Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τι σημαίνει ο Θάνατος στα όνειρά μας..?

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον Έρωτα θαρρώ, ας πάμε στο άλλο άκρο τώρα, το Θάνατο!! Ναι χτυπήστε ξύλο και τα σχετικά, όμως όσο και αν τρομάζει η λέξη αυτή, δεν είναι τόσο τραγική όσο τη φανταζόμαστε! Όπου όμως και αν τον συναντήσουμε, μας προκαλεί ένα
φόβο, όλα γκριζάρουν και πάντα σκεφτόμαστε εκείνο το τέλος και τι δε προλάβαμε να κάνουμε στη ζωή αυτή!

Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, γιατί δε χρειάζεται να χτυπήσει το καμπανάκι του ο Κάτω Κόσμος, για να μπείτε σε τέτοιες σκέψεις!


Μας επισκέπτεται και στα όνειρά μας, με μορφές όλων των ειδών, ακόμα και συναίσθημα αφήνει, όμως η ερμηνεία πολλές φορές είναι διαφορετική και εντελώς αντίθετη με αυτό που είδαμε ή νιώσαμε! Συνήθως δεν είμαστε καλά ψυχολογικά, νιώθουμε πιεσμένοι και αγχωμένοι και ένας θάνατος ακόμα και εικονικός, μπορεί να φαντάζει λυτρωτικός!

Αν δείτε ότι πεθαίνουν οι γονείς σας, ή ένας από τους δυο, τότε καλά θα κάνετε να τους πάρετε ένα τηλέφωνο, όχι δε θα πάθουν κακό, όμως ίσως σας χρειάζονται λίγο περισσότερο! Αν είστε μαλωμένοι, ακόμα πιο δυνατό το σημάδι, πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας το συντομότερο δυνατόν!
Από την άλλη θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος άνθρωπος, μεγαλύτερος σε ηλικία, που βρίσκεται μέσα στη ζωή σας, έχει ανάγκη από τα ίδια πράγματα, όμως σε πιο σοβαρό επίπεδο, ίσως και επαγγελματικό! Σας προστατεύει και δε το έχετε καταλάβει!!

Αν δείτε ότι κάποιος πεθαίνει για εσάς, σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κλείσετε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας! Αλλαγές θα έρθουν μεγάλες και τρανές και πολύ σημαντικές εξίσου! Ακόμα και καλή δουλειά να έχετε, θα πρέπει να την αποχωριστείτε, για κάτι ακόμα καλύτερο!

Αν δείτε ότι σκοτώνετε κάποιον, τότε σίγουρα είστε θυμωμένοι με κάποιον ή μια κατάσταση. Το όνειρο αυτό σας λέει, ότι πρέπει κάτι να αλλάξετε, να το βγάλετε από μέσα σας, να μιλήσετε σε αυτόν που σας έχει ενοχλήσει τόσο, μπας και ηρεμίσετε! Από την άλλη θα μπορούσε να ερμηνευτεί και λίγο επαγγελματικά, αν είστε καλλιτέχνες, εάν δημιουργείτε διάφορα, ότι πρέπει να ολοκληρώσετε ένα έργο που το έχετε αφήσει μισοτελειωμένο! Αν όλα τέλος, όλα καλά, τότε ακόμα και ο εχθρός σας θα σας βοηθήσει!

magicfariel