Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 29/07/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα πολύ όμορφο και χαρωπό πρωινό Σαββάτου!
Με ρυθμούς χελώνας, κατάφερα να βγάλω ζωδιάκια. Καλοκαιρινό πρωινό, έχει δροσούλα, τα τζιτζίκια έχουν πάρει φωτιά και έχει ακόμα ηρεμία. Αυτό που λατρεύω πραγματικά είναι όταν περνούν τα αεροπλανάκια από το Τατόι, με νανουρίζουν τόσο πολύ, ηρεμεί το σύμπαν μου..





Σα Ταυρίνα που είμαι απολαμβάνω τη φύση, τους ήχους της, τις μυρωδιές της και χαλαρώνω με κάτι τέτοια. Ρομαντική, χαζοχαρούμενη, ύπαρξη! My problem.!

Μετράω τις μέρες αντίστροφα, να εξαφανιστώ, να γίνω ένα με τη θάλασσα. Δε θέλω τίποτα φέτος. Μόνο να πάω να αράξω σε μια παραλία, δίχως σήμα αν είναι εύκολο, να ξεχάσω και το όνομά μου.. Για τόσο πολύ λέμε.. Βέβαια, θα κάνω και κολλητή παρέα με την αγαπημένη μου τεκίλα, γιατί όσο να είναι βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.. Πόσο θέλω να βρεθώ σε εκείνο το μπαρ, κάτω στη παραλία, νύχτα, με ωραίες μουσικούλες και τα φιλαράκια μου;; Αγωνιώ..! Αμνησία σου έρχομαι..!

φιλάκια..


Κριός
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως ξυπνάτε με πολύ καλή διάθεση, ρομαντική επίσης και άκρως ερωτική! Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας, να κάνετε βόλτες ατελείωτες και να επικοινωνήσετε σε βάθος! Βέβαια, οι δεσμευμένοι, θα αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας και ίσως να τη βγάλετε και όλη μέρα στο κρεβάτι. Υπάρχουν και αυτές οι καλές οι στιγμές, που επιβάλλεται να τις απολαύσετε!

Ταύρος
Σάββατο σήμερα, λέω να ξεκουραστείτε και να κλείσετε τους διακόπτες μπας και ηρεμίσετε λιγάκι από τα καθημερινά σας τα βάσανα! Βέβαια, το τι θέλετε εσείς, με το τι θέλουν οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία! Επαγγελματικά τα βάσανά σας, η κούραση μεγάλη, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε ακόμα και από το σπίτι. Υπομονή και ψυχραιμία, γιατί το σύμπαν λέει πως είστε σε πολύ καλό δρόμο. Προκύπτει άνοδος σε όλα τα επίπεδα! Και οι δουλειές του σπιτιού; Μπορούν να γίνουν μια άλλη μέρα. Δε χάθηκε και ο κόσμος!

Δίδυμος
Φορέστε καμιά μπλε χάντρα σήμερα, για να αποφύγετε το κακό το μάτι. Η μέρα σας είναι θεϊκή από όλες τις απόψεις, φορέστε εκεί τα τρελά σας, να εντυπωσιάσετε το κοινό σας, όμως να ξέρετε πως εκπέμπετε πολύ ερωτισμό, για αυτό μη παραξενευτείτε αν βρεθείτε όλως τυχαίως με κάποιο μαναράκι! Με το χαμόγελο στα χείλη, με μια απίστευτη όρεξη να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά, θα κάνετε ότι σας αρέσει και ω ναι, το βράδυ έχει ατελείωτο έρωτα και πολύ πάθος.. Δε θέλω ντροπές..!

Καρκίνος
Οικογενειακή μέρα, που θα έχει από όλα τα καλά! Δε ξέρω αν θα τη βγάλετε στο σπίτι ή στην αγορά, ή σε κάποια παραλία, πάντως παίζει το all together και θα το απολαύσετε με τη ψυχή σας. Μπορεί από την άλλη να θελήσετε να αλλάξετε ντεκόρ που σημαίνει πως όλα στον αέρα και ξανά από την αρχή. Εσείς ξέρετε καλύτερα, πάντως μια δημιουργική, φευγάτη τάση θα την έχετε. Το νου σας στις υπερβολές!

Λέων
Ξυπνάτε με μια απίστευτα καλή διάθεση και είστε έτοιμοι να ξαμοληθείτε στους δρόμους και τις αγορές, γιατί ένα shopping therapy πριν τις διακοπές, χρειάζεται! Η αλήθεια είναι πως ότι και να κάνετε, θα ξεπαραδιαστείτε, γιατί ο ενθουσιασμός σας ως συνήθως θα σας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες! Πολύ κοινωνικοί, όλο και κάπου θα κυκλοφορήσετε απόψε και το φλερτ επίσης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει διάθεση να καταλήξετε σε μια όμορφη αγκαλιά..

Παρθένος
Συνέχεια έχετε τη δουλειά και το χρήμα κατά νου, είτε εργάζεστε, είτε όχι. Προφανώς είναι αστρολογική η επιρροή, αφού το έχετε το μικρόβιο χρόνια τώρα. Μπορεί ακόμα και εκεί που θα είστε αμέριμνοι να σας κάνουν μια πρόταση πολύ συμφέρουσα. Ναι μεν, τα ερωτικά σας να είναι μέτρια ως χλιαρά, όμως στο θέμα καριέρα, θέλετε να μεγαλουργήσετε! Ο σκοπός της ζωής σας! Μπορεί ακόμα να προκύψει ένα έντονο φλερτ την ώρα που θα κάνετε τα παζάρια σας.. Κάτι μαγικό εκπέμπετε.

Ζυγός
Όπου και αν βρίσκεστε, έχετε πολύ καλή διάθεση και νιώθετε έτσι μια αισιοδοξία, λάμπετε ολόκληροι! Το σύμπαν σήμερα σας αγαπάει πολύ και έχει σκοπό απλόχερα να σας δωρίσει όμορφα πράγματα και καταστάσεις. Με φίλους και γνωστούς, περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, πολλά τα νέα, γεμάτος ο τόπος από χαμόγελα, η απόλυτη ψυχοθεραπεία! Κάνατε τα μαγικά σας εκεί πέρα και ξαφνικά όλοι σας γνωρίζουν, σας θαυμάζουν και θα αποζητήσουν κάποιες στιγμές μαζί σας.. Λαμογιά μυρίζομαι..!

Σκορπιός
Ρίξτε το στον ύπνο, στις κρέμες και στα αρώματα, πρέπει να είναι η επιδερμίδα σας φρέσκια και λαμπερή. Όμορφη και ήρεμη η μέρα σας, όμως η νύχτα σας μπορεί να προκύψει φοβερή και τρομερή! Μια μυστήρια λάμψη θα την έχετε και εσείς απόψε, για αυτό να βγείτε, να κυκλοφορήσετε, να σας δουν, γιατί το φλερτ θα πάει σύννεφο. Ξαφνικά να σας τη πέσουν τα απίστευτα τα μαναράκια και να ξετρελαθείτε. Ακόμα μπορεί να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους, έτσι επειδή είναι καλοκαίρι..!

Τοξότης
Μέσα στη γλύκα σας βρίσκω, τα νάζια και τα καμώματα. Μέρα που θα προτιμήσετε τη παρέα των φίλων, τις βόλτες από εδώ και εκεί και θα βρείτε την ευκαιρία να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Θα σας αγαπήσουν και θα σας συμπαθήσουν ξανά από την αρχή. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί απόψε έχει έξοδο, με ποτά, χορούς και ραβαΐσια.. δε το αποφεύγετε με τίποτα. Το μαναράκι που θα σας τη πέσει, θα είναι κάποιος γνωστός, από τη παρέα, πάντως κάποιος εκδηλώνετε διαφορετικά!

Αιγόκερως
Κάτι έχετε βάλει στο μυαλό σας και αν δε το πετύχετε θα σκάσετε. Ψάχνεστε από εδώ και από εκεί, προκειμένου να κάνετε τη διαφορά και να αποδείξετε την αξία σας. Όπως και να έχει, είστε ικανοί για όλα, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Αφήστε τα αυτά, Σάββατο είναι, κανονίστε απόψε να ντυθείτε ωραία και να πάτε μια βόλτα είτε με το σύντροφό σας, είτε με τα φιλαράκια σας. Όσο πιο σέξι είστε, άλλο τόσο θα σας φλερτάρουν, θα ασχοληθούν με τη παρουσία σας και εσείς θα νιώσετε σαφώς καλύτερα.

Υδροχόος
Καταπληκτική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Είναι πολύ αεράτο το γεγονός, το σύμπαν πραγματικά θα κάνει τα μαγικά του.. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα βρεθείτε σε μέρη όμορφα, θα αντλήσετε απίστευτες πληροφορίες, θα νιώσετε και πολύ τέλεια με τον εαυτό σας! Όσο για τη νύχτα σας, προβλέπεται φανταστική, δε μαζεύεστε με τίποτα, είστε άκρως ερωτικοί, έτοιμοι για όλα. Οπότε αγκαλιάστε το ταίρι σας και ξενοιάστε, ή αφεθείτε ελεύθεροι στο κύμα των νέων γνωριμιών..!

Ιχθύς
Συγκλονίζομαι με τη πάρτη σας, γιατί μόλις σας ξημέρωσε μια πολύ μυστήρια ημέρα. Η διάθεσή σας θα αλλάζει στο λεπτό, οι επιθυμίες σας επίσης σε ύψιστη προτεραιότητα, θα το πετύχετε αυτό που θέλετε, αμέτι μουχαμέτι! Ε λοιπόν να προσμένετε τις εκπλήξεις, γιατί δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί. Όλο και κάτι μαγικό, απρόβλεπτο και πολύ χαρωπό. Απλώστε τα δίχτυα σας, υπάρχει ψαριά εκεί έξω. Μια τάση να βγείτε για σεργιάνι, ασυνόδευτοι, να τα σπάσετε για τη πάρτη σας, θα την έχετε! Κάνετε και τέτοια;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos