοσταλγία για εκείνες τις όμορφες τις εποχές θα την έχετε. Απολαύστε τέτοιες στιγμές, με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε!

Καρκίνος
Αγαπησιάρικες τις βρίσκω τις μέρες αυτές, επιτέλους ηρεμείτε, σας φροντίζουν έτσι όπως σας αρέσει και ξεφεύγετε για λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας! Δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας, επιτρέπονται ακόμα τα μέλια και τα σορόπια. Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, μη περιμένετε να ανοίξουν οι δουλειές σας. Για αυτό αποφύγετε να ζορίζεστε για τέτοια θέματα, αφού τσάμπα κόπος! Οι φίλοι σας παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και σας ξελασπώνουν μαγικά!

Λέων
Τις μέρες αυτές προτιμάτε τη παρέα των φίλων, παρά τα οικογενειακά τα τραπέζια! Μπορεί με κάποιους να έχετε χαθεί λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που υπάρχουν, μπορεί να έχετε παρεξηγηθεί κιόλας, βρείτε την ευκαιρία να τους αφιερώσετε χρόνο και να ξανά μονιάσετε! Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει κυρίως στις 7 για να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες. Προτιμήστε λοιπόν τη ξεκούραση για σήμερα και από αύριο βλέπετε. Θα σας βγει αυθόρμητα άλλωστε! Το νου σας γιατί ο ανάδρομος Ερμής ακόμα προκαλεί διάφορες παρεξηγήσεις..!

Παρθένος
Ενώ μπορεί να σας έχουν βρει πολλά και διάφορα, να έχετε οικονομικές σκοτούρες, θα καταφέρετε να διώξετε όλες τις κακές σκέψεις μακριά και να βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ και σας ηρεμούν. Ευχάριστες οι στιγμές που θα ζήσετε, κυρίως οι ερωτευμένοι της παρέας, παίζει να πάρετε αποφάσεις μεγάλες και τρανές και να αλλάξει το σκηνικό, άμεσα! Να κάνετε ότι σας λέει η καρδιά σας, άλλωστε καλύτερα να δοκιμάσετε, παρά να μείνετε με την απορία. Σωστά; Οι ελεύθεροι και ωραίοι ας έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά.. Δώστε λίγη προσοχή!

Ζυγός
Κατά πάσα πιθανότητα να μη μιλιέστε με το σύντροφό σας και τόσο πολύ, μιας που οι μέρες που πέρασαν ήταν φουλ στη γκρίνια και τη παρεξήγηση! Ο ανάδρομος Ερμής τα φταίει όλα, κάνει και κακές παρέες, σας παρασέρνει σε ένα χαοτικό συναισθηματικό βούρκο. Να είναι καλά η Αφροδίτη που θα σας φτιάξει τη διάθεση, αύριο κυρίως στις 7 θα είστε μέσα στις γλύκες και στα μέλια. Πρέπει να κάνετε συνδυασμούς τις μέρες αυτές, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των δικών σας των ανθρώπων. Να τα ζυγιάσετε.. το έχετε, είναι το χάρισμά σας..!

Σκορπιός
Παίζει να έχετε τσακωθεί με τα φιλαράκια σας για χαζομάρες και καλά θα κάνετε να αγαπήσετε ξανά! Ευτυχώς τις μέρες αυτές, θα σας έρθουν ξανά οι αγάπες και τα λουλούδια, λίγη ξεκούραση χρειάζεστε, τίποτα άλλο! Λίγες μερούλες έμειναν και θα έρθει ο Ερμής στα ίσα του και θα έρθετε και εσείς! Τη περίοδο αυτή συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, δίχως όμως να πάρετε τις αποφάσεις σας. Το πράγμα θα έρθει από μόνο του, θα το δείτε! Δώστε το παρόν, σε εκείνους που σας χρειάζονται, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε το σπίτι. Μπορεί και στα δυο. Δείξτε πως είστε και διαθέσιμοι και πρόθυμοι! Το καλό πάντα φέρνει καλό..!

Τοξότης
Και οι πέτρες πλέον γνωρίζουν πως έχετε οικονομικά βάσανα, τα απρόβλεπτα έξοδα σας έχουν πετάξει εκτός τόπου και χρόνου. Μη στεναχωριέστε, γιατί παίζει οι δικοί σας οι άνθρωποι να έχουν κάνει έναν σχετικό έρανο και ξαφνικά μαζί με τη λαμπάδα να λάβετε και ένα φάκελο με χρήματα! Αν δε γίνει κάτι τέτοιο, μια βοήθεια θα την έχετε και ας είναι σε άλλη μορφή. Η Αφροδίτη σας παρακολουθεί. Αν είστε φρόνιμα παιδιά και γλυκομίλητα θα σας το κάνει το δωράκι, αν φέρεστε σα κακομαθημένα, θα σας βασανίσει λίγο πρώτα. Θα βολευτείτε όπως και να έχει.

Αιγόκερως
Οι πιο παραδοσιακοί χαρακτήρες από όλους! Τι να συζητήσουμε εδώ πέρα; Θα τους έχετε μαζεμένους στα πόδια σας, φίλους, γνωστούς, οικογένεια. Στην αρχή θα σας φροντίσουν στα σίγουρα, όμως στη πορεία.. θα μπείτε στο παιχνίδι της μαγειρικής γιατί λιχουδίτσες από τα χέρια σας και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας τις μέρες αυτές, το δείχνετε με κάθε τρόπο και τα δωράκια πάνε και έρχονται! Μια έκπληξη ερωτική σας περιμένει, σκέτο γλύκισμα! Μέλια μου θέλατε.. αγάπες και λουλούδια.. προσοχή στις μέλισσες.. 😄!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως δε θα έχετε και τόσο τα κέφια σας τις μέρες του Πάσχα! Θα θελήσετε να κλειστείτε στο σπιτάκι σας ή και βόλτα μακρινή αν πάτε θα είστε πιο αντικοινωνικοί από ποτέ! Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν, που θα αποζητήσουν τη παρέα σας και θέλετε, δε θέλετε θα χαμογελάσετε και εσείς λιγάκι. Διώξτε με κάθε τρόπο τις αρνητικές τις σκέψεις, μπορεί κάποια σχέδια που έχετε να μη σας βγαίνουν, αλλά και εσείς πού βαδίζετε με ανάδρομο Ερμή; Προτιμήστε το εδώ κοντά, ότι και αν σημαίνει αυτό! Δε γίνεται να τα έχετε όλα δικά σας τις μέρες αυτές!

Ιχθύς
Εντάξει πόσο πια θα τσακωθείτε! Λογικά χορτάσατε τις μέρες αυτές, μια ο ανάδρομος Ερμής, μια ο Άρης και μια ο Κρόνος, δώσατε ρέστα, είμαι σίγουρη! Ε λοιπόν, καιρός να αγαπήσετε και να μονιάσετε με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, που σας ανέχονται και σας στηρίζουν στη κάθε σας τρέλα! Μόλις χαλαρώστε που είναι θέμα χρόνου, θα βρείτε τις λύσεις που αποζητάτε και μετά θα ξεχάσετε και μετά να ακόμα μια ιστορία αγάπης. Μαζευτείτε, μη κάνετε σπατάλες, γιατί για λίγες μέρες δε χρειάζεται να χαλάσετε ολόκληρο μηνιάτικο! Μετά;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos