Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια από τις πιο μαγικές ημέρες του Απρίλη μόλις μας ξημέρωσε! Το σύμπαν
φλέγεται κανονικά, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη, έχουν ένα κρυφό ραντεβουδάκι, που σημαίνει πως η μέρα θα είναι γεμάτη από ευχάριστες, ερωτικές εκπλήξεις!!!

Όχι για όλους φυσικά, κάποιοι θα λάβετε χρήματα, έτσι επειδή έφτασε η κατάλληλη η στιγμή. Αλλά να που οι χαρές παίζει να είναι πολλές.. και να αφορούν κόσμο και κοσμάκι..



Η φωτεινή και αισιόδοξη αστρολογική άποψη..


Ναι η μέρα είναι ερωτική! Ξαφνικά προκύπτουν επιθυμίες! Το σώμα εκπέμπει μια πολύ μυστήρια ενέργεια. Κάπου σε οδηγεί. Στο πρόσωπο εκείνο που σου βγάζει κάτι το ανεξήγητο. Να σου και το πάθος! Εκείνο το φιλί, πόσο γλυκό μπορεί να είναι; Εκείνη η αγκαλιά σε ζεσταίνει έτσι; Και για να μη το κουράσω και πολύ το θέμα, εσύ που νιώθεις έτσι, θα κάνεις κάτι για αυτό; Θα προσπαθήσεις να ζήσεις το όνειρο, ή απλά θα το αφήσεις να αιωρείται σαν ένα ροζ συννεφάκι..;;;

Ο τολμών.. έχει πάντα άποψη..!

φιλάκια..


Κριός
Πολύ τυχερή η μέρα σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Που λέτε το σύμπαν μπορεί να φλέγεται από έρωτα, στη περίπτωση τη δική σας, το χρήμα έρχεται! Τι σημαίνει αυτό; Πως αν σας οφείλουν, θα σας τα επιστρέψουν ή πως μπορεί ξαφνικά να αποκτήσετε εκείνο το οικοπεδάκι το παραθαλάσσιο! Ναι μεν οι φόροι, αλλά αν είναι να φτιάξετε το δικό σας το εξοχικό, ποιος τη χάρη σας! Σας βλέπω να ονειρεύεστε μεγαλεία! Μήπως θα πάρετε μια αύξηση;;; Είναι ένα όνειρο και αυτό..

Ταύρος
Ειλικρινά δε ξέρω τι μπορεί να πάθετε οι Ταύροι όλου του κόσμου! Αυτό όμως που πήρε το αυτί μου είναι πως η Αφροδίτη έχει κρυφό, ερωτικό ραντεβού με τον Άρη! Πώς θα γίνει αυτό; Πού; Είναι μυστικό, για αυτό και είναι μυστήρια ωραίο! Ίσως να σας τηλεφωνήσει μια ψυχή, έτσι ξαφνικά! Μπορεί να σας στείλει και μήνυμα! Μια συνάντηση μοιραία έτσι στο πουθενά; Είστε έτοιμοι για ένα καρδιοχτύπι δυνατό; Για μια φανταστική ερωτική εξομολόγηση; Όλα να τα περιμένουμε.. και το απόλυτο τίποτα.. καλού-κακού..!

Δίδυμος
Γλυκά μου πρέπει να έχετε πιεί το αμίλητο νερό! Δε σας βλέπω και πολύ καλά! Ναι μεν όλο και κάποιος σας αρέσει, έχει τραβήξει τη προσοχή σας, όμως δεν είστε σε φάση για πολύ μπούρου-μπούρου! Ελάτε θα σας πω.. με ανάδρομο Ερμή εννοείται πως είναι έτσι! Να περιμένετε να σας κάνει κάτι για να ζηλέψετε, για να φουντώσετε, για να ξετρελαθείτε, να όμως που εσείς, βράχος! Οι φωτιές μόνο από τα μάτια βγαίνουν.. Πω πω.. για να συνέλθετε! Η άνοιξη έχει πεταλουδίτσες.. remember?

Καρκίνος
Πολύ δυνατή η μέρα σας, θα σας πιάσει πάλι εκείνος ο εκνευρισμός και θα θελήσετε να πατήσετε πόδι! Πριν ξεκινήσετε τη γκρίνια και χάσετε το δίκιο σας, καλύτερα να εκφράσετε τα όσα νιώθετε, να κατανοήσουν το πρόβλημα και μετά αν δείτε πως στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, τότε να τη βγείτε από πάνω με κόκκινο. Ναι, να βάλετε κάποια πράγματα σε μια σειρά, να είστε απόλυτοι, αλλά πάνω από όλα συνεργάσιμοι και φιλικοί. Ποιος έρωτας και ποιες αγάπες και λουλούδια;

Λέων
Στοχεύετε ψηλά και πολύ καλά κάνετε! Βέβαια, μιας που το χρήμα συνεχώς σας λείπει, προτιμάτε τουλάχιστον να το έχουν οι άλλοι! Έχω την εντύπωση πως γίνεστε πολύ κακά παιδιά και παρασύρεστε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Βλέπετε ο Άρης, είναι πολύ αλανιάρης τις μέρες αυτές και σας μαγεύει κατά ένα τρόπο και καταλαβαίνετε. Πάντως όλο και κάποιο πρόσωπο σας φλερτάρει μέσα από τη δουλειά και όλως τυχαίως μπορεί να σας βοηθήσει..! Φρόνιμα!

Παρθένος
Φτου φτου μη σας ματιάσω, η πιο ερωτική ημέρα του Απρίλη, προφανώς, αλλά δεν το ορκίζομαι κιόλας! Με το που θα ξυπνήσετε, θα νιώσετε πολύ μαγικά, να ντυθείτε όμορφα και σέξι, γιατί παίζει να γνωρίσετε ένα μαναράκι που θα σας ξετρελάνει! Βέβαια, καλό είναι να κυκλοφορήσετε να σας δουν, γιατί ισχύει το όποιος νύχτα περπατεί, δε ξέρει ποτέ το πού και με ποιον θα βρεθεί! Το άλλαξα το ρητό, έτσι για να ταράξω! Ερωτοτροπήστε με το σύντροφό σας, φτιάξτε ατμόσφαιρα, είναι η ιδανική μέρα!

Ζυγός
Η ημέρα της ζαβολιάς! Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας, ξαφνικά θα αποκτήσετε μυστήριες επιθυμίες και θα θελήσετε να τις ικανοποιήσετε! Από λεφτά πώς πάτε; Πάλι έχετε ξεπαραδιαστεί; Δε σας δίνουν και εκείνα τα χρωστούμενα να ηρεμήσει η ψυχούλα σας; Για κάντε μερικές ευχές ακόμα γιατί δε ξέρετε από πού θα σας έρθει μέχρι να βραδιάσει. Παίζει μια μαγική νεράιδα να βρίσκεται στο πλάι σας, έτοιμη να σας εντυπωσιάσει! Τέλος πάντων, λεφτά πιάνετε στα χέρια σας και θα καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία να τα εξανεμίσετε σε απολαύσεις..!!!

Σκορπιός
Α μήπως η χθεσινή έκπληξη ήταν μόνο η αρχή;;; Παραλογίζομαι φυσικά, αλλά κάτι πονηρό μυρίστηκα πως συνέβη! Ε λοιπόν, να ντυθείτε ωραία, να κάνετε τα beaute σας πριν φύγετε από το σπίτι, γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Το μαναράκι εκείνο το λατρευτό, θα σας πάρει τηλέφωνο; Θα σας στείλει μήνυμα; Θα θελήσει να σας συναντήσει κάπου μυστικά; Κάτι πολύ μαγικό συμβαίνει στο σύμπαν σας και απογειώνεστε σε όλα τα επίπεδα! Φωτιές και αναστεναγμούς ο Άρης και η Αφροδίτη;;; Αχ και βαχ και εσείς! Ιδανική ημέρα για να σας λατρέψει ο σύντροφός σας!

Τοξότης
Το σύμπαν όλο φλέγεται και εσείς με ένα μόνιμο άγχος για τα λεφτά! Θα ασπρίσουν τα μαλλιά σας και εντάξει μην αγχώνεστε είναι και της μόδας το γκρι, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Χαλαρώστε λιγάκι, ίσως να είναι και η τυχερή σας ημέρα, ξαφνικά να γεμίσει το πορτοφόλι σας και να πάρετε μεγάλη ανάσα! Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας, είναι άμεσο και παίζει να μη πιστεύετε στα μάτια σας, μέχρι να βραδιάσει! Πάντως δείξτε και εσείς μια σοβαρότητα, για να αλλάξει κάπως το σκηνικό. Κάποιες ευκαιρίες βολτάρουν.. αν σας ενδιαφέρει..!

Αιγόκερως
Δεν έχω λόγια για τη περίπτωση τη δική σας! Μυστήρια η διάθεσή σας, ολίγον απερίγραπτη, δεν έχετε συνηθίσει να φλέγεστε μέρα Τετάρτη! Να το παίξετε άρρωστοι και να μείνετε σπίτι αγκαλίτσα με το σύντροφό σας; Ένα ανοιξιάτικο πρωινό στο κρεβάτι. Ωραία ιδέα! Από την άλλη όμως, ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει και βγείτε έξω να το κάνετε το κομμάτι σας! Αν σας αρέσει κάποιος εκεί έξω, βρείτε τον τρόπο να του το πείτε. Να κάνετε εσείς μια ερωτική εξομολόγηση. Δύσκολο πολύ, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια ζαλάδα σας έπιασε, είμαι σίγουρη.. Όχι φλερτ μέσω sms..! Τετ α τετ.. φυσικά!

Υδροχόος
Μαγική η ημέρα σας, παίζει να ανοίξετε το σπιτάκι σας, να μπει το φως, ο καθαρός ο αέρας, να το φτιάξετε, να είναι καθαρό και όμορφο, αφού έχετε σκοπό να καλέσετε τα φιλαράκια σας, τα άτομα που αγαπάτε πολύ και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Τι να κάνουμε, μπορεί ο έρωτας να μη σας χτυπά κατά κούτελα, όμως σας βγάζει όμορφα συναισθήματα, αγάπης και θα θελήσετε να τα δείξετε με κάθε τρόπο! Το σουαρέ αλλιώς το έχετε στο μυαλό σας και αλλιώς θα προκύψει ως συνήθως! Απολαύστε το!

Ιχθύς
Τι έγινε χρυσά μου; Νιώθετε μια φλόγα μέσα στη καρδιά; Σας χτύπησε και η άνοιξη μέρες τώρα, ευτυχώς που ακόμα έχει μερικά συννεφάκια, έτσι για να μη σας χάσουμε, όχι ακόμα! Ερωτοτροπήστε με το σύντροφό σας, φτιάξτε ατμόσφαιρα, κάντε του ένα δωράκι, έτσι αφήστε το καλλιτέχνη να γράψει.. Ιδανική ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να πείτε εκείνο το σ’αγαπώ και εντάξει πειράζει που είστε και λίγο άτακτα παιδιά; Οι ελεύθεροι και ωραίοι, βρείτε την ευκαιρία να φλερτάρετε! Να παίξετε με τη φωτιά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos