Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω την εντύπωση πως ο Απρίλης πάτησε φρένο ένα πράγμα, δε θέλει να φύγει, να πάει στο καλό, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα! Αγωνιώ για
τη Πανσέληνο στο Σκορπιό, που θα μας στείλει αδιάβαστους, μπορεί να πάρουμε και τα βουνά και ξαφνικά να βγάζουμε κραυγές λύκου!!! Πρώτη φορά θα είναι ή η τελευταία; Εμείς και το Twilight! Με τη μόνη διαφορά πως κανένας έρωτας δε πρόκειται να σώσει τη κατάσταση! Ααααα ή θα ζήσουμε τη ταινία ή ποιος ο λόγος να βρεθώ στη Πάρνηθα ας πούμε;;;


Τι γίνεται στο σύμπαν; Ενώ ο Δίας προσπαθεί να σώσει τη κατάσταση, έχει τον Άρη παραδίπλα, που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μας τα κάνει μπάχαλο! Καλά όσο για τη Θεά Αφροδίτη, βρίσκεται ήδη στο λιβάδι των Διδύμων και μαζεύει τουλίπες! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Προσοχή στις συζητήσεις, γιατί προκύπτουν εντάσεις και ποιος έχει όρεξη για γαβγίσματα πρωινιάτικο;;; Κανείς!

φιλάκια..


Κριός
Επαγγελματικά τα βάσανά σας, από τη μια γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, από την άλλη είστε κάπως διστακτικοί, τύπου γιατί να ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου! Ο τολμών νικά και εντυπωσιάζει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, συνεπώς θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα, γιατί το ρολόι γοργά χτυπά! Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο. Υπάρχουν εμπόδια παντού!

Ταύρος
Για ακόμα μια φορά ένα μαγικό χέρι σας τράβηξε, λίγο πριν πέσετε και χτυπήσετε ανεπανόρθωτα! Ξαφνικά επανέρχονται τα όνειρά σας, οι στόχοι που έχετε βάλει και ξεκινάτε πάλι από την αρχή, για να πετύχετε και να ευτυχήσετε όπως σας αξίζει! Σήμερα θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας, αφού ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, θα κάνει τα μαγικά της και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο level!

Δίδυμος
Τυχερές οι μέρες σας, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Ξαφνικά μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί, οι προτάσεις να πέσουν βροχή και εσείς να μη ξέρετε ποια να πρώτο διαλέξετε! Ιδανική ημέρα για να πάτε στο γιατρό, μια χαρά είστε και δυο τρομάρες, ας το έχετε επίσημο αυτό, σωστά; Δώστε βάση στη δουλειά σας, στα όνειρά σας, στους στόχους που έχετε βάλει, γιατί κάτι μαγικό συμβαίνει στο σύμπαν σας.. Για να δούμε..!

Καρκίνος
Λογικά πρέπει να σας έχει χτυπήσει η άνοιξη κατακούτελα! Μπορεί και ο έρωτας! Πάντως φλερτάρετε έντονα τις μέρες αυτές και δείχνετε με κάθε τρόπο το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είτε στο μαναράκι απέναντι, είτε στο σύντροφό σας! Σήμερα να αποφύγετε τις συζητήσεις, τους εγωισμούς και τα πείσματα, γιατί γίνεστε παράλογοι και προκαλείτε αντιπάθειες. Επίσης μη κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, βλάπτουν, κάνουν κακό!

Λέων
Μήπως έχετε πάθει μια ψύχωση με το σπιτάκι σας; Από άποψη καθαριότητας ή μήπως χάλασε πάλι το ένα και το άλλο και πρέπει να φτιάξετε τα πάντα όλα; Μπορείτε να κάνετε ότι σκέψεις θέλετε, όμως δε χρειάζεται να τις συζητάτε κιόλας, γιατί ως συνήθως γίνεστε απαιτητικοί και παράλογοι. Αποφύγετε λοιπόν τις ανούσιες τις συζητήσεις, κάτι που μπορείτε να το φτιάξετε από μόνοι σας, δε χρειάζεται να το κάνετε ιστορία μεγάλη! Ακόμα να βαρεθείτε;

Παρθένος
Μπορεί να νιώθετε πως είναι καιρός να βγείτε λίγο έξω, να ντυθείτε ωραία, να απολαύσετε τη ζωή, όμως διάφορα γεγονότα σας χαλούν τη διάθεση. Επιβάλλεται να διαχωρίσετε τη προσωπική σας τη ζωή, από την επαγγελματική σας και να μοιράσετε τις ώρες! Παίζει να σας φορτώσουν με επιπλέον υποχρεώσεις, μπορεί να σας ρίξουν και την ευθύνη για διάφορα κουλά που συμβαίνουν και εσείς φυσικά να εξοργιστείτε! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Μέρα πολύ δυνατή, αφού τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει και είστε έτοιμοι να βγάλετε μια ανακοίνωση στο σύντροφό σας και την οικογένειά σας, πολύ φοβερή και τρομερή! Ναι μεν η Αφροδίτη έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, όμως και εσείς πρέπει να προσέχετε το τι λέτε, σε ποιον και το πότε! Μήπως να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, μέχρι το σύμπαν να σας ανάψει το πράσινο το φώς; Είστε έτοιμοι για ματς;;;

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, ή έτσι απλά αποφασίσατε να δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής! Πάντως οι κινήσεις που έχετε κάνει πάνω σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν, προφανώς έχουν πιάσει τόπο και από εδώ και πέρα εσείς κάνετε κουμάντο, να το ξέρετε αυτό! Ανεξάρτητα όμως από την ευτυχία σας, καλά θα κάνετε να προσέξετε σήμερα τις συζητήσεις που κάνετε, γιατί μπορεί να εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας!

Τοξότης
Κάτι έχετε βάλει στο μάτι εσείς και πρέπει να γίνει δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Ακόμα και πέντε φράγκα να έχετε στην άκρη, θα τα ξοδέψετε, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Μπορεί να επενδύσετε στον εαυτό σας, όχι ρούχα και αξεσουάρ, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό, που θα μπορέσει να σας βοηθήσει στη δουλειά σας! Ναι να χαρείτε, αλλά μη λέτε από εδώ και εκεί τα νέα, γιατί το κακό το μάτι μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας και να σαλτάρετε εντελώς!

Αιγόκερως
Εργασία και χαρά η ζωή σας όλη! Από τη μια είστε γλυκύτατοι με τον κόσμο, από την άλλη απόλυτοι και πολύ σκληροί! Ναι μεν είναι εντυπωσιακή η δυναμικότητά σας και η αποφασιστικότητά σας, όμως καλό είναι να κρατάτε τις ισορροπίες πού και πού, για να μη φτάνετε στα άκρα! Σήμερα κλείστε το τηλέφωνο, αποφύγετε τα mail σας, δεν είναι καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις, συνεργασίες και μπούρου-μπούρου! Έχετε στόχους να πετύχετε! Τρέξτε!

Υδροχόος
Μυστήριες οι μέρες σας, κάτι σκαρώνετε πάλι εσείς και δε λέτε κουβέντα σε άνθρωπο! Ότι κάνετε είναι μυστικό, όμως όταν αποκαλυφτεί θα εντυπωσιάσετε πολύ κόσμο και όχι μόνο! Δουλέψτε στο αθόρυβο, με ανθρώπους που εμπιστεύεστε πολύ και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει και να σας εκθέσει! Ο στόχος είναι ένας και ίσως από τους πιο σημαντικούς της ζωής σας! Αποφύγετε τις πολύωρες τις συζητήσεις, γιατί θα χάσετε το χρόνο σας άδικα!

Ιχθύς
Είστε έτοιμοι να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Θα είναι εντός; Εκτός; Θα πάτε στο φεγγάρι; Θα δείξει, έτσι δεν είναι; Σας έπιασε η άνοιξη για τα καλά, έχετε τον ασυμμάζευτο, είστε και φευγάτοι από τη φύση σας, άντε καλό ταξίδι και write us a letter! Βέβαια όλο και κάποιος θα σας προκαλέσει, θα σας εκνευρίσει και θα υπάρξουν εντάσεις, γιατί οι παράλογοι της παρέας, επιτρέπεται μόνο εσείς να είστε και κανείς άλλος! Ψυχραιμία και μη στάξετε και πολύ φαρμάκι..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos