Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Το ταξίδι της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου! by MagicF’Ariel..

17/03 – 11/04/2023 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάλιο αργά παρά ποτέ, εννοείται πως η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ένα θέμα που επιβάλλεται να αναφερθώ. Αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας, θα πέσει και θα μας πλακώσει. Σωστά; 

Εδώ και μια βδομαδούλα η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της. Τώρα πια έχει βολευτεί, έχει φορέσει τα αέρινα φουστάνια της, περπατά αμέριμνη στο δάσος, θεραπεύει την ύπαρξή της ολόκληρη, από τις εικόνες της φύσης, από τις μυρωδιές των λουλουδιών, ο ήλιος πιο ζεστός, πόση ομορφιά και μαγεία κρύβει η γαλήνη της ψυχής!? 

Όπως φαίνεται το σύμπαν αποφάσισε να την αφήσει στην ησυχία της, μπας και προκύψουν νέοι έρωτες, μεγάλοι, μπας και αγαπήσει ο κόσμος εκεί έξω.
Τρία ραντεβού έχει, λίγα και καλά. Το ένα ήταν με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, το επόμενο είναι με τον Ουρανό που βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Ταύρο και το τελευταίο είναι με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη! Ο έρωτας σοβαρεύει, γίνεται απρόβλεπτος και τέρμα ρομαντικός! 

Ο Κρόνος την ψιλό τρόμαξε, την περίμενε πώς και πώς, αλλά ευτυχώς είχε καλό σκοπό. Ένα ερωτικό ξεκαθαρισματάκι συνέβη, ή υπάρχει μέλλον σε μια σχέση, ή δεν υπάρχει. Ή ας ευτυχήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ή ας γυρέψουμε την ευτυχία κάπου αλλού. Μόνο οι σχέσεις που βασίζονται στην αληθινή αγάπη θα επιβιώσουν, ναι μεν βρίσκεται σε ρομαντικό mood ο Κρόνος, αλλά πετσοκόβει δεσμούς με το γάντι! 

Ο Ουρανός είναι στα καλύτερά του, ίσως και μέσα στην τρελή την ευτυχία που θα συναντήσει την Αφροδίτη στα λημέρια του. Να θυμίσω πως εκείνος είναι ο φιλοξενούμενος και εκείνη η οικοδέσποινα. Μην τρελαθούμε εντελώς.. 😅! Και επειδή η Αφροδίτη δεν έχει όρεξη για εγωισμούς και παρατράγουδα, στα τέλη του Μάρτη αποφασίζουν να φτιάξουν ένα ερωτικό κοκτέιλ, που παίζει να μείνει αξέχαστο για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω και όχι μόνο! Κάποιοι εισπράττουν αγάπη και κάποιοι το χρήμα. Γεμίζει η καρδιά, γεμίζει και το πορτοφόλι. Το παρελθόν «εμφανίζεται», κάποιους τους δίνει λύσεις ως δια μαγείας και κάποιους τους πονοκεφαλιάζει. Γιατί να επιστρέψει ένα πρόσωπο, τώρα που έχετε επιλέξει κάποιο άλλο για σύντροφο ζωής; Αν κάποιος βρει τη σωστή απάντηση θα του δώσω γλειφιτζούρι! 

Η Αφροδίτη τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ταύρο, έχει ραντεβού με τον Ποσειδώνα. Ας είναι το φινάλε της γλυκό, ρομαντικό, ταξιδιάρικο, γεμάτο από όμορφα συναισθήματα. Πολλά τα φλερτ εκείνες τις ημέρες, νέοι έρωτες ξεκινούν το ταξίδι τους, υπάρχει έντονα η διάθεση για βόλτες, χαμόγελα και αισιόδοξες σκέψεις. Ιδανικές ημέρες για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ξεκινήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή, η γυμναστική να μπει στα πλάνα μας, να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της φύσης. Όπως τα λουλούδια ανθίζουν, γιατί όχι να μην ανθίσουμε και εμείς; Έναρξη μιας νέας σεζόν. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όλα είναι θέμα ψυχής και πίστης! Καιρός για σκληρή δουλειά, είτε αφορά μια νέα ερωτική σχέση, είτε μια επαγγελματική. 

«τα καλά κόποις κτώνται» 

φιλάκια.. 💗


Κριός
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θέλει να σας δώσει χρήματα, περισσότερα από τα συνηθισμένα. Από την πρώτη μέρα της στο ζώδιο αυτό, άλλαξαν οι ρυθμοί σας, δουλεύετε περισσότερο, όχι για να κάνετε κάποια επίδειξη της προσωπικότητάς σας, αλλά γιατί άνοιξαν οι ουρανοί και εμφανίστηκαν δράκοι, δηλαδή άλυτες υποθέσεις από το παρελθόν. Συνεπώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα αποδείξετε την αξία σας και το πόσο χρήσιμοι και απαραίτητοι είστε. Η τελευταία εβδομάδα του Μάρτη είναι κρίσιμη για εσάς, μιας που η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας προσφέρει ένα μπόνους ή ακόμα και μια πολυπόθητη αύξηση! Και μια προαγωγή μπορεί να προκύψει, προετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές.. Οι πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, είναι ιδανικές για shopping therapy, για beaute, για να καλομάθετε τον εαυτό σας.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ξαφνικά θυμάστε τον έρωτα, τις αγάπες και τα λουλούδια και αν δεν υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, τώρα πια τα θέλετε όλα μαζί και με το παραπάνω! Ή όλα ή τίποτα, κάποιοι Ταύροι όντως είναι πολύ τυχεροί, μιας που τις μέρες του Μάρτη, κλείνουν ημερομηνίες για την περιβόητη «κουλούρα»! Θα φάμε κουφέτα φέτος, όπως φαίνεται.. Ο Ουρανός και η Αφροδίτη στα τέλη του Μάρτη, βάζουν έναν πολύ δύσκολο στόχο. Ο έρωτας επιβάλλεται να είναι απρόβλεπτος και κεραυνοβόλος, οπότε όλο και κάποιο Ταυράκι θα πάθει ντουβρουτζά! Οι πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, είναι ιδανικές για να ικανοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις. Βόλτες μακρινές, λιχουδιές σε εστιατόρια, νυχτοπερπατήματα, φλερτ και αταξίες. Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη θέλουν οπωσδήποτε τον Ιππότη πάνω στο άλογο! 

Δίδυμος
Πονοκέφαλος η Αφροδίτη στον Ταύρο, αιώνες τώρα! Ναι μεν αλλά! Μέρες που ενώ είναι ηλιόλουστες έξω, μέσα βρέχει και κάνει πολύ κρύο. Συνεπώς προτιμάτε το σπιτάκι σας, την ησυχία σας, δεν έχετε όρεξη για πολλά σούρτα φέρτα. Από τη μια είναι καλό, γιατί αποφεύγετε τις κακοτοπιές, από την άλλη όμως η κλεισούρα, είναι αποδεδειγμένο ανεβάζει το δείκτη της ζυγαριάς σε χρόνο ντε τε! Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, τα συναισθήματά σας γίνονται χαοτικά, από τη μια αγαπάτε, από την άλλη όχι και τόσο, από μόνοι σας σπέρνετε την αμφιβολία στις σχέσεις σας. Τέλη του Μάρτη ίσως και να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας παραμυθιάζουν, μιας που το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά! Αποφύγετε επαφές με ξεχασμένες υπάρξεις! Οι αναμνήσεις είναι αρκετές! 

Καρκίνος 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας προσφέρει όλα καλά του κόσμου, από συναισθηματικής άποψης. Καιρός να ντυθείτε ωραία και να ξεπορτίσετε, με τις παρέες σας, με τα φιλαράκια σας, ακόμα και με άγνωστες υπάρξεις, που σίγουρα υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, οπότε το ένα φέρνει το άλλο και ναι η ζωή έχει πολλές γεύσεις, όταν κυκλοφορεί κανείς στον έξω κόσμο. Η Αφροδίτη με τον Ουρανό και με τον Ποσειδώνα, σας ξεσηκώνουν, σα να φέρνουν την άνοιξη στη ζωή σας. Μυστήριες ημέρες, αυτή η ανεξαρτησία σας, γοητεύει και το σύντροφό σας, οπότε ένα παιχνίδι διεκδίκησης, είναι ιδανικό για να φουντώσουν τα πάθη! Αταξίες έχει το μενού, τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, φλερτ, χαμόγελα, πονηρές ματιές, μια ύπαρξη σας προκαλεί αμηχανία, η καρδιά σας χτυπά αλλιώς. Ο Έρωτας..;; 

Λέων
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στρέφει όλη σας την προσοχή στη δουλειά σας. Υπάρχουν θέματα καιρό άλυτα, με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε προσωπικά για να βρεθούν λύσεις, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για να μπορέσετε να αιτηθείτε το οτιδήποτε. Καιρός να κοιτάξετε μόνο το συμφέρον σας, να επιδιώξετε μια νέα θέση εργασίας και περισσότερα λεφτά. Τα δώρα της Αφροδίτης θα έρθουν, μόνο αν το παλέψετε με όλο σας το είναι. Οι τελευταίες ημέρες του Μάρτη, είναι απρόβλεπτες, είναι χαρωπές, στο χέρι σας είναι να λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε! Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απρίλη είναι ονειρικές για εσάς, μιας που είστε θετικοί σε συναναστροφές με ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από εσάς. Ο Ποσειδώνας σας θέλει Δον Ζουάν, ένας ερωτικός ενθουσιασμός σας ξεσηκώνει για περιπέτειες..! 

Παρθένος
Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί σας έχει βγάλει τρελό πρόγραμμα η Αφροδίτη από τον Ταύρο! Μέρες που το μυαλό σας ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη, θέλετε να αποδράσετε από την βαρετή καθημερινότητά σας, μήπως έφτασε ο καιρός να αξιοποιήσετε μια γνωριμία σας έτσι όπως πρέπει; Μήπως να επιδιώξετε συνάντηση με κάποιο καλό φίλο, που μένει πολύ μακριά από εσάς; Να πείτε επιτέλους το Ναι σε μια πρόσκληση ετών; Επιδιώξτε το διαφορετικό, θα ανανεωθείτε στο φουλ. Προς τα τέλη του Μάρτη, ο Ουρανός ίσως να σας κάνει δώρο ακόμα και το εισιτήριο. Μήπως ο έρωτας κρύβεται σε ένα αεροπλάνο; Σε κάποιο καράβι; Θέλετε λεωφορείο; Δωράκια κάνετε στον εαυτό σας, δωράκια και στο ταίρι σας, κανακέματα της Αφροδίτης. Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη προκαλούν ερωτικούς δισταγμούς. Ο πρώην ή ο νυν; Μμμμ…

Ζυγός 
Μέχρι ο Μάρτης να φτάσει στα τέλη του, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα σας και μόνο! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θέλει να σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς μέσα από τη δουλειά σας και τις απολαβές σας, συνεπώς το κυνήγι της επιτυχίας ναι μεν είναι ζόρικο, έχει όμως πολλά καλά! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται ως δια μαγείας, κρύβει άσους στο μανίκι του, που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια. Οργανωθείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο από τώρα, για να δρέψετε τους καρπούς αργότερα. Η Αφροδίτη φέρνει το χρήμα. Από εκεί που δεν το περιμένετε. Καλοδεχούμενο, έτσι; Όσοι έχετε κοινό ταμείο με το σύντροφό σας, θα ζοριστείτε, γιατί ο σκοπός είναι να έχετε κοινή κατεύθυνση. Οι πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη είναι μες στη γλύκα, για αυτό αλλάξτε το ύφος σας! 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σα να γλυκαίνει λίγο τη ψυχή σας, νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας, νιώθετε πιο άνετα με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Οι μέρες του Μάρτη είναι ιδανικές για δημόσιες σχέσεις. Για να παίξετε ομαδικά. Έχετε πολλά να προσφέρετε, έχουν πολλά να σας δώσουν. Ερωτικά κάτι τραβάει και κάτι δεν τραβάει. Είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε, ωρίμασε το όποιο θέμα αντιμετωπίζετε. Ωστόσο θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν έντονα, αποζητάτε έναν άνθρωπο, μια καλή παρέα. Ο Ουρανός με την Αφροδίτη στα τέλη του Μάρτη, ίσως και να εκπληρώσουν απρόβλεπτα, μια ερωτική σας επιθυμία. Ένας έρωτας από τα παλιά, μια συνάντηση μοιραία; Τις πρώτες δέκα ημέρες του Απρίλη ή που θα ζήσετε το όνειρο με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, ή που θα έχουμε δράματα. Κάτι αλλάζει ξαφνικά! 

Τοξότης
Εργασία και χαρά σας προσφέρει η Αφροδίτη από τον Ταύρο! Και επειδή είστε ελεύθερα πνεύματα εσείς, ξεκινά όπου να’ναι και η νέα σεζόν, οι μέρες του Μάρτη είναι ιδανικές για να φτιάξετε νέους στόχους, να συγκεντρώσετε μια καλή ομάδα, να οργανωθείτε για να απογειωθείτε! Καλή διάθεση να υπάρχει και να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα σχέδια που κάνετε. Αγαπά το απρόβλεπτο η Αφροδίτη στα τέλη του Μάρτη παρέα με τον Ουρανό, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν σας προτείνουν να αναλάβετε ένα νέο project! Ίσως να χρειαστεί να μάθετε μια νέα τέχνη, ή να κάνετε ένα σεμινάριο, γιατί το ένα φέρνει το άλλο και μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού. Οι πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, διατροφή και γυμναστική μπαίνουν στα πλάνα σας. Κάποιος φλερτ σας ξεσήκωσε ίσως..;;;

Αιγόκερως
Σας συμμαζεύει ερωτικά η Αφροδίτη από τον Ταύρο. Σοβαρεύετε ακόμα πιο πολύ και εστιάζεται στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας αρέσει και αγαπάτε περισσότερο. Οι Αιγόκεροι που «δε γνωρίζουν» αποφασίζουν να γνωρίσουν τι εστί σοβαρή σχέση, τι εστί γάμος! Τις μέρες του Μάρτη σαν να ξεσκονίζετε και πάλι την ντουλάπα σας, σαν να πρέπει να χάσετε τα κιλά του χειμώνα, καιρός να λάμψετε ξανά! Είναι μην το πάρετε απόφαση εσείς.. Ο ανοιξιάτικος αέρας σας γοητεύει τα πλήθη, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν στα τέλη του Μάρτη κάποιος σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση!!! Οι πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη είναι φουλ ρομαντικές, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό, έφτασε ο καιρός για ταξιδάκια. Το φόντο γίνεται ροζ και είστε μες στις γλύκες. Γατάκια οι σκληροί και απόλυτοι Αιγόκεροι!

Υδροχόος 
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει τέρμα σπιτόγατους! Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο αυτό, το σενάριο να αγαπήσετε με τους πολύ στενούς σας ανθρώπους είναι ακόμα πιο έντονο. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας η αγκαλιά, ξέρετε πόση ενέργεια ανταλλάσσεται εκείνη τη στιγμή; Πόση δύναμη και πόση αγάπη πηγαίνει και έρχεται; Η Αφροδίτη και ο Ουρανός από τον Ταύρο, στα τέλη του Μάρτη, πρόκειται να φτιάξουν ένα στόρι, το οποίο σίγουρα θα έχει και κάποιο ηθικό δίδαγμα. Αυτό λοιπόν θα σας συγκλονίσει και θα αλλάξει πολύ τον τρόπο που διαχειρίζεστε θέματα αγάπης και έρωτα. Ωραίες ημέρες για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να το φρεσκάρετε, να το ανανεώσετε, η εποχή απέδειξε το πόσο σημαντικό είναι το φρούριο να είναι ζεστό, όμορφο και καθαρό. Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας.

Ιχθύες 
Μεταξύ μας μια που μπήκε η Αφροδίτη στον Ταύρο, μια που σας βάρεσε η άνοιξη κατακούτελα! Ανοίγετε τώρα πια τα παράθυρα διάπλατα, να μπουν ο ήλιος, ο φρέσκος αέρας και οι πρώτες μυρωδιές της άνοιξης. Το ίδιο κάνετε με τον εαυτό σας, ανανεώνεστε από τις εικόνες της φύσης, τη βλέπετε πολύ ρομαντικά τη δουλειά, ξεκινάτε το σουρτούκεμα και ότι προκύψει. Το σπίτι σας κάνει μαύρα μάτια να σας δει! Σα πεταλουδίτσες κάνετε τις μέρες του Μάρτη, ξαφνικά αποκτάτε επαφές με ανθρώπους ξεχασμένους, η ατζέντα σας είναι υπέρ πλήρης. Όρεξη να έχετε για κουτσομπολιό και βόλτες. Σε αυτό το χαρωπό αλαλούμ, όλο και κάποια ύπαρξη θα γοητευτεί από την αύρα σας τη ναζιάρικη. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός έχουν έκπληξη για σας. Ο Ποσειδώνας σας αφήνει να πέσετε γλυκά στην παγίδα του έρωτα. Ο Απρίλης θέλει γλύκες..

magicfariel

Φωτογραφία από Alistair από το Pixabay