Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 15/07/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι καταπληκτικό πρωινό; Δροσερό; Πόσο μου αρέσει που το αεράκι μου χαϊδεύει το σώμα απαλά; Τα μαγικά τερτίπια της φύσης. Ξελογιάζομαι..! Η μέρα αστρολογικά που λέτε,
είναι πολύ μυστήρια! Δυνατή από όλες τις απόψεις, γεμάτη από πειρασμούς όλων των ειδών!





Οι Κριοί μπορώ να πω πως είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας, όμως παρασέρνουν ως δια μαγείας, τους Διδύμους και τους Υδροχόους, σε καταστάσεις πολύ όμορφες, μοναδικές και αξεπέραστες!

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί, ως συνήθως θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους το χόμπι, ένα παιχνίδι κατασκοπευτικό. Οι πληροφορίες πρέπει να διαρρεύσουν ο κόσμος να χαλάσει!

Οι μόνοι που τρώγονται με τα ρούχα τους είναι οι Αιγόκεροι. Κάνουν χαρακίρι μπροστά από το καθρέπτη..

Όπως και να έχει είναι Σάββατο! Λατρεμένη μέρα, η ελευθερία σε όλο της το μεγαλείο! Τι θέλετε να κάνετε; Να κοιμηθείτε; Να πάτε μια βόλτα στην εξοχή; Να φάτε λιχουδιές; Να πιείτε μέχρι να πείτε το δεσπότη, Παναγιώτη; Να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης; Να κάντε έρωτα, τρελό και αλλοπαρμένο;

Καλοκαιράκι είναι! Κάντε ότι λέει η καρδιά σας..❤

φιλάκια..


Κριός
Ξυπνάτε με πολύ καλή διάθεση, γεμάτοι από περίεργες ιδέες! Η μέρα σας είναι πολύ δυνατή, όμορφη και ξέγνοιαστη και κάπως έτσι θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και θα κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Σας φλερτάρουν αρκετές ψυχές, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, κάποιοι φανερά και κάποιοι με σήματα καπνού.. και εσείς σαν άτακτα παιδιά που είστε, θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Συναναστρέφεστε με μυστήριες παρέες και βγαίνετε κερδισμένοι. Εντυπωσιάστε με τη παρουσία σας!

Ταύρος
Να πω να φορέσετε τα ρούχα της Μάτα Χάρι και να κάνετε το κατάσκοπο;;; Μυστήρια η μέρα πολύ, από όλες τις απόψεις. Το σύμπαν σας σπρώχνει κατά κάποιο τρόπο, να κάνετε παρέα με ανθρώπους που δε το συνηθίζετε και τόσο. Να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με πρόσωπα, που θα σας δώσουν πληροφορίες για τα ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Βέβαια, αν δε σας ενοχλήσει κανείς, μη μπείτε σε καμιά διαδικασία. Πρέπει όλα να συμβούν μαγικά και απρόοπτα. Ένας πολύ δυνατός έρωτας έρχεται.. για να δούμε!

Δίδυμος
Καταπληκτική η μέρα, δε το συζητώ! Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε το ψυχολογικό. Και θα το κάνετε, γιατί το σύμπαν σας έχει ήδη δώσει τη βαλίτσα στο χέρι. Είτε είναι για αναψυχής, είτε επαγγελματικό, θα τα συνδυάσετε αυτά τα δυο και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εννοείται πως κάποιοι θα ζηλέψουν, αλλά τι σας νοιάζουν εσάς αυτά;;; Συναντάτε ανθρώπους που σας φτιάχνουν πολύ το κέφι και το φλερτ πηγαίνει σύννεφο! Παιχνιδιάρικη η μέρα σας, αρπάξτε την από τα μαλλιά.. είναι όλη δική σας!!!

Καρκίνος
Μέρα πολύ όμορφη και περίεργη συγχρόνως. Να ξεκινήσω από τα ευχάριστα, γιατί ένα shopping therapy, πραγματικά σας φτιάχνει το κέφι, αιώνες τώρα. Συνεπώς πηγαίνετε στα μαγαζιά, στολίζεστε για τα καλά, ξεπαραδιάζεστε στα σίγουρα, όμως να’χαμε και άλλα να λέγαμε! Και γιατί όλο αυτό; Μήπως είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε κάτι ζαβό; Κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα σας κατσαδιάσουν; Μια απόφαση που έχετε πάρει, δίχως να υπολογίσετε τις συνέπειες; Ακολουθήστε τη καρδιά σας. Εκείνη λέει πάντα την αλήθεια!

Λέων
Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Ένα ταξιδάκι έτσι για το ΣΚ αυτό, είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε το ψυχολογικό. Έχει και δροσούλα, τι πιο όμορφο, δε λέτε; Και να μην έχετε κανονίσει κάτι ακόμα, μπορεί να προκύψει ως απρόβλεπτη έκπληξη στη πορεία της ημέρας και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε από το καβούκι σας, είναι μια καταπληκτική ημέρα, που θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας. Μια γνωριμία σας αναστατώνει ευχάριστα και παίζει να είναι αμοιβαίο το συναίσθημα!

Παρθένος
Δε ξέρω πού έχετε μπλέξει πάλι, πάντως και εσείς να φορέσετε ένα από τα ρούχα της Μάτα Χάρι! Γιατί σίγουρα θα κάνετε το κατάσκοπο! Νέες γνωριμίες, τις κρατάτε κάπως κρυφές, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει ο ένας και ο άλλος. Υπάρχει και το κακό το μάτι. Στοχεύετε και κάπου αλλού, συνεπώς στο παιχνίδι είστε μονάχοι. Οι πειρασμοί πολλοί σήμερα, κάπου έχετε να πάτε το βραδάκι και πρέπει να είστε πολύ σέξι. Συνεπώς μια βόλτα από τα μαγαζιά, θα σας μεταμορφώσει σε ένα υπέροχο πλάσμα.

Ζυγός
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Επαναστατική η διάθεσή σας, δίνετε βάση στη δουλειά σας, ή σε εκκρεμότητες που υπάρχουν και πρέπει να τακτοποιηθούν. Μια χαρά σας βρίσκω Σαββατιάτικο, όμως βγάλε και μια επίσημη ανακοίνωση πως δεν είστε διαθέσιμοι, για να αποφύγετε τα χειρότερα. Εντάσεις προκύπτουν συνεπώς, γίνεστε και παράξενοι πολύ, καμία σχέση! Καλές δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, φροντίστε να πάτε κάπου να σας δουν! Οι ιδέες σας είναι καταπληκτικές!

Σκορπιός
Να φορέσετε μια χάντρα γιατί θα χρειαστείτε θετική ενέργεια για να διώξετε το κακό το μάτι. Και εκεί που δε θα ξέρετε τι να κάνετε, μπορεί να προκύψει ένα τηλεφώνημα, από ένα πρόσωπο που έχει όρεξη να σας βοηθήσει πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μια νέα πρόταση. Μια δουλειά. Κάτι που θα σας βοηθήσει να μπείτε στο παιχνίδι πιο δυναμικά. Κρατήστε το για τον εαυτό σας, γιατί όποιος το μάθει θα ζηλέψει στα σίγουρα. Η χαρά ας είναι δική σας και μόνο. Ερωτικά βέβαια, έχετε όρεξη για γούτσου-γούτσου. Κάντε τη πρώτη κίνηση εσείς, για να προκύψει το αμοιβαίο.

Τοξότης
Μέρα μυστήρια πολύ, αφού το μυαλό σας είναι στις δουλειές που έχετε να κάνετε και πώς θα τις τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα. Μέσα στον ενθουσιασμό και στη τρελή τη χαρά, θα αποφασίσετε να συναναστραφείτε με κόσμο πολύ περίεργο και μια βουτιά στη περιπέτεια να τη κάνετε! Νέες γνωριμίες προκύπτουν που ανοίγουν το στοματάκι τους και σας λένε πράγματα και θάματα και μένετε κάπως έκπληκτοι. Πολύ φλερτ έχει το μενού της ημέρας και παίζει να ξεφύγετε εντελώς και να εκτεθείτε από το πουθενά!

Αιγόκερως
Καταρχήν να σας πω, πως η ένταση που νιώθετε και ο εκνευρισμός, οφείλεται στον Άρη, το θεό εκείνον το πολεμοχαρή, που βρίσκεται στο Καρκίνο και σας στέλνει κάπως αδιάβαστους! Βαλεριάνα καλέ, μπόλικη κιόλας να είστε ζεν. Υπάρχουν natural λύσεις, καιρός να τις δοκιμάσετε.. Ερωτικά καβγαδάκια έχει σήμερα το μενού, αφού οι σκέψεις σας είναι αλλού για αλλού και η αδιαφορία που μοιράζετε στα κόκκινα! Πω πω ψύχρα! Τυχερή ημέρα για επαγγελματικά ζητήματα, για εσάς που κυνηγάτε το όνειρο. Μια μαγική νεράιδα θα κάνει σύντομα το θαύμα της.

Υδροχόος
Ποιος σας πιάνει χρυσά μου! Έχετε απογειωθεί για τα καλά! Βαλιτσούλα και δρόμο, αφού είναι ταξιδιάρικη η διάθεσή σας, οτιδήποτε και αν αφορά. Η προσοχή σας ως συνήθως είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και να ξέρετε πως οι ουρανοί έχουν ήδη ανοίξει και το σύμπαν είναι υπέρ σας με όλο του το είναι! Νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες! Από όλα τα καλά έχει το πρόγραμμα. Απογειώνεστε εν ολίγοις, αυτό δε θέλατε τόσο καιρό;;; Ξεχάστε το σπιτάκι σας, το χειμώνα τώρα πια! Ο έρωτας επίσης σας έχει βάλει στο μάτι. Μπορεί να σφάζονται για πάρτη σας τα μαναράκια. Είστε άτακτοι πολύ!

Ιχθύς
Το μυαλό σας είναι στη δουλειά και στο πώς να βγάλετε περισσότερα λεφτά. Το image σας είναι κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ, συνεπώς νέο μαλλί, νέα ρούχα, νέο άρωμα. Αυτό λέγεται εσωτερική και εξωτερική ανανέωση. Φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό. Και επειδή είστε μέσα στη θετική την ενέργεια, θα βγείτε έξω, θα κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, θα εντυπωσιάσετε με το λόγο σας και μπορεί να υπάρξει μια πρόταση πολύ ιδανική για εσάς. Μέσα από τον κύκλο σας, μπορεί να γνωρίσετε μια ύπαρξη τόσο γοητευτική, που να σας θυμίσει τον έρωτα. Ότι προτάσεις σας κάνουν, να τις δεχτείτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos