Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η Πανσέληνος & τα Ζώδια του Σαββάτου, 31/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας λέει αντίο ο Μάρτης με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού! Μυστήριο το γεγονός, αφού
από τη μια γινόμαστε υπερευαίσθητοι, υπερβολικοί και παραπονιάρηδες, από την άλλη όμως πολύ γοητευτικοί και σέξι! Ε βέβαια, να μη παραλογιστούμε λιγουλάκι; Να μην έχουμε μερικά δράματα, πριν εκείνο το φιλί; Αυτό ήταν, το σύμπαν τρελάθηκε!




Και όπως πίνω το πρωινό μου το καφεδάκι, έξω στη βεράντα, μαγεύομαι από τα αρώματα των δέντρων. Μοσχοβολάει ο τόπος! Άνοιξη! Με πιάνω να νανουρίζομαι, μα μόλις έχω ξυπνήσει, είναι το κελάηδισμα των πουλιών! Τι φοβερή μουσική.. Μαγεύομαι ακόμα πιο πολύ, σκέφτομαι ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν δέντρα, μέρη καταπράσινα και ας βρίσκομαι στην Αθήνα. Το κάθε πλάσμα πάνω στο πλανήτη αυτόν, έχει το σπίτι του, τη φωλίτσα του.

Η νεράιδα και ο κήπος της.. Κάθε παραμύθι κρύβει μεγάλες αλήθειες..

Το Φεγγάρι αυτό είναι φλογερό και πολύ αεράτο.. Απολαύστε το!

φιλάκια..


Κριός
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και το μόνο που θέλετε είναι να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Βέβαια θα διαλέξετε το δύσκολο το δρόμο, αφού ένα θέμα εκφραστικότητας θα το έχετε. Άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, θολώνει πολύ τις σκέψεις σας το φεγγάρι αυτό! Θα προτιμούσατε να σας έπιανε από το χεράκι και να σας πήγαινε μια βόλτα. Ή για χορό. Ή ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σας. Κάποιος να πάρει τα ηνία βρε αδερφέ!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να σας ρίξει στο κρεβάτι τέζα. Ίωση θα είναι αυτή; Υπερκόπωση; Ψυχολογικό; Καλό είναι λοιπόν, να προτιμήσετε τη ξεκούραση παρά το οτιδήποτε άλλο. Να νιώσετε δυνατοί και γεροί και μετά οι βόλτες. Θέμα χρόνου είναι να αισθανθείτε έτσι μια μικρό ενόχληση, να της δώσετε ιδιαίτερη σημασία και ας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι βιταμίνες και οι φυσικοί χυμοί. Μήπως το σύμπαν φωνάζει, τέρμα η μάσα;;;

Δίδυμος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, μήπως ο Έρωτας έριξε περισσότερα βέλη κατά επάνω σας; Το σύμπαν λέει πως ζείτε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας, με μια νέα γνωριμία, εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Πάντως καλό είναι οι ελεύθεροι και ωραίοι, να βολτάρετε, να σας δουν, να σας θαυμάσουν, γιατί κάτι πολύ δυνατό έρχεται.. μια ανάσα που λέμε. Ένταση σίγουρα υπάρχει μεταξύ των ζευγαριών, όμως παίζει μπρουτάλ φάση σήμερα..! Άγριες καταστάσεις.. 😉!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το Φεγγάρι αυτό σας χτυπά κατευθείαν στο νευρικό σας το σύστημα, πεισμώνετε επειδή κάτι δε σας βγαίνει και ξαφνικά αντί να είστε χαλαροί και ωραίοι Σαββατιάτικο, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με αμέτρητες δουλειές και υποχρεώσεις. Δε σας έχουν συνηθίσει έτσι, για αυτό να προσμένετε εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια. Ή φοράτε το ταγιέρ σας ή τη ποδιά και κάνετε λάντζα τρελή και αλλοπαρμένη!

Λέων
Φορέστε τα καλά σας, τα αρώματά σας, γιατί το Φεγγάρι σας κάνει πολύ λαμπερούς, γοητευτικούς και σέξι! Φλέγεστε κανονικά, δε μπορείτε να το κρύψετε με τίποτα και κορμιά να πέφτουν δίπλα σας, εσείς το χαβά σας! Ερωτοτροπήστε άφοβα με το σύντροφό σας, ή με το μαναράκι απέναντι. Απολαύστε τη κάθε στιγμή, παίξτε σα μικρά παιδιά, φτου φτου μη σας ματιάσω, πιο τέλεια δε γίνεται! Επιτρέπεται να παρασυρθείτε από ενθουσιασμό!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως μετά από τόση πίεση που έχετε νιώσει, ένα shopping therapy δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Είστε έτοιμοι να ξαμοληθείτε στα μαγαζιά, να κάνετε τις σπατάλες του αιώνα και φυσικά όταν επιστρέψετε με το καλό, να διαπιστώσετε πως τσάμπα κόπος! Εντάξει δε λέω, αγοράστε τα απαραίτητα, αλλά όχι ότι να’ναι! Να πάρετε μαζί σας ένα δικό σας πρόσωπο, για να κρατάει τα μπόσικα. Δε θέλω πείσματα και εγωισμούς!

Ζυγός
Το ξέρετε πως η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας; Για αυτό αν έχετε νευράκια και νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, να το ρίξετε στο φεγγάρι και σε κανέναν άλλον. Ερωτικά τα βάσανα που έχετε, αφού ξαφνικά νιώθετε πως κάτι δε πηγαίνει καλά στη σχέση σας, κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας βρωμάει! Πω πω σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, γίνεστε υπερβολικοί και παραπονιάρηδες. Μες στη μίρλα σας βρίσκω, συμμαζευτείτε!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια ή μένετε στο σπίτι και το ρίχνετε στον ύπνο ή βγαίνετε έξω και μάχεστε με ψυχή και σώμα! Το Φεγγάρι αυτό σας έχει τρελάνει κάπως, σας θυμώνει και σας εξοργίζει με τις απόψεις και τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων. Το στόμα σας στάζει φαρμάκι και σήμερα παίζει να σηκώσετε και τα μανίκια και να κάνετε έναν κακό χαμό! Μήπως να πηγαίνατε ένα γυμναστηριάκι; Υπάρχει λόγος να τσακώνεστε;;;

Τοξότης
Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως! Ένα Φεγγάρι ακόμα είναι για εσάς, που σας ξεσηκώνει να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια. Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας, να βολτάρετε και να πείτε ναι στις νέες γνωριμίες. Παίζει ένας έρωτας σίφουνας, έτσι για την αναστάτωση και την ανανέωση, να τον δοκιμάσετε όσοι μπορείτε! Από την άλλη μήπως να δείξετε ενδιαφέρον στο σύντροφό σας; Αυτό το λίγο παραπάνω;

Αιγόκερως
Το ξέρουμε πως είστε οι εργασιομανείς της παρέας, όμως μερικές φορές καλό είναι να κρατάτε τις ισορροπίες, που στη παρούσα φάση τις έχετε χάσει. Ναι μεν εργασία και χαρά, όμως υπάρχει και ένα σπίτι, μια οικογένεια, ένας σύντροφος. Δε ξέρω τι μπορεί να σας βρει έτσι ξαφνικά, όμως αν έχετε το χρόνο για ξεκούραση, να το κάνετε. Αν μπορείτε να μείνετε λίγο σπιτάκι σας να σας δουν, να το προτιμήσετε. Δε ζείτε μόνοι και έρημοι, όλο και κάποιος βρίσκεται δίπλα σας!

Υδροχόος
Ονειρεύεστε βαλίτσες, αεροπλάνα και εξωτικούς προορισμούς! Και πολύ καλά κάνετε, αφού είστε γεννημένοι ταξιδιώτες, όμως αφού ο Ερμής έρθει στα ίσια του, να πληρώσετε το εισιτήριο ας πούμε! Το Φεγγάρι αυτό σας βασανίζει ερωτικά, αφού ξέρετε ποιο πρόσωπο επιθυμείτε, ποιο αγαπάτε, ποιο θέλετε να βρίσκεται δίπλα σας, όμως οι εγωισμοί και τα πείσματα που κάνετε, φέρνουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Οι θαρραλέοι και τολμηροί συνήθως βγαίνουν νικητές.. Οι λοιποί στο πηγάδι..

Ιχθύς
Από τη μια μπαίνουν τα λεφτά από την άλλη βγαίνουν! Μα εσείς και τα όνειρά σας τα πολυέξοδα, πρέπει να αποφασίσετε, επιτέλους προς τα πού βαδίζετε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Νευράκια στα μουτράκια, καβουράκια στις τσέπες, σας βλέπω να γαβγίζετε όλη μέρα! Προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα και χαλαρώστε επιτέλους στη ζωή σας, γιατί υπάρχει και το ρητό που λέει και με τα πολλά και με τα λίγα, πάλι super είναι η φάση! Πιο Φεγγάρι και πιο σύμπαν..;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos