Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ένα διήμερο 18/07 & 19/07 αστρολογικό τουρλουμπούκι!!! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε η εβδομάδα δε μας ξεκίνησε και τόσο καλά! Μπορεί να υπήρχε
κέφι, καλή διάθεση, όρεξη για τα πάντα όλα, όμως βιώνουμε πάλι στιγμές, μεγάλες και τρανές! Τσίτα όλα και απορώ, τι παίζει, γιατί έλεος.. Πόσο πια βρε αδερφέ!


Ο Άρης που λέτε δίνει ρέστα εκεί στους Καρκίνους, όλα στα κόκκινα για αρκετές ψυχές, κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! Και δε μας φτάνουν οι πολεμοχαρής επιθυμίες του, έχουμε και τον Ουρανό, να μπαίνει σφήνα και να φέρνει το απρόβλεπτο σε χρόνο ντε τε! Εκεί που νομίζουμε πως όλα βαίνουν καλώς, να σου και το κουλό! Τι να λέμε τώρα;;; Γιατί δεν έχει σημασία αν κάποιος ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, παίζουν ρόλο ο ωροσκόπος, οι πλανήτες και πάνω-κάτω όλο και κάτι θα υπάρχει, έτσι για να μη βαριόμαστε!

Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος μου κλείσει τη μύτη, θα κάνω μπουμ.. για αυτό, παραβλέπω τη κούραση μου και πιάνω τη πένα και γράφω! Και επειδή είμαι ανήσυχη ως γυναίκα το ψάχνω και αστρολογικός μπας και κατανοήσω το τι εννοεί ο ποιητής..

Είναι η ατμόσφαιρα πολύ ηλεκτρισμένη. Ο καθένας αγωνίζεται για πάρτη του, υπάρχει δυναμική, θέληση, όμως και πολύ εγωισμός. Αυτό προκαλεί συγκρούσεις, επιθετικότητα και ίσως και πολλές παρεξηγήσεις. Το απρόβλεπτο καλά κρατεί και όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για αυτό και αν και υπάρχει μια αναμπουμπούλα, καλό είναι να λέμε, ψυχραιμία πάνω από όλα! Ας υποθέσουμε πως είναι το κακό το διαβολάκι που θέλει να μας βγάλει από το σωστό το δρόμο. Να μας πάρει το σκοτάδι αρκεί να γίνουν όλα σωστά και όμορφα; Να μας πάρει! Αξίζει το κόπο!

Όποιος πηγαίνει με τρελή ταχύτητα και παραβλέψει τους κανόνες, θα υποστεί συνέπειες άκρως απογοητευτικές! Τρομάζω μόνο που τα γράφω..

Και δε μας φτάνουν όλα αυτά, έχουμε την Αφροδίτη, που έχει τα θέματά της με το Ποσειδώνα και το τοπίο είναι θολωμένο, μέχρι εκεί που δε φτάνει! Και φυσικά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είστε και εσείς στο μάτι του Κυκλώνα! Μπορεί να τα έχετε δει όλα μερικοί, έχω την εντύπωση πως γυαλίζει το ματάκι σας και δαγκώνετε επιτόπου! Τρομάζω ξανά..!!!

Στη παραίσθηση χρυσά μου, δε ξέρετε τι θέλετε, πώς το θέλετε, σας πιάνουν τα παράπονα, νιώθετε πως δε σας αγαπούν, φαντάζεστε διάφορα, αλλού για αλλού! Θα σας πρότεινα λοιπόν, μακριά από τις κακές παρέες, το νου σας πού πάτε και μπλέκετε, γιατί πολύ ροζ τα βλέπετε και ανησυχώ..!!! 

Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί υπάρχει ένταση εκεί έξω; Κάποιοι θέλουν να αράξουν και κάποιοι δε τους αφήνουν! Κάποιοι θέλουν να εργαστούν και κάποιοι να διακοπάρουν, πώς γίνεται αυτό;;; Ο ένας πιέζει τον άλλον, συζητήσεις δίχως νόημα, ποιος είναι ο αρχηγός τέλος πάντων;;;

Τι με νοιάζει εμένα την έρημη τη Ταυρίνα;;; Που έχω ωροσκόπο Αιγόκερω και πλανήτες λίγο από εδώ και λίγο από εκεί;;; Νομίζω πως χρειάζομαι κάποιον να με εξορκίσει, γιατί δεν υπάρχει αυτό που ζω..

Λοιπόν, ας πολεμήσουμε τον Άρη όλοι μαζί, να τον στείλουμε διακοπές στα Λιοντάρια, μπας και ηρεμήσουμε τα ξωτικά, γιατί πολύ μας τα έχει κάνει κόκκινα.. χαχα!

tip! Κριαράκια μου το νου σας γιατί ξεφεύγετε εντελώς σήμερα και αύριο! Μπουμ.. σωστό..

tip! Διδυμάκια συζητήστε τη κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να μάθετε όλο το story και μετά αποφασίστε!


καλό σας βράδυ..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos