Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 11/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, τα πουλάκια κελαηδούν, έχει ησυχία παντού, μήπως ήρθε η άνοιξη πιο νωρίς;
Θα δείξει! Η λατρεία μου η μεγάλη είναι τα λουλούδια και τα δέντρα και όλη η φύση. Έχουν αρχίσει να βγαίνουν νέοι καρποί, νέα βλαστάρια, άνθισαν και τα πρώτα, τέτοια ομορφιά κάθε χρόνο με συναρπάζει. Ο δικός μου ο παράδεισος!



Αστρολογικά το σύμπαν εννοείται πως έχει τις στραβές του, δε συμμερίζεται την ονειροπαρμένη άποψή μου, σήμερα δε, γίνεται της μουρλής! Το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι ο απρόβλεπτος Ουρανός, που τα λέει εκεί πέρα με τον Άρη και ετοιμάζουν καταστάσεις μυστήριες για όλους μας.. Το φως με το σκοτάδι, φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις, που μπορεί να κρύβουν παγίδες μέσα. Τα μαντάτα τρέχουν, όμως περνούν από λογοκρισία. Πρέπει η είδηση να είναι σαφής και να φτάσει στην ώρα της..

Συνεπώς, μια έτσι και μια γιουβέτσι.. χαχα!

τρελά φιλάκια..!


Κριός
Δυνατή και απρόβλεπτη η Κυριακή σας, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, ακόμα και να φτάσει ένα μαντάτο στα αυτιά σας και να συγκλονιστείτε. Κάποιος πάντως σας προσγειώνει ανώμαλα και αναστατώνεστε πολύ! Από τη μια σας μαλώνουν, από την άλλη μπορεί να ακούσετε και ένα μπράβο. Όπως και να έχει καλό είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τα δράματα!

Ταύρος
Αποφύγετε τα κουτσομπολιά τη Κυριακή, δε χρειάζεται να είστε συνεχώς πρώτη μούρη στο Καβούρι, κρατήστε ουδέτερη στάση σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να φτάσουν διάφορα στα αυτιά σας, να μείνετε με το στόμα ανοιχτό, εσείς βράχος! Αλλιώς ετοιμαστείτε για μυστήριες περιπέτειες! Να πλένετε τα χέρια σας καλά, γιατί παίζει να κάνετε παρέα με τα μικρόβια..

Δίδυμος
Το χρήμα και το πώς θα το αποκτήσετε είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει. Κάτι σας λείπει, κάτι έχετε βάλει στο μάτι, είστε έτοιμοι να ζητήσετε δανεικά, πριν το κάνετε αυτό, προετοιμαστείτε ψυχολογικά στη περίπτωση που θα ακούσετε ένα ηρωικό όχι! Τη μισή μέρα θα σκούζετε, την άλλη μισή όμως μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ναι ας πούμε, σας απογειώνει κανονικά!

Καρκίνος
Μια πολύ μυστήρια Κυριακή μόλις σας ξημέρωσε. Καταρχήν ψυχραιμία, γιατί έχω την εντύπωση πως βράζετε με το ζουμί σας κανονικά! Αποφύγετε τους καβγάδες με το σύντροφό σας και καλό είναι να προσέχετε το τι λέτε, γιατί στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας, να το ξέρετε αυτό! Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση για μια δουλειά, σας φτιάχνει σίγουρα το κέφι!

Λέων
Μήπως είστε έτοιμοι να κάνετε μια τρέλα; Να φέρετε τα πάνω-κάτω στη ζωή σας, έτσι επειδή έχετε βαρεθεί τα πάντα όλα; Τι να σας πω.. κάντε ότι νομίζετε, όμως μην αρχίσετε τις ανακοινώσεις από εδώ και από εκεί και ξαφνικά να προκαλέσετε ένα χαμό. Μυρίζομαι θεατρική παράσταση, έτσι επειδή σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές. Απρόβλεπτα τυχερή η μέρα σας όμως..!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Καταρχήν θα χρειαστεί να κάνετε εκείνες τις ενοχλητικές οικογενειακές συζητήσεις, αφού υπάρχουν θέματα άλυτα και φυσικά θα σας εκνευρίσουν τόσο πολύ, που θα κάνετε μεγάλο χαμό! Ασυγκράτητους σας βρίσκω, μπορεί να έχετε χίλια δίκια, όμως θα πρέπει να φερθείτε πιο όμορφα για να πετύχετε το σκοπό σας.

Ζυγός
Μια αναστάτωση θα τη νιώσετε επειδή είναι το σύμπαν τέτοιο σήμερα! Θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, γιατί έτσι θα γίνετε πιο δημιουργικοί, θα εκδηλωθείτε παράξενα, να το ξέρετε αυτό. Αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις και προσοχή στο τιμόνι. Μπορεί όλα να δείχνουν πως θα πετύχετε κάποιο στόχο, όμως όσο η μέρα περνά εμπόδια εμφανίζονται από το πουθενά!

Σκορπιός
Κάτι θα μάθετε και από τη μια θα ξαφνιαστείτε πολύ, από την άλλη θα στεναχωρηθείτε, όμως με το πείσμα σας, θα καταφέρετε να σώστε τη κατάσταση! Επαγγελματικό το μαντάτο, όσο πιο άμεσοι είστε και τολμηροί, άλλο τόσο θα γίνει το δικό σας στο τέλος. Μια καλή νεράιδα σας προστατεύει σήμερα, για αυτό πιστέψτε στον εαυτό σας και κινηθείτε αναλόγως!

Τοξότης
Μέρα που καλό είναι να γίνετε τσιγκούνηδες γιατί ποτέ δε ξέρετε το τι σας ξημερώνει! Μπορεί να έχετε τρομερές και φοβερές ιδέες, όμως είναι πολυέξοδες και αν δε πετύχουν θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Εμπόδια έρχονται και φεύγουν πάνω σε οικονομικά ζητήματα, ίσως για να δείτε τα σημάδια για να κάνετε τη πιο σωστή επιλογή. Μύρισε έρωτας.. κάτι έρχεται!

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας, ενώ ξεκινάτε με χαρές και χαμόγελα, ξαφνικά σας τη πέφτουν οικογενειακά πρόσωπα και σας στρεσάρουν πολύ. Δώστε τις απαντήσεις που πρέπει ή που θέλουν να ακούσουν και εξαφανιστείτε! Όρεξη που την έχουν Κυριακάτικο! Τη βρίσκετε την άκρη, βέβαια τα μαντάτα τρέχουν και όλο και κάτι θα σας χαλάσει το κέφι. Όσο νυχτώνει η διάθεσή σας γίνεται ερωτικά μυστήρια..!

Υδροχόος
Μια ένταση τη νιώθετε, είστε κάπως επιθετικοί, ίσως και εριστικοί, δε σηκώνετε κουβέντα και να πώς γίνεστε και αντιπαθητικοί. Ο εγωισμός σας στα κόκκινα, να περιμένετε να σας ανταποδώσουν με τον ίδιο τρόπο και να τραβήξετε τρελή σύγχυση. Μια ευχάριστη έκπληξη σας φτιάχνει τη διάθεση, όμως κρατήστε την για τον εαυτό σας. Ας μη μάθει κανείς τίποτα!

Ιχθύς
Η γκρίνια σας για τα λεφτά έχει διάρκεια τούτη τη φορά, είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι, κάνετε βασικά κακό στον εαυτό σας. Σήμερα μπορεί από μια ασήμαντη αφορμή να ξεκινήσετε ένα πολύ μεγάλο καβγά! Και τσουπ μπορεί να βρείτε κάπου ξεχασμένα χρήματα, σε μια τσέπη, σε μια τσάντα, για ψάξτε κάτω από το στρώμα. Τέλος πάντων, έρχονται τα ρημάδια και είναι δικά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos