Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ανάδρομος Ερμής 07/06! Τι «Καλό» θα φέρει στη Ζωή μας αυτή τη φορά?, by F’Ariel!

Έφτασαν πάλι εκείνες οι φοβερές ημέρες, που θα τις κόψουμε τις φλέβες, all together! Ξημερώνει Ανάδρομος Ερμής, εκεί γύρω στις 07:00 το πρωί, για αυτό ας το πάρουμε απόφαση, όλοι μαζί, ότι έρχεται μια διαφορετική ημέρα! Να θυμίσω, ότι
τα εμπόδια θα κυριαρχήσουν, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις και όλα θα πάνε προς τα πίσω, παρά εμπρός!

Συνεπώς, ούτε Φλερτ, ούτε Αγάπες και Λουλούδια! Ψυχρός ο μήνας από όλες τις απόψεις, το είπαμε και θα το ξανά πούμε!


Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, τα αγαπημένα μας Ψαράκια, όμως μόνο αυτά και κανείς άλλος!!!
Καρκίνοι και Δίδυμοι, προσδεθείτε καλά στη θέση σας!!  

Ταξίδια, ίσως αναβληθούν, καθυστερήσεις ίσως να υπάρξουν στα αεροδρόμια, πάντως μια σύγχυση τρελή θα συμβεί! Προσοχή σε όλα, μη βρεθείτε σε άλλη χώρα, στα καλά καθούμενα!

Ακόμα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα τα παίξουν εντελώς, το Internet θα τα δει κωλυόμενα και εμείς με τα νεύρα τσίτα μέχρι εκεί που δε φτάνει!!

Για αυτό όταν θα σας και μας συμβούν όλα αυτά που σας ανέφερα, να με θυμηθείτε, να χαμογελάσετε και να πείτε, τα είπε εκείνο το ξωτικό!!!

Ας δούμε, τι θα συμβεί στο κάθε Ζώδιο, έτσι για να πάρουμε μια ιδέα!!


Κριός
Εσύ θα μπλέξεις με οικογενειακά ζητήματα! Λόγια, κουβέντες, καυγάδες, όλα θα παίξουν και θα παρεξηγηθείς στο απόλυτο! Δε θα καταφέρεις να συγκρατηθείς, αφού η ασυνεννοησία θα πηγαίνει σύννεφο! Πρόσεξε γιατί μπορεί ακόμα και να σε διώξουν! Για τόσο πολύ μιλάμε!

Ταύρος
Οι οικογενειακές σου σχέσεις θα ταραχθούν αρκετά! Ιδιαίτερα με τα άτομα που κάνεις τις οικονομικές σου συναλλαγές! Δε θα μπορείς να συγκεντρωθείς με τίποτα, με αποτέλεσμα στη δουλειά σου να προκύψει ένα βουνό από εκκρεμότητες! Η παράνοια η ίδια τόσο για το ψυχικό σου κόσμο όσο και για του γύρω από εσένα!

Δίδυμος
Θα κοιτάξεις πολύ τι βάζεις στο πορτοφόλι σου και αν η δουλειά που κάνεις είναι αξιόλογη αρκετά! Αυτό που θα πρέπει να δεις είναι κατά πόσο μπορείς να καλύψεις τις καθημερινές σου ανάγκες! Ένα οικογενειακό πρόβλημα σε πετάει εκτός τόπου και χρόνου και μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις! Πολύ δύσκολες οι ημέρες σου!

Καρκίνος
Οτιδήποτε σχεδιάζεις επαγγελματικά βρίσκει ένα τοίχος ως εκεί επάνω! Βγαίνεις εκτός προγράμματος και πέφτεις σε ένα μικρό μαρασμό! Κλείνεσαι στον εαυτό σου, σκοτεινιάζουν οι σκέψεις σου και πέφτεις, στο γκρεμό! Απέφυγε τα κουτσομπολιά και τις κακοήθειες, γυρίζουν και εκτίθεσαι! Πες αντίο στο παρελθόν, όσο και αν πονά!

Λέων
Εσένα δε σε πιάνει και τόσο, περισσότερο σε ρομαντική διάθεση σε βάζει παρά το οτιδήποτε άλλο! Έχεις ανάγκη να εκφραστείς, να σε καταλάβουν, να νιώσει εκείνα τα όμορφα τα συναισθήματα! Δύσκολες μέρες βρήκες βρε πουλάκι μου! Όλος ο υπόλοιπος ο κόσμος σφάζεται κανονικά! Απέφυγε να τσακωθείς με τους φίλους σου!

Παρθένος
Εσύ παράξενο πλασματάκι τα βάζεις με τους φίλους σου! Τους ξανά περνάς από κόσκινο και όχι μόνο! Ακόμα και με τα άτομα της δουλειάς σου, κάνεις το ίδιο και διαπιστώνεις ότι κάποιους πρέπει να τους βοηθήσεις! Ευτυχώς βγαίνει ο καλός σου ο εαυτός, το κάνεις και αλλάζεις πλάνα! Μπράβο σου, δε το περίμενα!!

Ζυγός
Σε βάζουν τιμωρία στη γωνία με το ένα πόδι και σε μαλώνουν συνεχώς! Οι παρεξηγήσεις θα πάνε σύννεφο με όλο τον κόσμο και θα είσαι στη τσίτα διαρκώς! Η καχυποψία σου πάλι στα κόκκινα, άκρη δε βγάζεις με κανέναν και φυσικά δε βρίσκεις πουθενά το δίκιο σου! Πρόσεχε λίγο τη συμπεριφορά σου με τα ιδιότροπα αφεντικά!

Σκορπιός
Ερωτικές οι ανησυχίες σου και επαγγελματικές! Τα συνηθισμένα! Αυτή τη φορά όμως θα θελήσεις να δώσεις μια 2η ευκαιρία σε μια σχέση, θα το κάνεις και θα φας τα μούτρα σου! Ειδικά με Ανάδρομο, ραγισμένο γυαλί δε ξανά κολλά! Τακτοποίησε τα χρέη σου θα σε πνίξουν σε λίγο! Κάνεις νέες συνεργασίες όμως μη περιμένεις και θαύματα!

Τοξότης
Κλείνεσαι στο σπίτι, ακόμα και τα παντζούρια και κάνεις οικονομία στα πάντα! Θα τα καταφέρεις μέχρι τέλος του μήνα, όμως θα το αντέξεις, τόσο λιτή ζωή? Βέβαια, το ζώδιο που έχεις, μπορεί και έτσι, άρα αντέχεις! Αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου και εκεί που είναι όλα μέλι γάλα, εμφανίζεις κάποιο άτομο από το παρελθόν! Ξανά, μανά από τα ίδια..!!

Αιγόκερως
Θα τη φορέσεις τη πανοπλία αφού οι ερωτικοί οι καυγάδες θα πρωταγωνιστήσουν και θα είναι άνευ λόγου και αιτίας! Το παραμικρό θα σε τσιτώνει τόσο πολύ και τίποτα κανείς δε θα καταφέρει να σε συγκρατήσει! Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει περισσότερο. Πίεση και απρόοπτα στη δουλειά σε φτάνουν στα όριά σου!

Υδροχόος
Θες κάτι να ξεκινήσεις επαγγελματικά όμως η ανασφάλειά σου στα κόκκινα και εκεί που θα κάνεις ένα βήμα μπροστά, μετά δέκα πίσω! Θα το ρίξεις στη διασκέδαση, στα νυχτοπερπατήματα και τις καταχρήσεις! Θα ταξιδέψεις κιόλας! Βασικά θα ξεδώσεις, από τα μη και τα πρέπει των τελευταίων ημερών και ίσως ξεφύγεις εντελώς!

Ιχθύες
Ο τυχερός της παρέας! Φτου μη σε ματιάσω, αφού έχεις όρεξη για διασκέδαση, έρωτα και διακοπές! Δε τη παλεύεις μέρες τώρα και θα βρεις την ευκαιρία να ξεδώσεις, σε πολύ τρελό σημείο! Ρομαντική η διάθεσή σου, άκρως ερωτική και παιχνιδιάρικη και επιστρέφει και μια αγάπη από τα παλιά! Βέβαια να περιμένεις να χαλάσουν όλες οι συσκευές σου κινητό, τηλεόραση, ανσασέρ, οτιδήποτε δουλεύει με το ρεύμα! Ετοιμάσου να κάνεις καπνούς από τη ταράτσα!! Για τόσο πολύ!!

magicfariel@gmail.com