Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Όταν το σύμπαν έχει κέφια! by MagicF’Ariel..

14/01 – 20/01/2023 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πιάσω υπολογιστή, να κάνω μια μικρή αποχή, να ξεκουράσω τα μάτια μου, δεν άντεξα η Ταυρίνα! Κυριακή πρωί, ο ουρανός συννεφιασμένος, ο ήλιος εμφανίζεται μαγικά, εξαφανίζεται κάπως έτσι, καφεδάκι, τζακάκι και ζωδιάκια! Η ζωή μου όταν βγω στη σύνταξη.. 😅! Γελάει το σύμπαν όλο..

Το Σαββατοκύριακο αυτό 14/01 – 15/01, είναι αφιερωμένο αστρολογικά στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο και στον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο! Όχι δεν αγαπιούνται, αντιθέτως έχουν πεισμώσει, ο εγωισμός έχει χτυπήσει ταβάνι, υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ τους! Αυτό σημαίνει πως τα ζώδια Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα βιώσετε παράξενα γεγονότα στην προσωπική και κυρίως στην ερωτική σας τη ζωή! Κάτι τελειώνει απρόβλεπτα, κάτι νέο ξεκινά το ίδιο! Πέφτουν κομήτες, οι ευχές έγιναν κάποτε, συνεπώς κύκλοι κλείνουν και κύκλοι ανοίγουν, μαγικά και αστραπιαία. 

Αύριο 16/01 η Σελήνη στον Σκορπιό, ας πούμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα, μιας που τα συναισθήματα σκοτεινιάζουν, γίνονται πιο εγωιστικά, υπάρχει πάθος, πείσμα, η επιθυμία της διεκδίκησης, τη μάχης, της επιτυχίας. Η νίκη και το έπαθλο. Συναισθήματα που υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις, οπότε καριέρα και έρωτας σε πρώτο πλάνο! Κάποιος υποφέρει, σωστά; Κάποιος μαζεύει πολύ συναίσθημα μέσα του, σωστά; Κάποιος φοβάται μήπως; 

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια φοβερή επιρροή που αφορά κυρίως τους καριερίστες. Εκείνους που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, που την έχουν πάνω από όλα, που ζουν για τη δουλειά τους. Όμως η επιρροή αυτή προκαλεί τέτοια συναισθήματα και σε νέους ανθρώπους, που δεν έχουν νιώσει ποτέ έτσι ξανά στη ζωή τους, το σύμπαν τους δίνει το έναυσμα να εξελιχθούν, να προοδεύσουν, να γίνουν πιο φιλόδοξοι από ποτέ, με τίμιο τρόπο! Πολύ σημαντικό αυτό! Κούτελο και ψυχή πρέπει να λάμπουν.. σαν τον Ήλιο!
Σε προσωπικό επίπεδο η επιρροή αυτή θέλει σίγουρα ξεκαθαρίσματα. Όποιος γκρίνιαξε, έσταξε το φαρμάκι του, πλήγωσε, είπε έστω και αθώα ψεματάκια, να γνωρίζει πως το σύμπαν του δίνει μια ευκαιρία ακόμα, να πει την αλήθεια, να αιτιολογήσει την κάκιστη συμπεριφορά του, να ζητήσει ένα συγγνώμη.. Με πράξεις, με ζεστή καρδιά.

Επιτέλους ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, μας τσάκισε η αλήθεια είναι, τον αγκαλιάζουν Ήλιος και Πλούτωνας και οι τρεις στον Αιγόκερω, οπότε τα μαντάτα είναι μια προαγωγή, νέα καθήκοντα, αύξηση εσόδων. Κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! Έρχεται το νέο.. θέμα χρόνου είναι και μέχρι τις 20/01!

Ο Ήλιος στον Υδροχόο από τις 20/01! Λαμπρές ημέρες.. έρχονται.. να μου το θυμηθείτε!

φιλάκια.. 💖


Κριός
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας και οι δυο από το ζώδιο του Αιγόκερου, επηρεάζουν τις ημέρες που θα έρθουν. Η καριέρα σας πάνω από όλα, δίνετε όλο σας το είναι προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα project, εντυπωσιάζετε με τη δυναμική σας και την αποφασιστικότητά σας τα πλήθη! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω επίσης, παύει να είναι ανάδρομος, συνεπώς θα καταφέρετε άφοβα να πείσετε με τα λόγια σας, ακόμα και τους πιο δύσπιστους της παρέας, σας θαυμάζουν! Και τα καλύτερα έρχονται!

Ταύρος
Όλο το σύμπαν επάνω σας, αυτή είναι η αλήθεια! Ερωτικά σκιρτήματα με απαγορευμένες υπάρξεις, ή με κάποιο πρόσωπο που ζει μόνιμα στο χάος! Μυστήριες σκέψεις με τη Σελήνη στον Σκορπιό, πραγματικά έντονες οι συγκινήσεις των ημερών. Το ευχάριστο είναι πως ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, σας βοηθούν να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και να μπει το νερό στο αυλάκι στη δουλειά. Ο Ήλιος στον Υδροχόο στις 20/01 σας κάνει δώρο έναν νέο επαγγελματικό τίτλο! 

Δίδυμος
Προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, συναναστρέφεστε με ανθρώπους που δε συμπαθείτε ιδιαίτερα. Δημόσιες σχέσεις για επαγγελματικούς λόγους, που ναι μεν αλλά! Το τερματίζετε όμως, γιατί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θέλει να σας παντρέψει και πώς θα συμβεί αυτό, αν δε βλέπετε το ταίρι σας; Και εκεί που πάτε να ηρεμήσετε, να πείτε το γνωστό let it flow, όπως πάνε και όπως έρθουν, εκεί ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σας φέρνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση! Ένα μπόνους ίσως; 

Καρκίνος
Προκειμένου το κούτελο να είναι καθαρό, φροντίστε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και ας μη σας περισσέψει φράγκο! Για ένα κούτελο ζούμε, remember? Μυστήριες ημέρες, σας επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο η Σελήνη στον Σκορπιό, συνεπώς αρκετοί θα αποζητήσετε τον έρωτα, την αγάπη, τις όμορφες τις στιγμές. Οι αγκαλιές και τα φιλιά σε πρώτη προτεραιότητα. Φτιάξτε κατάσταση, κεριά, μουσική, σοκολατάκια. Στείλτε εκείνο το μήνυμα που θα ανάψει φωτιές πάθους και λίγα λέω.. 

Λέων
Τι να ειπώ; Αρκετοί εκεί έξω βιώνετε μια τρελή κατάσταση σε ερωτικό επίπεδο, φρόντισαν η Αφροδίτη και ο Ουρανός, να σας μεταμορφώσουν σε αγρίμια! Η λέξη αντίο δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτά που θα ξεστομίσετε, στο σύντροφό σας, ή ακόμα και σε ένα συνεργάτη. Στάζει πολύ φαρμάκι η γλώσσα σας, ασυμμάζευτοι εντελώς! Μέχρι και τις 18/01 κάνετε σα λυσσασμένα Λιοντάρια! Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, ανταποδίδουν συμπεριφορές, οπότε μήπως να χαλαρώσετε λιγάκι;

Παρθένος
Επαγγελματικά τα άγχη σας και όχι μόνο! Αρκετοί Παρθένοι βιώνετε μια ιδιαίτερη κατάσταση, τύπου να αλλάξετε πόστο, να πάρετε μια προαγωγή, να εκτιμηθούν οι γνώσεις σας και ο κόπος σας φυσικά. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, φέρνουν αναμπουμπούλες στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στρέφουν όλο σας το ενδιαφέρον στην καριέρα σας και βάζετε σε δεύτερη μοίρα τα λοιπά. Φτιάχνετε δυνατή προσωπικότητα! 

Ζυγός
Μεταξύ μας ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, υπομονή λίγο ακόμα και ο Ερμής θα έρθει στα ίσα του και θα ξεμπλοκάρουν αρκετές από τις υποθέσεις σας. Αφροδίτη στον Υδροχόο, όπου να’ναι και ο Ήλιος θα βρίσκεται εκεί δα πέρα, όλα θα γίνουν στην ώρα τους και έτσι όπως πρέπει! Ανοίγουν οι δουλειές σας, λεφτά λαμβάνετε, υπάρχει σχέδιο. Μέρες που θέλετε να είστε τέλειοι σε οτιδήποτε φτιάχνετε. Βέβαια, το νου σας, αν λάβετε κάποιο μποναμά, μη το κάνετε βούκινο. Είναι μυστικό..

Σκορπιός
Είναι οι μέρες τέτοιες που συνέχεια ταξιδεύετε στο παρελθόν, σε διάφορα γεγονότα, μιας που τα σημάδια είναι αμέτρητα και κάποιες προκλητικές συμπεριφορές η αιτία! Κάποιες απαντήσεις γυρεύετε για να ξεκολλήσετε και να πάτε παραπέρα. Μην πέσετε στην παγίδα του σύμπαντος! Ας υποθέσουμε πως κάνετε για ακόμα μια φορά ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Τακτοποιήστε κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, ή θέστε τα όριά σας, τραβήξτε μια φούξια γραμμή! Δίχως ενοχές..

Τοξότης
Φαντάζομαι πως έχετε γκρινιάξει απίστευτα πολύ τις μέρες αυτές, για θέματα χρημάτων φυσικά, νιώθετε και λίγο το θύμα, το τερματίσατε αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Αλλάζετε σπίτι; Τα έξοδα κερασμένα; Λεφτά σας επιστρέφουν; Σας τα προσφέρουν ως δώρο; Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, σας προσφέρουν αυτά που γυρεύατε και προσμένουν τις δραστικές αλλαγές από μέρους σας. Μέρες που καταφέρνετε να εξηγήσετε όσα σας συμβαίνουν με απλά λόγια, νέτα – σκέτα. 

Αιγόκερως
Παίζει να σας ζητήσουν δανεικά και εννοείται πως αρνητική η απάντηση που θα δώσετε! Αυτό είναι αρκετό για να ανταλλάξετε μερικά πικρόχολα λογάκια με ανθρώπους που αγαπάτε. Αν και είναι μέρες που σουρτουκεύετε, το ρίχνετε έξω, γιατί αυτό θέλει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, αλλάζει λίγο το σκηνικό με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, η καριέρα σας πάνω από όλα, ωράρια εξαντλητικά, ο χρόνος πιέζει. Ηγετικός ο ρόλος σας πάντα, βαρύς ο τίτλος, γεμάτος από ευθύνες. Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Μέρες που σας μαλώνουν για τις προσωπικές επιλογές που έχετε κάνει κατά καιρούς, ίσως και να ακούσετε πολλές φορές, το πότε θα παντρευτείτε, πότε θα κάνετε παιδιά! Εξοργιστικό σωστά; Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σας έκλεισαν το ραντεβού με το πρόσωπο που αληθινά αγαπάτε. Από κει και ύστερα το πώς θα φιλτράρετε τα συναισθήματά σας είναι και πάλι επιλογή σας. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σας κάνουν αυστηρούς αλλά πολύ δίκαιους. Think before you..@#! 

Ιχθύες
Το παρελθόν ξανά χτυπά, έχει ήδη χτυπήσει, πάντως πολλές οι επαφές με πρόσωπα ξεχασμένα, που μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε έρωτας μεγάλος! Σε κάποιους σιγοκαίει η φλόγα, δεν έσβησε ποτέ, σε κάποιους πέρασε και δεν ακούμπησε, η σύγχυση όμως πολύ μεγάλη! Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σας ταρακουνούν για σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα. Σας χαλούν λίγο τη ζαχαρένια σας, αλλά πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Με ήρεμο τρόπο, έτσι;

magicfariel

Φωτογραφία από HANSUAN FABREGAS από το Pixabay