Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Οι τελευταίες ημέρες του Άρη στους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και αφού ο Άρης επέτρεψε στην Αφροδίτη λίγες αγάπες και λουλούδια, πήρε και τα επάνω του, ανανεώθηκε από τον έρωτά της το μεγάλο, αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες που θα βρίσκεται στους Διδύμους, μέχρι δηλαδή και τις 24/03, να μας βγάλει το λάδι.😅!

Εντάξει είναι μια ανακούφιση, για κάποιους, που το σύμπαν βάζει στο μάτι κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, τις μέρες αυτές! Αλλά πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες, συνεπώς όλο και κάτι θα πάθουμε οι λοιποί, από τα νάζια του Άρη και από τις πονηριές του Ποσειδώνα! 

Μπορεί ο Άρης να έχει όλη την καλή τη διάθεση, να δώσει δύναμη και κουράγιο σε αρκετούς, να εμψυχώσει τους απογοητευμένους, κάποιος να πάρει τα ηνία, η δράση φέρνει αποτελέσματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Η στασιμότητα δεν έχει να προσφέρει κάτι, κυρίως σε όσους ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο! 

Και εκεί που είναι όλα σένια, σκάει ο Ποσειδώνας στις 15/03 και φέρνει την ομίχλη, συνεπώς σιγοντάρει την παραπλάνηση! Ποιος βλέπει καθαρά μέσα στο σκοτάδι; Κανείς! Άλλα μηνύματα περνάει ο Άρης, εντελώς παραποιημένα φτάνουν στα αυτιά μας! Ο στόχος του Ποσειδώνα είναι να δούμε τη ζωή ωραία! Δίχως συνέπειες, δίχως τύψεις, δίχως ίσως και ηθικούς φραγμούς.

Και λέω! Το πάθημα που έγινε μάθημα είναι πως πάντα υπάρχουν συνέπειες, οι τύψεις άκρως βασανιστικές και πως το ήθος συνοδεύεται από τη γαλήνη της ψυχής!
Συνεπώς η όρεξη του Άρη για δράση, μπερδεύεται με τις σκοτεινές επιθυμίες του Ποσειδώνα και χαμούλης μήπως; 
Η αλήθεια μπερδεύεται με το ψέμα! Τραγικό, οδυνηρό, υπάρχουν απίστευτες συνέπειες σε όποιον πιστέψει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει! Το ύφος αλαζονικό, κάποιος έχει ήδη νικήσει το παιχνίδι, δίχως να έχει ξεκινήσει καν, πώς γίνεται αυτό; Λόγια, πολλά λόγια, αρκετοί βγάζουν απίστευτη κακία, κάποιοι άλλοι απλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων τους, προκειμένου να τη βγάλουν λάδι, υπάρχει δόλος, στις σκέψεις, ο συμφεροντολογισμός στο πικ του! 

Μέχρι και τις 20/03 φρόνιμο θα ήταν, να έχουμε το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μας, να είμαστε υπομονετικοί, ψύχραιμοι και όπου συναντήσουμε παράλογες συμπεριφορές και σκέψεις, να γυρέψουμε το γνωστό EXIT και μπουχός λέμε! Αν από την άλλη χρειαστεί να τις υπομείνουμε, επειδή τα δράματα αφορούν όλους τους χώρους που κινούμαστε, ας έχουμε κατά νου..πως στον τρελό λέμε πάντα ναι.. Πού θα πάει; Θα εξαφανιστεί η ομίχλη του Ποσειδώνα. 

Μέχρι να συνέλθει ο Άρης από το κακό που τον βρήκε, τσουπ βαλιτσούλα και δρόμο.. Άντε να πάει στον Καρκίνο.. μπας και όντως έρθει η άνοιξη.. 😅!

φιλάκια..


Κριός
Αν δεν έχετε το νου σας, δηλαδή μάτια και στην πλάτη σας, τότε ο Άρης κατά λάθος, εξ επίτηδες ίσως και να φέρει την καταστροφή, κυρίως στις σχέσεις σας τις επαγγελματικές! Ο Άρης σας ξεσηκώνει, σα να φέρνει την άνοιξη, που σημαίνει πως τις μέρες αυτές, είστε στις ομορφιές σας, νιώθετε αυτοπεποίθηση, έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε με κόσμο και κοσμάκι, είστε θετικοί σε προτάσεις που θα αλλάξουν όμορφα την καθημερινότητά σας. Όμως ο Ποσειδώνας μπαίνει σφήνα στα πλάνα του σύμπαντος, φτιάχνει ωραίες καταστάσεις που ίσως και να κρύβουν κάποιες παγίδες, έτσι για το σασπένς. Να προσέχετε πού αφήνετε τα κλειδιά σας, το πορτοφόλι σας, παίζει να κλειδωθείτε έξω από το σπίτι στα πολύ ξαφνικά! Να παρκάρετε φρόνιμα, οι γερανοί δεν αστειεύονται.. 😮! Οι συζητήσεις σας, ας είναι περί ανέμων και υδάτων, γιατί όλο και κάποιος σας περιμένει στη γωνία! 

Ταύρος
Ο Άρης ο γαργαλιάρης, έχει σκοπό να σας ξεπαραδιάσει εντελώς! Αυτός ήταν και είναι ο στόχος του και τα έχει καταφέρει μια χαρά! Αποταμίευση και Άρης στους Διδύμους, δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο! Με τόσα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από τον Ουρανό και μόνο, θέλετε τις μέρες αυτές, απεγνωσμένα να κάνετε ένα shopping therapy, τα beaute σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο έπακρο! Ναι μεν τα αξίζετε, όμως θα σκάσουν και λογαριασμοί από το πουθενά και πώς θα το αντέξετε αυτό; Ο Ποσειδώνας, τούτη τη φορά, σας ζαλίζει τέρμα το μυαλό και ίσως να κρύψετε και κάτι κάτω από το χαλί, ίσως και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε χρέη στα ξαφνικά! Φυγή στον κόσμο ομορφιάς λοιπόν, ανεξάρτητα από το κόστος; Να κρατάτε μικρό καλάθι σε διάφορες υποσχέσεις, το νου σας στα ψιλά τα γράμματα! Δε βάζετε πουθενά τη τζίφρα σας, αν δε διαβάσετε με προσοχή τα πάντα όλα! 

Δίδυμος 💣
Εννοείται πως θα σας συμβούν τα απίστευτα τις μέρες αυτές, ο Άρης τα δίνει όλα πριν φύγει από το ζώδιό σας! Ναι μεν έχει η ιστορία τα θετικά της τα στοιχεία, όμως υπάρχουν και αμέτρητα αρνητικά, μην πω σκοτεινά. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, στην τσίτα και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. it is what it is.. τελεία και παύλα! Το αλαζονικό ύφος του Άρη, στο πρόσωπό σας.. Κάποιος σας φούσκωσε τα μυαλά, σας τσίγκλησε για θέματα καριέρας. Μια θέση θα μπορούσε να ήταν δικιά σας, συνεπώς γιατί όχι; Ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε διάφορα μεγαλεία, σας παρασέρνει σε συμπεριφορές παράξενες, κυρίως απέναντι σε ανθρώπους που σας στηρίζουν χρόνια. Βέβαια τις μέρες αυτές, επειδή τρέφετε το «εγώ» σας, είστε απρόσεκτοι, αφελείς και ίσως να κάνετε ένα λάθος που θα σας προσγειώσει ανώμαλα! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, όχι στις «κακές» τις πράξεις!

Καρκίνος
Ο Άρης σας τραγουδά το «πιο καλή η μοναξιά»! Σας κλείνει στο καβούκι σας, ίσως θέλει να σας προστατέψει από την ομίχλη του Ποσειδώνα. Ιδανικές ημέρες για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ηρεμήσει το κεφάλι σας, να κλείσετε τα τηλέφωνα, να αποφύγετε τις διάφορες συναντήσεις, ενέργεια μηδέν. Όχι δεν είστε άρρωστοι, απλά θα βρείτε το χρόνο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, προκειμένου όταν ο Άρης έρθει στο ζώδιό σας, να καταφέρετε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του! Ο Ποσειδώνας σας επιτρέπει να ανεβείτε στο ροζ το συννεφάκι σας και να φανταστείτε οτιδήποτε σας γλυκαίνει τη ψυχή! Συνεπώς ο κόσμος μπορεί να καίγεται αλλά εσείς πέρα βρέχει! Το παιχνίδι του Ποσειδώνα δεν είναι και τόσο αθώο, μιας που μπερδεύει στο μυαλό σας, το φανταστικό με το αληθινό και ο Άρης απλά κάνει τα στραβά τα μάτια. Μην ανοίγετε spam mail, μη σηκώνετε το τηλέφωνο σε αγνώστους!

Λέων
Μη και τυχόν δώσετε λεφτά σε κάποιον για να σας πληρώσει τους λογαριασμούς, ίσως και να εκπλαγείτε από τα γεγονότα. Πάνε τα μαδιά! Ο Άρης φορά τη μάσκα των Διδύμων, θέλει να τη χαρεί πριν την αποχωριστεί, συνεπώς έχει δυο πρόσωπα, έχει και δυο προθέσεις. Από τη μια σας ξεσηκώνει για δραστηριότητες που αφορούν το μέλλον σας, επαγγελματικά, από την άλλη όμως η επιλογή είναι δική σας, εσείς διαλέγετε τους συνεργάτες σας. Το τεστ; Από τα δέκα άτομα το ένα σας λέει την αλήθεια, το ένα θέλει να βοηθήσει, το ένα έχει αυτό που ζητάτε! Για να σας δω; Ο Ποσειδώνας εννοείται πως θα σας βάλει τρικλοποδιά, θα σας αποσυντονίσει, ίσως και να τεστάρει το ήθος σας σε εποχές ανήθικες! Το νου σας στο πορτοφόλι σας, στα έξοδα που κάνετε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα λεφτά σας! Τα ποτά και τα ξενύχτια όντως έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια! Μην έχουμε τέτοια..! 

Παρθένος 💣
Οι τελευταίες ημέρες του Άρη στους Διδύμους, δυστυχώς δεν είναι και τόσο ευχάριστες για εσάς! Σαν να είστε στο μάτι του Κυκλώνα ένα πράγμα! Νιώθετε πως πίσω από την πλάτη σας λέγονται και γίνονται πολλά και διάφορα, στη δουλειά σας κυρίως και πως σας πετούν εκτός παιχνιδιού, ενώ θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι και οι καλύτεροι! Ο Άρης σας θέλει αλαζόνες και με ύφος, συνεπώς τέτοιες συμπεριφορές δε θα τις ανεχτείτε σε καμία περίπτωση. Εστιάζοντας όμως σε καυγάδες και σε λογομαχίες, χάνετε την ουσία και γίνεστε απρόσεκτοι, με την πιθανότητα του ενός λάθους που θα σας εκθέσει. Χάνετε το δίκιο σας, είστε πυρ και μανία και δεν υπολογίζετε ούτε τίτλους, ούτε ιεραρχίες, αποζητάτε «τιμωρία» παραδειγματική! Ο Ποσειδώνας κρύβεται πίσω από τις αστοχίες σας. Η συγχώρεση είναι το ζητούμενο!

Ζυγός
Η νέα σεζόν σα να ξεκίνησε για εσάς, καιρός να προετοιμαστείτε, να οργανωθείτε, γιατί για ακόμα μια φορά τα ταξίδια έχουν την τιμητική τους στην περίπτωση τη δική σας. Business and pleasure.. η ζωή σας όλη! Ο Άρης σας θέλει εργασιομανείς, με στόχους, με όνειρα, έχετε τη διάθεση να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας τις μέρες αυτές, προκειμένου να συμβούν μικρά καθημερινά θαύματα! Να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και μακριά από ξενύχτια, γιατί όποιος σκορπίζεται σε χίλιες μεριές, κάποια στιγμή πέφτει τέζα! Ο Ποσειδώνας σας κάνει να μεγαλοπιάνεστε, φαντασμένους, είστε στην κοσμάρα σας, γιατί όχι αν είστε για πάρτη σας, αλλά αν υπάρχουν συνεργάτες, τότε ίσως αυτά που σχεδιάζετε να μην αρέσουν και τόσο! Το ζητούμενο δεν είναι ο προορισμός, αλλά το πώς θα φτάσετε εκεί, με ποιους και να υπάρχει κοινό όραμα. Μέχρι εκεί που φτάνετε.. όχι παραπέρα!

Σκορπιός
Πώς το έλεγε στην ταινία; Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια, να κάτι τέτοιο θα διαδραματιστεί στη ζωή σας, τις μέρες αυτές, γιατί αυτό θέλει ο Άρης από τους Διδύμους! Ενώ αρκετούς τους ενθαρρύνει, εσάς σας ρίχνει ολίγον στα πατώματα, νιώθετε πως τσάμπα το παλεύετε, είτε σε θέματα διατροφής, είτε επαγγελματικά, πώς μια τρύπα στο νερό και ποιος ο λόγος για όλα αυτά; Η παρουσία του Ποσειδώνα στο σκηνικό, είναι ότι χειρότερο, μιας που αρκετοί θα το ρίξετε σε διάφορες «ακολασίες» προκειμένου να νιώσετε ωραία, ας πάρουμε το πιο απλό, πάει η ζυγαριά στα κόκκινα και πάλι. Ναι μεν σας οφείλουν λεφτά, ίσως και μια συγγνώμη, αλλά δε χρειάζεται να σας πιάσει το παράπονο. Το να διαγράψετε όλες σας τις προσπάθειες, είναι άκρως καταστροφικό, οπότε καλύτερα να αφήσετε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα!

Τοξότης 💣
Καλύτερα να πάρετε τα βουνά, να βρείτε μια σπηλιά, να κρυφτείτε μέσα, γιατί ο Άρης στα κόκκινα στην περίπτωση τη δική σας, διώχνει μακριά ακόμα και εκείνους που σας αγαπούν πολύ! Και επειδή το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο τις ημέρες αυτές, θα ακούσετε τα απίστευτα και δίχως να τα φιλτράρετε θα ξεκινήσετε την γκρίνια και τους καυγάδες! Ο Ποσειδώνας φτιάχνει ένα παρασκήνιο, μια τραγωδία θα έλεγα, ούτε φίλοι, ούτε σύντροφος, ουδείς δε θα καταφέρει να σας πείσει για το αντίθετο! Βγαίνετε για το απόλυτο κυνήγι του Τοξότη και όπου πέσουν τα βέλη σας. Δεν πάει όμως έτσι, γιατί προφανώς κάποιος θα ήταν πολύ ευχαριστημένος αν χάνατε τις ισορροπίες σας, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές. Σα να πέφτουν οι μάσκες, αρκετοί Τοξότες χωρίζετε τα τσανάκια σας, φεύγετε μακριά να γλυτώσετε; Από τι όμως;

Αιγόκερως
«Άλλα λέει η Θειά μου, άλλα ακούνε τα αυτιά μου» τέτοιες μέρες είναι μέχρι και τις 24/03, οπότε το χάος σας χτυπά την πόρτα κανονικά! Ο Άρης σας μπλέκει σε περιπέτειες τύπου «σου είπα», «μου είπες», λόγια του αέρα, δίχως αποδεικτικά στοιχεία, σας φουντώνουν όλα αυτά, δε θέλετε και πολύ, μπουμ να σου και η έκρηξη! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, κάτι σας σκαρώνουν, κάποιος δε σας λέει όλη την αλήθεια, κάποιος σας βάζει παγίδες επίτηδες! Ο Ποσειδώνας σπέρνει τις αμφιβολίες, φέρνει τη διχόνοια, σας θέλει αλλού να πατάτε και αλλού να βρίσκεστε. Τραγικό για μια σταθερή προσωπικότητα σαν και εσάς! Για κάποιο λόγο κρίνεστε από τους γύρω, ίσως και από το σύμπαν όλο, δηλαδή το πώς θα διαχειριστείτε τέτοιου είδους υποθέσεις; Θα πέσετε στην παγίδα και θα ξεφύγετε λεκτικά, ή θα είστε ψύχραιμοι και λιγομίλητοι; Συγχυσμένοι έντονα, το νου σας γιατί δε θέλει και πολύ να πέσετε τέζα στο κρεβάτι!

Υδροχόος
Τέρμα αντιδραστικοί τις μέρες αυτές που ο Άρης αποχαιρετά τους Διδύμους! Ναι μεν τονώνει το ηθικό σας, σας ανεβάζει ψυχολογικά, εσείς είστε και κανείς άλλος, κατά βάθος θέλει το σύμπαν να δει, αν θα καβαλήσετε το καλάμι ή όχι; Η υπομονή είναι αρετή στην περίπτωση τη δική σας, κρίνεστε από το σύμπαν, αποδεχτείτε το και αποφύγετε τα ρίσκα, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σας, για να ανοίξετε τα φτερά σας εκ νέου! Ο Ποσειδώνας σας κάνει ανυπόμονους, απερίσκεπτους και δε θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Βράζετε από μέσα σας, ο εκνευρισμός σας είναι έντονος και καλό είναι τις μέρες αυτές, να αποφύγετε το τιμόνι, γιατί το γκάζι για εσάς, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης που ναι μεν, αλλά! Προστατέψτε τους κωδικούς σας, τα προσωπικά σας δεδομένα, μην πληρώνετε ότι σας λένε! Να τσεκάρετε τα πάντα εξονυχιστικά!

Ιχθύες 💣
Η λέξη μπουρλότο δε λέει τίποτα μπροστά σε αυτή που θα ξεστομίσετε πολλές φορές τις μέρες αυτές! Ο Άρης στρέφει την προσοχή σας στο σπιτάκι σας, στους ανθρώπους που μένουν μέσα, στις υποχρεώσεις που έχουν και στο κατά πόσο σέβονται τις επιθυμίες σας, τα όριά σας, την προσφορά σας στο έργο αυτό. Μπορεί να μην είστε τέλειοι, μπορεί να κάνετε και εσείς λάθη, όμως αυτό δε σημαίνει πως έχουν οι άλλοι το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν εις βάρος σας και λίγα λέω! Ξεσπάτε, αντιδράτε, ξεστομίζετε λόγια που πληγώνουν, αλλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Όλοι πρέπει να προσφέρουν από κάτι, από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο. Ο Ποσειδώνας καλπάζει τη φαντασία σας, νιώθετε το απόλυτο θύμα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Πριν ισοπεδώσετε τα πάντα όλα, ψαχτείτε γιατί δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή. Ψυχραιμία!

magicfariel

Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay