Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Η Αφροδίτη φλερτάρει με «ανάδρομες», μαγικές δυνάμεις του σύμπαντος! by MagicF’Ariel..

08/01 – 10/01/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται επιμένω σε αυτές τις μαγικές ημέρες, είμαι Ταυρίνα και έχω μια εκκρεμότητα από το παρελθόν! Που μια εμφανίζεται και μια εξαφανίζεται και μεταξύ μας; Ανήκει στα ζώδια που θα ταξιδέψουν στο παρελθόν μέρες που είναι.. Αστρολογικό κομφούζιο το χαρακτηρίζω, μιας που 




Γη και Αέρας, προκαλούν απίστευτο μυστήριο στο σύμπαν και στις ζωές μας φυσικά! Μέσα σε τρεις ημέρες, τρεις ανάδρομοι πλανήτες, Ερμής, Ουρανός και Άρης συνεργάζονται απίστευτα ομαλά, μήπως θέλουν να γοητεύσουν την Αφροδίτη; Να τη ξεμυαλίσουν; Να την παρασύρουν κάπου όμορφα, να τις κάνουν όλα τα χατίρια;;; Ύποπτο;;;;;;;; 

Σήμερα 08/01, ο Ερμής φτιάχνει το φάκελο, έχει γράψει ήδη το μήνυμα και ο Ουρανός πατάει το send! Τι θα φύγει; Πού θα φτάσει; Ποιος θα χαμογελάσει; Ποιος θα πάθει σοκ; Θα δείξει! Πάντως, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε οι προτεινόμενοι για εκείνο το ταξίδι στο παρελθόν! 

Αύριο 09/01, η Αφροδίτη συναντά κρυφά τον ανάδρομο Άρη και τι να λέμε τώρα; Βρίσκονται και οι δυο σε ζώδια του Αέρα, μια ματιά χίλιες λέξει, ένα φιλί αμέτρητα συναισθήματα! Υπάρχει έρωτας μεγάλος, υπάρχει πάθος, υπάρχει αυτό το forever! 

Γη και Αέρας, στο σύννεφο του έρωτα! Τέτοια μέρα ξημερώνει στις 10/01! 

φιλάκια..

 
Κριός
Οι απαντήσεις που γυρεύετε πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, βρίσκονται στο παρελθόν! Ω ναι, τις μέρες αυτές, το σύμπαν έχει σκοπό να ξεμπλοκάρει τις σκέψεις σας και να σας ταξιδέψει σε διάφορες στιγμές της καριέρας σας, να θυμηθείτε πράγματα και θάματα και ξαφνικά, βουαλά! Έχετε τη λύση στο τσεπάκι. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις στα πλάνα σας, είτε αυτά αφορούν τη δουλειά, είτε την προσωπική σας τη ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης θέλουν να σας ανάψουν ερωτικές φωτιές. Κάποιος σας γλυκό κοιτάζει τις μέρες αυτές, λέτε καλημέρα κάθε μέρα.. Guess Who? Λέτε να είναι ζώδιο του Αέρα; Για ψαχτείτε.. 

Ταύρος 💘
Ίσως και να σας στείλει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας το παρελθόν, ένα μήνυμα που σίγουρα θα σας παραξενέψει και που θα είναι άκρως αινιγματικό! Να το χαρακτηρίσουμε ως μια γλυκιά ενόχληση, ή ως μια παρενόχληση; Το αφήνω εξολοκλήρου σε εσάς αυτό! Το μόνο σίγουρο είναι πως με ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, τα φαινόμενα απατούν, για αυτό μην αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει σε ιππότες και έρωτες μεγάλους! Κάτι μυστήριο κρύβεται από πίσω.. Είστε έτοιμοι για τρελό shopping therapy, ξεκινούν και οι εκπτώσεις, ποιος σας πιάνει; Ωραία αυτό, να σουλουπωθείτε, γιατί πολλές οι συναντήσεις των ημερών, κάποιες απρόβλεπτα μοιραίες, κάποιες όχι και τόσο, να είστε όμορφοι σε κάθε περίπτωση. Γη και Αέρας, in love! 

Δίδυμος 💕
Να τολμήσω να ξεστομίσω πως τις μέρες αυτές θα πείτε το ναι σε μια πρόταση γάμου; Μήπως θα την κάνετε εσείς; Είστε μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας έχει πάρει την καρδιά! Βέβαια, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, σας συμβαίνουν διάφορα κουλά και δε μπορείτε να ηρεμήσετε με τίποτα. Να έχετε το νου σας, στα μηνύματα που σας έρχονται, γιατί τις μέρες αυτές απρόβλεπτα αλλάζουν τα δεδομένα, οπότε δε χρειάζεται να εκτεθείτε από αφηρημάδα. Όσοι δεν πήρατε άδεια μέσα στις γιορτές, καλό είναι να την πάρετε άμεσα και από δω και πέρα, γιατί ένα ταξιδάκι θα σας έκανε πολύ καλό. Εννοείται πως θα πάτε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, να κάνετε τη συναλλαγή, να είστε 100% σίγουροι!

Καρκίνος
Μέρες που θα αποφασίσετε να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που αγαπάτε! Το θέμα είναι πως με ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, οι λέξεις να ήταν και άλλες, δε ξέρω αν θα σας βγουν έτσι όπως τις φαντάζεστε. Για να φτάσετε στο σημείο αυτό, οι σκέψεις σας θα ταξιδέψουν στο παρελθόν, τι ήταν αυτό που αγαπήσατε περισσότερο στο ταίρι σας, τι σας ένωσε, κάπως έτσι φουντώνουν οι έρωτες ξανά! Και επειδή η ιστορία σας έχει μια ροή, εκεί ή που θα πατήσετε το πλήκτρο που θα σας φτάσει γοργά στο σήμερα, ή που βουτιά στο σκοτάδι, άνευ λόγου και αιτίας. Μείνετε στα γλυκόλογα και στα νιαουρίσματα, γιατί ο σκοπός είναι να αγαπήσετε με το ταίρι σας και όχι να βγάλετε τις «χατζάρες»! Ξεπεράστε τον εγωισμό σας.. 

Λέων 💘
Λιονταράκια μου τις μέρες αυτές, δε σας βλέπω και πολύ σόι! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, παρέα με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο, σας φέρνουν απρόβλεπτα μαντάτα για ένα πρόσωπο από τα παλιά! Ερωτικό; Φιλικό; Φλογερό; Η καρδούλα σας το ξέρει! Βέβαια, καλό είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί τα μαντάτα ίσως να είναι υπερβολικά, ίσως και μούφα ας πούμε, οπότε τσάμπα η σύγχυση! Ο ανάδρομος Άρης παρέα με την Αφροδίτη σα να σας υπνωτίζουν, νιώθετε μια απίστευτη νοσταλγία για μια ύπαρξη που κάποτε ερωτευτήκατε σφόδρα! Ω μοντιέ! Ένα τραγούδι, μια ταινία, κάποια κίνηση και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αν όχι εκεί το δράμα έρχεται! Καλέ αξίζει το ταξίδι ή υπάρχει πινακίδα danger? Φλερτάρετε στο φουλ, όπως και να έχει!

Παρθένος 
Οι μέρες αυτές σα να είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που κάτι απρόβλεπτο σας βρίσκει στα ξαφνικά, χαρωπό μεν, μυστήριο δε. Ένα μήνυμα ίσως και να λάβετε από ένα πρόσωπο που έχετε καθημερινή επαφή. Είναι από τη δουλειά; Από κάποιον άλλο χώρο, πάντως εσείς μπορεί να είστε ανέμελοι και χαρωποί, το πρόσωπο μήπως θέλει κάτι άλλο από εσάς; Έχετε πολύ καλή διάθεση στη δουλειά, πρόθυμοι να βοηθήσετε όπου χρειάζεται, αυτό όλο και κάποιος θα το δει, οπότε είναι μέρες που παίζει ένα δωράκι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι πράξεις μετρούν για ας είστε υπομονετικοί να φανερώσουν τις προθέσεις τους οι άλλοι και μετά εκδηλώνεστε. Απρόβλεπτες ιδέες γεμίζουν τις τσέπες σας! 

Ζυγός 💕
Και εκεί που είπατε να αφήσετε τα ερωτικά σας τα ζητήματα στην άκρη, όσα πάνε και όσα έρθουν, ξαφνικά τις μέρες αυτές, θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα κατέβουν αγγέλοι, να ειπώ;;; Μήπως πέφτουν και πρώην υπάρξεις έτσι για την υπενθύμιση; Για το kind reminder.. χαχα! Απρόβλεπτες ημέρες, γεμάτες από εκπλήξεις, το παλιό με το νέο μάχονται για πάρτη σας, εντάξει απογειώνεστε ψυχολογικά, ακόμα αρέσετε, ακόμα «σφάζονται» για πάρτη σας! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, βάλλεται από τόσους ανάδρομους πλανήτες, σίγουρα τα μαντάτα είναι απρόβλεπτα, κάποια παραπλανητικά, ας έχετε το νου σας, γιατί σπάνια πρόσωπα από το παρελθόν, φέρνουν ξανά την ευτυχία! Ακόμα και σε φιλικό επίπεδο, κρατήστε το μακριά και αγαπημένοι.

Σκορπιός 💘
Και επειδή έχετε ανάγκη από μια αγκαλιά, μερικά φιλιά και αμέτρητα λόγια αγάπης, τις μέρες αυτές θα φροντίσετε με κάθε τρόπο να τα έχετε και ας είναι και με πρώην! Αποζητάτε την επιβεβαίωση, ως Σκορπιοί, ερωτύλοι και απόλυτοι που είστε και ανάβετε φωτιές σε διάφορες υπάρξεις εκεί έξω! Το απρόβλεπτο μήνυμα εσείς το στέλνετε, εσείς κάνετε το πρώτο βήμα, βέβαια, αναρωτηθείτε για την επιλογή σας, μήπως η καρδιά σας χτυπά μόνιμα εκεί και δε το ξέρετε;;; Η αλήθεια είναι πάντα συγκλονιστική! Οι ανάδρομες ενέργειες του σύμπαντος, παρέα με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας κάνουν να ξεπεράσετε το εγωισμό σας, να εκτεθείτε συναισθηματικά, να προσφέρετε αυτό το λίγο, για να λάβετε εκείνα τα πολλά! Το νου σας στις συνέπειες..!!! 

Τοξότης
Ερωτικά καβγαδάκια έχει τις μέρες αυτές, η επικοινωνία στα τάρταρα με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω. Όσο η Αφροδίτη αναπολεί το παρελθόν με τον ανάδρομο Άρη, άλλο τόσο εσείς θυμάστε εκείνες τις ενοχλητικές λεπτομέρειες, που έχει ο σύντροφός σας όλα αυτά χρόνια και τις προσπερνούσατε σα να μην τρέχει μια! Γιατί ξαφνικά εξοργίζεστε; Τι συνέβη; Ψαχουλεύει η Θεά την καρδιά σας όπως φαίνεται και δημιουργεί εξάψεις και αναμπουμπούλες! Επίσης το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, πολλά χάνονται στη μετάφραση, μέρες που όσο συναναστρέφεστε με τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα, άλλο τόσο θολωμένο το τοπίο μέσα στο μυαλό σας. Κανένας τρίτος δε θα σας φτιάξει την προσωπική σας τη ζωή! 

Αιγόκερως 💖
Μεταξύ μας είστε πολύ hot τις μέρες αυτές, σας βλέπουν σα λουκουμάκι ένα πράμα. Μην κοκκινίζετε, μπορεί να μη δίνετε σημασία εσείς, χλωμό το βρίσκω, αλλά λέμε τώρα, αλλά τραβάτε τα βλέμματα, τι να κάνουμε τώρα; Έχετε και έντονη προσωπικότητα! Το ξέρουμε πως λατρεύετε το χρήμα, πως είστε καριερίστες και εργασιομανείς, όμως για δυο, τρεις ημέρες το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς, τύπου πολύ φλερτ, πονηρές ματιές, ξαφνικές διεκδικήσεις, μεγάλη η έκπληξη, να μου το θυμάστε! Επιτρέπεται να γίνετε πεταλουδίτσες έτσι για το ψυχολογικό, αλλά μήπως οι προτιμήσεις σας είναι ολίγον απαγορευμένες; Οι ανάδρομες ενέργειες του σύμπαντος, δε φέρνουν νέες υπάρξεις στο διάβα σας, αλλά πολύ γνώριμες μάλιστα. Το νου σας!

Υδροχόος 💘
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τα λέει όλα, οπότε μη το κάνετε πιο δύσκολο το πράμα, αφού νιώθετε πολλά για ένα πρόσωπο, υπάρχει μπόλικη κρυμμένη αγάπη εκεί δα πέρα, καιρός να φανερωθείτε! Αυτό θέλει η Θεά! Η συνάντησή της με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, είναι η αιτία που θα αποζητήσετε μια ψυχή από το παρελθόν. Έχετε ανάγκη από εκείνη την αγάπη, εκείνον τον έρωτα, από θαυμασμό, από πολύ κανάκεμα και μόνο μια ύπαρξη μπορεί να σας το προσφέρει αυτό! Θα το στείλετε το μήνυμα, θα το μετανιώσετε στο λεπτό, αλλά αν εσείς δεν ανάψετε το πράσινο το φως, μην προσμένετε σε θαύματα! Αν και λατρεύετε το χάος, ζείτε μέσα από αυτό, τούτη τη φορά τα συναισθήματά σας, σας πονοκεφαλιάζουν ευχάριστα..!

Ιχθύες
Κατά πάσα πιθανότητα το μήνυμα να σας έρθει από κάποιον άσχετο και να ξαφνιαστείτε, το θέμα είναι να μη χαλάσετε τη ζαχαρένια σας και να μη ξεκινήσετε να κάνετε σενάρια φανταστικά και ονειροπαρμένα! Τρεις ανάδρομοι πλανήτες και μια Αφροδίτη στον Υδροχόο, πώς να είναι νορμάλ τα ερωτικά σας τα ζητήματα; Ή ακόμα και οι φιλικές σας οι σχέσεις; Και επειδή το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, καλό θα ήταν να το αποφύγετε, να όμως που το σύμπαν θα σας βάλει ακόμα και με το ζόρι στο χορό. Κάποιος τεστάρει τα συναισθήματά σας, τις αντοχές σας, μήπως είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο και δε το λέτε πουθενά; Ο ανάδρομος Άρης ψαχουλεύει τα ερωτικά σας μυστικά και δεν είναι καθόλου καλό αυτό! 

magicfariel

Φωτογραφία από Victoria_Watercolor από το Pixabay