Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 07/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί μια να εμφανίζομαι και μια να εξαφανίζομαι, αλλά έτσι σίγουρα δε θα με βαρεθείτε! Τι γίνεται στο σύμπαν οεο;;;
Η Αφροδίτη μπήκε στο Κριό! Πόσο το βρίσκω αδιάφορο αυτό το γεγονός; Δηλαδή ναι μεν τα ζώδια της φωτιάς, μπορεί να φλέγονται από εδώ και πέρα από έρωτα και συναισθηματισμό, αλλά οι λοιποί στη πίκρα από όλες τις απόψεις. 




Βασικά οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο του Κριού, μου προκαλεί πονοκέφαλο, γιατί το λέει και το όνομα.. θα πουντιάσουμε το μήνα Μάρτη, από τα απίστευτα γεγονότα που θα προκύψουν.. Τι έρωτες και πράσινα άλογα, μάχιμο το πεδίο, αφού σιγά μη στρώσει ο Κριός και κόκκινο χαλί στη Θεά Αφροδίτη! Φαντάζομαι δε την έχει σε σουίτα, αντιθέτως τη πέταξε εκεί στη καλύβα του μπάρμπα-Θωμά, με ένα ξεροκόμματο, σα να της λέει, «Τι ήρθες τώρα και εσύ; Είναι εποχή για επισκέψεις;;»

Βέβαια, τα Κριάρια μας.. τα πονηρά, έχουν πάντα και τη πίσω πόρτα.. Εκείνα τα κρυφά τα ραντεβουδάκια.. που καίνε ακόμα και τις πιο ψυχρές ψυχές..

μμμμμμμμ σας βλέπω!

φιλάκια..


Κριός
Ερωτικά τα βάσανα που έχετε, αφού ούτε ο σύντροφός σας, σας καταλαβαίνει, ούτε το μαναράκι που γνωρίσατε προσφάτως! Ναι μεν θα βελτιώνεται η διάθεσή σας, μέρα με τη μέρα, όμως περιμένετε και κάποιος να σας ανάψει το πράσινο το φως! Ξεκινήστε από τα απλά τα πράγματα, μια καλή κουβέντα, ή μια κίνηση μπορούν να ανατρέψουν αισιόδοξα το σκηνικό!

Ταύρος
Κλείνεστε κάπως στο καβούκι σας, φοράτε και τη πανοπλία δε πρέπει κανείς να μάθει το πώς νιώθετε για ένα πρόσωπο. Το έξω καρδιά πάει σας τελείωσε, η Αφροδίτη από το Κριό σας κάνει ανασφαλής και ας πούμε αόρατους ερωτικά! Από την άλλη, η μέρα είναι ιδανική για να κλείσετε ένα ραντεβουδάκι, κάπου στα σκοτεινά και απόμερα. Μακριά από τα αδιάκριτα τα μάτια!

Δίδυμος
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά, θα είστε τις μέρες αυτές. Έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε με κόσμο που δε γνωρίζετε και τόσο, να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι νέο, να αποκτήσετε εμπειρίες πάνω σε θέματα που μέχρι χθες δεν είχατε ιδέα πως υπάρχουν! Εννοείται πως στη πορεία θα βαρεθείτε, γιατί τελικά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μπείτε στο παιχνίδι όμως πρώτα!

Καρκίνος
Δείχνετε πως είστε έτοιμοι για όλα, άνετοι πολύ και πως δε μασάτε οτιδήποτε και αν προκύψει! Εντάξει να πλασάρετε την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σας, αλλά όχι από πίσω να κρύβεται το κενό! Επαγγελματικά τα βάσανα που έχετε, καλύτερα να πείτε πως δε γνωρίζετε κάτι, παρά να σας πιάσουν αδιάβαστους. Πάντως μια μπλόφα θα τη παίξετε και αν σας πάρουν χαμπάρι, σας πήραν!

Λέων
Έρωτας.. το ξέρετε το τραγούδι αυτό; Ε λοιπόν η Αφροδίτη από το Κριό, σας επηρεάζει θετικά και σας βάζει στο παιχνίδι ξανά. Φωτιές σας ανάβει, αφού το μαναράκι που σας αρέσει, το διεκδικεί και κάποιο άλλο πρόσωπο και θα πρέπει να πολεμήσετε, όπως εκείνα τα παλιά τα χρόνια, για να το γοητεύεστε είτε με τη δύναμή σας, είτε με το πάθος σας! Η νίκη μετρούσε κάποτε, τώρα μόνο η όρεξη για μάχη.. Τι λέει; Θα γίνει η κατάκτηση;;;

Παρθένος
Γλυκά μου πλασματάκια, προτείνω τις μέρες αυτές, να αφήνετε το πορτοφόλι στο σπίτι σας, γιατί παίζει να το χάσετε και να το πάθετε το εγκεφαλικό! Ούτε τσάντα, ούτε προσωπικά στοιχεία, ούτε κωδικοί επάνω και μαζί σας! Θα το καταφέρετε αυτό; Μια γκρίνια για οικονομικά ζητήματα θα την έχετε. Θα σας στριμώξει ο σύντροφός σας; Θα σας μαλώσει η οικογένειά σας; Συμμαζευτείτε!

Ζυγός
Τι έγινε αεράτα μου παιδιά; Ξαφνικά θα πέσετε με τα μούτρα στη σχέση σας και θα γίνετε πάρα πολύ καταπιεστικοί. Να πιάσετε και τη λάμπα εκείνη τη μεγάλη να κάνετε και μια ανάκριση 1ου βαθμού! Μια ερωτική ανασφάλεια τη νιώθετε, έχετε την εντύπωση πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, όλα μια ιδέα είναι, πρέπει να συνέλθετε! Εντάξει αγαπήστε, αλλά με μέτρο! Ευκολάκι.. χαχα!

Σκορπιός
Χρυσά μου, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ακόμα και τη παραμικρή ενόχληση αν έχετε, φροντίστε να το τσεκάρετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Επαγγελματικά θέματα σας βασανίζουν, οτιδήποτε σας ενοχλεί να το πείτε έξω φωναχτά και να αφήσετε τις υποχωρήσεις για μια άλλη μέρα. Μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και μη φοβάστε τίποτα!

Τοξότης
Από τη μια είστε σπάταλοι πολύ, από την άλλη τα βάζετε με το σύντροφό σας γιατί τα έξοδα είναι πολλά! Τραγική η περίπτωσή σας, καλό είναι να αγαπήσετε με όσα έχετε και όσα μπορείτε να προσφέρετε, γιατί αν περιμένετε να πιάσετε τη καλή, πάει θα ασπρίσουν τα μαλλιά σας! Αποφύγετε τις εντάσεις για οικονομικά θέματα και ερωτοτροπήστε, υπάρχουν και άλλα πράγματα που σας ενώνουν!

Αιγόκερως
Μέρα που θα πρέπει να δώσετε σημασία στην οικογένειά σας, είτε το θέλετε, είτε όχι. Μπορεί να θέλουν να σας γράψουν ένα οικοπεδάκι, ή ένα σπιτάκι και εσείς επειδή ως συνήθως είστε καχύποπτοι πολύ, να αποφεύγετε τις επαφές και τις συζητήσεις τέτοιου τύπου! Βέβαια, πάλι θα βγάλετε το τεφτέρι έτσι για να κάνετε ένα καλό κουμάντο για το μήνα και πάλι θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο! Καμία σωτηρία λέμε..!

Υδροχόος
Τη βαλίτσα τη φτιάξατε ή όχι; Πάντως ένα ταξιδάκι θα το κάνετε τις μέρες αυτές, γιατί είναι αστρολογική η επιρροή, σας φωνάζει το σύμπαν, να φύγετε μακριά από τα γνωστά, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό και να ανανεωθείτε! Κάποιο πρόσωπο έχετε μέσα στο μυαλό σας, σας λείπει κατά κάποιο τρόπο και έχετε και θέματα εκφραστικότητας, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Και φυσικά αντί να εκδηλωθείτε, ως συνήθως θα γίνετε μπουχός!

Ιχθύς
Είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη και να ξεπαραδιαστείτε εντελώς! Είναι περίοδος που θέλετε οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, ωραία τα λούσα και η χλιδάτη η ζωή, αλλά έχετε το ανάλογο το πορτοφόλι; Ή πάλι από τα μέσα και μετά θα σκούζετε, πού πήγαν τα λεφτά;;; Για συμμαζευτείτε, υπάρχει και το αύριο, που αν κάνετε καλό κουμάντο, θα το πάρετε το δωράκι από το σύμπαν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos