Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος του Μάρτη 2023! by MagicF’Ariel..

Πανσέληνος στην Παρθένο 
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχει Φεγγάρι απόψε, είναι τόσο όμορφο, τόσο λαμπερό, μια το καλύπτουν τα σύννεφα, μια «ξεγυμνώνεται» στον ξάστερο ουρανό, αναρωτιέμαι πού θέλει να ρίξει το φως του στα ξαφνικά; Ποιον αποφεύγει μέσα από τα σύννεφα αυτά; 
Διχάζει τον κόσμο συναισθηματικά, κάποιους τους θέλει να αγκαλιάζουν την τετράγωνη λογική, κάποιους το συναίσθημα, να όμως που η φαντασία του κόσμου καλπάζει απόψε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ των θέλω και των πρέπει! 

Η Σελήνη φανερώνει το συναίσθημα! Η Παρθένος αποφεύγει το συναίσθημα! Να όμως που το Φεγγάρι είναι πιο δυνατό! Συνεπώς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, φλέγεστε από αχαλίνωτο πάθος, είστε ασυγκράτητοι, αντιμετωπίζετε τα γεγονότα, πριν προλάβετε να δείτε την εξέλιξη του ονείρου, βιάζεστε να βγάλετε κάποιο πόρισμα, ακόμα και σε υποθέσεις ετών! Να θυμάστε, άλλο η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα. 

Ταύροι και Αιγόκεροι.. το σύμπαν φέρνει δώρα! Επιθυμίες εκπληρώνονται! Φροντίστε τον εαυτό σας, εσωτερικά και εξωτερικά, χαμογελάστε σε όλο τον κόσμο, ξημερώνουν όμορφες μέρες για εσάς.. 

Κάθε φορά που το Φεγγάρι γιομίζει.. η Γη μας μιλά με τον τρόπο της.. Ελάτε να κάνουμε ησυχία.. Τι μας λέει ο πλανήτης; 

φιλάκια..

Κριός 
Και ο κλήρος να βγάλει το φίδι από την τρύπα πέφτει σε εσάς! Εργασία και καθόλου χαρά, μιας που είστε σε θέση κλειδί, σε ένα project που άλλος το ξεκίνησε, άλλο το τελείωσε και εσείς πρέπει να βρείτε τα λάθη και να τα διορθώσετε! Άδικο πολύ, όμως φροντίστε να βάλετε τη τζίφρα σας με bold!

Ταύρος
Φανερώνεται μαγικά εκείνος ο φτερωτός ο Άγγελος που σας αγαπά και σας προσέχει και πραγματοποιεί τη πιο βαθιά σας επιθυμία! Θέματα ομορφιάς σας απασχολούν έντονα και είστε φουλ στις καλλιτεχνικές ανησυχίες! Ο έρωτας απρόβλεπτος, μοιραίος, πολύ γοητευτικός. Έκπληξη το πρόσωπο!

Δίδυμος
Πέφτουν οι μάσκες σε οικογενειακά ζητήματα και διαπιστώνετε αλήθειες που πονούν και είναι άκρως εξοργιστικές! Ένα γεγονός σας στέλνει αδιάβαστους, παραφέρεστε ενώ καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, μέχρι να μάθετε το τι συμβαίνει πραγματικά. Ψαχτείτε πριν δικάσετε, τον φταίχτη!

Καρκίνος
Το νου σας στο πως οδηγείτε, προτιμότερο είναι το ταξί ή τα πόδια σε κάθε περίπτωση! Κουτσομπολιά φτάνουν στα αυτιά σας που σας ταράζουν, να τα φιλτράρετε πριν ξεκινήσετε την επίθεση! Νιώθετε μια υπερένταση και εκδηλώνεστε με υπερβολικό τρόπο. Το γυαλί άμα ραγίσει.. δε ξανά κολλά!

Λέων
Το shopping therapy έχει την τιμητική του, είτε σας παίρνει οικονομικά, είτε όχι! Δράση – αντίδραση, δε γίνεται όλο να πληρώνετε διάφορα χρέη, πρέπει να καλοπερνάτε κιόλας! Ξεγελάτε τον εαυτό σας ενώ γνωρίζετε το τι και το πώς. Έρωτες έρχονται και έρωτες φεύγουν, σα το χρήμα ένα πράγμα!

Παρθένος
Πέφτει Φως από παντού και αναστατώνεστε από τα ντοκουμέντα! Όλα στα κόκκινα, γίνεστε θηρίο ανήμερο! Στάζετε το φαρμάκι σας παντού, έχετε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στα πάντα όλα! Ποιος φταίει για όσα σας ενοχλούν; Οι επιλογές σας, ή των άλλων; Υπάρχει κάπου κοινή γραμμή;

Ζυγός
Το παρελθόν είναι μια πονεμένη ιστορία, όσο επιστρέφετε σε αυτό, άλλο τόσο δε θα σας αρέσουν αυτά που ανακαλύπτετε! Υπάρχει Θεία Δίκη, απλά χρειάζεται υπομονή. Η σκέψη ενός χωρισμού είναι έντονη, είτε είναι ερωτική η σχέση, είτε επαγγελματική! Εξαφανιστείτε από τα κοινά και think before you.!?

Σκορπιός
Πέφτουν οι μάσκες και ανακαλύπτετε δράκους πίσω από πολύ αγαπημένα πρόσωπα! Τέρμα επικοινωνιακοί όμως, ανοίγετε νέο μονοπάτι να χαράξετε, το σύμπαν σας κάνει ένα δώρο! Σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε ένα δυναμικό closer, δίχως τύψεις, δίχως ενοχές! Το στάζετε το φαρμάκι σας!

Τοξότης
Άκυρη η συμφωνία, άκυρο το project, μήπως κάθε εμπόδιο για καλό; Διαγράφονται τα δεδομένα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και το παίρνετε ξανά από την αρχή! Άδικο για όσους έχουν μοχθήσει, όμως μια στροφή σε κάτι άλλο δεν είναι άσχημη ιδέα. Μήπως να γίνει ένας συνδυασμός;

Αιγόκερως
Πρώτα θα αλλάξετε εσείς και μετά οι άλλοι! Και είστε πανέτοιμοι για αυτό! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν, απρόβλεπτες τσάρκες, υπάρχει πολύ κίνηση στον κόσμο σας. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη σιλουέτα σας και την υγεία σας. Ευκαιρία να ανοίξετε το παράθυρο για να μπει ο Έρωτας!

Υδροχόος
Πληρώνετε τα σπασμένα του παρελθόντος και ας έχετε γίνει τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Νευρικοί και τσαντισμένοι δεν αφήνετε άνθρωπο να σας πλησιάσει. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μη βιάζεστε σε θέματα επαγγελματικά. Κάθε πράγμα στον καιρό του! Διορθώστε τα λάθη σας!

Ιχθύες
Γυαλίζει φουλ το ματάκι σας, φαντάζεστε δράκους, φτιάχνετε απίστευτα σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Όλοι είναι ύποπτοι και καχύποπτοι και νιώθετε ξαφνικά πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Ψυχραιμία γιατί δίχως αποδείξεις ποιος ο λόγος να πληγώσετε τους ανθρώπους σας;

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay