Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο! Φοβερό το γεγονός; Τι σημαίνει αυτό; Έρωτας, αγάπες και λουλούδια, για το ζώδιο αυτό, ένα θαύμα προσθέτω, αφού
ειλικρινά είναι να απορεί κανείς, πως το πιο ΜΗ εκφραστικό ζώδιο όλων των εποχών, θα νιώσει μια φλόγα μέσα στη καρδιά και θα καταφέρει να το δείξει εκεί που πρέπει;;;

Εντάξει είπαμε Miracles happen every day, but.. αυτό το αλλά χαλάει όλη τη δουλειά.. μη ξεφύγουμε κιόλας…!!!


Παράξενα πράγματα συμβαίνουν εκεί στο σύμπαν, είναι και αρχές του χρόνου, γιατί όχι να μη το ψάξουμε και λίγο διαφορετικά το θέμα μας.. δε λέτε και εσείς;;

Τα ζώδια που θα νιώσουν έτσι μια έντονη ερωτική επιθυμία σήμερα τουλάχιστον, είναι οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες! Τα άτομα αυτά θα παίξουν με τη φωτιά και θα το απολαύσουν.

Οι λοιποί χλιαρά τα πράγματα, όμως θα υπάρξει κίνηση σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.. Αναλόγως τις διαθέσεις, το τόπο και τις παρέες..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Μέρα που θα είστε με τους φίλους σας συνεχώς. Βόλτες από εδώ, ψώνια από εκεί, μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε και ανάλαφροι πολύ. Φροντίστε να είστε με εκείνους, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, που σας φτιάχνουν το κέφι και γελάτε. Αφήστε τις σοβαρές τις δουλειές σας από εβδομάδα, αφού είναι το τελευταίο ΣΚ των εορτών. Ακόμα και εσείς που δε κάνατε τίποτα το ιδιαίτερο, σήμερα είναι ευκαιρία να το κάνετε..

Ταύρος
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, θετική και λίγο πονηρή. Χρυσά μου στείλατε την Αφροδίτη στον Υδροχόο;;; Έτσι να ζεστάνουν μερικές καρδιές στις κρύες ημέρες του χειμώνα.. Αυτό το γεγονός δε σας αφήνει έτσι. Κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί στα επαγγελματικά σας, μια νέα πρόταση ας υποθέσουμε. Από την άλλη φροντίστε να σουλουπωθείτε, να χάσετε κανένα κιλό, γιατί από εδώ και πέρα θα βγαίνετε πιο συχνά έξω, θα σας βλέπει ο κόσμος.. γίνεστε πιο κοινωνικοί..

Δίδυμος
Γλυκά μου δύσκολη η ημέρα σας, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να σας φωνάξουν για μια δουλειά, άλλα να σας υποσχεθούν και άλλα να τηρήσουν στο τέλος. Το νου σας κυρίως αν το θέμα είναι τα λεφτά. Βρείτε τρόπο να τα πάρετε μπροστά για να είστε απολύτως σίγουροι. Βέβαια δύσκολο αυτό, για αυτό να είστε προσεκτικοί και ξεκάθαροι στα λόγια σας. Κάποιος θα σας εξαπατήσει! Προσοχή μεγάλη!!!

Καρκίνος
Θα σας το πω μια και έξω. Σεξ, χρήμα και βία! Κάπως έτσι θα είναι οι ημέρες σας από εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον για το μήνα. Δραστηριοποιείστε και στον επαγγελματικό τομέα και στον ερωτικό. Απαιτείτε κομμάτι από τη πίτα, κυρίως εσείς που το αξίζετε και αυτή τη φορά ο τρόπος σας θα είναι τόσο απόλυτος που δε νομίζω να σας φέρει κάποιος αντιρρήσεις. Αν σας αρέσει ένα άτομο, να το δείξετε, γιατί πρέπει να το καταλάβει και εσείς να λάβετε τις απαντήσεις που επιθυμείτε.

Λέων
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κυρίως, γιατί χρειάζεστε περισσότερα λεφτά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και συνεργάσιμοι. Για δείτε πώς θα κινηθείτε τις επόμενες ημέρες και οργανωθείτε από τώρα. Πάντως μη μένετε στάσιμοι, γιατί ο Δίας, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει, αφού πρέπει να του δείξετε κατεύθυνση!

Παρθένος
Σας αρέσει να μπλέκετε ερωτικά με άτομα από τη δουλειά σας. Είναι βίτσιο αυτό, γιατί συνήθως τέτοιες σχέσεις δεν έχουν μέλλον, συνήθως εκτίθεστε και δε πρέπει. Πάλι κάποιο φλερτ έχει προκύψει ή θα προκύψει που θα σας αναστατώσει γλυκά, αλλά λυπάμαι δε θα είναι ο σύντροφος της ζωής σας. Συνεπώς, ή απλά το διασκεδάζετε και καλύπτετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες, ή φεύγετε και τελειώνει το θέμα!

Ζυγός
Μια γνωριμία θα κάνετε εσείς οι ελεύθεροι που θα ξετρελαθείτε εντελώς! Το άτομο αυτό θα μπορέσει να μπει μέσα στο μυαλό σας και να παίξει με αυτό, γεγονός που έχει πολύ καιρό να συμβεί και θα σας αρέσει πολύ. Ερωτικό το σκηνικό, γεμάτο από πάθος, συνεπώς σήμερα δε κάθεστε με τίποτα στο σπίτι. Η τύχη θέλει λίγη πρόκληση, σασπένς και περιπέτεια.. Μη περιμένετε να σας δοθεί σεξουαλικά. Αντιθέτως θα σας αφήσει ξαναμμένους..

Σκορπιός
Σήμερα αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεχθείτε την ημέρα έτσι όπως θα σας έρθει, τότε θα γνωρίσετε νέο κόσμο, γεμάτο από διαφορετικές ιδέες, που ναι μεν θα σας γεμίσουν, αλλά θα σας ξυπνήσουν κάτι. Μην απομονώνεστε και μη βαριέστε. Δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας πλησιάσουν, γιατί ίσως με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Η ημέρα είναι θετική από μόνη της, μη τη καταστρέψετε..!!!

Τοξότης
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν ήρθε το ΣΚ, ακόμα και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως για να προβληθείτε κυρίως. Για αυτό δημόσιες σχέσεις είναι οι σωστές οι λέξεις, ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν. Οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι αξιόλογες και ίσως να σας βοηθήσουν και στα επόμενα βήματά σας!

Αιγόκερως
Σίγουρα πρέπει να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Το μυαλό σας μόνο στο χρήμα είναι και πουθενά αλλού. Θα τη βρείτε την άκρη, δεν ανησυχώ για εσάς. Σήμερα θα τα βάλετε κάτω και θα κάνετε σωστή διαχείριση για να δείτε με αυτά που έχετε μέχρι πόσο θα σας φτάσουν. Προς το παρόν είστε ακόμα χαμογελαστοί γιατί ως συνήθως έχετε κάνει τα κουμάντα σας.

Υδροχόος
Χρυσά μου σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως το ερωτικό στοιχείο, θα κυριαρχήσει σε όλο του το μεγαλείο. Καιρός να ξυπνήσει το αγρίμι από μέσα σας και να ζήσετε ξανά στιγμές έντονου πάθους. Στο χέρι σας είναι όλη η κατάσταση, αν καταφέρετε να εκφραστείτε κιόλας ελεύθερα, ποιος σας πιάνει μετά.. Μέχρι και τις 27/01, θα σας ζαλίσει κάπως το μυαλό και κάνετε το πρώτο βήμα;;;

Ιχθύες
Τι έγινε βρε παιδιά;;; Κάτι παράξενο σας συμβαίνει σωστά;; Μήπως είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο και δεν αντέχετε άλλο;; Πρέπει να το μάθει οπωσδήποτε;; Μήπως να καθόσασταν φρόνιμοι; Τουλάχιστον εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τι ψάχνεστε αλλού; Θέλετε να ζήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα; Τακτοποιήστε τη ζωή σας και μετά κάντε ότι θέλετε. Πάντως αντισταθείτε στο πειρασμό γενικότερα γιατί το ξέρετε, μετά το χάος..

magicfariel@gmail.com