Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Τα Ζώδια του μήνα: Μάρτιος 2023 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που είμαι συνέχεια στην εξαφάνιση, αποφάσισα να στρωθώ και να γράψω κάτι καλό! Υπάρχουν βέβαια πολλά «κενά αέρος», μιας που ο Μάρτης είναι γεμάτος από αστρολογικά συμβάντα! Προβληματίστηκα πολύ από πού να το πιάσω, έτσι για την ιδέα, ας υποθέσουμε, υπάρχει και αυτό! 





Ποδαρικό μας έκαναν η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Κριού. Μια επιρροή που θα κρατήσει τουλάχιστον δέκα μερούλες. Τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχουν την τιμητική τους σε θέματα ερωτικά και οικονομικά! Φλερτ προκύπτουν από το πουθενά, λεφτά έρχονται στα ξαφνικά, ζαβολιές μυρίζομαι για αρκετούς, υπάρχουν και τα ζευγάρια που αγαπιούνται περισσότερο! Φλογερό το σκηνικό από κάθε άποψη!

Χαρωπός και σκανταλιάρης ο Ερμής από τους Ιχθύες, ο οποίος ξεσηκώνει τον κόσμο με τα ανοιξιάτικα μηνύματά του, για βόλτες, ταξιδάκια, σουαρέ, συναντήσεις, υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ. Κουβέντα να γίνεται, να είχαμε κάτι να λέγαμε. Βέβαια, επειδή το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο κυρίως των Ιχθύων βρίσκεται στο πικ, ιδέες που θα ακουστούν, θα βρουν ανταπόκριση και σχέδια πρωτότυπα θα μπορέσουν να μπουν σε κατάσταση επεξεργασίας. Είναι ένα βήμα και αυτό.
Ο Ερμής στον Κριό από τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλάζει ύφος, είναι πιο σοβαρός, στρέφεται η προσοχή του κόσμου σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Οι δημόσιες σχέσεις, business and pleasure, ευοδώνονται τις ημέρες αυτές. Μήπως οι πρωτότυπες ιδέες, να περάσουν στο επόμενο στάδιο; Μετά την επεξεργασία, μήπως έρχεται η υλοποίηση;

Στις 07/03 έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου. Ένα όμορφο Φεγγάρι, που επηρεάζει γλυκά πολλές ψυχές εκεί έξω. Πραγματοποιεί πολλές ευχές, ανθρώπινες, καθημερινές ευχές, όμως κατά βάθος φανερώνει τις αλήθειες μας. Ότι ποθεί ο καθένας για τον εαυτό του, ας είναι τίμιο όμως.. ντόμπρο.. αυτό που λέμε it is what it is! 

Την ίδια μέρα ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο, πηγαίνει στους Ιχθύες! Εντάξει δε θα κάνει τα παιχνίδια του αμέσως, θέλει λίγο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δεν είναι και εύκολο πράμα. Μια αναστάτωση όμως θα τη νιώσουν κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, σε θέματα οργάνωσης και εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Έχετε να φτιάξετε συρτάρια και χαρτούρα ετών! Καιρός να μάθετε τι κρύβει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας. Καλά μην αναφερθώ σε storage room! Αυτά ως αρχή.. ποιος δεν καθάρισε το δωμάτιό του;;; Κακό παιδί! 

Ο Άρης διανύει τις τελευταίες ημέρες του στους Διδύμους, ας πω αμήν, γιατί πολύ μας ζάλισε το μυαλό τόσο καιρό σε αυτό το ζώδιο! Μας κατέστρεψε οικονομικά, μιας που ευνόησε τις σπατάλες και την καλοπέραση σε όλα τα επίπεδα! Βέβαια φρόντισε να υπάρξουν και αμέτρητοι λογαριασμοί προς πληρωμή.. χθες.. τέτοια φάση! Πριν φύγει θα φροντίσει να μας μείνει αξέχαστος! 
Κάνει τρελό παρεάκι με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή που βρίσκονται στους Ιχθύες, συνεπώς το μαντάτο θα είναι μπαμ και κάτω και ότι του φανεί του λωλο Στεφανή! Από τις 15/03 και μέχρι τις 24/03, θα είναι φρόνιμο να αποφεύγουμε τα κουτσομπολιά, τους κακοπροαίρετους ανθρώπους, τις ίντριγκες και το παρασκήνιο, γιατί όλα γυρίζουν μπούμερανγκ και οι αποκαλύψεις αμέτρητες, που μαυρίζουν τη ψυχή τη δική μου και τη δική σου! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και από φαμφάρες άλλο τίποτα! Εκείνες τις μέρες αποφεύγουμε να πάρουμε αποφάσεις ζωής! Τα φαινόμενα απατούν σε κάθε περίπτωση! Επιτέλους ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου! Ευτυχώς γλυκαίνει λίγο το τοπίο, ο Άρης θέλει να βοηθήσει να εκπληρωθούν στόχοι που θα βοηθήσουν να ξημερώσει μια άλλη, πολύ καλύτερη ημέρα!

Ωστόσο η Αφροδίτη από τις 17/03 και μετά είναι στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ταύρου! Θέματα ομορφιάς και οικογένειας θα απασχολήσουν πολλά ζώδια. Και συντροφικότητας, ο έρωτας είναι παραδοσιακός, αυθόρμητος, συνεσταλμένος, παιχνιδιάρικος, εστιάζει μόνο εκεί που η καρδιά χτυπά αληθινά! Ο Ταύρος αγαπά μια φορά δυνατά στη ζωή του. Ακόμα και χρήματα μοιράζει η Αφροδίτη, χρυσές λίρες να φανταστώ; Ανταμείβει κάποιες πονεμένες ψυχές; Ο Ταύρος νιώθει ασφάλεια με το χρήμα. Κοιμάται ήρεμος τα βράδια. Ένα τέτοιο συναίσθημα θέλει να προσφέρει η Αφροδίτη.. Αγάπη, ηρεμία και γαλήνη.. Πλησιάζει η άνοιξη, σωστά; 

Ο Πλούτωνας διανύει και αυτός τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιο του Αιγόκερου! Οι μέρες αυτές όχι και τόσο ευχάριστες, μέχρι και τις 22/03 θα συμβούν πράγματα που θα μας σοκάρουν. Ο Πλούτωνας θα παίξει το τελευταίο του το φύλλο! Θα μας ταρακουνήσει με γεγονότα και αποκαλύψεις, θα μας δείξει πως το πηγάδι είναι βαθύ και πολύ σκοτεινό! Ο σκοπός του είναι να αποτελειώσει το σήμερα, για να έρθει ένα αύριο πολύ διαφορετικό, όταν ο Πλούτωνας πάει στο ζώδιο του Υδροχόου! Διαγραφή σε ένα παρελθόν, διαγραφή στο παλιό, διαγραφή σε οτιδήποτε δεν έχει λόγο ύπαρξης! Σκληρό και απόλυτο, όμως αναγκαίο κακό! Από τις 23/03/23 και μετά ξεκινά ο Πλούτωνας ένα άλλο ταξίδι, μπαίνουμε φουλ στην εποχή του Υδροχόου! Κανείς μας δε φαντάζεται τις αλλαγές που θα έρθουν.. 

Καθοριστικός ο Μάρτης του 2023!
καλή μας επιτυχία! 💖
φιλάκια. 

Κριός
Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Μάρτη είναι ιδανικές για να εστιάσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα με σκοπό είτε να βελτιωθεί η σχέση σας, είτε να βρείτε ένα νέο σύντροφο. Από τη μια η Αφροδίτη με τον Δία, από την άλλη με τον Άρη, ας φανταστούμε πως το πάθος ρέει άφθονο. Ωστόσο το Φεγγάρι στις 07/03 σας ρίχνει λίγο ψυχολογικά, φανερώνει όμως τις αδυναμίες σας, είτε αυτές είναι ψυχοσωματικές, είτε αφορούν το χρήμα και το πώς το διαχειρίζεστε! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, θέλει οι συναναστροφές σας να είναι μετρημένες και να μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας από εδώ και από κει. Δε ξεφεύγει κουβέντα από το στόμα σας. Όμως προς τα τέλη του Μάρτη όταν ο Ερμής έρθει στο ζώδιό σας, τότε θα σοκάρετε το κοινό σας, ένας χείμαρρος και όποιον πάρει το ποτάμι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο 17/03 φέρνει το χρήμα, την ηθική ικανοποίηση, ένα μαγικό ευχαριστώ.! Αλλαγές έρχονται μεγάλες και τρανές, αφού όμως αποφασίσετε να κάνετε ένα δυνατό closer!

Ταύρος
Αντιφατικές βρίσκω τις ημέρες του Μάρτη, μαύρο και άσπρο και καμία άλλη απόχρωση! Η Αφροδίτη είναι στον Κριό και παρέα με τον Δία από το ίδιο ζώδιο, κάνουν θαύματα, αλλά όχι για εσάς! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, είναι η αιτία που θα λάβετε αρκετές προσκλήσεις, για βόλτες, σουαρέ, ταξιδάκια, για οτιδήποτε έξω από το σπίτι. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος για να προσθέσετε νέα άτομα στην ατζέντα σας. Το Φεγγάρι στις 07/03 σας εξιτάρει ένα πράγμα, σας φανερώνει τα όμορφα της ζωής! Η Αφροδίτη στον Ταύρο στις 17/03 σας ξεσηκώνει για πολύ love story. Μια έκπληξη όλη δική σας! Όμως οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες του Μάρτη, είναι φουλ επηρεασμένες από τον Ποσειδώνα και τον Άρη, συνεπώς θέματα οικονομικά θα σας στρεσάρουν, θα σας βασανίσουν και θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και σπάγγοι επίσης! Το σύμπαν σας ταξιδεύει στο παρελθόν, για να εντοπίσετε τα λάθη σας και να εμπεδώσετε τις αλλαγές που αφορούν το μέλλον σας! 

Δίδυμος
Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνουν την άνοιξη για εσάς, σε όλα τα επίπεδα! Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Μάρτη, είναι ιδανικές για να αναλάβετε νέα project στη δουλειά σας και να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια, με την αξία σας βεβαίως! Ο Ερμής από τους Ιχθύες σας παροτρύνει να κάνετε συναντήσεις μυστικές, κάποιοι δίνετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι, οι συζητήσεις μια που γίνονται και μια που τις ξεχνάτε! Σε αναμονή λοιπόν που η θεωρία θα γίνει πράξη! Το Φεγγάρι στις 07/03 μπορεί να σας ανοίξει μια πόρτα σε μια νέα δουλειά. Το ερώτημα είναι τι θα χρειαστεί να θυσιάσετε, προκειμένου να πετύχετε επαγγελματικά; Ο Άρης διανύει τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σας, είστε πιο δραστήριοι από ποτέ, όμως με φουλ νευράκια. Το νου σας, γιατί παρέα με τον Ποσειδώνα, σας χαλούν λίγο το όνειρο. Να είστε τίμιοι και να λέτε μόνο την αλήθεια! Λεφτά έρχονται! 

Καρκίνος
Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ο Μάρτης είναι ο μήνας που δε θα αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, ανεκμετάλλευτο. Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, σας κάνουν τέρμα φιλόδοξους, αποζητάτε αυτό το κάτι τις παραπάνω, ψάχνεστε για κάτι καλύτερο. Ο Ερμής από τους Ιχθύες σας ξεσηκώνει για να ζητήσετε μερίδιο από την πίτα, για να μπείτε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, για να επιδιώξετε μια άλλη δουλειά, μια νέα θέση εργασίας. Το Φεγγάρι στις 07/03 σας κάνει να φαντάζεστε δράκους. Τα όνειρά σας έχουν κάποια βάση, ή απλά είναι ταξίδια του νου; Ο Ποσειδώνας με τον Άρη και τον Ερμή από τις 15/03 και μετά αλλάζουν το σκηνικό, κάποιος δε σας λέει όλη την αλήθεια, όμως ίσως και να τη γνωρίζετε και να προτιμάτε να κάνετε τα στραβά τα μάτια. Ξεσπάτε και εκτίθεστε γιατί κατά βάθος κανείς δε σας έταξε λαγούς με πετραχήλια! Ο Άρης στο ζώδιό σας, το φινάλε του Μάρτη σας δικαιώνει! Μάχεστε όμως στο φουλ!

Λέων
Ο Μάρτης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Κριό σας θέλουν φουλ ερωτευμένους, με το ταίρι σας; Με μια νέα ύπαρξη; Ξεμυαλίζεστε η αλήθεια είναι και ισχύει η ατάκα «βρήκα φως και μπήκα»! Ναι μεν οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Μάρτη είναι σχετικά χαρωπές, όμως ο Ερμής από τους Ιχθύες φέρνει μαντάτα που αφορούν τα οικονομικά σας, που κατά βάθος σας προκαλούν μεγάλη σύγχυση! Κάποιος δε σας λέει όλη την αλήθεια, κάποιος σας κρύβει κάτι. Το Φεγγάρι στις 07/03 φέρνει το χρήμα ακόμα και από τον Θείο από την Αμερική! Η έκπληξη πολύ μεγάλη. Ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής είναι ο λόγος που από τα μέσα του Μάρτη και μετά, θα υπάρξει ένα χάος μέσα στο πορτοφόλι σας. Αρκετό ως γεγονός για καθημερινές εντάσεις, ακόμα και με τους αγαπημένους σας. Όλοι φταίνε εκτός από εσάς.. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σωτήρια για εσάς, μιας που σας βοηθάει να πετύχετε έναν επαγγελματικό στόχο. Είστε μέσα! 

Παρθένος
Μια έκπληξη σας επιφυλάσσει το σύμπαν για τις πρώτες ημέρες του Μάρτη. Η Αφροδίτη και ο Δίας, θέλουν να σας δώσουν πέντε φράγκα παραπάνω. Μια βοήθεια συμπαντική, μπας και ξελασπώσετε από τις υποχρεώσεις σας. Ακόμα και αύξηση μπορεί να πάρετε, καλό όμως είναι να κρατήσετε όλη τη χαρά για πάρτη σας. Ο Ερμής από τους Ιχθύες σας βοηθά στο να γίνετε πιο εκφραστικοί, πιο προσιτοί, δώστε του την ευκαιρία να σας κυκλοφορήσει σε όμορφα μέρη, με όμορφους ανθρώπους. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 07/03 είναι τέρμα ερωτική, είναι τόσο μαγική, που θα επηρεάσει πολλούς Παρθένους εκεί έξω! Μαύρα σύννεφα πάνω από τη δουλειά σας, ο Άρης πριν φύγει από τους Διδύμους, σας ετοιμάζει κάτι, έτσι για να σας μείνει αξέχαστος. Από τις 16/03 – 24/03 ας έχετε το νου σας, γιατί άλλα φαντάζεστε και άλλη είναι η αλήθεια. Κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, ή που σας παντρεύει, ή που ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο!

Ζυγός
Παράξενος μήνας ο Μάρτης, ζόρικος πολύ για τα δικά σας τα δεδομένα. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Κριό, σας κάνουν απίστευτα δοτικούς, μοιράζεστε συναισθήματα και σκέψεις με έντονο τρόπο. Περιμένετε όμως το ίδιο και από τους άλλους και αυτό είναι άκρως απογοητευτικό, μιας που τα αμοιβαία σπανίζουν στις μέρες μας. Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες, με τη βοήθεια του Ερμή από τους Ιχθύες, θα φτιάξετε τα πλάνα σας για τη σεζόν, όλο και κάτι φρέσκο πέφτει ως ιδέα, είστε μέσα στον ενθουσιασμό. Το Φεγγάρι στις 07/03 σας ανάβει το πράσινο το φως σε ζητήματα επαγγελματικά. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας παίζουν μυστήρια παιχνίδια από τα μέσα του Μάρτη και μετά, οπότε πρώτα θα πέσουν οι υπογραφές και μετά οι ανακοινώσεις. Ας έχετε το νου σας, ας είστε πονηροί, πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετοι άνθρωποι! Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει το χρήμα! Όμως το σύμπαν σας βάζει τρικλοποδιές ερωτικές. Ένα «αντίο» φέρνει αλλαγές..!

Σκορπιός 
Ο Μάρτης σας κάνει καλό ποδαρικό στην αρχή και στην πορεία σας δείχνει μια πραγματικότητα που δε σας αρέσει και τόσο. Τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Δία και της Αφροδίτης από τον Κριό σε θέματα επαγγελματικά! Θέστε νέους στόχους, οργανώστε τη δουλειά σας, ξοδέψτε πέντε φράγκα άμα χρειαστεί, το σύμπαν θα σας φέρει άλλα τόσα και πολλά περισσότερα! Ο Ερμής από τους Ιχθύες σας θέλει έξω καρδιά και έξω από το σπίτι σας, συνεπώς τις μέρες αυτές έχετε μπόλικες προτάσεις για βόλτες και σουαρέ και γίνεστε κάπως ασυμμάζευτοι! Το Φεγγάρι στις 07/03 υποστηρίζει το σκηνικό αυτό και ίσως να προκύψει και μια νέα γνωριμία. Ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής από τα μέσα του Μάρτη και μετά, έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν σε οικονομικό επίπεδο. Κάποιος δε σας λέει όλη την αλήθεια. Εξοργιστείτε αλλά μην αντιδράσετε. Αφήστε να πέσουν οι μάσκες από μόνες τους. Οι δεύτερες ευκαιρίες τέλος, τελεία και παύλα! 

Τοξότης 
Οι τυχεροί της παρέας, να φορέσετε μπόλικες γαλάζιες χάντρες για το κακό το μάτι! Ο Μάρτης ξεκίνησε πολύ super για εσάς, ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, φτιάχνουν το τέλειο ερωτικό σκηνικό, για να αγαπήσετε ξανά με το ταίρι σας, για να βγείτε έξω να φλερτάρετε με διάφορες άγνωστες υπάρξεις! Το πάθος ρέει άφθονο λέμε.. Υπάρχει πολύ “love is in the air”! Ο Ερμής από τους Ιχθύες έχει τη διάθεση να σας αλλάξει σπίτι, γειτονιά, περιοχή; Θέλετε να πάμε πιο μακριά; Ένα θέμα που έχει πέσει ξανά στο τραπέζι σας, επιτέλους μπορεί να προκύψει σαν ένα όνειρο που θα πραγματοποιηθεί άμεσα. Από τις 15/03 και μετά στραβώνει το κλίμα, ο Άρης από τους Διδύμους, είναι τέρμα κακοδιάθετος και έχε σκοπό να φέρει μαύρα σύννεφα στις σχέσεις σας! Ο Ποσειδώνας σας ξεγελά, σας περιπαίζει και εκεί που ήσασταν μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια, να προκύψουν παράπονα και εντάσεις. Εργασιοθεραπεία και χαρά η συμβουλή της Αφροδίτης από τον Ταύρο..

Αιγόκερως 
Γεμίζει το σπίτι σας από κόσμο τις πρώτες ημέρες του Μάρτη, ίσως και να προκύψει μουσαφίρης, φτιάξτε χώρο για το ράντζο! Ο Δίας και η Αφροδίτη σας πονοκεφαλιάζουν γλυκά, σας βάζουν ιδέες τρελές, έφτασε ο καιρός να αλλάξετε ακόμα και ντεκόρ! Αρκετοί βελτιώνετε το σπίτι σας, κάποιοι άλλοι επιλέγετε ένα άλλο πιο ωραίο, ίσως.. Ο Ερμής από τους Ιχθύες φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας, ξεπορτίζετε η αλήθεια είναι. Κάπου μακριά, κάπου εκεί έξω προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις, η έκπληξη πολύ μεγάλη! Το Φεγγάρι στις 07/03 σας μεταμορφώνει σε μια «Μπουμπουλίνα»! Θα γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας, γιατί έτσι! Αλλιώς Ο χαμός! Ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής σας βασανίζουν με θέματα υγείας, μη φαντάζεστε δράκους, πριν εξακριβώσετε επίσημα το τι και το πως! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στον έρωτα και στη συντροφικότητα. Γίνεστε γατούλες, προφανώς μετά τη μπόρα πάντα βγαίνει το ουράνιο το τόξο!

Υδροχόος
Όπως και να έχει δε το βάζετε κάτω με τίποτα! Ο Μάρτης είναι ο μήνας που φέρνει την άνοιξη, όμως το σύμπαν αλλάζει και πάλι σας κάνει πρωταγωνιστές σε κάτι που μέχρι τώρα αρκετοί δεν έχετε ξανά ζήσει! Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, σας θέλουν κοινωνικούς, πρόσχαρους, επικοινωνιακούς και αγαπητούς στους κύκλους σας. Η ψυχή της παρέας! Αρκετοί γυρεύετε κάτι νέο, κάτι φρέσκο, που θα αλλάξει τα δεδομένα, ο Ερμής από τους Ιχθύες βοηθά τη φαντασία σας να καλπάσει. Το Φεγγάρι στις 07/03 φέρνει το χρήμα! Κάτι ξεχασμένο, ίσως και αγύριστο, τσουπ στην τσέπη σας! Ο Άρης και ο Ποσειδώνας παρέα με τον Ερμή, σας μεταμορφώνουν σε κακομαθημένα παιδιά, ξαφνικά τα θέλετε όλα εδώ και τώρα, που σημαίνει λάθη και έξοδα ανούσια! Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζονται και όχι τολμηρές κινήσεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας δείχνει το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια! Κάντε αποδοχή..

Ιχθύες
Φέτος το δώρο του σύμπαντος, για τα γενέθλιά σας είναι ο Κρόνος! Φοβερό; Η Αφροδίτη και ο Δίας από τις αρχές του Μάρτη σας δίνουν λεφτά, για να τα έχετε και να τα σκορπάτε. Από τη μια οι ανάγκες σας, από την άλλη η καλή σας η καρδιά, ναι μεν νιώθετε ωραία και περνάτε ακόμα πιο ωραία, αλλά όπως φαίνεται στα μέσα του μήνα δε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως μια αλλαγή διακόσμησης είναι στα πλάνα και άμεσα κιόλας. Το Φεγγάρι στις 07/03 σας μεθά ένα πράγμα, δύσκολο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας το διάστημα αυτό. Ο Ποσειδώνας πόσα χρόνια στο ζώδιό σας, παρέα με τον Άρη από τους Διδύμους και τον Ερμή, σας πονοκεφαλιάζουν, έχετε τη διαίσθηση πως κάποιος σας λέει τη μισή αλήθεια! Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε θέματα ερωτικά, μακριά από νέες και παλιές γνωριμίες. Κάνουν τζιζ!!! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο γλυκαίνει τις ημέρες σας με όμορφους ανθρώπους. 

magicfariel

Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay