Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 25/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Δεν έχετε παράπονο, προσπαθώ να είμαι κοντά σας, όσο περισσότερο γίνεται, γιατί έχουμε να φτιάξουμε και εκείνο το ψυχολογικό. Αλλαγή ώρας, άντε να προσαρμοστούμε..

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, φέρνει απροσδόκητες χαρές, είτε σε οικονομικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Μπορεί να μας βασάνισε πολύ, να ήταν σκληρή και θυμωμένη, όμως κράτησε το καλύτερο για το τέλος!

Αν δε της βάλει καμιά τρικλοποδιά ο Άρης.. όλα θα πάνε μια χαρά..! Για να δούμε..


φιλάκια.. ❤


Κριός
Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσετε. Ότι έγινε-έγινε ξεπεράστε το μπουρίνι που ξέσπασε χθες, σήμερα είναι μια άλλη μέρα, προφανώς πιο τρυφερή και αγαπησιάρικη. Χουζουρέψτε είτε μόνοι, είτε παρέα με το σύντροφό σας, φτιάξτε νέες όμορφες στιγμές. Να θυμίσω πως η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας για λίγες μερούλες ακόμα. Οι ζήλιες προκαλούν πάθη, φροντίζει για αυτό η Θεά, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναλάβετε δράση!

Ταύρος
Επιμένει το σύμπαν! Αν δε συνέβη χθες, μπορεί να συμβεί σήμερα! Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που ενοχλείται πολύ από τη παρουσία σας ή θέλει οπωσδήποτε να τραβήξει τη προσοχή σας. Συνεπώς θα ταράξει κάπως τα ήρεμα νερά σας και σε όλες τις περιπτώσεις μια αναστάτωση θα τη νιώσετε. Το παρελθόν ξανά χτυπά, φροντίζει ο ανάδρομος Ερμής για αυτό, όμως εσείς θα πρέπει να είστε βράχος. Ότι τελείωσε, πάει και τελείωσε. Εκτός αν..!?

Δίδυμος
Μπορεί να είχατε όλη τη καλή τη διάθεση να περάσετε ρομαντικές στιγμές με κάποιο πρόσωπο, όμως όπως φαίνεται δε σας έκανε το σύμπαν τη χάρη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε μια μακρινή βόλτα, είτε με τα πόδια, είτε με το αυτοκίνητο, να επιλέξετε διαφορετικές παρέες, να βρεθείτε αλλού για αλλού, για να ξεπεράσετε το καημό σας. Σιγά μη σκάσετε κιόλας.. ή μήπως δεν είναι καθόλου σιγά…;;; Οι αταξίες έχουν το τίμημά τους.

Καρκίνος
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, η διάθεσή σας βελτιωμένη, νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας, φτου μη σας ματιάσω! Ένα μαντάτο σας απογειώνει, επαγγελματικό το νέο, δε κοπιάσατε άδικα. Ξεπεράστε το χθεσινό μπουρίνι, ότι έγινε-έγινε, βάλτε ζάχαρη στο καφέ σας, φτιάξτε μια γλυκιά ατμόσφαιρα εκεί δα πέρα, αγαπήστε με το σύντροφό σας. Είναι από εκείνα τα πρωινά, που όλα σας αρέσουν. Ο ήλιος, τα πουλάκια, οι ιστοριούλες, τα φιλάκια..

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα να τη βγάλατε στο κρεβάτι, επειδή ένα κρυολόγημα το πάθατε. Βιαστήκατε να γδυθείτε, είμαι σίγουρη! Να μείνετε στο κρεβάτι, να κοιμηθείτε, να φάτε καλά, γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας από αύριο. Ερωτευτήκατε παράφορα ή ακόμα; Πάντως μέχρι τέλος του Μάρτη νέες γνωριμίες προκύπτουν και όλο και κάποια ψυχή θα σας αναστατώσει τρελά! Μια σχέση έντονη μικρής διάρκειας. Η Αφροδίτη έχει το σκοπό της!

Παρθένος
Ως συνήθως έχετε διάφορους στόχους να πετύχετε μέχρι τέλος του μήνα, που σημαίνει πως δεν αφιερώνετε και πολύ χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή. Να περιμένετε λοιπόν ο σύντροφός σας, να κάνει ζαβολιές και τσαλιμιές προκειμένου να σας τραβήξει τη προσοχή. Μπορεί να σας χτυπήσει και το καμπανάκι, το νου σας. Κάτι λεφτά που περιμένετε θα έρθουν, κάντε λίγη υπομονή.. Προς το παρόν είναι Κυριακή, αλλάξτε διάθεση και προτεραιότητες!

Ζυγός
Γενικότερα τις μέρες αυτές κάνετε πολλές συζητήσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους, βγαίνετε κάπως έξω από τα ρούχα σας, είστε έτοιμοι να πάρετε τα βουνά! Σήμερα καλά θα κάνετε να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, να τα βγάλετε από μέσα σας, άλλωστε τις εντάσεις δε τις αποφεύγετε με τίποτα! Σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Να πείτε την αλήθεια. Να πείτε ένα αντίο. Να θέσετε τα όριά σας. Εσείς ξέρετε!

Σκορπιός
Μια νευρικότητα τη νιώθετε, πεσμένα τα κέφια επίσης, δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Βέβαια, δε σκοπεύετε να τη βγάλετε στο κρεβάτι, αντιθέτως θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα επιτεθείτε σε μερικές ψυχές έτσι επειδή σας έχει πιάσει το Σκορπίσιο σας! Είναι προτιμότερο να συζητήσετε το πρόβλημά σας, αυτά που σας βασανίζουν, που σας τρώνε το σαράκι και να ζητήσετε μια διαφορετική άποψη, από έναν δικό σας άνθρωπο. Αλλά πού;;;

Τοξότης
Καμία σωτηρία με τη περίπτωσή σας πάνω στο οικονομικό. Σιγά μη κάτσετε να σκάσετε. Κυριακή σήμερα, γιορτινή ημέρα, ένα ταβερνάκι δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Μέχρι στιγμής, από αντίδραση έχετε ξεπαραδιαστεί και μόνο, αλλά αν αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα τότε τι το κάνουμε κουβέντα; Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι, επιβάλλεται να χαλαρώσετε διαφορετικά. Τη βρίσκετε την άκρη σύντομα! Don’t worry!

Αιγόκερως
Μια είστε χαρούμενοι, μια μέσα στα νεύρα, μα τι θα γίνει με τη περίπτωση τη δική σας; Και αφού εχθές δείξατε το χειρότερό σας το χαρακτήρα, σήμερα είστε μες στις γλύκες. Μη περιμένετε να βρείτε και μεγάλη ανταπόκριση γιατί μέχρι να λιώσουν οι πάγοι, ξημέρωσε Δευτέρα! Φτιάξτε λιχουδίτσες για τους δικούς σας τους ανθρώπους. Και μετά κάτι μπορεί να γίνει. Να έχετε καλή διάθεση, όμως καλύτερα να τη κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Υδροχόος
Νιώθετε μια απίστευτη ταλαιπωρία και ψυχική και σωματική, που το μόνο που θέλετε είναι να αράξετε στο κρεβατάκι σας και να κοιμηθείτε. Αυτό δε γίνεται και παίζει να είστε μέσα στη γκρίνια. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυολογήματα. Γενικώς πεσμένα τα κέφια, προφανώς αντιλαμβάνεστε πως κάτι έχει τελειώσει. Πως είναι καιρός να αλλάξετε σελίδα. Σας ξανά λέω το παρελθόν κρατά τις απαντήσεις που γυρεύετε. Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα!

Ιχθύς
Φοβερή η ημέρα σας από αστρολογικής άποψης! Τι να πω.. η πιο όμορφη Κυριακή του Μάρτη! Για αυτό ξεπεράστε τους εγωισμούς και τα πείσματα, αγκαλιάστε το ταίρι σας και κάντε μερικές τρέλες. Παιχνιδιάρικο το τοπίο πολύ, απρόβλεπτο και χαρωπό. Πείτε ναι σε προτάσεις για έξω, για βόλτες από εδώ και εκεί, που θα φέρουν εκείνες τις νέες γνωριμίες στη ζωή σας. Είναι από εκείνες τις μέρες τις μαγικές που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos