Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 19/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πλησιάζει ο Μάιος ο αγαπημένος μου μήνας! Αγωνιώ, να
έρθει η εποχή που γιορτάζουν τα Ταυράκια και η φύση όλη.. Σωστά; Όχι πως θα συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό, αλλά λέμε τώρα!

Μυστήριες οι μέρες αυτές αστρολογικά, ενώ ο έρωτας κάνει καλά τη δουλειά του, ο Δίας ο ατακτούλης, ο αλανιάρης, μας κάνει κάτι κόλπα, μήπως πέφτουμε στο κενό; Καλά μην αναφέρω το Πλούτωνα και τα κρυφά του τα πάθη.. Έχω σοκαριστεί από τα γεγονότα.. Αστειεύομαι φυσικά, ότι και να παίζει στο σύμπαν, στο δικό μου λογαριασμό υπάρχει υπόλοιπο μηδέν!

Και ερωτώ πρωινιάτικο.. Τι να τα κάνω τα τηλεπαθητικά; Τι και αν σε βλέπω στο όνειρό μου; Ναι σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον, μαγικές ανεξήγητες ενέργειες, ωραία, φανταστικά, we are connected! Και μετά; Αν γύρευα κάτι πιο spiritual, θα αποζητούσα έναν Βούδα, σε κάποιο βουνό.. στο πουθενά, αλλά γυρεύω κάτι πιο υπαρκτό.. Πιο ζωντανό.. Ένα φιλί ας πούμε..

παραλογίστηκα έτσι; 😃!

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές νιώθετε μια καταπίεση γενικώς! Μπορεί να είναι από το σπίτι, μπορεί από τη δουλειά, προφανώς παίζουν και τα δυο και είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μπουμ! Κάποιες αλλαγές δε σας αρέσουν και τόσο, όμως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Σήμερα καλά θα κάνετε να συζητήσετε τα θέματά σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, πρώτον για να τα βγάλετε από μέσα σας και δεύτερον για να βρείτε άμεσα τις λύσεις που αποζητάτε! Σε καμία περίπτωση μη προκαλέσετε εντάσεις και αντιπάθειες!

Ταύρος
Είστε λίγο στα περίεργά σας τις μέρες αυτές, από τη μια έχετε τρελά κέφια και από την άλλη δε θέλετε να βλέπετε άνθρωπο! Δεν είναι και λίγα αυτά που σας συμβαίνουν, πόση κατανόηση να δείξετε πια; Σήμερα θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, είτε στον έρωτα, είτε στη δουλειά. Όλο και κάποιο σημάδι θα υπάρξει που θα σας κάνει να αλλάξετε ρότα ακόμα και τακτική! Δυνατούς σας βρίσκω και αποφασισμένους για τα πάντα όλα! Βάζει το χεράκι του και ο Ουρανός, να το προσμένετε το κουλό!

Δίδυμος
Ο έρωτας πρέπει να σας έχει χτυπήσει κανονικά τη πόρτα, να έχει μπουκάρει μέσα στη ζωή σας και να σας πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο! Καλά μη σκέφτεστε πονηρά, θα σας μαλώσω..! Πολυθρόνα και αναστεναγμός.. Χαριτωμένες οι μέρες σας, όμορφες επίσης, υποψιάζομαι πως κάποιο φιλαράκι αποκάλυψε τα συναισθήματά του και έχετε πάρει τα πάνω σας! Σήμερα ναι μεν θα είστε ορεξάτοι για πολλά και διάφορα, να όμως που θα σκάσουν μύτη κάτι δουλειές και θα σας αλλάξουν πρόγραμμα!

Καρκίνος
Έχω την εντύπωση πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι για έναν περίεργο λόγο! Εκεί που τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, εκεί θα τα ξανά χάσετε και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά προβλήματα στις σχέσεις σας! Σήμερα δε, η μέρα σας μπορεί να προκύψει εντελώς εξοργιστική, να βγείτε από τα ρούχα σας και να χαλάσετε το image σας, από το πουθενά! Θα σας έλεγα να αποφύγετε τα πείσματα και τους εγωισμούς και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με άνεση, δίχως να προκαλέσετε εντάσεις!

Λέων
Απρόβλεπτες οι μέρες σας, μπορεί και ολίγον στενάχωρες, αφού διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά πως άλλα θέλετε από τη ζωή σας και άλλα συμβαίνουν. Εννοείται πως όλα αλλάζουν, στο χέρι σας είναι να βελτιώσετε τις καταστάσεις, ή να βάλετε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας ενοχλεί! Δουλειά, σπίτι, μέτριες παρέες, αδιάφορο το σκηνικό. Εντάξει μια παύση από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Σας βλέπω να ψαχουλεύετε διάφορα και να ανακαλύπτετε άλλα τόσα! Βρείτε τη χαρά σε μικρά πράγματα!

Παρθένος
Αν δεν έχει μπει ο έρωτας στη ζωή σας, πραγματικά θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Η Αφροδίτη και το σύμπαν όλο έχουν κάνει τα μαγικά τους τα κόλπα για να σας δουν επιτέλους ερωτοχτυπημένους, με πεταλουδίτσες στο στομάχι! Είναι τέτοιες μέρες, συνεπώς, μήπως βλέπω ένα χαμόγελο πολύ μυστήριο; Τα καταφέρατε να αγαπήσετε και εσείς; Και μιας που όλα βαίνουν καλώς, δείξτε τη φωτεινή και πρόσχαρη πλευρά σας, στους ανθρώπους που σας χρειάζονται και αποζητούν τη βοήθειά σας.. Μοιράστε συναίσθημα!

Ζυγός
Τι έχετε πάθει χρυσά μου; Είστε μήπως ετοιμοπόλεμοι γενικώς; Ερωτικά τα βάσανά σας και όχι μόνο! Ένα απρόβλεπτο γεγονός σας έχει στείλει ολίγον αδιάβαστους και μπορεί για κάποιο λόγο να πιστεύετε πως διαλύεται το σύμπαν σας, έτσι ξαφνικά! Αντί να τσακώνεστε, να φωνάζετε και να χάνετε το δίκιο σας, μήπως να μείνετε λίγο μόνοι για να οργανώσετε τις σκέψεις σας; Οτιδήποτε σας συμβαίνει, έχει να κάνει και με εκείνο το ρημαδό παρελθόν σας, το οποίο αν θυμάστε ήταν άστατο, μια φορά και έναν καιρό! Βρείτε τον τρόπο να το πάρετε από την αρχή..

Σκορπιός
Αλλού είναι η Αφροδίτη, εσείς ζείτε μεγάλες ερωτικές στιγμές! Να κάνετε ένα άγαλμα στα Ταυράκια, που σας βοηθούν αιώνες τώρα! Αγάπες και λουλούδια, το μενού των ημερών, μέλια και σορόπια, νομίζω δεν είστε καλά, πρέπει να έχετε ανεβάσει πυρετό! Ζήστε το, τώρα που παίζει, ή επιδιώξτε να το ζήσετε, γιατί όταν το σύμπαν θέλει, εσείς καλό είναι να υπακούτε! Η μέρα σας παρόλα αυτά είναι πολύ δυνατή, μια νέα επαγγελματική πρόταση, μπορεί να σας απογειώσει και ξαφνικά το καλοκαίρι σας να είναι γεμάτο από ευχάριστες περιπέτειες.. Όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει!

Τοξότης
Τι έγινε; Σας πιέζουν μήπως να παντρευτείτε; Να δείτε την ερωτική σας τη ζωή λίγο πιο σοβαρά; Τέτοιες μέρες είναι, μπορεί ακόμα να σας κάνουν και προξενιό προκειμένου να σας δουν νοικοκυρεμένους. Μα ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι άνθρωποι είστε; Αλλαγές μεγάλες και τρανές προκύπτουν, σε προσωπικό επίπεδο, εύχομαι να βάλετε μυαλό και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται! Μπορεί ακόμα να γίνετε και γονείς! Μη φοβάστε να διαιωνίσετε το είδος σας! Και αυτό μια περιπέτεια είναι, από τις ανεκτίμητες όμως..!

Αιγόκερως
Μάχιμοι είστε στα σίγουρα! Το θέμα είναι κατά πόσο το απολαμβάνετε! Γιατί αν είναι να σκούζετε και να φωνάζετε μόνοι σας, σα τους τρελούς, δεν έχει καμία σημασία! Εννοείται πως σας έχει χτυπήσει η άνοιξη κατά κούτελα, τα έχετε πετάξει όλα έξω, ωραίο είναι να είστε σέξι και όποιος αντέξει, να όμως που ένα κρυολόγημα μπορεί να σας κάνει κου-κου! Το νου σας! Άλλα έχετε κατά νου να κάνετε και άλλα προκύπτουν! Σήμερα δε, να είστε έτοιμοι για όλα, θα ακούσετε και τα παράλογα, θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Ψυχραιμία……!!!

Υδροχόος
Μήπως τα έχετε κάνει ολίγον μπάχαλο; Είμαι σίγουρη πως έχετε τρελάνει τον κόσμο που είναι δίπλα σας, με τις παραξενιές σας, τα πισωγυρίσματα, με την αναποφασιστικότητά σας! Θα το κάνετε; Ναι ή Όχι; Έχω αναφέρει κατά επανάληψη, πως θα ακούτε ότι λέει η καρδιά σας. Εκείνη μόνο την αλήθεια ξέρει και κανείς άλλος. Επίσης το παρελθόν σας, κρύβει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει σήμερα. Μη φοβάστε να ταξιδέψετε προς τα πίσω. Μη φοβάστε να ξεθάψετε συναισθήματα και εικόνες. Όλα έχουν τη σημασία τους, την ώρα που πρέπει!

Ιχθύς
Σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά και να κάνετε παρέα με τους λύκους! Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, σίγουρα είναι αστρολογικό, σας κάνει νερά το σύμπαν, ο Ποσειδώνας έχει κατσικωθεί επάνω σας, η φαντασία σας οργιάζει, μπορεί να κάνετε και σενάρια τρελά και αλλοπαρμένα, πάει σας χάνουμε! Και επειδή βρίσκεστε σε μια υπερένταση, καλό είναι να πάτε μια μεγάλη βόλτα με τα πόδια, ή ένα γυμναστηριάκι για να ξεδώσετε. Βέβαια, οι δεσμευμένοι, για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σύντροφό σας! Ερωτοτροπήστε βρε..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos