Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 08/07/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, μια μέρα πριν γεμίσει το Φεγγάρι εκεί ψηλά, μια μέρα μυστήρια και
μες στην υπερένταση! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, σας βλέπω να κάνετε ένα χαρακίρι, έτσι επειδή το σύμπαν βρίσκεται υπο την επήρεια της πανσελήνου! Να σας πω να δεθείτε;; Να εξαφανιστείτε; Να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια; Ψυχραιμία πάνω από όλα, θα περάσει και αυτό..


Μια βόλτα στη θάλασσα είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Φεύγει η αρνητική ενέργεια, τη παίρνουν τα κύματα μακριά και φτιάχνει πολύ το είναι μας.. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ότι ώρα και αν είναι, η θάλασσα κρύβει μεγάλη μαγεία μέσα της.. Αρκεί να την αγαπάς και να τη θαυμάζεις.. Γένους θηλυκού… θέλει και εκείνη τα χάδια της..

καλά να περάσετε!

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια πολύ η σημερινή ημέρα για εσάς! Ξαφνικά όλα σας πνίγουν, σας δυσαρεστούν και θα νιώσετε πως πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε αλλαγές, προκειμένου να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα! Βαστάτε τα άλογα, γιατί το φεγγάρι τα φταίει όλα, σας κάνει κάπως υπερβολικούς και παρορμητικούς και μπορεί να ξεστομίσετε τίποτα απειλές τύπου θα φύγετε από το σπίτι και θα σας ψάχνουν! Μια βόλτα απόψε, με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας, θα σας φτιάξει πολύ το κέφι. Μη το σκέφτεστε!

Ταύρος
Πολύ ωραία μέρα για να τεμπελιάσετε. Από νωρίς το πρωί, φίλοι και γνωστοί, δε σας αφήνουν σε ησυχία. Όλο ραντεβού είστε και συναντήσεις. Απολαύστε το αυτό, γιατί έχετε ανάγκη από κουτσομπολιό, χαμόγελα και βόλτες. Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στους Διδύμους, μπορεί να έχει χαθεί το ερωτικό στοιχείο από τη ζωή σας, όμως στο χέρι σας είναι να αλλάξει αυτό. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις, μη πιέζετε τις καταστάσεις, αφήστε το στο φλου.. και ότι προκύψει..

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Τα νεύρα σας κοτσίδες ένα πράγμα, φταίει σίγουρα το φεγγάρι, για αυτό μήπως να πιείτε μια βαλεριάνα πρωί-πρωί;;; Νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση και την επιθυμία να τσακωθείτε με τους πάντες. Ακόμα και αυτοί που δε φταίνε, θα τους περάσετε από κόσκινο! Σίγουρα κάποιος θα σας προκαλέσει, κάτι θα συμβεί, που θα σας κάνει να αισθανθείτε άβολα, ίσως και μειονεκτικά και μετά από τόση μάχη που δίνετε καθημερινά, δε θα αντέξετε τέτοιες συμπεριφορές και ο πανικός ο ίδιος. Η νύχτα όμως αν το θελήσετε κρύβει και πολύ έρωτα.. απόψε!

Καρκίνος
Μια μέρα που θα γίνετε χαλί να σας πατήσουν, προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις! Από τη μια καλά θα κάνετε, γιατί Σάββατο σήμερα, επιβάλλεται το κλίμα να είναι ευχάριστο, από την άλλη όμως μπορεί να σας πιάσουν και τα κυκλοθυμικά σας, τύπου, πόσο πια θα γίνεστε χίλια κομμάτια για τον έναν και τον άλλον;;; Συμβιβαστείτε, χαμηλώστε τους τόνους, διατηρήστε το γλυκό σας το βλέμμα, βρείτε όμως τον τρόπο να ψυχαγωγηθείτε και εσείς μέσα από αυτό. Αν σας προσφέρουν αγάπη, αποδεχτείτε την, δίχως τις λεπτομέρειες!

Λέων
Ειλικρινά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως οι περισσότεροι από εσάς, έχετε ανοίξει δουλειές με φούντες, ξετρυπώνουν και άλλες τόσες και ξαφνικά πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό! Ζόρικη πολύ η μέρα σας, γιατί είστε που είστε ιδιόμορφοι χαρακτήρες, είναι που είναι το σύμπαν σε μια τρελή υπερένταση λόγω του φεγγαριού αύριο, θα εκνευριστείτε απίστευτα και θα ξεσπάσετε σε όποιον βρεθεί μπροστά σας! Γίνεστε άδικοι για ακόμα μια φορά, πάει χάθηκε κάθε ερωτικό στοιχείο από το μενού της ημέρας..

Παρθένος
Από τους τυχερούς της ημέρας, αφού σήμερα θα σας πιάσει μια τρελή επιθυμία να κάνετε, ότι δε κάνετε τις άλλες μέρες! Ναι μεν θα προτιμήσετε τη ξεκούραση, το σπιτάκι σας και τα beaute, όμως θα νιώσετε και έντονα την επιθυμία, να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε! Καιρό έχετε να αλωνίσετε, να κάνετε τις αταξίες σας, για αυτό τρομάζω κάπως που τα γράφω, αναρωτιέμαι, το πού θα καταλήξετε και με ποια παρέα! Την ευχή μου την έχετε, να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε με το σύμπαν όλο!

Ζυγός
Με μουτράκια θα ξυπνήσετε και θα είστε όλη την ημέρα μέσα στη μουρμούρα και στη γκρίνια! Ξαφνικά θα θυμηθείτε τις δουλειές του σπιτιού και μπορεί να το σηκώσετε όλο στο πόδι, με αποτέλεσμα οι δικοί σας οι άνθρωποι να δυσαρεστηθούν! Εντάξει Σάββατο σήμερα, δε χρειάζεται να τους τσιτώσετε όλους, επειδή νιώθετε μια υπερένταση! Ψάχνεστε για καυγά, για λόγια δίχως τέλος και όχι δε θα σας τη χαρίσουν με τίποτα! Να κάνετε παρέα με τους Διδύμους, για να εκτονωθείτε αναλόγως! Οι λοιποί δε σας φταίνε σε τίποτα!

Σκορπιός
Και ενώ ο κόσμος βρίσκεται στα χαρακώματα, εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Μια έτσι και μια γιουβέτσι, βέβαια καλύτερα χαμογελαστοί και πρόσχαροι, παρά μουτρωμένοι και μες στη μοίρλα! Ιδανική ημέρα για να βγείτε έξω, να ντυθείτε ωραία, να σας δουν, γιατί εντυπωσιάζετε με τη παρουσία σας και τη θετική σας την ενέργεια. Και μιας που είστε έτσι, να ζητήσετε εκείνες τις χάρες από τον έναν και τον άλλον, μια βοήθεια βρε αδερφέ γιατί είναι καιρός να κάνετε και εσείς το κομμάτι σας!

Τοξότης
Μέρα που θα εκνευριστείτε αρκετά, γιατί το θέμα των διακοπών βρίσκεται ξανά στο τραπέζι σας και θα πρέπει να αποφασίσετε το πού θα πάτε και το πότε! Και εντάξει όλα αυτά, όμως αν δεν έχετε κάνει τη σχετική οικονομία, τότε να προσμένετε να προκύψουν εντάσεις και να σας κατσαδιάσουν για την αδιαφορία σας! Και ξαφνικά θα αναφέρετε όλες σας τις υποχρεώσεις, θα πελαγώσετε και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Καλά δεν είναι η πρώτη η φορά που βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση. Ακόμα σώνεται το θέμα, προσπαθήστε να μη τσακωθείτε με όποιον μιλάει Ελληνικά!

Αιγόκερως
Και ενώ μέχρι χθες ήσασταν μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σήμερα θα τα κάνετε κάπως μαντάρα! Εντάξει πανσέληνος στο ζώδιό σας, ναι μεν από αύριο, αλλά οι ενέργειες είναι τόσο μαγικές, που το μάτι σας έχει γυρίσει από σήμερα! Συνεπώς, από τη μια θα είστε οι πιο γλυκοί άνθρωποι όλου του κόσμου και από την άλλη το βλέμμα σας ή το στόμα σας θα στάζουν φαρμάκι! Συγκρατήστε τα νευράκια σας και μη ξεσπάτε σε εκείνους που σας αγαπούν, γιατί γίνεστε πολύ άδικοι και παράλογοι. Σάββατο σήμερα! Έτσι;;;

Υδροχόος
Πω πω σκοτάδια!!! Το φεγγάρι σας έχει τρελάνει για τα καλά και παίζει σήμερα να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι, μόνοι και έρημοι, παρέα με τις σκέψεις σας! Ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Κάτι θα μάθετε, ένα κακοπροαίρετο κουτσομπολιό και θα στεναχωρηθείτε πολύ! Μη δώσετε σημασία, γιατί συνήθως σας ζηλεύουν και χαίρονται με τις αποτυχίες σας! Βέβαια, ο καιρός έχει δείξει την αξία σας, δε πρέπει να νιώθετε έτσι άλλο πια.. Η ανασφάλεια η καλύτερη παρέα για την ημέρα! Όλοι σας φταίνε και είναι εχθροί σας! Όχι όλοι.. υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά σας αγαπούν.. εκεί έξω!

Ιχθύς
Πολύ ευχάριστη η μέρα σας! Δε θέλετε να μείνετε στο σπίτι λεπτό και οι βόλτες το μόνο πράγμα μέσα στο μυαλό σας! Κανονίστε λοιπόν, με φίλους και παρέες, να κάνετε κάτι το διαφορετικό για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ούτε εσάς σας πιάνει το φεγγάρι, απίστευτο το βρίσκω, έχουμε όμως και το αύριο! Μια μικρή εκδρομή θα σας ανανέωνε, κάπου κοντά στη θάλασσα. Από την άλλη αν έχετε καιρό να νυχτοπερπατήσετε, γιατί όχι, λοιπόν, να γίνετε ένα με τη μπάρα και να αγκαλιάσετε το καλύτερο κοκτέιλ. Για να σας δω..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos