Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο μου αρέσει αυτός ο πρωινός η ήλιος.. ελπίζω να ζεστάνει λίγο τη καρδιά μου, να μου φωτίσει τη ψυχή, γιατί μαύρα σκοτάδια, όλες τις ημέρες.. Αποφάσισα, να
πάρω άδεια, να μείνω σπίτι, να ξεκουραστώ και να μεταμορφωθώ, σε μια γυναίκα, πιο φυσική, πιο δραστήρια, πιο νοικοκυρά, πιο μαγείρισσα!


Η αλήθεια είναι ότι τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, αφού αφέθηκα στα χέρια των ψυχολογικών μου, η ζυγαριά έχει τρελαθεί, τα ρούχα τσίτα και μόνο μαστίγιο που δεν έχω πιάσει, να αυτομαστιγωθώ! Θέλω τόσα πράγματα να κάνω, να επανέλθω σε πρώτη φάση, όμως καμία όρεξη και καμία δύναμη δε μπορεί να με ανεβάσει πάνω στο διάδρομο, μπας και λιώσω λιγάκι.. Πρέπει να ξεκινήσω πάλι τα μαρούλια και τα κοτόπουλα, που όχι μόνο δε θέλω, δε γουστάρω μια! Άλλη λύση όμως δεν υπάρχει..

Πάει το ξωτικό, εκτός παιχνιδιού! Τι φλερτ και ερωτισμό να εκπέμπω, όταν η ίδια, νιώθω τόσο χάλια με τον εαυτό μου? Πέταξε και η αυτοπεποίθηση, τη πάτησε το τρένο, εντελώς! Ο καθρέπτης ο χειρότερος εχθρός, δε πάει να του μιλάω κάθε μέρα.. Εδώ δεν έχει «..καθρέπτη-καθρεπτάκι μου..», εδώ έχει.. «..πώς έχεις γίνει έτσι.. μωρή?? »!! Καταστροφή και απορώ τι φταίει..

Φταίνε τα λεφτά, που τα ψάχνω με το τηλεσκόπιο..?? Ναι!
Φταίει ο σύντροφός μου που είναι πέρα βρέχει..?? Ναι!
Φταίει που δε ξέρω τι θα κάνω στη ζωή μου από εδώ και πέρα?? Ναι!
Φταίει το ότι έχω βαρεθεί τα πάντα και θέλω εγώ, η Ταυρίνα, αλλαγές..?? Ναι!


Μπορώ να γράφω ασταμάτητα για πράγματα που φταίνε στη ζωή μου, όμως όχι! Εδώ θα σταματήσω! Δε θα κακομοιριάσω άλλο! Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Νέα, φρέσκια, πιο όμορφη και θα τη γραπώσω από τα μαλλιά και θα φέρω εγώ τις αλλαγές! Μέχρι το μεσημέρι όμως, γιατί μετά έχει ύπνο..

Λατρεμένη κακή συνήθεια… και όχι η μόνη..!!


Κριός
Σήμερα θα έχετε δουλειές με φούντες! Για τόσο πολύ, για αυτό από νωρίς το πρωί οργανωθείτε και βάλτε προτεραιότητες! Καμία αναβολή δε σηκώνουν τα θέματά σας, όχι, τίποτα δε μπορεί να μείνει για αύριο, για αυτό σοβαρευτείτε και αντιμετωπίστε τη κατάσταση! Δύσκολη η ημέρα σας και πιεστική, όμως όλες τις προηγούμενες, το παίζατε στο χαλαρό! Ετοιμαστείτε για ταξιδάκι.. έρχεται η έκπληξη, ολοταχώς!

Ταύρος
Ερωτική η ημέρα σας, που θα βρείτε το χρόνο να την αξιοποιήσετε καταλλήλως! Είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, το σύμπαν σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Βγείτε ένα ραντεβουδάκι, ανανεώστε τη σχέση σας, έστω και με ένα παγωτό και βάλτε και λίγο ρομάνς, στο σκηνικό, κάτι θα πετύχετε ως το βραδάκι! Λίγο η Θεά Αφροδίτη, λίγο ο ουρανός και τα άστρα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι το πολύ μαγικό!

Δίδυμος
Σήμερα κλειστείτε σπίτι, ανοίξτε τα παράθυρα να μπει και οξυγόνο, αν θέλετε καθαρίστε και λιγάκι τη γωνίτσα σας και αράξτε! Φωνάξτε τους φίλους σας, τους πολύ δικούς σας ανθρώπους και μιλήστε άφοβα! Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, για αυτό χαμογελάστε, ξεχάστε για λίγο τα βάσανά σας και αποζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Θα σας κάνει πολύ καλό, αφού είστε συνεχώς στους δρόμους, με μια βαλίτσα στο χέρι! Πού θα πάει αυτή η κατάσταση?

Καρκίνος
Ότι αντίρρηση και να σας φέρουν σήμερα, βρείτε τον τρόπο να τους αντιμετωπίσετε και να τους πείσετε για το αντίθετο! Μόνο έτσι θα νικήσετε και θα γίνει το δικό σας! Ετοιμάστε τα επιχειρήματά σας, ξέρετε από πού θα σας έρθει, φτιάξτε και μια αναφορά καλού-κακού και προσμένετε την επίθεση! Έτσι είναι όταν ρισκάρετε ή μπαίνετε σε διαδικασίες λίγο απαγορευμένες! Ένα παιχνίδι είναι, μη βάλετε τα κλάματα και απαγορεύεται ο συμβιβασμός!

Λέων
Χαρωπούς σας βρίσκω, αφού κάποιος πρέπει να σας έδωσε κάτι λεφτά, ξεχασμένα να πω, ένα μπόνους θαρρώ, πάντως γέμισε η τσέπη σας πάλι και πολύ ξαφνικά! Μπράβο σας, χρυσά μου, τώρα πληρώστε και κανένα λογαριασμό, γιατί είναι μια ευκαιρία να ξελασπώσετε! Βέβαια, περισσότερο θα σας βρίσκω μπροστά από μερικές βιτρίνες και να ξεπαραδιάζεστε με τη νέα collection..!! Μυαλό ποτέ δε βάζετε, για αυτό είστε και αξιολάτρευτοι!

Παρθένος
Μια έτσι και μια γιουβέτσι σας βρίσκω, αφού τα ψυχολογικά σας κάνουν party από εχθές! Μελαγχολικοί σε σημείο τρέλας και χαρωποί σε σημείο παράνοιας! Εντάξει σίγουρα κάτι φταίει, μπορεί να είναι τα ερωτικά σου που πάλι είναι παράξενα, μπορεί η δουλειά σας που ανεβάσατε το πήχη και τώρα βαριέστε, όλα παίζουν και τίποτα! Δε κάθεστε λίγο σπίτι, να το ρίξετε στον ύπνο, μπας και συνέλθετε..??

Ζυγός
Τις ημέρες αυτές κάνετε το κατάσκοπο! Το ήξερα, αλλά τώρα το επιβεβαιώνουν και τα άστρα! Τι είναι αυτό που ψάχνετε να μάθετε? Γιατί δε τη κάνετε την ερώτηση, ευθέως? Τι φοβάστε, μη σας πάρουν χαμπάρι? Απίστευτοι τύποι, όπως πάντα, πάντως πάλι βρίσκεστε στο στοιχείο σας, μαζεύετε πληροφορίες και απορώ ειλικρινά, τι θα τις κάνετε!! Μέσα στο μυστήριο είστε και από κουβέντα, δε βγάζετε άχνα!! Νομίζω είναι μεταδοτικό.. για ψαχτείτε τριγύρω..!!

Σκορπιός
Καλή ημέρα για να κάνετε ένα flash back! Θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας έκανε να ξεκινήσετε τη δουλειά σας, την οικογένειά σας, τη ζωή που έχετε σήμερα.. Κάνει καλό στη ψυχή πού και πού γιατί επανέρχονται συναισθήματα πολύ μοναδικά, πολύ αξεπέραστα και αν και οι εικόνες είναι γκρίζες, δε πειράζει! Ότι σας έχει συμβεί ως σήμερα, έχει το σκοπό του! Δε πρέπει να σας παίρνει από κάτω! Λίγο ακόμα έμεινε και μετά σίγουρα θα έχετε πάρει το μάθημά σας!!!

Τοξότης
Μέρα δύσκολη όμως πολύ θετική! Μια δουλειά πρέπει να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει! Πρέπει να ολοκληρώσετε τα πάντα, να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα και να αγωνισθείτε εν ολίγοις, γιατί έρχονται μεγαλεία για εσάς! Κάποιος είναι δίπλα σας, κάποιος σας στηρίζει, κάποιος τεστάρει τις αντοχές σας! Για αυτό και εσείς, βγάλτε του το μάτι, τρίψτε του κάτι στη μούρη και προσπεράστε τον!! Η επιτυχία είναι όλη δική σας!!

Αιγόκερως
Κάτι μπήκε μέσα στο μυαλό σας από νωρίς το πρωί και θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε! Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, ένα νέο στόχο ας πούμε, μπορεί το σπίτι σας, μια νέα πόρτα, χωρίς αντικλείδι, ένα ρούχο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Σε τρελά κέφια βρίσκεστε, στέλνει και η Θεά τα χαιρετίσματά της, λαμογιά μυρίζομαι, μεγάλη! Μη φοβάστε τίποτα, όλα σήμερα μπορείτε να τα καταφέρετε! Τυχερή η ημέρα σας!

Υδροχόος
Ωχ και πάλι ωχ! Τι έγινε σήμερα θα κάνετε επίθεση κανονική στους πάντες και όποιον πάρει ο χάρος? Χάλια η κατάσταση, μαύρη και άραχνη η ψυχή σας, δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας, πολλά σκοτάδια βλέπω! Σίγουρα θα τους πιάσετε όλους στον ύπνο, σίγουρα θα φέρετε τη καταστροφή, όμως μετά μη ζητήσετε και τα ρέστα! Καλύτερα να απομονωθείτε σπίτι σας, μόνοι σας και να αποφύγετε κάθε επαφή με τον κόσμο σας, γιατί κρύο και παγωνιά και όχι μόνο!!!

Ιχθύες
Αν έχετε υποσχεθεί να δώσετε μια αύξηση σε ένα πολύ αγαπητό σας συνεργάτη, να το κάνετε! Αν έχετε δώσει ένα ραντεβού με κάποιο φίλο, να πάτε! Αν το ταίρι σας προσμένει με αγωνία κάτι που του έχετε τάξει μέρες τώρα, να το δώσετε! Δηλαδή, η ημέρα σας ναι μεν ευχάριστη, όμως κρύβει και παγίδες! Ότι έχετε συμφωνήσει και έχετε δώσει το λόγο σας, πρέπει να το τηρήσετε και με ζεστή τη καρδιά! Όλα στη ζωή αυτή είναι ένα δώσε-πάρε! Μη το ξεχνάτε αυτό!!

magicfariel@gmail.com