Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Ο Κρόνος «καλημερίζει» την Αφροδίτη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε το σύμπαν αλλάζει όσο ο Μάρτης φτάνει στο τέλος του! Κάθε μέρα σχεδόν και από ένα γεγονός.

Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο του Ταύρου, είναι στο σπίτι της μετά από πολύ καιρό, θέλει απεγνωσμένα να ξεκουραστεί, βασανίστηκε στο προηγούμενο ζώδιο, καιρός για έρωτες, αγάπες και λουλούδια! Το αρχικό σενάριο! Είναι αυτό που λέμε, ακούει το σύμπαν τα πλάνα μας και γελά γιατί απλά καμία σχέση. Γκρεμίζει το όνειρο στο λεπτό! 
Όπως φαίνεται ο Κρόνος που βρίσκεται στους Ιχθύες, την περίμενε πώς και πώς! Δεν την άφησε να πάρει ανάσα. Ούτε να χτενίσει τα μαλλιά της. Την πήρε μια πολύ σφιχτή αγκαλιά και της είπε καιρός να σοβαρευτούμε! 😅.. Καμία σωτηρία λέμε! Την έρημη την Αφροδίτη τι την βρήκε πουρνό-πουρνό. Και φυσικά δεν έχει μα και μου, γιατί ο Κρόνος ναι μεν έχει τις γλύκες του στο ζώδιο που βρίσκεται, αλλά πετσοκόβει και κάθε ελπίδα άμα λάχει!

Το ΣΚ αυτό είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, αποφασίζουν για το μέλλον της σχέσης τους. Ο κλήρος πέφτει στα ερωτικά τους τα ζητήματα, δηλαδή υπάρχει αμοιβαία αγάπη; Υπάρχει η προοπτική για κάτι πιο σοβαρό; Μια πρόταση γάμου είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος. Τις μέρες αυτές οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, αν δεν αγαπιούνται έτσι όπως πρέπει, αν μια υπάρχουν και μια δεν υπάρχουν στις ζωές των άλλων, κόβουν κάθε επαφή, φεύγουν μακριά, εξαφανίζονται! Ο Κρόνος έχει ήδη χαράξει ένα μονοπάτι. Η Αφροδίτη απλά λέει το go!

Οι Παρθένοι είναι οι super τυχεροί! Πολύ τους ταιριάζει η Αφροδίτη από τον Ταύρο και ο Κρόνος από τους Ιχθύες. Ωραίες ημέρες για να εκφράσουν καταπιεσμένα συναισθήματα. Για να μιλήσουν για την αγάπη, για τον έρωτα. Λόγια όμορφα, πράξεις γλυκές, όλα κουμπώνουν μαγικά, αρκεί όλο αυτό το αλισβερίσι να είναι αμοιβαίο. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος, για να στείλετε εκείνο το περιβόητο μήνυμα. Μια αγκαλιά σε ύψιστη προτεραιότητα!

Ωραίες ημέρες για εκείνους που σέβονται και τιμούν τον Έρωτα!
💘

φιλάκια..


Κριός
Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για να αγαπήσετε με το σύντροφό σας! Ή που θα φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι, ή που θα κλείσετε τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο, με απώτερο σκοπό, μια ερωτική και άκρως αισθησιακή αποπλάνηση. Όλες οι σχέσεις έχουν ανάγκη από φροντίδα. Εσείς που το παίζετε ελεύθεροι και ωραίοι, φλερτ στο φλερτ, όλο και σε κάποια ύπαρξη θα πέσετε, που θα τραβήξει την προσοχή σας στο απόλυτο! Τις μέρες αυτές, η Αφροδίτη και ο Κρόνος έχουν σκοπό να γεμίσουν το πορτοφόλι σας με λεφτά. Ένας μποναμάς όλος δικός σας, είναι το πεσκέσι του σύμπαντος! Σε καλή μεριά..

Ταύρος
Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας το status, οι μέρες αυτές είναι υπέροχες για βόλτες, σουαρέ και νυχτοπερπατήματα, παρέα με τα φιλαράκια σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ξεκινά πολύ χαλαρά, γιατί «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη». Ο Κρόνος την αγκαλιάζει σφιχτά, που σημαίνει πως για να προκύψει έρωτας, επιβάλλεται να είναι αμοιβαίος. Κάποιοι παντρεύονται και κάποιοι χωρίζουν, νέτα σκέτα και omg! Αρκετοί Ταύροι εκεί έξω αλλάζετε σελίδα στην ερωτική σας τη ζωή, ή που υπάρχει μέλλον ή που δεν υπάρχει. Μέρες που υπενθυμίζετε τα όριά σας, είτε με πολύ ενδιαφέρον, είτε μέσω της αδιαφορίας.

Δίδυμος
Χρυσά μου παιδιά, ο Κρόνος σας στήνει «παγίδες» ερωτικές και της Αφροδίτης δεν της πέφτει κανένας λόγος! Ένα φοβερό ΣΚ, έχετε απίστευτη ανάγκη, να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, ασυνόδευτοι βεβαίως – βεβαίως, είτε μονάχοι, είτε με τα φιλαράκια σας. Θέλετε απεγνωσμένα να πάρετε τον αέρα σας, το δείχνετε με κάθε τρόπο. Ανεξάρτητοι, μοιραίοι, μυστήριοι, όλο και κάποιον θα γοητεύσετε, κάποιος σας κορτάρει επίμονα! Πάθος και έλξη να υπάρχει και τι στον κόσμο όλο; Μόνο που ο Κρόνος φέρνει κελεπούρια στο διάβα σας, γιατί οι αταξίες θέλουν ιδιαίτερους παίχτες! Οι συνέπειες συνήθως τραγικές! Το νου σας..

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σας βάζει σε μια φάση, τύπου όποιος σας αγαπάει αληθινά είναι δίπλα σας, όποιος όχι, άντε γεια, χάρηκα για τη γνωριμία, πάμε για άλλα! Εννοείται πως οι μαγικές επιρροές του αυστηρού Κρόνου κρύβονται από πίσω. Καιρός για συζητήσεις, από εκείνες που κρύβουν αλήθειες άκρως ενοχλητικές για μερικούς, οπότε οι δεσμευμένοι της παρέας, θα ανοίξετε τα χαρτιά σας προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες. Μερικές φορές καλύτερη η μοναξιά παρά μια κακή παρέα. Γκρίνια μυρίζομαι και μουρμούρα, όμως είστε τέρμα αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο κυρίως σε ερωτικά ζητήματα! 

Λέων
Παράξενες ημέρες αυτές, πολλά μπορούν να συμβούν, απρόβλεπτα, το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείτε με τίποτα! Και επειδή το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, όλο και κάτι θα σας σφυρίξουν και δίχως να το φιλτράρετε, για να διαπιστώσετε την αλήθεια, θα αντιδράσετε σα Λιοντάρια που είστε και καταστροφή! Άτακτοι όσο ποτέ φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις, το κινητό σας όλο μπιπ και μπιπ είναι, άκρως ενοχλητικό, όμως φτιάχνει και το ψυχολογικό, περνάει η μπογιά σας ακόμα.. Παίζετε με τη φωτιά, θέλετε απεγνωσμένα να τονώσετε τον εγωισμό σας, να φουντώσει η χαίτη, πώς αλλιώς να το πω;

Παρθένος
Από τις πιο ερωτικές ημέρες του Μάρτη, πόσο σας ταιριάζει η «συνάντηση» της Αφροδίτης και του Κρόνου, δε το φαντάζεστε καν! Και επειδή είστε σοβαροί από τη φύση σας και επειδή όλο το σκηνικό είναι σοβαρό, αν αγαπάτε αληθινά και υφίσταται το αμοιβαίο, τότε θαύμα συμβαίνουν και είναι υπέροχα! Hot πολύ hot! Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με πολύ πάθος! Ωραίο ΣΚ για ένα μικρό ταξιδάκι, κάπου εδώ τριγύρω, είναι ότι πρέπει! Εννοείται πως θα πάρετε τηλέφωνο τα φιλαράκια σας, φτιάξτε πρόγραμμα, επιβάλλεται να ξεπορτίσετε, πώς αλλιώς θα προκύψουν οι νέες γνωριμίες; Σα να σας φεύγει ένα ατελείωτο βάρος..

Ζυγός
Όλο και κάτι θα συμβεί τις μέρες αυτές που θα χρειαστεί να παίξετε το κυνήγι των κατασκόπων! Μπερδεμένη η ερωτική σας η ζωή, αιώνες τώρα, συνεπώς ο Κρόνος και η Αφροδίτη έχουν σκοπό να σας κάνουν ένα σκωτσέζικο ντουζ έτσι γιατί θέλουν να δουν το πού βρίσκεστε συναισθηματικά. Τα μαντάτα τρέχουν, παίρνει φωτιά το τηλέφωνό σας. Βέβαια και διάφορες συναντήσεις προκύπτουν, το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, ξαφνικά μαθαίνετε πράγματα και θάματα για πολύ σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας! Καιρός η αλήθεια να λάμψει, ότι και αν σημαίνει αυτό! Μέρες που γεμίζει το πορτοφόλι σας και με το παραπάνω!

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές ξαφνικά θυμάστε πως έχετε και ερωτική ζωή, που αν δεν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, δε σας πλησιάζει ούτε κουνούπι. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας βάζουν σε μυστήριες σκέψεις, έχετε τύψεις για πολλά και διάφορα, χρειάζονται πού και πού οι αγάπες και τα λουλούδια. Αρκετοί Σκορπιοί εκεί έξω, θα προτιμήσετε ένα γνώριμο πρόσωπο, που είστε σίγουροι για την αγάπη του προς τα εσάς, γιατί ο σκοπός είναι να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Βέβαια και η δική σας η αγάπη είναι απαραίτητη, αλλιώς μην μπείτε καν στον κόπο! Ωραίες ημέρες για να λύσετε τα θέματά σας και να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σας.

Τοξότης
Το όνειρο που είδατε ψες το βράδυ παίζει να ήταν ένα ερωτικό θρίλερ, σωστά; Μέρες που σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά που αφορούν κυρίως το σύντροφό σας ή ακόμα και το πρόσωπο που σας αρέσει. Στην αρχή μπορεί να το πάρετε χαλαρά το ζήτημα, όμως όσο δε λαμβάνετε τις απαντήσεις που περιμένετε, άλλο τόσο φουντώνετε, μπόρα στα προσεχώς το νου σας. Καλό είναι λοιπόν, να αλλάξετε τροπάρι και να προτιμήσετε πιο ντόμπρες συμπεριφορές. Προτιμήσετε τις παρέες με κοινά ενδιαφέροντα. Βόλτες με τα φιλαράκια που όσο να’ναι σας φτιάχνουν το κέφι. Φτιάξτε το ψυχολογικό πριν φέρετε την καταστροφή!

Αιγόκερως
Το πεσκέσι της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια πρόταση γάμου;;; Ως εδώ οι ελεύθερες δεσμεύσεις, άμα αγαπάτε και αγαπιέστε έφτασε ο καιρός να το επισημοποιήσετε, γιατί η ταμπέλα «διαθέσιμος/η» δεν υφίσταται πια. Επικίνδυνα παιχνίδια του σύμπαντος, γιατί κάθε status έχει και μια διαφορετική εκδοχή. Δεν είναι καλές ημέρες για να φλερτάρετε, ούτε για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση. Κάποιο δεν έχετε όρεξη ούτε για καλημέρα και φιλάκι. Όμως ας φορέσουμε την κουλούρα. Και τι έγινε; 😅.. Ας έχετε στην άκρη του μυαλού σας, πως μια αρνητική απάντηση μπορεί να φέρει το χάος..

Υδροχόος
Φλογερό το ΣΚ αυτό από ερωτικής άποψης, η Αφροδίτη και Κρόνος σας δείχνουν επιδεικτικά πως η συντροφικότητα είναι απαραίτητη και πως η αγάπη κάνει θαύματα. Όλα τα ξέρετε εσείς, όμως μια ευγενική υπενθύμιση πού και πού είναι απαραίτητη. Φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις, έτσι για το ψυχολογικό, για να μη βαριέστε, γεγονός που κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπά ασταμάτητα. Χάνετε την ουσία κάποιοι, όμως προκαλείτε κιόλας. Αποζητήστε όμορφα συναισθήματα από το σύντροφό σας και μόνο! Μπείτε σε περιπέτειες όσοι ζείτε για αυτές. Να είστε αληθινοί σε κάθε περίπτωση. Το σύμπαν στέλνει λεφτά! Γεμίζει το σακούλι.

Ιχθύες
Μην περιμένετε να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο τις μέρες αυτές! Κάποιος δε βάζει το χέρι στην τσέπη, κάποιος το παρά βάζει, υπάρχει ένα χάος γιατί απλά ο μήνας δε βγαίνει! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος δένουν τα λουριά σε οικονομικό επίπεδο, γιατί πολύ χαλαρά παίρνετε ζητήματα πολύ σοβαρά. Και επειδή ο Ποσειδώνας είναι κατσικωμένος στο σβέρκο σας, αρκετοί εκεί έξω θα προτιμήσετε τα μπαρ και τα ξενύχτια και ότι προκύψει. Στο βούρκο κατευθείαν να πέσετε, μην κάνετε μια στάση στο δάσος! Το σύμπαν σας προσφέρει αφορμές για ξεκαθαρίσματα για αυτό ας είστε νηφάλιοι, ψύχραιμοι και τίμιοι!

magicfariel

Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay