Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Το Ζώδιο του Υδροχόου και οι Ερωτικοί του σύντροφοι! by MagicF’Ariel..

Τολμώ λοιπόν να γράψω για τον Υδροχόο και τα ερωτικά του τα ζητήματα! Ρισκάρω να κάνω βουτιά στα βάθη της καρδιάς του και ότι θέλει ας προκύψει! Δε φοβάμαι τίποτα, τώρα πια..

Ο Υδροχόος καθώς όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ ανεξάρτητο πλάσμα, ένα ελεύθερο πουλί, που δύσκολα «σκλαβώνεται» στα δεσμά του γάμου, ακόμα και μιας σχέσης. Πνίγεται μόνο με τη σκέψη της υποχρέωσης, της καθημερινότητας, η ρουτίνα τον «σκοτώνει»! 



Αγαπά περισσότερο τα φιλαράκια του, τα έχει πάνω από όλα, παρά έναν ερωτικό σύντροφο. Αυτό είναι μια σκληρή αλήθεια για το πρόσωπο που αγαπά έναν ή μια Υδροχόο! Όσο υπέροχος είναι ένας Υδροχόος με τους φίλους του, άλλο τόσο δεν είναι με το φλερτ του ή το ταίρι του. Έτσι δείχνει τουλάχιστον, γιατί είναι το μοναδικό ζώδιο που ενώ φλέγεται η καρδιά του, δεν έχει τον τρόπο να το εκφράσει σε συναισθήματα. Παθαίνει έναν πανικό σε ρομαντζάδες, γλυκόλογα, στα σε αγαπώ και με αγαπάς! Στις πράξεις είναι λίγο καλύτερος, πετάει ένα ξεροκόμματο και προσμένει.. θαύματα! Βασικά πριν πάρει την απόφαση να μπλέξει συναισθηματικά με ένα πρόσωπο, όσο ερωτευμένος και αν είναι, όσο και αν φλέγεται ολόκληρος, ο Υδροχόος.. ως ζώδιο, μην παρεξηγηθούμε .. δίνει λίγα και καλά και προσμένει αντιδράσεις και τα πάντα όλα! Πολύ δίκαιο το βρίσκω.. 😅
Είναι όμως πιστός και τίμιος σύντροφος.

Πάθος και Υδροχόος απλά δεν υφίσταται! Ούτε καν! Όχι έτσι όπως το γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Έχει πάθος, μπόλικο μάλιστα που αφορά κυρίως τις φιλοδοξίες του, τις επιτυχίες του, εκείνο το «θαύμα» που όλοι θα μιλούν για αυτό, αιώνες! Πάθος ως ερωτικός σύντροφος; Αυτό είναι και το θέμα μας. Μάλιστα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Έχει πάθος, πώς δεν έχει, έχει πάθη, ιδιοτροπίες, ιδιαιτερότητες, είναι παράξενος εραστής. Εκδηλώνεται σαρκικά και όχι συναισθηματικά. Εκδηλώνεται με τρόπους πέρα κάθε φαντασίας. Βέβαια ένας Υδροχόος έχει το χάρισμα εκεί που ρέει το πάθος άφθονο, ξαφνικά παγετώνας. Παίζει μυστήρια με τις εποχές, είναι μυστήριος ερωτικός σύντροφος. Εκεί που θα παθιαστεί επικίνδυνα, είναι άμα προσπαθήσει κάποιος να αλλάξει την προσωπικότητα και τις συνήθειες ενός Υδροχόου! Άμα του περιορίσει τις ελευθερίες του, άμα κάποιος θελήσει να του κλέψει τον αέρα.
Οπότε όποιος αληθινά αγαπά έναν ή μια Υδροχόο, αγαπά όσα έχω αναφέρει ως τώρα και αποφεύγει τις υποδείξεις, τα πρέπει και τα μην. Αλλιώς εξαφάνιση ο Υδροχόος, μπουχός λέμε! 

Τι εστί Φλερτ για έναν Υδροχόο;;; 😂😂😂
Όπως είπαμε ένας Υδροχόος δεν είναι καθόλου εκφραστικός, ούτε συναισθηματικός, αντιθέτως ψυχρός και πολύ απρόβλεπτος. Είναι η φύση του τέτοια, τι να κάνουμε τώρα; Συνεπώς με το φλερτ δεν το έχει καθόλου. Είναι εκείνη η αδιάφορη προσωπικότητα, ανάμεσα στα πλήθη, που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, που καίει καρδιές, που αναστατώνει ψυχές, που στο τέλος απλά παιχνίδι να γίνεται.. καληνύχτα, χάρηκα, δε χάρηκα, this is the end! Θα φλερτάρει αληθινά με εκείνο το πρόσωπο που θα υπάρξει εγκεφαλική επικοινωνία. Που τα λόγια είναι περιττά, που τα μάτια μιλούν, τα λένε όλα, που η γλώσσα του σώματος είναι τόσο δυνατή, τόσο αυθόρμητη, τόσο αξεπέραστη, ναι αξίζει το φλερτ, αξίζει ..οδυνηρά αξίζει! Τον εξιτάρουν οι αυθόρμητες αντιδράσεις. Επεξεργάζεται τα δεδομένα. Κάτι πολύ δυνατό, σίγουρα θα συγκινήσει έναν ή μια Υδροχόο. Η εξαίρεση! Σε μια τέτοια περίπτωση ο Υδροχόος θα γοητευτεί, θα σαγηνευτεί, θα τρομάξει όμως, θα φοβηθεί. Τον τρομάζουν τα δυνατά, αχαλίνωτα συναισθήματα.

Για να συμβιώσει με κάποιον ένας ή μια Υδροχόος, το κλίμα μέσα στο σπίτι ναι μεν επιβάλλεται να είναι σταθερό, με ήθη, με αξίες, αλλά και «όσα παίρνει ο άνεμος»! Να είναι ένα θερμό σπιτικό, όχι όμως ζεστό, να νιώθει την θαλπωρή, αλλά να μπορεί να της ξεφύγει, παιχνιδιάρικα.. με νάζι. «Κρύο» σπίτι για πολλούς, ένα παλάτι από πάγο, για φανταστείτε το λιγάκι.. ποια ευαίσθητη ψυχή θα άντεχε.. σε ένα τόσο ψυχρό κλίμα; Για να δούμε; Ποια ψυχή; 

Εννοείται πως τίποτα δεν είναι απόλυτο, μιας που συμβάλλουν τόσοι πλανήτες και τόσοι συνδυασμοί στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του κάθε ανθρώπου. Για αυτό διαφέρουμε άλλωστε. Όμως ως ιδέα, έτσι ως άποψη.. μια ματιά δε βλάπτει.. 

Υδροχόος με Κριό
Μια σχέση παράξενη, όμως με απίστευτη ενέργεια! Λογικά υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, ο ανταγωνισμός είναι κάτι που εξιτάρει και τους δυο, έντονη σχέση, ίσως και με ημερομηνία λήξης. Ακούραστοι στην αρχή, αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δυο αποχωρεί.. 

Υδροχόος με Ταύρο ❤💥💘
Σχέση πολύ δυνατή, όμως με απίστευτο πείσμα! Τα συναισθήματα του Ταύρου συνήθως τρομάζουν τον Υδροχόο, όμως κατά βάθος του θεραπεύουν τη ψυχή. Μια σχέση αγάπης και μίσους, ίσως και αχαλίνωτου πάθους, μια κρύο και μια ζέστη!

Υδροχόος με Δίδυμο 
Ερωτική σχέση δε θα το έλεγα, περισσότερο φιλική, ίσως σαρκική, αλλά όχι σχέση – σχέση. Ψυχρός ο ένας, ψυχρός ο άλλος, πού να κάνουν χωριό; Είναι όμως καλοί φίλοι, τα λένε όλα και σίγουρα είναι ο ένας χρήσιμος για τον άλλον. Μπααα πολύ φίλοι!

Υδροχόος με Καρκίνο
Μια σχέση σκέτο δράμα! Ενώ του αρέσει του Υδροχόου η γλυκιά ψυχή του Καρκίνου, ξαφνικά ξεκινούν ζήλιες, ερωτήσεις, ανακρίσεις, εξαφανίζεται ο Υδροχόος. Μια σχέση αχαλίνωτου πάθους, με επεισόδια και εντάσεις, που κάποια στιγμή, the end! 

Υδροχόος με Λέων
Στην αρχή θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, υπάρχει έρωτας φοβερός και τρομερός, όμως στην πορεία ο Υδροχόος ξεχνιέται, οπότε το Λιοντάρι αποζητά ψήλους στα άχυρα. Όσο διασκεδάζει ο Υδροχόος με τις αντιδράσεις ενός Λέοντα, όλα καλά. Μετά όχι και τόσο..

Υδροχόος με Παρθένο
Δε θα έλεγα πως υπάρχει ιδιαίτερη επαφή! Κανείς από τους δυο δεν είναι εκφραστικός, έχουν επιβλητική προσωπικότητα, οπότε πιο πολύ μου κάνει μια σχέση φουλ στον εκνευρισμό και στα ξεσπάσματα. Μακριά και αγαπημένοι και ένα hello, είναι αρκετά. 

Υδροχόος με Ζυγό 💖💕💘
Είναι η ιδανική σχέση! Το όνειρο ίσως και των δυο. Ζώδια του αέρα, που αγαπούν την ελευθερία τους, τα ταξίδια και την όμορφη ζωή. Ο ένας ψυχρός, ο άλλος συναισθηματικός, αλλά πάνω σε μια αέρινη βάση. Πιο τέλεια σχέση, δε γίνεται! Ο γάμος, υφίσταται ως ιδέα!

Υδροχόος με Σκορπιό ❤💥💘
Μια σχέση φουλ στο πάθος και στην ένταση! Ναι μεν υπάρχει χημεία, έχουν απίστευτη τηλεπαθητική σύνδεση, νιώθουν ο ένας τον άλλον, το θέμα του ποιος θα έχει το πάνω χέρι και τον τελευταίο λόγο, είναι σοβαρό και πολύ εκνευριστικό. Ανεξήγητα μαγική θα έλεγα..

Υδροχόος με Τοξότη
Όχι και τόσο εύκολη σχέση, μιας που και οι δυο προτιμούν την ελευθερία τους, την ανεξαρτησία τους και τελικά ποιος θα μείνει στο σπίτι για τα γνωστά; Ζευγάρι που ίσως και να επιβιώσει από απόσταση, αλλά ποτέ με κοινή έδρα. Φίλοι με λίγο έρωτα.. 

Υδροχόος με Αιγόκερω ❤💕🔥
Δύσκολη σχέση με πολύ πάθος! Σκληροί και μη εκφραστικοί τύποι και οι δυο, προτιμούν να μιλούν με τη γλώσσα του σώματος. Οι πράξεις είναι η υπέρτατη απόδειξη της αγάπης που έχουν ο ένας για τον άλλον. Τα γλυκανάλατα δεν είναι στα πλάνα, τα καυτά φιλιά όμως είναι!

Υδροχόος με Υδροχόο 💕💦💗💘
Μια σχέση «Όσα παίρνει ο άνεμος», μυστήρια στα σίγουρα, απίστευτα εγκεφαλική. Δημιουργική σχέση, μιας που τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον, κάπως πρέπει να εκτονωθούν. Υπάρχει αλληλοθαυμασμός και απίστευτη κατανόηση. 

Υδροχόος με Ιχθύ
Ανυπόφορη σχέση, επικίνδυνη ίσως, μιας που ο Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητος, καλύπτει και τους δυο. Ο ένας φεύγει, ο άλλος ρωτά, πού πας; Για ένα αθώο φλερτ γιατί όχι, για μια γλυκιά φιλία, επίσης γιατί όχι, αλλά για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, ούτε καν!

magicfariel

Φωτογραφία από Dorothe από το Pixabay