Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 28/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, όμορφο, λαμπερό, ηλιόλουστο, γυρεύω να πιαστώ από κάπου, μπας και
αντλήσω λίγη θετική ενέργεια και τη δω τη δουλειά πιο αισιόδοξα, να όμως που ο Άρης και ο Πλούτωνας έχουν άλλα σχέδια!
Ξεκίνησε και το Φεγγάρι να μας επηρεάζει, γίνεται και στο Σκορπιό η Πανσέληνος, αντιφατικά τα χρώματα του σύμπαντος! Φως και σκοτάδι μαζί! Και φυσικά ποια ζώδια τρελαίνονται;;; οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!


Το μήνυμα της ημέρας είναι μακριά από το τιμόνι! Προτιμήστε να κάνετε τις δουλειές σας με τα πόδια. Αποφύγετε τις σκάλες, τα ψιλοτάκουνα, τις ταράτσες, τους γκρεμούς, γιατί δε θέλει και πολύ για να βρεθούμε με πατερίτσες! Είδατε τι κάνει ο Πλούτωνας; Να θες να δεις το λουλούδι ροζ και να στο κάνει μαύρο!

το νου σας λοιπόν..

φιλάκια!


Κριός
Μπορεί στην άκρη του μυαλού σας, να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, να όμως που για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κάνετε διάφορες συζητήσεις, να λύσετε τα θέματά σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος. Αυτό εννοείται πως μπορεί να φέρει εντάσεις, αφού όλο και κάτι σας ενοχλεί, όλο και κάτι θα ακούσετε που δε θα σας αρέσει. Αποδεχτείτε τα λάθη σας, είναι μια καλή αρχή και αυτό!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε! Το σύμπαν λέει να το πάτε λάου-λάου, να μην απομακρυνθείτε από τα γνώριμα, προφανώς, για να αποφύγετε τα κουλά που μπορεί να προκύψουν. Ο Ερμής επιμένει για ένα κρυφό ραντεβουδάκι, που μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και αν είναι γραφτό να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, μην αντιστέκεστε, υπάρχει λόγος!

Δίδυμος
Καλά θα κάνετε σήμερα να καλέσετε κόσμο στο σπίτι, τους πολύ δικούς σας ανθρώπους και να τους μιλήσετε για τα σχέδια που έχετε! Βασικά ο Δίας που είναι ανάδρομος, σας έχει ανάψει φωτιές κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα και σας κρατά σε αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον! Μη περιμένετε να δείξουν κατανόηση, για αυτό καλύτερα να ανακοινώσετε τα νέα, παρά να ζητήσετε απόψεις! Επιλέξτε θετικούς ανθρώπους για παρέα!

Καρκίνος
Γκρινιάζατε τόσο καιρό, πως τίποτα δε πηγαίνει καλά, φτάσαμε στο σήμερα και τελικά όλα είναι super! Επαγγελματικά τα βάσανα που έχετε, τι σημασία έχει αν είναι Σάββατο! Η αλήθεια είναι πως έχετε την εύνοια των πλανητών, σας προσφέρουν ευκαιρίες με το πιο μαγικό τρόπο! Μπορεί να ζοριστείτε, αφού κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά καλύτερα να έχετε έναν σκοπό, παρά να βιώνετε το απόλυτο κενό! Σήμερα γίνεστε χαλί να σας πατήσουν!

Λέων
Μέρα που θα μείνετε στο σπιτάκι σας και θα κάνετε μια γενική καθαριότητα. Παίζει να πετάξετε οτιδήποτε δε σας κάνει, ή πράγματα που σας θυμίζουν ένα παρελθόν που θέλετε να ξεχάσετε. Καλά μη γίνεστε υπερβολικοί, γιατί ότι φεύγει, πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι νέο. Συνεπώς πάλι έξοδα μυρίζομαι, που θα μπορούσαν να γίνουν αργότερα. Το σύμπαν μιλά για ταξίδια, από εδώ και εκεί. Φύγατε; Θα φύγετε; Τελειώνει ο Απρίλης και θα αλλάξει το σκηνικό!

Παρθένος
Μπορεί τα βάσανά σας να είναι οικονομικά, όλο κάτι προκύπτει, που σας αναστατώνει, να όμως που θα τα παραβλέψετε, Σάββατο σήμερα, ηλιόλουστο και καλοκαιρινό! Ή που θα βρεθείτε σε μια παραλία φορώντας το νέο σας σέξι μαγιό, ή που το βράδυ θα κυκλοφορήσετε να σας δουν να σας χαρούν, μιας που θα μεταμορφωθείτε σε ένα υπέροχο, μοσχομυριστό πλάσμα! Ξέρετε ο Άρης σας κάνει πολύ αισθησιακούς, που σημαίνει Έρωτας!

Ζυγός
Η ερωτική σας ζωή σας απασχολεί έντονα! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, εσείς ψάχνεστε, γυρεύετε για απαντήσεις και θέλετε απεγνωσμένα να μάθετε, υπάρχει μέλλον στην ιστορία, ή τσάμπα το χρόνο σας χαλάτε; Ο Ουρανός σας κάνει απρόβλεπτους πολύ και σας αναστατώνει ένα πράγμα, δηλαδή οτιδήποτε έχετε κρύψει κάτω από το χαλί, πάει εμφανίζεται και στο χέρι σας είναι η σκόνη και οι βρωμιές να εξαφανιστούν! Για να το παλέψετε λιγάκι!

Σκορπιός
Που λέτε ο Δίας που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που εσείς είστε ανήσυχοι πολύ, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, το πώς να κινηθείτε, συνεπώς όχι μόνο σήμερα, αλλά τις μέρες αυτές, οι συζητήσεις και τα μελλοντικά τα σχέδια έχουν τη τιμητική τους. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη, τα όνειρα θέλουν πυγμή και εσείς έχετε όλα τα φόντα για να πετύχετε τους στόχους σας!

Τοξότης
Ναι μεν έχει βελτιωθεί η διάθεσή σας, έτσι δείχνετε τουλάχιστον, να όμως που με το παραμικρό φουντώνετε και εναντιώνεστε και προκαλείτε εντάσεις! Για αυτό καλά θα κάνετε σήμερα, να είστε μετρημένοι στις κουβέντες σας, κάντε μια βόλτα το τετράγωνο, είναι προτιμότερο από το να τσακωθείτε! Ο Άρης σας κάνει υπερ σπάταλους, που σημαίνει στείλτε κάποιον άλλον στο supermarket! Και ο Δίας σας θυμίζει τι ωραία που ήταν η ζωή, μια φορά και έναν καιρό!

Αιγόκερως
Το ξέρετε πως ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, για αυτό είστε τόσο δυναμικοί και δραστήριοι τις μέρες αυτές! Βέβαια, για ακόμα μια φορά έχετε ξεφύγει, βρίσκεστε κάτι βήματα μπροστά, ποιος να σας ακολουθήσει και γιατί; Είστε και αντικοινωνικοί και μη συνεργάσιμοι, ανταγωνιστικοί σίγουρα, δε νομίζω να σας μιλούν οι δικοί σας οι άνθρωποι με τόση αγάπη! Μπορεί να νιώθετε διάφορα σήμερα, προσπαθήστε να τα διώξετε μακριά και να είστε ψύχραιμοι!

Υδροχόος
Εκεί που πάτε να φτιάξετε την εικόνα σας, εκεί τη χαλάτε με τη κάκιστη συμπεριφορά σας! Ο Δίας βάζει ένα φρένο στα όνειρά σας και αυτό φυσικά δε το αποδέχεστε με τίποτα! Ο Πλούτωνας σας κάνει σκοτεινούς και απόμακρους και αντιπαθέστατους επίσης! Σήμερα λοιπόν, καλά θα κάνετε να δείξετε το καλό σας τον εαυτό, να συμπαρασταθείτε στους δικούς σας τους ανθρώπους, να πείτε μια καλή κουβέντα, γιατί δίνετε αγάπη, σας δίνουν αγάπη. Τόσο απλά!

Ιχθύς
Φορέστε μια μπλε χάντρα σήμερα, γιατί παίζει να σας ματιάσουν! Έχετε τα κέφια σας, καλό αυτό, ντυθείτε ωραία, αρωματιστείτε, βγείτε έξω να σας δουν, να σας θαυμάσουν! Πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας σχέδια! Ο Άρης, ο Δίας και ο Πλούτωνας, σας έχουν αγαπήσει τις μέρες αυτές και κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους, για να σας αποδείξουν πως το σύμπαν είναι μαγικό! Πρέπει να πιστέψετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos