Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 07/07/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους Παρασκευή, μια μαγική ημέρα για εμάς τους Ταύρους!
Δεν έχει σημασία αν η ατζέντα είναι κενή, φαντασία να υπάρχει και θετική ενέργεια!

Με λένε γκρινιάρα τις μέρες αυτές, πως είμαι ανυπόφορη εν ολίγοις, όμως δε γίνεται να καταρρέει το σύμπαν μου όλο και εγώ να είμαι μέσα στη τρελή τη χαρά! Θα ήμουν βλαμμένη, σωστά;;;


Όμως δε το βάζω κάτω, γιατί είμαι πολύ πεισματάρα, εγωίστρια και βερνικωμένο κέρατο όπως με έλεγε ένας φίλος μου κάποτε, συνεπώς, τα εμπόδια που μου προκύπτουν, οι κακοτυχίες ας πούμε, οτιδήποτε με αναστατώνει και με ταράζει, τα βλέπω ως μια μεγάλη πρόκληση!

Το δεδομένο δεν υπάρχει πια, ακόμα και στα πιο απλά, καθημερινά πράγματα. Όλα αλλάζουν! Τίποτα δε μένει ίδιο! Οι επιλογές είναι δυο! Ή πέφτω στο λάκκο με τα φίδια και τα αφήνω να με εξοντώσουν, ή τα πνίγω με τα δυο μου τα χέρια! Εγώ και ο Ηρακλής.. γιατί μη ξεχνιόμαστε.. κρύβω και μια Θεά Ήρα μέσα μου.. και ας έχω φάει το κέρατο της αρκούδας από το Δια! Πειράζει;;;;

Όλα έχουν τη πίκρα τους και τη γλύκα τους στη ζωή αυτή..

Και εμείς βρισκόμαστε εδώ, για να τα γευτούμε.. μας αρέσει, δε μας αρέσει!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας, αφού θα πρέπει να ακολουθήσετε τους άλλους και τις απόψεις τους. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε, δεν είναι καλή ημέρα για να επαναστατήσετε, ούτε για να τραβήξετε το δρόμο σας! Ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός, μια καλή ευκαιρία για να δείτε το πού βρίσκονται ιδεολογικά! Μέρα γεμάτη από φλερτ και χαμόγελα. Ψυχοθεραπευτικό ναι, όχι όμως για κάτι παραπάνω!

Ταύρος
Εργασία και χαρά και λίγο έρωτας! Τραγικό αυτό για τη δική σας τη περίπτωση, να όμως που έχετε βάλει στόχο να αποδείξετε την αξία σας, στο χώρο που κινείστε! Από τη μια αποζητάτε το φλερτ και τη διασκέδαση και από την άλλη δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Κάτι πιο χειροπιαστό θα σας έκανε να νιώσετε καλύτερα! Θα σας έλεγα λοιπόν, να αφήσετε τις κόνξες και να απολαύσετε οτιδήποτε σας προσφέρετε απλόχερα!

Δίδυμος
Καταπληκτική η σημερινή ημέρα, η Αφροδίτη σίγουρα κάνει τα μαγικά της επάνω σας! Ο έρωτας σας έχει επισκεφτεί, σχετικά μόνιμα, αφού ο σκοπός του ήταν να τσιμπήσετε και αρκετοί από εσάς, πέσατε στη παγίδα! Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας ή με μια νέα γνωριμία, αν αποφύγετε τις γκρίνιες επίσης! Βάλτε το χέρι στη τσέπη και ταχτοποιήστε τα χρέη σας για να ξενοιάσετε. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο!

Καρκίνος
Ερωτική πολύ η μέρα σας, ρομαντική επίσης, που αν ακολουθήσετε τη φαντασία και τις ορέξεις σας, μπορεί να καταλήξετε σε στιγμές άκρως ερωτικές γεμάτες από πάθος! Φτιάξτε ατμόσφαιρα και αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας. Αλλιώς ευκαιρία για βόλτες και νέες γνωριμίες! Λεφτά έρχονται έτσι ξαφνικά, μπορεί να είναι χρωστούμενα, μπορεί και ένα μικρό δωράκι. Μια βόλτα στα μαγαζιά, η καλύτερη επένδυση!

Λέων
Τελειώνει η εβδομάδα, συνεπώς δε χρειάζεται να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο στη δουλειά, επειδή θέλετε να πάτε στο σπίτι σας νωρίτερα. Θα έρθει και εκείνη η στιγμή! Μη βιάζεστε! Προτιμήστε το σαλονάκι σας και τα φιλαράκια σας, για το βραδάκι γιατί χρειάζεστε ξεκούραση και σωματική και πνευματική! Ο έρωτας σας περιτριγυρίζει, συνεπώς να δίνετε σημασία στις νέες γνωριμίες που κάνετε γιατί δε ξέρετε ποτέ!

Παρθένος
Μπορώ να πω πως έχετε τρελαθεί εντελώς, αφού αντί για βόλτες με τους φίλους, προτιμάτε το σπιτάκι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους. Καμία καλοκαιρινή διάθεση, τίποτα το φοβερό και τρομερό! Ο Ερμής τα φταίει όλα, σας έχει ρίξει σε μια αδιανόητη νιρβάνα, μην αντιστέκεστε, ευκαιρία να σας δουν, να σας χορτάσουν. Φτιάξτε το σπιτάκι σας, το κήπο σας, κάντε τα beaute σας, γιατί κάποια στιγμή θα λυθούν τα μάγια, πού θα πάει;;;

Ζυγός
Μέρα που σας μπουρδουκλώνουν και στη δουλειά και στο σπίτι. Ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί όλα λύνονται και στη τελική αν κάποιος δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σας, πρόβλημά του. Ερωτικές ανησυχίες θα σας βασανίσουν κάπως, αφού μπορεί να αναρωτηθείτε για τη πορεία της σχέσης σας. Μήπως επιλέξατε ένα μαναράκι που δε σας ταιριάζει και τόσο;;; Βοηθήστε όποιον το έχει ανάγκη, για να νιώσετε και εσείς καλύτερα!

Σκορπιός
Και το σκοτάδι ήρθε ξανά! Ευτυχώς προσωρινό είναι, όμως βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα θέματα, που δε προχωρούν με τίποτα και τα ερωτικά σας, που γνωρίζετε πως πρέπει να κάνετε το επόμενο το βήμα εσείς! Σας βλέπω στο γνωστό το μπαράκι να τα πίνετε και να γίνεστε λιώμα. Να το αποφύγετε αυτό, γιατί δε θα σας βοηθήσει σε καμία περίπτωση. Θαρραλέοι να γίνετε ξεμέθυστοι, γιατί τότε έχει μεγαλύτερη αξία. Μια νέα δουλειά, προκύπτει!

Τοξότης
Πολύ μυστήρια η μέρα σας! Ναι μεν οι προτάσεις για εξόδους και νυχτοπερπατήματα θα είναι πολλές, ναι μεν θα ακολουθήσετε, αλλά ξαφνικά διαπιστώνετε πως τα χρήματα δε σας φτάνουν για τέτοιες τρέλες! Πριν ξεσηκωθείτε, δείτε τι έχετε και τι σας περισσεύει, όχι τίποτα άλλο για να μη το πάθετε το εγκεφαλικό αργότερα. Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας, αν υπάρχει, αλλιώς.. τι να πω.. ένα φιλαράκι.. ας καλύψει το κενό!

Αιγόκερως
Ένα shopping therapy η επιθυμία σας σήμερα! Η αλήθεια είναι πως προκειμένου να φτιάξετε το ψυχολογικό, όλο βάζετε το χέρι στη τσέπη, το ζητούμενο είναι, είστε ικανοποιημένοι, ή θα ανοίξετε το ψυγείο και θα πάρετε 5 κιλά στο δευτερόλεπτο! Ευτυχώς αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο ανάλαφρο και πιο ευχάριστο, που σημαίνει πως οι φίλοι ή ο σύντροφός σας, θα σας ξεκολλήσουν από τέτοιες εμμονές. Ξεχάστε το πορτοφόλι στο σπίτι.

Υδροχόος
Έχετε ξεσαλώσει τις μέρες αυτές, φίλοι, παρέες, ταξιδάκια, για αυτό να προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και την ησυχία σας, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Η Αφροδίτη σας επηρεάζει θετικά, το έχει βάλει αμέτι, μουχαμέτι, να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε, ακόμα και να αναρωτηθείτε τι είναι ο γάμος και η οικογένεια! Πυρετό έχετε στα σίγουρα, but you never know.. Λεφτά έρχονται από μια απρόσμενη πηγή..!

Ιχθύς
Μέρα που θα προτιμήσετε τη παρέα των φίλων σας. Να κανονίσετε βόλτες, από εδώ και εκεί, για να αλλάξετε παραστάσεις και να νιώσετε και εσείς πιο όμορφα. Ερωτικά μπερδέματα προκύπτουν, αφού πάντα αφήνετε ένα παραθυράκι ανοιχτό και πάντα μπουκάρουν άτομα ακόμα και από το παρελθόν και σας αναστατώνουν έτσι ξαφνικά! Καιρός να κλείσετε καμιά τρύπα, να σφραγίσετε τις πόρτες και τα παράθυρα, γιατί πόσο πια; Για λίγο ο έρωτας σας ξέχασε, αλλά τι σας νοιάζει;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos