Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ζώδια & Υγεία.. Πού είμαστε επιρρεπής και ποιες οι Παθήσεις που συνδέονται με το Ζώδιό μας, by F’Ariel!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο πλανήτη αυτόν! Το φωνάζω συνέχεια! Όλα τα θέματα που μας απασχολούν, το κάθε τι, ερμηνεύεται και αστρολογικά! Άλλωστε, ακόμα και τα ζώδια, έχουν χαρακτηρισμούς, που αντιπροσωπεύουν το πλανήτη, δηλαδή
τη φωτιά, το νερό, τον αέρα και τη γη! Συνεπώς, κάθε τι που συμβαίνει, μας επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε θέματα υγείας!

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας, το τόσο ανησυχητικό, όμως με ψυχραιμία, θα διαπιστώσουμε, ότι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αποφύγουμε, όμως μπορούμε να προβλέψουμε, ή να το βελτιώσουμε όσο μπορούμε! Εννοείται, ότι σε όλες τις περιπτώσεις το ψυχολογικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Τα Ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λιοντάρια και Τοξότες, έχουν άμεση σχέση, με τη θερμαντική και ζωτική λειτουργία του κυκλοφοριακού συστήματος! Είναι άτομα υπερδραστήρια, γεμάτα από ενθουσιασμό, συνέχεια σε εγρήγορση! Συνεπώς γυμνάζονται παραπάνω και συνήθως έχουν καλή υγεία! Επειδή όμως θέλουν να είναι πρώτοι σε ότι κάνουν, η ανησυχία και το άγχος τους φτάνουν στο άλλο άκρο της υπερβολής!

Οι Κριοί συνήθως έχουν πονοκεφάλους, έντονη ακμή, πυρετό και λιποθυμίες! Το κεφάλι, τα μάτια και ο εγκέφαλος έχουν μια πίεση!

Τα Λιοντάρια, να προσέχετε τη καρδιά σας! Οι πόνοι στη πλάτη είναι συνηθισμένο φαινόμενο!

Οι Τοξότες, έχετε ένα θέμα με τα πόδια σας, τους γοφούς σας, τους μηρούς σας και τη λεκάνη σας! Όχι δεν είναι από το πολύ το χορό, απλά ο κλήρος έπεσε σε εσάς! Συνέχεια τραυματίζεστε σε αυτά τα μέρη!

Τα Ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, επειδή είστε υλιστές ως εκεί που δε φτάνει, τρώτε τόσο πολύ, που το μόνο που σας σώζει είναι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση! Όσο τα κάνετε αυτά, με το ζόρι μεν, δεν έχετε κανένα πρόβλημα! Η εξάρτιση από το φαγητό και από τη πολύ καθαριότητα, μπορούν να σας στείλουν αδιάβαστους!

Το Ταύροι, έχουμε ένα θέμα με το λαιμό μας! Ακολουθούν τα αυτιά μας και ο φάρυγγας! Ο Θυρεοειδής μας επισκέπτεται στη πορεία, όμως είναι και αυτός μέσα στο πρόγραμμα! Συχνές παθήσεις, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα και αμυγδαλίτιδα… Όλα με τη σειρά! Για αυτό απαγορεύονται τα κρύα, δια ροπάλου!

Οι Παρθένοι, έχετε θέματα με τη κοιλιά σας και τα έντερά σας! Μόλις το άγχος χτυπήσει κόκκινο, οι καούρες πάνε και έρχονται!

Οι Αιγόκεροι, με τα κόκαλά σας! Ξαφνικά σας πονούν, τα γόνατα, τα χέρια, για αυτό οι ρευματισμοί και οι δερματικές παθήσεις κυριαρχούν!

Τα Ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, αντιπροσωπεύουν το οξυγόνο του σώματος! Η ζωή του, στηρίζεται στον αέρα! Συνεπώς, ο άνθρωποι αυτοί σκέφτονται πολύ, είναι υπερκινητικοί, πολύ έξυπνοι, όμως κάπου χάνουν την επαφή με το σώμα τους, εγκλωβίζονται από μόνοι τους, με αποτέλεσμα, το νευρικό τους σύστημα να καταρρέει κάποια στιγμή! Λύση στο πρόβλημά τους, είναι τα ταξίδια, η αλλαγή περιβάλλοντος και η ξεκούραση!

Οι Δίδυμοι, έχετε ένα θέμα με τα μπράτσα σας, τους ώμους σας, τα δάκτυλά σας! Για αυτό και παθαίνετε συχνά ατυχήματα σε αυτά τα μέρη! Παθήσεις όπως το άσθμα και η βρογχίτιδα, είναι και αυτές στο πρόγραμμα!

Οι Ζυγοί, με τα νεφρά σας κάτι το ανησυχητικό συμβαίνει, να πίνετε πολύ νερό! Ακόμα και τους γοφούς και τους γλουτούς σας! Τα νεφρά είναι το πιο σοβαρό από όλα, για αυτό να το κοιτάξετε! Το έκζεμα, είναι πιο ελαφριά πάθηση που σας βρίσκει!

Οι Υδροχόοι, τα παράξενα της παρέας, με τους αστραγάλους σας! Και όχι μόνο βέβαια, κακή κυκλοφορία του αίματος, καρδιακές αρρυθμίες και παθήσεις! Όμως οι αστράγαλοι, αστράγαλοι και πονούν όταν τους χτυπάτε..!!

Και τέλος τα Ζώδια του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, είστε οι θεραπευτές της παρέας! Καθαρό νερό κυλάει και καθαρίζει τα πάντα! Ακαθαρσίες και του σώματος και της ψυχής! Υπερβολικά συναισθηματικοί τύποι, μη εκδηλωτικοί, που όλο αυτό συσσωρεύεται μέσα σας και η έκρηξη σίγουρα προκαλεί μια πάθηση! Το άγχος προκαλεί κατακράτηση υγρών και φουσκώματα!

Οι Καρκίνοι έχετε θέματα γαστρεντερικά! Η παχυσαρκία είναι κάτι που σας κυνηγά μονίμως όμως! Πρόβλημα με το στομάχι σας και καούρες!

Οι Σκορπιοί, δε ξέρω πώς να σας το πω, αλλά μια και έξω είναι καλύτερα! Με τα σεξουαλικά σας όργανα! Όλα όμως, δε μένει τίποτα από έξω! Προστάτης, αιμορροΐδες και πάει λέγοντας το πράγμα!

Οι Ιχθύες με τα πόδια σας! Αχ αυτά τα πόδια σας και τα γλυκά σας τα δαχτυλάκια. Με το παραμικρό που θα νιώσετε θα χαπακωθείτε, για αυτό είστε και επιρρεπής στις ναρκωτικές ουσίες περισσότερο από όλους τους άλλους! Ναι είναι ωραία η παραίσθηση, όμως δε σας κάνει καλά, αυτό! Χιονίστρες μια πάθηση που σας βρίσκει, μαζί με όλα τα άλλα!!

Τώρα που πήρατε μια ιδέα, μήπως να πάτε σε κανά γιατρό να σας κοιτάξει, έτσι για προληπτικούς λόγους? Μήπως εξηγούνται περισσότερο αυτό που σας συμβαίνει και φοβάστε να το παραδεχθείτε? Πάντως, δίχως την υγεία μας, δεν έχουμε τίποτα! Όλα τα άλλα περισσεύουν..!!

magicfariel@gmail.com