Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Ο Άρης και η Αφροδίτη ερωτεύονται ξανά! by MagicF’Ariel..

10/03 – 12/03/2023

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που με έχει βρει η δημιουργικότητα τις μέρες αυτές, αποφάσισα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να σας γράψω για τον έρωτα! 




Ο Άρης και η Αφροδίτη ας φανταστούμε πως έχουν ένα κρυφό ραντεβουδάκι τις μέρες αυτές! Σήμερα προετοιμάζονται για ένα ΣΚ πολύ φλογερό, βουτηγμένο στο πάθος, στα φιλιά, ωχ αμάν τι πρόκειται να συμβεί! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εκείνοι κρυφό καμάρι, μιας που όλο το σύμπαν προσμένει με αγωνία το ραντεβού αυτό, μπας και ο έρωτας βρει πρόσφορο έδαφος, μπας και προκύψουν αγάπες και λουλούδια.

Ο Άρης είναι στους Διδύμους, ακόμα λίγο, έχει πολύ παράξενες διαθέσεις, όμως τώρα είναι στις καλές του, γιατί μεθαύριο δε θα είναι! Η Αφροδίτη είναι στον Κριό, προτιμά τις μυστικές τις σχέσεις, εκείνες τις κρυφές, κάνει τα στραβά τα μάτια ακόμα και στο απαγορευμένο! Και επειδή την έχει βρει η άνοιξη και επειδή ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται και τόσο στις επιθυμίες της, σαγηνεύει τον Άρη, τον προσκαλεί στα ενδότερα και μαζί φτιάχνουν, αυτό που γνωρίζουν αιώνες τώρα, το απόλυτο φίλτρο του έρωτα!
Έχει βόλτες το μενού, συναντήσεις μοιραίες, απρόβλεπτες, τηλεφωνήματα από ξεχασμένες υπάρξεις, μηνύματα από το πολυπόθητο πρόσωπο! Ο Άρης μας κάνει ασυγκράτητους επικοινωνιακά, βάζει το χέρι να πληκτρολογήσει λόγια αγάπης και πατά εκείνος το send δίχως δεύτερη σκέψη! Όσοι συνδέονται τηλεπαθητικά, νιώθουν το χάρισμα αυτό τόσο έντονα, τόσο δυνατά, ο έρωτας πηγαίνει σε άλλη διάσταση! Η Αφροδίτη φτιάχνει Ιππότες, τους στέλνει επίσης, βοηθά τους τολμηρούς, να πλησιάσουν και να κυριεύσουν την αγάπη τους, εκείνα τα δυο τα μάτια!

Ένας νέος έρωτας ή μια αγάπη από το παρελθόν;

Real love never dies! 💘


φιλάκια.. 

Κριός 
Ωραίες ημέρες για να τις αφιερώσετε στην προσωπική σας τη ζωή! Το σύμπαν θέλει έρωτα, τυχεροί που έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Κατεβάστε ρολά νωρίς από τη δουλειά σας και βάλτε μπροστά σχέδια που εξιτάρουν τη φαντασία σας. Ένα ταξιδάκι έκπληξη, είναι ιδανικό για τους δεσμευμένους της παρέας, αλλαγή σκηνικού, γιατί όχι να μη θυμηθείτε λίγο τις παλιές καλές στιγμές; Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ξεπορτίστε, βγείτε έξω για διασκέδαση, ανακατευτείτε με τον κόσμο, έχει ζουμί το θέμα! Ακόμα και ένα αθώο φλερτ, μπορεί να προκύψει σε ένα φλογερό πάθος! Είστε φωτιά λέμε!

Ταύρος
Αν και η Αφροδίτη με τον Άρη βρίσκονται σε ζώδια που δε σας «αφορούν», τούτη τη φορά ίσως και να γίνει μια εξαίρεση! Τις μέρες αυτές είστε τέρμα δημιουργικοί, ξεδιπλώνετε τα χαρίσματά σας μαγικά, αυθόρμητα και με πολύ ζεστή καρδιά! Όμως ο έρωτας σας την έχει φυλαγμένη, οπότε συνεργάζεται στα κρυφά με τον Ουρανό και ω ναι οι εκπλήξεις είναι στο πρόγραμμα, όπως και να έχει. Τα ψιλά γράμματα της υπόθεσης είναι, πως για προκύψει ένα ερωτικό θαύμα, θα πρέπει και οι δυο πλευρές να νιώθουν ακριβώς το ίδιο! Το σύμπαν βαστά μεζούρα. Οι αληθινές αγάπες έχουν την τιμητική τους!

Δίδυμος
Φοβερά άτακτες οι μέρες αυτές, θα κάνετε μπόλικες ζαβολιές, μιας που η ανάγκη σας για φλερτ και τσιλημπουρδήματα είναι πολύ μεγάλη! Αθώα ψεματάκια μυρίζομαι, ίσως και να εξαφανιστείτε για τρεις μερούλες, πού να δίνετε εξηγήσεις τώρα; Πώς το λέτε business trip? Νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που έχετε, όλο και κάποια ύπαρξη είναι άκρως γοητευτική και πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά, επαγγελματικά σας σχέδια. Προτιμάτε τις μέρες αυτές να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέρονται. Η αισιοδοξία σας στα κόκκινα!

Καρκίνος
Ιδανικές ημέρες για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες. Η Αφροδίτη από τον Κριό, θέλει έρωτα και φλογερές, παθιασμένες στιγμές, οπότε αν σας έρθει ξαφνικά μια φούντωση, θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για αυτό. Φτιάξτε ατμόσφαιρα, αποπλανήστε το σύντροφό σας. Τα λόγια είναι περιττά, το σενάριο ας είναι έκπληξη! Μοιραίες συναντήσεις, απρόβλεπτες, φλόγες που σιγοκαίνε χρόνια τώρα, πολλά τα παράξενα των ημερών. Τα σημάδια θα φροντίσει ο Άρης να είναι έντονα, ένα τραγούδι, μια φωτογραφία, ένα όνειρο.. Η αληθινή αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει!

Λέων
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα βάλετε ένα stop στις ανησυχίες σας, όσα πάνε και όσα έρθουν και στην τελική η προσπάθεια πρέπει να είναι αμοιβαία! Σας έπιασε η άνοιξη θαρρώ, έχετε τη διάθεση να απολαύσετε τη ζωή, με όσα σας προσφέρει και να πείτε εκείνο το «και τι έγινε»; Τρομάζω! Προτιμάτε τις παρέες, τα φιλαράκια σας, τις βόλτες και τα σουαρέ από δω και εκεί και αν προκύψει και ένα φλερτ, γιατί όχι; Το ένα οδηγεί στο άλλο και το σύμπαν επιβεβαιώνεται όταν στέλνει μηνύματα φλογερά και λαμβάνει πίσω το ίδιο! Νέες υπάρξεις σας ενθουσιάζουν και φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό!

Παρθένος
Η Αφροδίτη ναι μεν φέρνει τον έρωτα, φέρνει όμως και λεφτά! Κάτι σας προσφέρουν τις μέρες αυτές και παίρνετε μεγάλη ανάσα. Βέβαια, ότι εύκολα έρχεται, άλλο τόσο εύκολα φεύγει, οπότε ιδανικές ημέρες για καλοπέραση και απολαύσεις! Μέχρι εκεί που φτάνετε, η ευτυχία άλλωστε κρύβεται στα απλά, καθημερινά πράγματα. Να είστε θετικοί και αισιόδοξοι, κάτι θα χρειαστεί να δώσετε, κάτι θα λάβετε, η συνεργασία είναι το ζητούμενο και τα όμορφα συναισθήματα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, κάτι φρέσκο σας αναστατώνει γλυκά. Να φλερτάρετε άφοβα, καιρός για χαμόγελα!

Ζυγός
Αγαπάτε όλο τον κόσμο τις μέρες αυτές και φροντίζετε να λαμβάνετε μπόλικο συναίσθημα πάλι πίσω! Ιδανικές ημέρες για να φύγετε κάπου μακριά, παρέα με το πρόσωπο που αγαπάτε, να διώξετε τα άγχη της καθημερινότητας, να θυμηθείτε τι εστί έρωτας! Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, τώρα που παίζει γιατί μετά αλλάζει το σκηνικό. Η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν ευχάριστα μαντάτα για μια υπόθεση που σας καίει, συνεπώς ανάβει το πράσινο το φως σε θέματα καριέρας! Σύντομα μέσα στο παιχνίδι, ξεπερνάτε τα εμπόδια, μέσα στον ενθουσιασμό και στα όνειρα σας βρίσκω!

Σκορπιός
Μετά από πολύ καιρό, αρκετοί Σκορπιοί εκεί έξω μπαίνετε σε ρούχα και πολύ ξεχασμένα! Η χαρά απερίγραπτη, οπότε η διάθεσή σας στα καλύτερά της! Ω ναι, τις μέρες αυτές φροντίστε σε κάθε περίπτωση να είστε όμορφοι, περιποιημένοι και μοσχομυριστοί, γιατί πολλά τα κομπλιμέντα που θα λάβετε, απογειώνεστε λέμε, ψυχολογικά. Ερωτικά βέβαια, θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα, να στείλετε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά! Η Αφροδίτη και ο Άρης γκρεμίζουν τα τείχη στο βωμό ενός παθιασμένου, φλογερού έρωτα! Φτιάξτε όμορφες στιγμές!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως κανείς δε ξέρει τι κάνετε, πού είστε, με τι ασχολείστε, έχετε όλα τα φύλλα σας κλειστά! Αυτό δε σημαίνει πως δεν περνάτε ωραία, αντιθέτως τα prive τα γουστάρετε πιο πολύ τις μέρες αυτές! Μια πρόταση από ένα πρόσωπο σχετικά ερωτική σας αναστατώνει στα ξαφνικά, σας δίνετε η ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα χαρίσματά σας, να ικανοποιήσετε τις «ιδιόμορφες» επιθυμίες σας, να ζήσετε στο απόλυτο, το περιβόητο, “make love, not war”! Απρόβλεπτες οι μέρες, αποζητά πολύς κόσμος την παρέα σας. Σε κάποιους δίνεστε με όρια αλλά με ένα πρόσωπο το status είναι no limits!

Αιγόκερως
Το σύμπαν βοηθά τους Αιγόκερους σε θέματα διατροφής, αθλητικής άσκησης, βελτίωση της εμφάνισης σας και της υγείας σας φυσικά! Συνεπώς όσο βλέπετε πως ομορφαίνετε, άλλο τόσο το παλεύετε και άλλο τόσο είστε απίστευτα σέξι και γοητευτικοί. Αν και είναι μέρες οικογενειακές, «χώσιμο» για να είμαι ειλικρινής, εσείς θα βρείτε τον τρόπο για μικρές εξαφανίσεις, η καλοπέρασή σας έχει προτεραιότητα και η ξεκούραση επίσης. Ο έρωτας προσμένει τη στιγμή που η Αφροδίτη θα πάει στον Ταύρο, οπότε μην προσδοκάτε σε θαύματα. Οι βόλτες και τα σουαρέ έχουν την τιμητική τους!

Υδροχόος
Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί έχει business & pleasure το μενού των ημερών. Και αν όχι, τότε ξεπορτίζετε ατελείωτες ώρες, αποζητάτε παρέες, που σας φτιάχνουν το κέφι, που χαμογελάτε και ξεχνιέστε από τα προβλήματά σας. Θέλετε, δε θέλετε, ο Άρης θα σας σπρώξει σε υπάρξεις που σας θυμίζουν τι εστί έρωτας, τι εστί φλερτ, είναι μέχρι να πάρετε μπροστά! Μετά; Ποιος σας πιάνει; Κατά βάθος δημόσιες σχέσεις είναι το μήνυμα του σύμπαντος, ο σκοπός είναι να σας δουν, να σας χαρούν, να σας αγαπήσουν, να τους μαγέψετε με τη φοβερή προσωπικότητά σας, για ευνόητους λόγους!

Ιχθύες
Όλος ο κόσμος φλέγεται από έρωτα εσείς ως συνήθως απέχετε από το σπορ, γιατί είστε μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει η αλήθεια είναι! Τις μέρες αυτές η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν σκοπό να σας καλομάθουν, να σας χαϊδέψουν στο πρόσωπο, να σας δώσουν εκείνο το φιλί στο μέτωπο. Είστε σε καλό δρόμο, οπότε ας πάρετε ένα δωράκι χρηματικό! Σας προσφέρουν έναν μποναμά από το πουθενά, βλέπετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Ως πολυέξοδα πλασματάκια, θα κάνετε τις καταθέσεις σας δεξιά και αριστερά, θα γεμίσετε το σπίτι σας από όλα τα καλά, θα κάνετε και ένα δωράκι στα ξαφνικά!

magicfariel

Φωτογραφία από Peace,love,happiness από το Pixabay