Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους η εβδομάδα στο τέλος της, πόσο γρήγορα περνούν οι μέρες, τα χρόνια, η ζωή! Και όπως γράφω τα ζωδιάκια μας, ακούω
κάποιον να λέει τον καιρό, καμιά ώρα τώρα, για μια Ελλαδίτσα μια σταλιά! Αναρωτιέμαι, μα γιατί τόση ανάλυση; Πόση ώρα θέλει ένα σύννεφο, να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, ή στη Λάρισα ή στην Αθήνα;
Και γιατί πρέπει να βασανίσουμε τις σκέψεις μας για ένα ανοιξιάτικο μπουρίνι; Και στη τελική, δε θέλω να ξέρω τον καιρό! Όπως πάνε και όπως έρθουν! Εντάξει το κατάλαβα, δεν έχει μπουγάδα το ΣΚ! Πωωω στεναχώρια!





Ο Άρης που λέτε μας έχει ζαλίσει πολύ τις μέρες αυτές και προκαλεί εντάσεις, λογομαχίες και να και τα μπουρίνια που αναφέρω! Τσίτα η κατάσταση, μας κάνει υπερβολικούς, αυταρχικούς και απόλυτους! Τον έρωτα δε βλέπω πουθενά και ανησυχώ!

Η μέρα είναι όμορφη για όσους καταφέρουν να χαλαρώσουν, να συμβιβαστούν, να υποχωρήσουν σε διάφορα κουλά που μπορεί να προκύψουν έτσι ξαφνικά! Παρασκευή, επιτέλους, τα ρολά δε χρειάζεται να ανοίξουν μέχρι τέρμα.. Άντε να μπαίνουμε στο Off.. γιατί πολύ μας βασάνισε το σύμπαν και οι πλανήτες του… ΣΚ έρχεται… this is the end..!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικες οι τελευταίες μέρες του Απρίλη, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο! Η αλήθεια είναι πως νιώθετε μια εξάντληση από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχετε στη καθημερινότητά σας. Καλά θα κάνετε σήμερα, να μαζευτείτε νωρίς στο σπιτάκι σας και να το ρίξετε στον ύπνο! Το νου σας σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά! Μη τα βάζετε με άτομα που μπορούν να σας βλάψουν! Φροντίστε να βγείτε από πάνω με κάθε τρόπο!

Ταύρος
Ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ! Ναι μεν γνωρίζετε πολύ καλά ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας, όμως δε χρειάζεται συνέχεια να είστε στα κόκκινα, ούτε βέβαια να χειριστείτε τις υποθέσεις σας μέσα σε μια μέρα. Βάλτε προτεραιότητες και προχωρήστε αναλόγως! Πουθενά ο έρωτας, εργασία και χαρά έχει το αστρολογικό μενού των ημερών! Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, το σύμπαν το κάνει από μόνο του!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές πρέπει να γίνει το δικό σας, ο κόσμος να χαλάσει! Τι είναι αυτό που σας βασανίζει τη ψυχή; Το χρήμα φυσικά και η δουλειά σας. Ανεξάρτητα όμως από τα πάθη σας, καλό είναι να δώσετε σημασία στα σημάδια και να κινηθείτε αναλόγως. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε μονοπάτι, αυτό θα είναι απόφαση στιγμής, όμως ίσως και αναγκαίο κακό! Μη φοβάστε τίποτα, το ζητούμενο είναι να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε!

Καρκίνος
Χρυσά μου παιδιά τι έχετε πάθει το τελευταίο τον καιρό και έχετε πετάξει τον έρωτα έξω από τη ζωή σας; Και εντάξει αν είστε μόνοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, να το ξέρετε σήμερα θα χτυπήσει μια καμπάνα, που θα ξεκουφαθείτε! Δώστε βάση για να μη βρεθείτε σα τη καλαμιά στο κάμπο! Παρόλα αυτά, τυχερή η μέρα σας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Φτιάχνει το ένα, χαλάει το άλλο! Κρατήστε τις ισορροπίες, όσο μπορείτε φυσικά!

Λέων
Τα καταφέρατε, τελειώνει η εβδομάδα, λίγο ακόμα και θα βρεθείτε στο σπιτάκι σας, στο κρεβατάκι σας, αγκαλιά με το σύντροφό σας! Βέβαια, εσείς θα προτιμήσετε να κυκλοφορήσετε το βραδάκι, να μαζέψετε τα φιλαράκια σας και να κάνετε μια μπαρότσαρκα, γιατί πόσο πιο θα είστε σπίτι-δουλειά και τα σχετικά; Η αλήθεια είναι πως θέλετε να ξενοιάσετε, να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε το πόνο σας, μπας και ακούσετε καμιά ιδέα που θα σας σώσει!

Παρθένος
Καλό είναι να προσέχετε το τι εύχεστε, γιατί σήμερα μπορεί διάφορα να βγουν αληθινά και να συγκλονιστείτε! Έρωτας ή δουλειά; Μήπως και τα δυο; Ίσως να χρειαστεί να κάνετε την ανατροπή, για να αλλάξουν κάπως τα δεδομένα και να έρθουν όσα επιθυμείτε! Σε καμία περίπτωση μη το βάλετε κάτω, γιατί όποιος το παλεύει έχει περισσότερες πιθανότητες να λάβει τα λάφυρα μιας νίκης! Και αυτό να μη συμβεί, τουλάχιστον το προσπαθήσατε!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, είστε κάπως αλλοπαρμένα τις μέρες αυτές, μπορεί από τη γκρίνια σας να προκαλείτε ατυχήματα στον εαυτό σας, ακόμα και το χαλί του σπιτιού να είναι η τέλεια παγίδα, έτσι ξαφνικά! Ιδανική ημέρα για να ηρεμήσετε και να δείτε τα θέματά σας από άλλη οπτική γωνία. Καιρός να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και να δείξετε λίγο συναίσθημα! Επιβάλλεται να φτιάξετε το κλίμα στο σπίτι, γιατί έρχεται και ΣΚ, μην έχουμε μουτράκια!

Σκορπιός
Όλο ιδέες είστε τρομερές και φοβερές και αυτό σίγουρα εντυπωσιάζει τους ανθρώπους σας, αλλά πάλι έχει τρέξιμο, άγχος, υψηλούς στόχους, εργασία και χαρά! Εντάξει πατήστε λίγο φρένο, γιατί το ΣΚ συνήθως πέφτουν οι τόνοι, γεμίζουν οι μπαταρίες, για την εβδομάδα που έρχεται! Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να χαλαρώσετε παρέα με ένα τροπικό κοκτέιλ, μήπως να τη βγάζατε στη θάλασσα;;; Δώστε αγάπη για να λάβετε αγάπη!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σας, όλο και κάτι θα προκύψει σε προσωπικό επίπεδο και εσείς θα παρατήσετε τις δουλειές σας, τις υποχρεώσεις σας και θα ασχοληθείτε με τον έρωτα! Αν σας κάνει νερά τώρα τελευταία, είναι επειδή αδιαφορείτε ή ας το πούμε και αλλιώς είστε απορροφημένοι από τα δικά σας τα βάσανα σε σημείο ενοχλητικό όπως φαίνεται! Μήπως να κάνατε μια κοπάνα από τη δουλειά σας; Ένα ταξιδάκι μιας που έρχεται πρωτομαγιά;

Αιγόκερως
Τις ημέρες αυτές χρησιμοποιείτε πολύ τον εγκέφαλό σας, κοιτάξτε μη καείτε και μετά σας ψάχνουμε! Είστε άνθρωποι με τετράγωνη λογική, όμως καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε πως αρκετοί ενεργούν με το συναίσθημα, οπότε προκειμένου να έχετε εντάσεις, θα πρέπει να κάνετε μερικές παραχωρήσεις και ας μην συμφωνείτε με πρακτικά ζητήματα! Ο σκοπός είναι να γίνει η δουλειά σας, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιεί ο καθένας!

Υδροχόος
Τι έγινε το πήρατε απόφαση; Θα παντρευτείτε; Είστε σίγουροι; Μα πού και πού νιώθετε και εσείς σαν όλο τον κόσμο. Σπάνιο βέβαια και ανατρεπτικό για το δικό σας το χαρακτήρα, να όμως που καταλαβαίνετε πως έτσι όπως το πάτε, θα πίνετε μόνοι το τσάι σας μεθαύριο! Γάμος; Σχέση; Δέσμευση; Συγχαρητήρια, μόλις ανεβάσατε πυρετό! Τέλος πάντων, ιδανική μέρα για να δώσετε τα χέρια και να προχωρήσετε σε συνεργασίες που σας φτιάχνουν ψυχολογικά..!

Ιχθύς
Το φινάλε της εβδομάδας είναι γλυκό, φανταστικό και ονειροπαρμένο! Θα προτιμήσετε αρκετοί να τη βγάλετε στο σπιτάκι σας, στο κρεβατάκι σας και να τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Ωραία σας τα γράφω, πόσο δύσκολο είναι να συμβούν; Καθόλου! Μην ασχοληθείτε με τίποτα κουραστικό, μην αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, μη σκαλίσετε καταστάσεις, αφήστε να περάσει η μέρα στο αθόρυβο, αφήστε τον κόσμο να ανασάνει! Θα το καταφέρετε αυτό;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos