Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Υδροχόοι, τα αστρολογικά μαντάτα, πάνε κάπως έτσι..!

Θα κάνω έναν νυχτερινό αστρολογικό απολογισμό! Μόνο για τους Υδροχόους φυσικά, αφού
σας πλήγωσα, είμαι λέει «στριμμένη..», η αγάπη που έγινε μίσος και το μίσος που έγινε αγάπη.. Μια τόσο δα μικρούλα αόρατη γραμμή, που κάνει θαύματα!

Και για να μη τα πολυλογώ, απόψε να ντυθείτε, να αρωματιστείτε, να σενιαριστείτε και να βγείτε έξω, να σας δουν, να σας θαυμάσουν. Ιδανική η νύχτα για δημόσιες σχέσεις. 




Η νύχτα σας ταιριάζει, κατά ένα μαγικό τρόπο, όσο ηρεμεί το σύμπαν, άλλο τόσο κάτι ξυπνά μέσα σας. Το ανεξήγητο! 

Σταματήστε να μετράτε το χρήμα, δε θα αυγατίσει από τη μια στιγμή στην άλλη και στη τελική είναι τόσο ψυχοφθόρο, απολαύστε τα αγαθά σας, έχετε τον τρόπο εσείς.. Και με τα λίγα και με τα πολλά, οι καλές δημόσιες σχέσεις και εκείνες οι χάρες, είναι το αιώνιο μυστικό σας, ένα κλειδί που κανείς δε μπορεί ποτέ να βρει..
Βέβαια, μια τρελή τάση να ξοδέψετε από εδώ και εκεί θα την έχετε. Μια μανία, όμως πείτε ξου ξου, στο κακό το διαβολάκι.

Πάμε και στο ερωτικό;

Μαύρο σκοτάδι! Γιατί; Θα θυμηθείτε τα πάντα όλα. Τη πορεία σας ως σήμερα. Ερωτικά, συναισθηματικά, τι είχατε, τι χάσατε, ποιος σας πλήγωσε, πού φταίξατε, μπα.. αυτή η σκέψη δε σας αρέσει και τόσο.. να την αποδεχτείτε όμως! Μέσα στο παράπονο σας βρίσκω και τη γκρίνια. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δίνει ρέστα! Σας στέλνει λίγο αδιάβαστους, έτσι για το goodbye!

Έχουμε πολλές περιπτώσεις το τι θα μπορούσε να συμβεί στα ερωτικά σας. Ποικιλία να υπάρχει και τίποτα άλλο στο κόσμο.

  • Μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό καβγαδάκι, με απίστευτη κατάληξη. Άμα ξεφύγετε, σκούρα τα μαντάτα! 

  • Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία και να υπάρξει τόση έλξη και χημεία, που να δούμε πυροτεχνήματα στον ουρανό! 

  • Μπορεί επιτέλους να κάνετε εκείνο το μαγικό το βήμα, να είστε ρομαντικοί, να φλερτάρετε γλυκά και να νιώσετε σα μικρά παιδιά. 

  • Μπορεί και τίποτα.. χαχα! 

Να σας πω και λίγα για το αύριο 28/7;;; Θα είναι πιο εύκολη η μέρα σας και ως δια μαγείας θα ξεμπλοκάρουν αρκετές από τις υποθέσεις σας. Τις ευκαιρίες τις μυρίζεστε και εσείς τις φτιάχνετε, για αυτό από νωρίς το πρωί, με το πρώτο σημάδι, βουρ στο ψαχνό! Μόνο να έχετε κατά νου, πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Σιγά-σιγά και σίγουρα!

Μέσα στη τρελή τη χαρά και το φλερτ σας βρίσκω. Όσοι μπορείτε απολαύστε το.. αλλιώς φρόνιμα..

Το τελευταίο πράγμα που θα σας πω, είναι πως ναι μεν είναι ωραίο να έχουμε φίλους, όμως όχι να επεμβαίνουν στην ερωτική μας τη ζωή. Κάποιοι ίσως να βολεύονται από τη φάση που βρισκόμαστε. Όποια και αν είναι αυτή..

Καθίσατε ποτέ μπροστά από έναν καθρέπτη, κοιτάζοντας τον εαυτό σας, ρωτώντας τον, τι πραγματικά θέλει.. ;;; 

καλό βράδυ..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos