Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Τι εστί ο πλανήτης Άρης στο κάθε Ζώδιο!? by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα, γράφω συνέχεια για τον Άρη, όμως ποτέ δεν του έχω πλέξει το εγκώμιο! Όπου και αν πάει ο άτιμος, φέρνει την καταστροφή, η αλήθεια είναι, γιατί προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, βόλεμα delete! 

Ο Άρης εκφράζει την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητα. Στο ζώδιο που βρίσκεται κάθε φορά, δείχνει τον τρόπο που θα ακολουθήσει κάποιος για να εκφράσει τις επιθυμίες του και το πώς θα μπορούσε να τις διαχειριστεί . Στα 12 ζώδια που έχουμε, βρίσκονται όλοι οι χαρακτήρες των ανθρώπων που υπάρχουν εκεί έξω. 

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί για κάτι που συνέβη στα ξαφνικά και στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε; Πόσες τέτοιες φορές έχουν υπάρξει, με διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης κάθε φορά, με άλλη ψυχολογία, με συμπεριφορές δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες; Ο Άρης κρύβεται από πίσω. Αναλόγως σε πιο ζώδιο βρίσκεται, τι ενέργειες έχει λάβει και τι ενέργειες επιστρέφει πίσω. 

Ο Άρης εκφράζει επίσης την διεκδίκηση, την επιθετικότητα και τη σ..ξουαλικότητα των αντρών. Είναι ο άντρας ο μπρουτάλ, που δε φοβάται να δώσει άπειρες μάχες, που κυνηγά τους ακατόρθωτους στόχους, που τα δίνει όλα για τη νίκη. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται δίνει και τη μάχη του. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να παίξει αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι της ζωής. Κάποιες φορές χρησιμοποιεί τακτικές αποδεκτές, κάποιες φορές όχι και τόσο. Είναι ύπουλος, είναι φαντασμένος, δεν πτοείται με τίποτα. 

Διαπιστώνω πως όταν ο Άρης βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) παθαίνει ένα τρελό πατατράκ, δεν είναι ο εαυτός του, πιο πολύ για παιδί των Λουλουδιών τον βλέπω, το χάος είναι τρόπος ζωής. Ιδέες, πλάνα, νέοι στόχοι, ενθουσιασμός, όνειρα καλοκαιρινής νυκτός, πολλά ξεκινούν, τίποτα δεν τελειώνει, όμως η εμπειρία αξέχαστη. 
Έχω την υποψία πως ο Άρης ανακαλύπτει και ξεθάβει τις αδυναμίες των ζωδίων. Οι επιρροές μπορεί να είναι θετικές, μπορεί όχι και τόσο, ανάλογα στο πώς είναι το σύμπαν εκείνον τον καιρό. Οι αδυναμίες, είναι η πηγή του κακού και του καλού, γιατί όταν αποδέχεσαι το ποιος είσαι και τις μάχες που έχεις δώσει, τότε ή προχωράς στο επόμενο level ή επιστρέφεις για τις εκκρεμότητες; Για την εμπειρία; Ο φόβος για το άγνωστο είναι πιο δυνατός από την ελπίδα του τι θα βρεις στο ταξίδι σου; Ο Άρης «σπρώχνει», move on! Ο Άρης μπερδεύει, κάνει λάθη από βιασύνη, κάποιος θα αντισταθεί και κάποιος όχι. 

Άρης σημαίνει δράση – αντίδραση!
Οργανωμένο σχέδιο – Αυθόρμητο πλάνο!
Διεκδίκηση – Απελευθέρωση 

Τι επιθυμεί ειλικρινά η κάθε ύπαρξη εκεί έξω; Σε πιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας; 😎

φιλάκια.. 


Άρης – Κριός
Όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, ο κόσμος παθιάζεται με κάτι έντονα, είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό σχέδιο, είτε αφορά ένα πρόσωπο, είναι δηλαδή ερωτικό το θέμα. Όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος, άλλο τόσο υπάρχει ο ενθουσιασμός της κατάκτησης. Επιμονή, πείσμα, εμμονές, στοιχεία που δεν κρατούν πολύ, μιας που λίγο πριν την επιτυχία, σα να χάνεται το ενδιαφέρον ξαφνικά! Καλά όταν επιτευχτεί ο στόχος; Ο ιδρυτής της ιδέας, ίσα που προλαβαίνει να γευτεί τα λάφυρα της νίκης του! Ήδη γυρεύει τον επόμενο, ακόμα πιο δύσκολο στόχο. Σε μια περίοδο που ο Άρης είναι στον Κριό, πολλά νέα μέτωπα ανοίγουν, υπάρχει το κυνήγι της επιτυχίας, όσο διαρκεί ο ενθουσιασμός. Υπάρχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, αυτό είναι που εξιτάρει τα συναισθήματα. Οι μάχες δίνονται για το prestige, για το γόητρο..! Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) επηρεάζονται περισσότερο.

Άρης – Ταύρος 
Ο Ταύρος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι σαν ένα αργοκίνητο καράβι. Συνεπώς όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κόβει ταχύτητα, δε βιάζεται καθόλου. Είναι μια περίοδος που ο κόσμος αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά του, με στόχο την αύξηση των εσόδων του, για μια καλύτερη ζωή. Κάθε βήμα, κάθε κίνηση είναι πολύ καλά μελετημένα. Το πείσμα, ο εγωισμός, η ξεροκεφαλιά είναι αυτά που νιώθουν αρκετοί άνθρωποι σε μια περίοδο που ο Άρης είναι στον Ταύρο. Ο έρωτας αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Πρώτα εντοπίζεται, μετά επεξεργάζεται και μόλις η καρδιά δώσει το σήμα, τότε ο Άρης εκδηλώνει τα χαρίσματά του! Όποιος ερωτεύεται εκείνες τις ημέρες, είναι συνήθως for ever! Το πάθος του Άρη και ο έρωτας ενός Ταύρου, όταν πια φανερωθούν και επισημοποιηθούν, τότε διαρκούν για πάντα! Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζονται περισσότερο.

Άρης – Δίδυμος
Όταν ο Άρης είναι στους Διδύμους, ο κόσμος σκορπίζεται σε χίλιες μεριές, έτσι άνευ λόγου και αιτίας. Η όρεξη του Άρη για δράση από τη μια και οι φαεινές ιδέες των Διδύμων, ξεσηκώνουν τον κόσμο για μια εκκίνηση δίχως τέλος. Να φτιάξουμε το ένα, να φτιάξουμε το άλλο, μα όλα μένουν στον αέρα για μια άλλη φορά. Το χρονικό διάστημα που ο Άρης μεγαλουργεί μέσω των Διδύμων, το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο. Υπάρχει μια κακία στον αέρα, γιατί; Εφόσον δεν ολοκληρώνεται ένας στόχος, εφόσον οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ας είναι πιο πικάντικες, γιατί όχι; Την περίοδο που ο Άρης είναι στους Διδύμους, υπάρχει έντονα το φαινόμενο της απιστίας! Τα αθώα φλερτ δεν υπάρχουν. Η επιθυμία για μυστικές σχέσεις είναι έντονη. Εκείνες τις μέρες το χρήμα σπαταλιέται δίχως να υπάρχει αύριο! Τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Καρκίνος
Χάνει τη δυναμική του ο Άρης όταν βρίσκεται σε ένα τόσο ευαίσθητο ζώδιο όπως είναι ο Καρκίνος. Γίνεται τέρμα συναισθηματικός, ίσως και πολύ καταπιεστικός, συνεπώς ρίχνει όλο του το βάρος στις σχέσεις των ανθρώπων. Το διάστημα που ο Άρης είναι στον Καρκίνο, η προσοχή του κόσμου στρέφεται κυρίως στο σπίτι τους και στις οικογενειακές τους τις σχέσεις. Ξαφνικά υπάρχει έντονα η επιθυμία του να προστατεύσει ο κόσμος τις περιουσίες τους, τα κεκτημένα τους, οτιδήποτε έχουν παλέψει για να φτιάξουν με τα χρόνια. Και επειδή συνήθως ο Άρης ξεσκεπάζει οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από το χαλί, σχέσεις που έχουν τελειώσει, φανερώνονται στα ξαφνικά και ή που γίνεται προσπάθεια για βελτίωση, ή που ο καθένας τραβά το δρόμο του. Έντονα συναισθήματα, είτε αγάπης, είτε αδιαφορίας σε πρώτο πλάνο. Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Λέων
Όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, η ατμόσφαιρα γίνεται παιχνιδιάρικη, ο καλύτερος θα κερδίσει, υπάρχει ενθουσιασμός και όρεξη για ζωή. Ο κόσμος αποκτά απίστευτη ενέργεια και η αισιοδοξία ακόμα και για ακατόρθωτους στόχους ζει και βασιλεύει! Ότι πράττουν οι άνθρωποι σε μια περίοδο που ο Άρης βρίσκεται στους Λέοντες, έχουν ως απώτερο σκοπό, τον θαυμασμό! Αποζητούν όμορφα λόγια, εμψυχωτικά, έχουν την ανάγκη να νιώθουν μοναδικοί και αξεπέραστοι! Συνεπώς ο Άρης δρα με υπερβολή και γεμάτος από υπερηφάνεια, είναι ιδανική περίοδος οι θεωρίες να γίνουν πράξεις, δίχως λάθη, δίχως εμπόδια, δίχως αρνητικές σκέψεις και ενέργειες. Κάτι που φυσικά βλέπει το σύμπαν και γελά. Υπάρχει ανταγωνισμός, όμως όσο υπάρχουν ο ενθουσιασμός και οι κολακείες. Φιλοδοξίες με ημερομηνία λήξης. Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Παρθένος
Εργασία και χαρά έχει όταν ο Άρης είναι στην Παρθένο. Ο κόσμος παθιάζεται με τη δουλειά του και δίνει ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Ο στόχος είναι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες, με μεγάλη επιτυχία και να είναι όλα τέλεια! Το μικρόβιο της τελειομανίας είναι έντονο και ο Άρης επειδή είναι άτιμος από τη φύση του, συνεχώς ξεσκεπάζει ατέλειες άκρως βασανιστικές, που καταλήγουν στο να χαθεί το νόημα ενός project που ίσως και να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όταν ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο, οι άνθρωποι εργάζονται περισσότερες ώρες. Είναι όμως και μια περίοδος που αρκετοί τρέχουν στους γιατρούς, κάνουν θεραπείες, η υγεία πάνω από όλα. Ο Άρης όμως δείχνει πως κανείς δεν είναι άτρωτος. Εμφανίζει ασθένειες, χτυπά το καμπανάκι, γιατί κατά βάθος ουδείς είναι τέλειος στη ζωή αυτή! Τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο.

Άρης – Ζυγός
Το χάνουμε το κορμί όταν ο Άρης πηγαίνει στον Ζυγό! Τρελαίνεται ο Θεός του πολέμου, η επιρροή είναι “Make love, not war”, συνεπώς πώς να συνυπάρξουν αρμονικά; Ή του ύψους ή του βάθους! Έτσι είναι ο κόσμος εκείνη τη χρονική περίοδο. Μια έτοιμοι για όλα, μια ας το σκεφτούμε λίγο ακόμα! Ο Άρης θέλει δράση, τρέφεται από αυτή, συνεπώς οι δημόσιες σχέσεις έχουν την τιμητική τους, πάντα υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τα επικοινωνιακά του τα χαρίσματα προκειμένου να κερδίσει κάτι. Λεφτά; Μια καλή δουλειά; Μήπως ένα πιο όμορφο σώμα; Μπερδεμένο διάστημα συναισθηματικά, ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, ας φανταστούμε πως κάνει τις βόλτες του και τα beaute του, γιατί οι πληροφορίες είναι το ζητούμενο. Η αποκάλυψη παράξενων μυστικών.. Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) επηρεάζονται περισσότερο.

Άρης – Σκορπιός 
Ο συνδυασμός αυτός είναι απλά τέλειος, μιας που ο Άρης είναι κυβερνήτης και του Σκορπιού! Εδώ ο Άρης βρίσκει την «υγεία» του! Όλα στα κόκκινα και στα μαύρα, τα συναισθήματα του κόσμου έντονα, φωτιά που καίει! Δράση, παρασκήνιο, δολοπλοκίες, πάθη, κρυφές επιθυμίες, όλα γίνονται για ένα σκοπό, την απόλαυση! Τις μέρες που ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό, ο κόσμος γίνεται πιο σκοτεινός, πιο επιθετικός, πιο επιβλητικός, απωθημένα κυριεύουν τα συναισθήματα, τα όνειρα γκριζάρουν. Υπάρχει έντονη η επιθυμία της ικανοποίησης του «Εγώ», κανείς δεν είναι αυτός που δείχνει, η διαίσθηση, τα όνειρα, τα σημάδια, καθοδηγούν τα πλήθη! Σχέσεις που προκύπτουν, αιτία είναι η ακαταμάχητη έλξη, η τηλεπάθεια, ίσως και τα ένοχα μυστικά. Υπάρχει ανταγωνισμός, φανερός και μη, ο καλύτερος θα νικήσει, δεύτερη θέση δεν υπάρχει. Μέρες γεμάτες από άσχημες και κάκιστες συμπεριφορές. Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Τοξότης
Όταν ο Άρης είναι στο ζώδιο του Τοξότη, τότε είναι που οι περισσότεροι θυμόμαστε να ξεκινήσουμε γυμναστήριο! Ό κόσμος νιώθει πιο δυνατός, έχει περισσότερη ενέργεια και αθλείται με κάθε τρόπο. Ο Άρης «ξεκλέβει» χρόνο από τα κυρίως καθήκοντά του, παρασύρεται από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία ενός Τοξότη! Είναι ιδανική περίοδος για να φτιάξουμε κορμί λέμε! Όλη αυτή η ανεμελιά έχει απίστευτες συνέπειες, που τις βλέπει ο Άρης και γελά. Ψυχαγωγείται κανονικότατα από τις ξαφνικές δραστηριότητες του κόσμου. Τίποτα δεν ολοκληρώνεται, η αρχή είναι πάντα η καλύτερη και η ζωή συνεχίζεται. Ο Άρης σκανδαλίζει το ανεξάρτητο πνεύμα του Τοξότη, οπότε μήπως ξαφνικά υπάρχει η επιθυμία για μπόλικη ελευθερία; Φαντάζομαι πως τις μέρες που ο Άρης είναι στον Τοξότη, πολλές παραιτήσεις προκύπτουν, αρκετοί γυρεύουν το όνειρο κάπου αλλού! Τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο.

Άρης – Αιγόκερως 
Ζόρικη περίοδος όταν ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο του Αιγόκερω! Εδώ όλοι φοράνε μάσκες και κανείς! Ο κόσμος αλλάζει ύφος, σοβαρεύει, δίνει μάχες για τα κεκτημένα του, ο στόχος είναι ένας, ανεξάρτητα από το τίμημα! Ο Άρης είναι «εγκλωβισμένος» σε αυτό το ζώδιο, δεν έχει ελιγμούς στο παιχνίδι αυτό, υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν όρια! Ο Άρης όμως σκανδαλίζει το μυαλό ενός Αιγόκερου, μήπως πίσω από τα τυπικά, κρύβεται κάτι άλλο; Το έπαθλο είναι το ζητούμενο, ανεξάρτητα από τις παράπλευρες απώλειες που ίσως υπάρξουν σε μια μάχη. Το διάστημα αυτό, ο κόσμος φτιάχνει μυστικά, δουλεύει στα κρυφά, χρησιμοποιεί ότι μέσα έχει για να κερδίσει αυτό που θέλει. Είτε είναι επαγγελματικό, είτε ερωτικό. Μια τέτοια περίοδος είναι ιδανική για έρευνα. Για αποκάλυψη ένοχων μυστικών! Για μάχη σώμα με σώμα! Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Υδροχόος
Μυστήρια περίοδος.. ο Άρης «ζαλίζεται» όταν επισκέπτεται το ζώδιο του Υδροχόου. Το πάθος ως ερμηνεία πηγαίνει σε άλλη διάσταση. Σπάνια είναι ερωτικό, όμως ο κόσμος έχει όρεξη για ζωή, για ταξίδια, για ελευθερίες, κυρίως προσωπικές. Τα φιλαράκια έχουν ύψιστη σημασία όταν ο Άρης είναι στον Υδροχόο. Φαντάζομαι πως γίνονται πολλά reunion, μιας που υπάρχει έντονα το συναίσθημα για εκείνο το θεσπέσιο παρελθόν! Ο Άρης παροτρύνει τον Υδροχόο να μιλήσει! Συνεπώς ξαφνικά ο κόσμος εκφράζει τις ιδέες του, τα συναισθήματά του, κυρίως για να μοιράσει θετική ενέργεια και ελπίδα επίσης. Υπάρχει καλή διάθεση όσο υπάρχει ενδιαφέρον και ανταπόκριση από το μέτωπο. Όσο λαμπερός μπορεί να είναι ο κόσμος, άλλο τόσο σκοτεινός μπορεί να γίνει. Βέβαια εδώ απλά παγώνει. Τα κρύα ενός Υδροχόου, δεν αφήνουν ίχνος φλόγας στον Άρη. Δυο αντίθετες φάσεις του σύμπαντος! Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζονται περισσότερο. 

Άρης – Ιχθύες
Το μακριά από τις κακές παρέες, είναι ακριβώς αυτό που εκπέμπει ο Άρης όταν βρίσκεται στους Ιχθύες! Ο Άρης αφήνεται στη ψυχεδέλεια των Ιχθύων, όμως εισβάλλει κρυφά στον κόσμο τους, δράση σίγουρα θα υπάρξει, τι συνέπειες θα έχει όμως; Είναι μια περίοδος φωτεινή και πολύ σκοτεινή συγχρόνως! Η φαντασία ξεπερνά τα όρια, οι επιθυμίες εκείνες οι κακές αποζητούν να εκπληρωθούν, πολλά παράξενα συμβαίνουν. Αγαπημένο παιχνίδι του Άρη όταν βρίσκεται στους Ιχθύες, είναι η εξαπάτηση! Η κλοπή! Από το πιο απλό μέχρι το πιο σπουδαίο. Ο κόσμος βρίσκεται μόνιμα συγχυσμένος και ανικανοποίητος. Οι επιθυμίες είναι στιγμιαίες, τα αυθόρμητα είναι πάντα τα καλύτερα, κάπως πρέπει να φτιάξει το ψυχολογικό. Οι κακές παρέες είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως τα μπαρ και τα ξενύχτια! Οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε απόλυτη έξαρση! Η έκφραση συναισθημάτων απαραίτητη. Τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο.

magicfariel

Φωτογραφία από minh đức nguyễn από το Pixabay