Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, από 03/01 – 27/01/2015, by F’Ariel!

Υπήρχε περίπτωση ξωτικά μου, να μη σχολιάσω αυτό το αστρολογικό το γεγονός;;; Μα ο Υδροχόος και η Θεά Αφροδίτη φυσικά, είναι το αγαπημένο μας το θέμα! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω;;; Καταρχήν αυτό θα συμβεί από σήμερα το βράδυ. Γύρω στις
23:00 με 00:00 η Θεά Αφροδίτη, θα έχει μετακομίσει για τα καλά στους λατρεμένους μου τους Υδροχόους, θα έχει βρει σουίτα τρελή και θα είναι έτοιμα και τα μαγικά της τα φίλτρα μπορώ να πω.. για να τους μαγέψει κανονικά.. Δηλαδή, πιάνει αμέσως δουλειά και ναι γλυκά μου, δε θα χάσει λεπτό!

Τα ζώδια που θα πάθουν μια φούντωση μέσα στη καρδιά και το ερωτικό τους θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο, είναι του Αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι! Θολωμένο το μυαλό, καλύτερα μαγεμένο, θα κάνει τα πάντα στο όνομα του έρωτα!



Γεύονται όμως και κάτι καλό από αυτό το αστρολογικό το γεγονός και οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Τοξότες!

Αέρας και Φωτιά, καταλαβαίνετε τι θα γίνει;; Κόλαση!!! 

Η γενικότερη επιρροή είναι θετική για όλα τα ζώδια. Δηλαδή, ο κόσμος γίνεται πιο εκφραστικός, πιο φιλικός, πιο ζεστός και ξαφνικά να σου και ο κύριος Έρωτας! Συνεπώς, να περιμένουμε κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς και απρόβλεπτους και ο Θεός βοηθός! Ακόμα και φιλικές σχέσεις, γίνονται ερωτικές, αφού ο Ουρανός παρέα με τη Θεά Αφροδίτη, προκαλούν ένα ευχάριστο χάος και μια φλόγα εκεί, μέσα στη καρδιά.. χα χα


.. καλά να περάσουμε..


Ας δούμε λοιπόν, τι θα συμβεί στο καθένα από εμάς ξεχωριστά.. πάντα στο περίπου.. σωστά;;;



Κριός
Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ. Κάνετε γνωριμίες νέες και χρήσιμες, για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ερωτικά, σας συμβαίνει το κουλό, ξαφνικά βλέπετε ένα φιλικό σας πρόσωπο διαφορετικά και φαντάζεστε άγριο σεξ μαζί του/της.

Ταύρος
Δυστυχώς δεν έχει έρωτες για εσάς! Τι κρίμα.. Έχει όμως καριέρα και χρήμα! Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνετε όλο αυτό τον καιρό στο χώρο σας, παίρνετε μια προαγωγή, όπως επίσης και μια αύξηση. Είναι απολαυστικό και αυτό, σωστά;

Δίδυμος
Ανατρίχιασα! Τέλος! Λοιπόν παίζουν πολλά και διάφορα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό και μια νέα δουλειά. Ένας νέος έρωτας από το εξωτερικό που σημαίνει πως μπορεί να μην επιστρέψετε ποτέ πίσω! Αν αυτή τη στιγμή έχετε σχέση, τότε μπορεί να πάρετε ακόμα και την απόφαση του γάμου! Πάντως το απρόβλεπτο καλά κρατεί!

Καρκίνος
Λίγο από όλα θα έχει για εσάς! Κυρίως δίνετε βάση στα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά ζητήματα που επείγουν να αντιμετωπιστούν! Προσοχή με τους συνεργάτες σας, γιατί γίνεται δυσάρεστο το κλίμα. Ερωτικά, βρίσκετε τον τρόπο να φέρετε ξανά το πάθος στη σχέση σας, ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία..

Λέων
Πιο ρομαντικά σας επηρεάζει το γεγονός. Δηλαδή θα αφοσιωθείτε στο σπίτι, στην οικογένειά σας και θα έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας απασχολούν, που τα άστρα υπόσχονται ένα πολύ καλύτερο αύριο! Για να δούμε..

Παρθένος
Δουλειά και πάλι δουλειά και μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Από τη μια καλά κάνετε, γιατί πλέον αναγνωρίζονται οι κόποι σας και παίζει πολύ μια μικρή αύξηση των εσόδων σας και από την άλλη πάλι ερωτοτροπείτε με άτομο από το επαγγελματικό σας το περιβάλλον. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση με εσάς;;;

Ζυγός
Πώς να σας το πω δε ξέρω! Μπορεί η ζωή σας να αλλάξει ριζικά, αφού τα άστρα σας φέρνουν ένα παιδί από το πουθενά..!!!! Γονείς ξαφνικά.. Εγκεφαλικό για την οικογένεια, για τους δικούς σας ανθρώπους. Διασκέδαση, έρωτας και ή νέα σχέση, ή γάμος!

Σκορπιός
Ευχάριστες αλλαγές επιτέλους για εσάς. Αρκετοί φτιάχνετε το σπίτι σας ή αλλάζετε. Μετακομίζετε δηλαδή σε κάτι πολύ καλύτερο γιατί επιτέλους θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας και να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Εσείς οι μοναχικοί της παρέας, ίσως να βρείτε και το σύντροφο της ζωής σας! Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τον κόσμο!!

Τοξότης
Κόσμος, διασκέδαση, party, μια χαρά σας βρίσκω. Θα γίνει αυτό το γνωστό το μπέρδε-way.. δεν υπάρχει καν η λέξη αυτή, αλλά μου αρέσει πολύ! Το νου σας ξεφεύγετε οικονομικά, αφού οι απολαύσεις κοστίζουν χρυσά μου! Άκρως επικοινωνιακοί και χαρωποί!

Αιγόκερως
Εργασία και χαρά! Τι άλλο;;; Θα ήταν παράξενο. Αυτό τον καιρό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και να πάρετε και μια αύξηση και προαγωγή από το πουθενά. Για αυτό μη γκρινιάζετε. Δώστε το καλύτερο του εαυτού σας. Ερωτικά ως συνήθως χλιαρά τα πράγματα..

Υδροχόος
Τι να σας πω;;; Μέσα στις γλύκες θα είστε και θα τα βλέπετε όλα πολύ ρομαντικά. Τα πάντα όλα προκύπτουν, γοητεύετε τα πλήθη και δύσκολα θα σας αντισταθούν τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα! Γίνεστε πάλι αγαπητοί, προσιτοί, ανθρώπινοι και αποζητούν τη παρέα σας, πιο πολύ από ποτέ! Ερωτικές προκλήσεις, ναι θα προκύψουν και τα άστρα λένε, πως δε θα αντισταθείτε αυτή τη φορά. Οι ήδη δεσμευμένοι, κάνετε μια προσπάθεια η σχέση σας να φτιάξει προς το καλύτερο! Ένα ακριβό δώρο, μια πρόταση; Κάτι έχετε στο μυαλό σας μήπως;

Ιχθύες
Όλος ο κόσμος μέσα στη τρελή τη χαρά και εσείς μέσα στη μαύρη μαυρίλα! Δηλαδή για πόση ψυχασθένεια μπορεί να υπάρχει να μας το πείτε! Μετά από τόσες δημόσιες σχέσεις, θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι ή στο γραφείο και να μη βλέπετε άνθρωπο! Ναι καλά ακούσατε! Βέβαια, θα είστε πολύ δημιουργικοί για αυτό οι καλλιτέχνες δώστε του να καταλάβει!!!

magicfariel@gmail.com