Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 18/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η σημερινή Κυριακή είναι ολίγον διαφορετική από τις άλλες, αφού πλέον ο
«πολυαγαπημένος» μας Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου! Ταιριάζει τόσο πολύ με μια τέτοια προσωπικότητα, συνεργάζεται ομαλά, αφού όσο να είναι έχουν την ίδια ρότα. Η μάχη πάνω από όλα και η κατάκτηση του στόχου!





Και κάπως έτσι, αντί να είμαστε χαλαροί λόγω της ημέρας, το μυαλό μας τριγυρίζει σε επαγγελματικά θέματα, σε επενδύσεις, σε νέα βήματα, έχουμε και τη τρελή χαρά της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες, τι άλλο θέλουμε από τη ζωή μας..
Έχω την εντύπωση πως ο συνδυασμός αυτός είναι αχτύπητος, τύπου όρεξη να υπάρχει, θέληση επίσης για σκληρή δουλειά και ω ναι τα όνειρα μια μέρα θα γίνουν όντως πραγματικότητα!

Ο καιρός δε μας τα λέει και πολύ καλά, γιατί όση όρεξη και να υπάρχει, αυτή η μουντάδα, φέρνει απίστευτη νύστα και πολύ βαρεμάρα. Μα είναι κατάσταση αυτή; Εντάξει λοιπόν και αύριο μέρα είναι. Ο αγώνας αναβάλλεται για μερικές ωρίτσες.. Τι λέτε;;

πολλά φιλάκια..


Κριός
Αν και Κυριακή, το μυαλό σας τριγυρίζει σε θέματα επαγγελματικά. Νιώθετε ζορισμένοι, απογοητευμένοι, αδικημένοι, όλα τα κακά μαζί, αφού το παλεύετε με όλο σας το είναι και κανείς δε το αναγνωρίζει. Το μπουρίνι αυτό, είναι αστρολογικό, συνεπώς δε παρατάτε τα όπλα, δίνετε τη μάχη σας και παίρνετε αυτό που σας αξίζει. Κατεβάστε το διακόπτη, ξεκουραστείτε, κάντε τα beaute σας, πηγαίντε μια βόλτα, να σας δουν να σας θαυμάσουν.. Το φλερτ είναι ψυχοθεραπευτικό..!

Ταύρος
Όσο το μυαλό κάνει εκείνες τις περίεργες τις σκέψεις, άλλο τόσο εσείς θα είστε ανήσυχοι πολύ! Αποζητάτε τη περιπέτεια, νέες εμπειρίες, είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι διαφορετικό, μπορεί να βάλετε και το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, όλα παίζουν από εδώ και πέρα, το όνειρο το έχετε δει, άντε κάντε και το πρώτο το βήμα, εκείνο το άλμα, ξέρετε εσείς! Δε πάτε καμιά βόλτα, έτσι να δείτε λίγο κόσμο, να αλλάξετε παραστάσεις, μπας και γνωρίσετε κανένα μαναράκι;;; Τα φιλαράκια σας πού είναι;

Δίδυμος
Το μυαλό σας βρίσκεται συνέχεια στο χρήμα. Ξαφνικά μπορεί να έχουν προκύψει διάφορα θέματα και εσείς πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και αυτό σας έχει στρεσάρει τόσο πολύ, που αν και Κυριακή, σας βρίσκω να κάνετε υπολογισμούς, εκεί παρέα με ένα τεφτέρι. Και θα δώσετε και θα λάβετε χρήματα! Μυστήρια η κατάσταση, όμως θα την αποδεχτείτε, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν. Μα είναι μέρα για να κάνετε τσιγκουνιές; Φανταστείτε πως είστε στη Σαχάρα.. και κάντε βόλτες στα σοκάκια.. Ρομαντικό;

Καρκίνος
Πιστεύω πως αν σας κλείσουν τη μύτη τις μέρες αυτές θα κάνετε ένα μπουμ! Ανήσυχοι πολύ, μες στη γκρίνια και τη μουρμούρα και με την ανασφάλειά σας στα κόκκινα! Δε το βάζετε κάτω όμως, γιατί είστε δυναμικοί και δραστήριοι άνθρωποι, όμως τα σκαμπανεβάσματα που έχετε, σας δημιουργούν προβλήματα συμπεριφοράς. Εντάσεις προκύπτουν στις σχέσεις σας, ή θα κάνετε πίσω και θα βγείτε κερδισμένοι, ή να είστε έτοιμοι για όλα! Μπουρίνι αστρολογικό, που δε λέει να φύγει με τίποτα! Γκρινιάρικη η Κυριακή σας..

Λέων
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως θα ξυπνήσετε με μια διάθεση να αλλάξετε τα πάντα όλα στη ζωή σας! Καταρχήν θα πετάξετε μέσα από το ψυγείο, οτιδήποτε σας παχαίνει. Τέρμα τα ποτά και τα ξενύχτια. Υγιεινή διατροφή, γυμναστική και καλός ύπνος. Αυτά είναι, το καλοκαιράκι επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί. Είναι αστρολογική η επιρροή συνεπώς, θέλετε, δε θέλετε θα το πάρετε απόφαση πως πρέπει να μπει ένα φρένο τέλος πάντων σε αυτά που σας αρέσουν και επιβαρύνουν την υγεία σας! Για να σας δω!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας, ή στη προσωπική σας τη ζωή γενικότερα. Αρκετά με τις δουλειές σας και τα βάσανά σας, θυμηθείτε πως είστε και εσείς άνθρωποι, με ανάγκες και συναισθήματα. Συνεπώς φτιάξτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλάξτε τις προτεραιότητές σας, Κυριακή είναι σήμερα, το αξίζετε, δε λέτε; Μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένοι, ξεκουραστείτε. Κλείστε τα μάτια. Φάτε μια λιχουδιά!

Ζυγός
Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν έτσι ξαφνικά! Και εκεί που νομίζετε πως έχετε την ησυχία σας, εκεί ξαφνικά οικογενειακά πρόσωπα σας αναστατώνουν και σας αλλάζουν πρόγραμμα και διάθεση. Ανούσιες οι εντάσεις, έτσι επειδή δεν είστε διατεθειμένοι να παραβλέψετε τον εγωισμό σας, τις παραξενιές σας, τις απόψεις σας. Δείτε την αλλιώς, γιατί Κυριακή σήμερα, ας γίνει το παράλογο, λογικό, ή η αιτία να γελάσετε και να το ρίξετε στο χαβαλέ. Μη τα παίρνετε όλα της μετρητοίς.

Σκορπιός
Καθόλου ήρεμοι και χαλαροί, αντιθέτως έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που προφανώς κάθε μέρα προκύπτει ίδια με την άλλη και με περισσότερη ένταση! Είναι μια μεταβατική περίοδος για εσάς, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, συνεπώς το κάθε σας βήμα πρέπει να είναι σωστά μελετημένο, οι απόψεις σας συγκεκριμένες και ξεκάθαρες και εσείς προφανώς στο πρώτο μέτωπο έτοιμοι για όλα. Οργανώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα και ξεχάστε τις τεμπελιές!

Τοξότης
Επιτέλους βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά και ξέρετε πολύ καλά το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Μπορεί να επιθυμείτε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να σας λείπουν τα λεφτά. Αν το πάρετε απόφαση και κάνετε οικονομία τότε θα πετύχετε το στόχο σας με μεγάλη επιτυχία! Κόψτε για ένα διάστημα τις σπατάλες και τη καλή τη ζωή, δε πειράζει ας έρθει εκείνο το αύριο που προσμένετε με τόση λαχτάρα και όλα θα μπουν στη θέση τους. Συνεπώς συζητήστε τις ιδέες σας για να δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας!

Αιγόκερως
Αν χρυσά μου νιώθετε ολίγον περίεργα, δηλαδή θέλετε να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να της δείξετε εσείς, θα το καταφέρετε αυτό το διάστημα, γιατί έφτασε ο Άρης στο ζώδιό σας! Δυνατοί και αποφασισμένοι για όλα, θα φροντίσετε να βάλετε τα όνειρά σας σε μια προτεραιότητα και να ξεκινήσετε να τα κάνετε πραγματικότητα, επειδή μπορείτε, μιας που η τετράγωνη λογική, είναι η καλύτερή σας φίλη! Κυριακή σήμερα, χαλαρώστε λιγάκι, φάτε καλά, πάρτε δυνάμεις, γιατί θα τις χρειαστείτε από εδώ και πέρα.

Υδροχόος
Καιρός να αποτραβηχτείτε από τα φώτα της δημοσιότητας, να μαζευτείτε στο σπιτάκι σας, στη γωνίτσα σας, ή ακόμα να βρεθείτε σε ένα απομακρυσμένο νησί, έτσι για να σας ξεχάσουν και να ξεχαστείτε! Αυτό είναι το σχέδιο, προκειμένου κανείς να μη γνωρίζει το τι έχετε μέσα στο μυαλό σας και το τι σκοπεύετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Νευράκια μυρίζομαι, γιατί αλλιώς σας τα είπαν και αλλιώς είναι.. Ξέρετε το πόσο σας ζηλεύουν, για αυτό μη δίνετε αφορμές για να σας βάζουν τρικλοποδιές.. ξεγελάστε τους!

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως είστε πιο ήρεμοι από τις προηγούμενες ημέρες. Βάλατε τα πράγματα στη θέση τους και ξέρετε πολύ καλά το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Και επειδή τα όνειρα τα δικά σας είναι φανταστικά, πηγάζουν μέσα από ένα γλυκό παραμύθι, θα θελήσετε να μάθετε ποιοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν και ποιοι όχι. Εννοείται πως ήδη γνωρίζετε, απλά μια μικρή επιβεβαίωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μη λυπάστε εκείνους που τσινάνε.. Ζηλεύουν και ίσως να είναι και οπισθοδρομικοί. Ανοίξτε τα φτερά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos