Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλή Χρονιά σας εύχομαι, πολύ αγάπη, υγεία και ότι ποθεί η καρδούλα σας! Δεν ήμουν και πολύ σίγουρη για το σημερινό, όμως μια εσωτερική φωνή μου έλεγε,
«..τι θα αφήσεις τα ξωτικά σου για ακόμα μια μέρα;; ντροπή!..» και έτσι βουαλά..

Διακοπές τέλος! Επιστρέφω εκτάκτως στο γραφείο! Χα χα .. αλλά δε πειράζει, γιατί από ότι θυμάμαι είναι Παρασκευή σήμερα.. Να πάω να ζεστάνω τη θεσούλα μου, να οργανωθώ, γιατί να πω και τη κρυφή μου την αλήθεια, τόσες μέρες στο σπίτι βαρέθηκα! Εντάξει όταν θέλω, είμαι καλή νοικοκυρά, αλλά δε ζω και για αυτό, ας πούμε..

Μου αρέσει που δουλεύω, γιατί έτσι ο εγκέφαλος είναι σε εγρήγορση. Λύνει γρίφους συνεχώς. Γιατί στο σπίτι που κάθισα τόσες μέρες, κάηκε ένα πράγμα. Η τηλεόραση, τα μισά κανάλια σου προκαλούν άγχος και αβεβαιότητα και τα άλλα μισά σε χαζεύουν κανονικά! Μουσική και πάλι μουσική.. Ευτυχώς που έχω και άλλες παροχές και μπορώ να βλέπω και κανένα ντοκιμαντέρ. Αλλά φτάνει. Θέλω να δουλέψω.. χα χα .. είμαι άρρωστη, δε λέτε;;;

Και για να τα πούμε και πιο ρομαντικά.. φέτος ο Αϊ Βασίλης, μου έκανε το καλύτερο το δώρο. Μου έφερε τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ πολύ, μέσα στη ζωή μου, έστω για λίγο, αλλά ήταν ένα θαύμα. Μοναδικό και αξεπέραστο, όπως πάντα. Άρα ήμουν καλό κορίτσι και φρόνιμο.

Ξέρετε ο Αϊ Βασίλης, είναι υπαρκτό πρόσωπο. Μπορεί να μην είναι η κλασική η φιγούρα, αλλά ζει τώρα πια μέσα στις ψυχές των ανθρώπων, εκείνων που πιστεύουν και όντως προσφέρει τα δώρα του. Απλά πρέπει να τα δει κανείς και να τα εκτιμήσει ιδιαιτέρως, γιατί μπορεί να είναι από το πιο μικρό και ασήμαντο, μέχρι το πιο τρανό και συγκλονιστικό…

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μέρα χαρωπή και κεφάτη. Κανένα άγχος, χαμογελαστοί και ξεκούραστοι. Μια σπαζοκεφαλιά θα σας βάλουν και εσείς θα τη λύσετε αμέσως. Μη ντρέπεστε για τις ιδέες σας, μπορεί να είναι οι ιδανικότερες λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Πάντως δε θα σας ενοχλήσει κανείς σήμερα. Αντιθέτως κάνετε εσείς κουμάντο. Εντάξει μη καβαλήσετε εκείνο το καλάμι και ζητάτε υπερβολικά πράγματα από τους άλλους. Χαλαρά..

Ταύρος
Κάτι θα κάνετε σήμερα, μια καλή πράξη ας πούμε, που θα εντυπωσιάσει τους δικούς σας τους ανθρώπους. Εσείς θα το κάνετε επειδή το νιώθετε, γιατί είστε και ευαίσθητες ψυχές, όμως επειδή δε λειτουργούν όλοι με το συναίσθημα, θα σας εκτιμήσουν διαφορετικά. Μπορεί και να πάρετε και ένα μπόνους, για αυτό που θα κάνετε. Πραγματικά έτσι λένε τα άστρα για σήμερα και προσωπικά απορώ;;; Λέτε;;;

Δίδυμος
Μέρα που θα πρέπει να ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τον εαυτό σας και με κανέναν άλλον. Εγωιστικό έτσι όπως το λέω, αλλά δε γίνεται συνέχεια να γίνεστε χίλια κομμάτια για τον έναν και τον άλλον. Μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε, ή να κάνετε κούρα ομορφιάς. Πάντως η ξεκούραση η δική σας προέχει και τίποτα άλλο. Και μη κάνετε το λάθος να μαγειρέψετε και να σιδερώσετε συγχρόνως, γιατί κάτι θα καεί να το περιμένετε!!

Καρκίνος
Μέρα παράξενη για εσάς. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ακόμα και ο σύντροφός σας, τις ημέρες αυτές ενώ εσείς είχατε τις καλύτερες προθέσεις, σας ενόχλησαν με τη συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνετε δίχως εντάσεις και φωνές, να τους βάλετε στη θέση τους, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δε χρειάζεται να τσακωθείτε. Βέβαια η γλώσσα σας θα στάζει φαρμάκι, κάπως πρέπει να ξεδώσετε και εσείς..

Λέων
Μια τρελή ιδέα έχετε μέσα στο μυαλό σας και θα τη πείτε έξω δυνατά και φωναχτά να σας ακούσουν και να σας ακολουθήσουν. Μπράβο σας, να μας τη πείτε και εμάς, μπας και μας αρέσει. Λίγο παιδική χαρά η μέρα σας, γιατί είστε ξεκούραστοι, χαλαροί και σπίτι οι περισσότεροι. Να σκεφτώ όσοι είστε βουνό να πάτε για σκι ή κάτι άλλο που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά; Κάτι άλλο δε μπορώ να φανταστώ..

Παρθένος
Δουλειά και πάλι δουλειά. Είτε είστε σπίτι, είτε όχι, ακόμα και σε ταξίδι να βρίσκεστε, θα σας ζητήσουν τα απίστευτα. Εννοείται πως θα εκνευριστείτε αρκετά, γιατί κάποια ναι μεν θα έχουν βάση, αλλά στη παρούσα φάση δεν είναι εφικτά. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε νωρίτερα, ίσως να διακόψετε το οτιδήποτε. Πάντως σας ξενερώνουν αρκετά, αλλά ένα δίκιο όλο και κάπου θα υπάρχει..

Ζυγός
Τα άστρα λένε για εσάς, να σταματήσετε να ασχολείστε με πράγματα που δεν έχουν μέλλον και καμία προοπτική. Σπαταλάτε το χρόνο σας άδικα και κουράζεστε δίχως νόημα. Δε μπορώ να σας φανταστώ να κάνετε κάτι που να μην έχει αποτέλεσμα. Συνεπώς αν είστε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά σας, σκέφτεστε να την αλλάξετε αλλά κάτι δε σας αφήνει.. Ψάξτε τις βαθύτερες αιτίες..

Σκορπιός
Σήμερα κάτι θα μάθετε για το σύντροφό σας, ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα κατανοήσετε πολύ καλύτερα τη κατάσταση. Δε νομίζω να είναι κάτι το δυσάρεστο, αντιθέτως μπορεί να σας δώσει ανακούφιση μεγάλη. Πάντως μη διστάσετε να ρωτήσετε το οτιδήποτε, αν έχετε κάποια απορία. Θα σας τη λύσει αμέσως και έτσι και εσείς θα γνωρίζετε την αλήθεια. Το τι θα κάνετε από εκεί και πέρα είναι άλλο θέμα.

Τοξότης
Ωραία τα όνειρα καιρός να ξεκινήσετε τα πράξη. Αρκετά από αυτά που σκεφτήκατε τις ημέρες αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οργανωθείτε σωστά και διακοπές τέλος! Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Βάλτε προτεραιότητες. Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων σας. Πάντως από τις 5 και μετά πρέπει να το έχετε έτοιμο το θέμα σας. Μη κάθεστε ούτε λεπτό. Γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.

Αιγόκερως
Εντάξει εργασία και χαρά. Κάπως έτσι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς. Να είστε γλυκοί και συμπαθείς με τους ανθρώπους σας και όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες. Ας υποθέσουμε πως το αστρολογικό μπουρίνι πέρασε. Βέβαια η πανσέληνος στις 5 θα σας στείλει λίγο αδιάβαστους. Οπότε από το απόγευμα και μετά θα νιώσετε μια ενόχληση… Αλλά δε πτοείστε, Παρασκευή σήμερα!

Υδροχόος
Τι να πω για τη περίπτωσή σας.. Θα είστε πολύ γοητευτικοί και σέξι σήμερα, το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη που λένε και ακαταμάχητοι συγχρόνως. Ναι θα τη νιώσετε εκείνη τη φλόγα μέσα στη καρδιά και θα πράξετε λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Αυθόρμητους και χαμογελαστούς σας βρίσκω, νομίζω πως ζέστανε πολύ η καρδιά σας και είναι έτοιμη να εκραγεί.. Είστε έτοιμοι για περιπέτειες!!!

Ιχθύες
Σήμερα θα είστε κάπου στο ενδιάμεσο. Δηλαδή από τη μια θα ενθουσιάζεστε με κάτι από την άλλη θα ξενερώνετε. Αυτό σημαίνει πως θα καταπιαστείτε με διάφορα και θα τα αφήσετε όλα στη μέση. Ευτυχώς από κέφια μια χαρά, του τρελού φυσικά, αλλά μια χαρωπή διάθεση θα την έχετε. Από όλα αυτά που έχετε να κάνετε για σήμερα, διαλέξτε μόνο το ένα και ασχοληθείτε με αυτό όλη την ημέρα. Κάτι καλό θα προκύψει..

magicfariel@gmail.com