Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, 17/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από το πρωί προσπαθώ να σας γράψω, όμως
τα κακά τα διαβολάκια, πού να με αφήσουν σε ησυχία; Και φτάσαμε απόγευμα, για να εμφανιστώ μαγικά, όπως εξαφανίζομαι επίσης..

Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων! Όμορφη αστρολογική επιρροή, η οποία φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, σε αρκετούς από εμάς, μια φρεσκάδα θα τη νιώσουμε.



Ταιριάζει πολύ με τον ερχομό της άνοιξης, αφού όσο να είναι αρκετοί αποζητούμε αλλαγές που θα μας ξυπνήσουν, που θα μας δώσουν το νόημα ξανά, που θα χαμογελάσουμε και θα πούμε, δε βαριέσαι; Go for it!
Νέες γνωριμίες προκύπτουν, ας πούμε ναι στους νέους ανθρώπους, εμείς οι πιο μεγάλοι, σίγουρα έχουν φρέσκιες, μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες, εμείς την εμπειρία, γιατί όχι σε μια συνεργασία που θα φέρει κάτι το διαφορετικό στις ζωές μας; Ο έρωτας ηλικία δε κοιτά.. Οι επαγγελματικοί στόχοι θέλουν έξυπνα μυαλά. Καταλήγω πάλι στο Go for it!

μα τι αισιοδοξία είναι αυτή;;;

ναζιάρικα φιλάκια..

Κριός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και δε θέλετε κανείς να το μάθει! Η αλήθεια όμως είναι πως δεν είστε και τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, συνεπώς πριν πάρετε τις αποφάσεις σας θα πρέπει να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας, το θέμα που σας απασχολεί, να δείτε ποια είναι τα υπέρ και τα κατά και μετά να κινηθείτε αναλόγως! Θολωμένες οι σκέψεις σας, σας οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις.. Μετά τις 15/4 θα βρείτε τις λύσεις που αποζητάτε!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει πως τις μέρες αυτές, νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σας, που θα σας ανανεώσουν και κάπως έτσι θα βρείτε το νόημα ξανά! Θα είναι σε φιλικό επίπεδο; Σε ερωτικό; Ή σε επαγγελματικό; Θα δείξει, πάντως καιρός να πείτε μερικά ναι, σε προτάσεις για έξω, είτε είναι για ψυχαγωγία, είτε για δουλειά. Γοητεύετε με τη παρουσία σας ακόμα και τη πιο δύσκολη περίπτωση! Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας!

Δίδυμος
Τόσο καιρό το ψάχνετε, το παλεύετε από εδώ και εκεί, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, συνεπώς από σήμερα να προσμένετε να συμβεί ένα μικρό θαύμα! Κάποιος λοιπόν, θα σας δώσει την ευκαιρία που αποζητούσατε, θα πάρετε μεγάλη χαρά, όμως το διάστημα αυτό, έχει σκληρή δουλειά, προκειμένου να διαπρέψετε και να εντυπωσιάσετε φυσικά! Το μυστικό κρύβεται στις γνωριμίες σας και στο τι λέει η καρδιά σας!

Καρκίνος
Ας υποθέσουμε πως από σήμερα φεύγουν τα μαύρα σύννεφα από πάνω σας! Νιώθετε πιο ήρεμοι και πιο όμορφα με τον εαυτό σας. Οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει, θα βρείτε το κουράγιο να το αντιμετωπίσετε και να αισθανθείτε καλύτερα, αφού μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής γίνεστε πιο δυνατοί και αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Προς το παρόν ανακαλύψτε τη ρομαντική πλευρά σας για ακόμα μια φορά και δείξτε την εκεί που πρέπει!

Λέων
Συγκλονίζομαι που τα γράφω, αλλά πάλι με τα λεφτά σας ασχολείστε, που ότι και αν κάνετε, δε μαζεύονται με τίποτα, αντιθέτως προκύπτει να χρωστάτε και της Μιχαλούς! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή κάνετε υπομονή και ζείτε στερημένα προκειμένου να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας, ή μπαίνετε σε διαδικασίες μυστήριες, τύπου να δανειστείτε από κάποιο πρόσωπο, για να ξενοιάσετε μια και καλή. Όπως και να έχει, μπαίνει το νερό στο αυλάκι!

Παρθένος
Παίζει το σύμπαν να σας έχει βάλει στο μάτι τον καιρό αυτόν και εσείς μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Εκεί που ηρεμείτε και πιστεύετε πως όλα θα πάνε καλά, εκεί συμβαίνουν διάφορα παράξενα και βρίσκεστε στο σημείο μηδέν! Αξίζει το πάλι από την αρχή ή έφτασε ο καιρός να βάλετε μια τελεία. Να πείτε ένα αντίο! Να αποχωρίσετε αθόρυβα και να κάνετε μια νέα αρχή κάπου αλλού; Αυτό μπορεί συμβεί είτε στα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε στα επαγγελματικά!

Ζυγός
Κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά σας, μια ευκαιρία εμφανίζεται από το πουθενά και εσείς ξαφνικά θα πρέπει να διαλέξετε ή το ένα ή το άλλο! Μπορεί κάποια μαγική νεράιδα να άκουσε τις προσευχές σας, να απαλλαχτείτε από μια κατάσταση που σας βασανίζει και να κάνετε αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας και να ξεπεράσετε τα διλήμματα που προέρχονται από συναισθηματικούς λόγους. Το συμφέρον σας πάνω από όλα!

Σκορπιός
Να αναφέρω έναν νέο έρωτα; Μη μου πέσετε κάτω. Καιρός είναι να νιώσετε και εσείς ολίγον ερωτευμένοι. Συνεπώς να το προσμένετε το γεγονός.. Ξεκινάει μια καταπληκτική περίοδος για εσάς, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, έφτασε η στιγμή το σύμπαν να σας ανταμείψει για την υπομονή που δείξατε και τη σκληρή δουλειά που ρίξατε το προηγούμενο διάστημα! Μαγεύετε τον κόσμο μόνο με ένα βλέμμα! Φοβερό;;; Αρπάξτε τις ευκαιρίες!

Τοξότης
Είστε με μια βαλίτσα στο χέρι και έτοιμοι να τραγουδήσετε, το «Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια»!!! Μπορεί και να το φαντάζεστε κιόλας, το πώς να δραπετεύσετε από το σπίτι σας, να αλλάξετε μέρος, να ξεφύγετε, να ανανεωθείτε! Και να μη κάνω δραματική τη κατάσταση, τις μέρες αυτές θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις που σας πνίγουν. Η απόφαση του να συζήσετε με το ταίρι σας ας πούμε παίζει πολύ.. για τους ελεύθερους!

Αιγόκερως
Καιρός να κάνετε νέες παρέες, να βγείτε από το καβούκι σας και να το ρίξετε στο πέρα βρέχει. Δύσκολο για μια προσωπικότητα σα και εσάς, όμως επιβάλλεται πού και πού προκειμένου να μην είστε συνέχεια πρώτο μέτωπο και στα κόκκινα. Πάντα θα υπάρχουν άλυτα θέματα, πάντα θα εμφανίζονται έτσι ξαφνικά, συνεπώς πάρτε το απόφαση, αλλιώς προσαρμοστείτε στα δεδομένα της εποχής! Οι συζητήσεις επίσης κάνουν καλό!

Υδροχόος
Χρυσά μου λεφτά έρχονται και παίζει να είναι αρκετούτσικα! Η χαρά σας μεγάλη, τα έχετε δουλέψει άλλωστε, συνεπώς έφτασε η εποχή να ανταμειφθείτε και να νιώσετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας! Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Βέβαια μπορεί να πλησιάζει ανάδρομος Ερμής, μπορεί να αλλάξετε λίγο γνώμη, αλλά δε πειράζει, καλύτερα, για να βρείτε το χρόνο να μελετήσετε ακόμα καλύτερα τις κινήσεις σας!

Ιχθύς
Έφτασαν λοιπόν εκείνες οι ημέρες που θα κάνετε ένα πολύ καλό και δυνατό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Το όνειρό σας είναι ένα και όποιος το στηρίζει είναι δίπλα σας, όποιος έχει αντίθετη άποψη, γεια χαραντάν! Το διάστημα αυτό θα καταφέρετε να κάνετε εκείνες τις μεγάλες αλλαγές που λέγαμε και να γράψετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Άντε να σας δω να σας χαρώ! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ας το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως, τι πιο όμορφη αστρολογική επιρροή από αυτή.. Μύρισε φρέσκος αέρας.. εκείνος της ανανέωσης..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos