Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε το ξέρω, αλλά χρειάζεται και αυτό πού και πού. Άλλωστε
αλλιώς τα υπολογίζουμε, αλλιώς μας έρχονται, προτιμώ το απρόβλεπτο, γιατί έτσι είναι η ζωή! Δε μπορώ την ευθεία, παθαίνω παράκρουση. Να αυτά λέω και μου σκάνε τα κουλά! Χαχα..

Η Θεά Αφροδίτη έχει πάρει πολύ τα επάνω της και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές. Μια με τον έναν και μια με τον άλλον, μας έχει σε μια παραζάλη θεωρώ.. Δε ξέρουμε τι θα μας έρθει και από πού! Πάντως φλερτάρει με το απρόβλεπτο, θέλει να κάνει τα νάζια της, τις τσαλιμιές της πριν επισκεφτεί το ζώδιο του Ταύρου.. πω πω αγωνιώ!

Κάτι έφτασε στα αυτιά μου, πως ο Έρωτας, ο φτερωτός ο άγγελος, έχει βγει έξω παγανιά και ρίχνει τα βέλη του αβέρτα! Δύσκολο να αστοχήσει τούτη τη φορά. μμμμμμμ

φιλάκια.. τρελά και αλλοπαρμένα..!


Κριός
Πολύ ερωτικό το φινάλε του Μάρτη! Οι εκπλήξεις αρκετές, αφού μπορεί ξαφνικά να σας φλερτάρει έντονα ο σύντροφός σας ή μια νέα ύπαρξη! Σίγουρα ανάψατε το πράσινο το φως, είτε με τη συμπεριφορά σας, είτε με την όμορφη τη παρουσία σας. Καλό είναι να είστε εκφραστικοί, μες στις γλύκες και βάλτε και εσείς το χεράκι σας, για λίγο ρομανς παραπάνω.. αξίζει το κόπο! Η αναστάτωση μεγάλη στη περίπτωση που το μαναράκι είναι άγνωστο..!

Ταύρος
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, το γνωρίζετε αυτό, να όμως που μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Είναι αστρολογικό το θέμα, τις μέρες αυτές έχει εργασία και χαρά, άντε και λίγα νευράκια επίσης! Σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα, αφού θα φανούν τα αποτελέσματα, δε κοπιάσατε άδικα, συνεπώς η χαρά που θα πάρετε πολύ μεγάλη! Επαγγελματικές επιτυχίες λοιπόν! Ευτυχώς που έρχεται η Αφροδίτη, μπας και αγαπήσουμε!

Δίδυμος
Μη μου πείτε πως τις μέρες αυτές ερωτευτήκατε ξαφνικά κάποιο άτομο που βρίσκεται δίπλα σας τόσο καιρό; Τι έγινε; Η έκπληξη του σύμπαντος είναι τέτοια για αυτό και εσείς μη το δυσκολεύετε και πολύ το πράγμα. Συνήθως ο άνθρωπος που περνάμε ώρες μαζί, λέμε τα πάντα και μας κάνει και χαμογελάμε, είναι το ιδανικό ταίρι. Φροντίστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά.. Λέμε τώρα!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως σήμερα, θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας. Τόσες συναντήσεις, τόσες συζητήσεις, προφανώς μάλλιασε η γλώσσα σας και ίσως και ανούσια, συνεπώς, γιατί όχι να μη κλείσετε τους διακόπτες από σήμερα. Παίζει όμως ένα φλερτ στη δουλειά, ή με το γείτονα απέναντι, κάτι μυστήριο συμβαίνει, συνεπώς σας βλέπω να κάνετε τις τσαλιμιές σας, γιατί αυτό είναι και το σωστό. Χαμόγελα από εδώ, πονηρές ματιές από εκεί, αυτά είναι!

Λέων
Και ως συνήθως μια νέα γνωριμία είναι η αιτία να πέσετε με τα μούτρα, να ξεγυμνωθείτε ψυχολογικά, συναισθηματικά, μπορεί και οικονομικά, αν σας έχει περισσέψει κανά φράγκο, αλλά άντε γεμίζει το σακούλι.. το χρήμα βρίσκεται σε στάδιο καταμέτρησης..! Τραγικός ο συνδυασμός! Έρωτας, pay day και ΠΣΚ! Πονηρό το σύμπαν! Θα σας πρότεινα να είστε συγκρατημένοι και μαζεμένοι, γιατί ναι με ωραίο το μαναράκι, αλλά τι ρόλο παίζει;;;

Παρθένος
Αν ψάχνετε για χορηγό, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Βέβαια γεμάτη από παγίδες, αφού ο σκοπός του καθενός μπορεί να μην είναι και τόσο αγνός. Ζητήστε βοήθεια από εκείνους που γνωρίζετε πως μπορούν να σας τη προσφέρουν, δίχως να ζητήσουν ανταλλάγματα. Μη συζητάτε με αγνώστους τα προβλήματά σας, γιατί ο καθένας συλλέγει τις πληροφορίες όπως θέλει και τις μεταφράζει όπως τις φαντάζεται.. Δε θέλουμε κάτι τέτοιο!

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως ο σύντροφός σας, σας κάνει νάζια τον καιρό αυτόν! Μια κρύο και μια ζέστη, όμως να το ξέρετε επίτηδες είναι για να κρατά το ενδιαφέρον σας ζωντανό! Κόλπο καλέ, πώς δε το πήρατε χαμπάρι; Ένα δωράκι από το πουθενά, θα σας φτιάξει τη διάθεση και φυσικά θα αναρωτηθείτε κάποια στιγμή, τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Ωραία μέρα για εγκεφαλικά παιχνίδια. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας!

Σκορπιός
Να και μια πολύ ωραία ημέρα, που σας ξημέρωσε. Μπορεί να είχαν προκύψει πολλά θέματα συγχρόνως, ένα μπέρδεμα σωστό, μια ανακατωσούρα στη δουλειά σας, να που σήμερα θα βρεθούν λύσεις μαγικές και ονειρεμένες. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι και πλέον βλέπετε ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Υπέρ σας είναι όλο αυτό, αφού στα δύσκολα δε το βάλατε κάτω, γιατί όχι να μη σας το αναγνωρίσει το σύμπαν αυτό; Μια ευχάριστη έκπληξη.. έρχεται!

Τοξότης
Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, είτε μια δουλειά, είτε ένας έρωτας. Τα πάντα παίζουν να το ξέρετε αυτό, σίγουρα το μαντάτο θα είναι απρόβλεπτο, να όμως που κατά βάθος οι επιθυμίες σας εισακούστηκαν! Φοβερό; Αλλαγές, που θα σας ανανεώσουν ευχάριστα προκύπτουν, συνεπώς να είστε θετικοί σε κάθε πρόσκληση που θα σας κάνουν. Ταξιδάκι; Φύγατε! Νυχτοπερπατήματα; Γιατί όχι; Ένα νέο project; Ναι αλλά μετά το Πάσχα! Φροντίστε τον εαυτό σας, εσωτερικά και εξωτερικά..!

Αιγόκερως
Το σύμπαν λέει πως πιάνετε για ακόμα μια φορά τη σκούπα και το φαράσι και διώχνετε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν. Μπορεί και να φύγετε από μια κατάσταση που δε σας αρέσει, προκειμένου να απελευθερωθείτε. Πάντως διώχνετε μακριά την αρνητική ενέργεια και κρατάτε την άνοιξη, μιας που σας έχει πιάσει για τα καλά. Μια ευχάριστη είδηση σας ενθουσιάζει και σας εκπλήσσει κιόλας, αφού θα είναι απρόβλεπτη πολύ!

Υδροχόος
Χαμογελώ και γράφω.. μόνο αυτό σας λέω! Ε λοιπόν δε ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως ο έρωτας έχει σχέδιο να πετύχει τη καρδιά σας, ακριβώς στη μέση. Μια νέα γνωριμία; Μια παλιά; Υπάρχει ήδη στη ζωή σας; Κάτι θα σας βρει έτσι ξαφνικά και θα σας τρέχουμε! Κάποια στιγμή θα τα δείτε όλα ροζ, μπορεί να φτιάξετε και ατμόσφαιρα, κεράκια, μουσικούλα, λιχουδίτσες.. έχετε τον τρόπο σας εσείς.. Ωραία είναι πού και πού να αλλάζετε τις προτεραιότητές σας!

Ιχθύς
Ω μέρα που σας ξημέρωσε! Κάντε χώρο στο πορτοφόλι, το χρήμα λέει πως έρχεται ολοταχώς! Λέτε να γίνει κανά θαύμα, έτσι ξαφνικά; Άντε και για να μην υπερβάλω, κάτι θα λάβετε, ότι έρθει καλοδεχούμενο. Όμορφη μέρα για να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και να βάλετε μια ωραία τελεία σε θέματα που πλέον δε σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να έχει ανάδρομο Ερμή, αλλά εσάς ως δια μαγείας δε σας πιάνει και τόσο. Γιατί άραγε;;; χαχα! Μια αλλαγή σας ανανεώνει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos