Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Γλυκαίνει η ατμόσφαιρα με την Αφροδίτη στους Ιχθύες! by MagicF’Ariel..

27/01 – 20/02/2023 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε, αλλά ποτέ δε χανόμαστε, το σύμπαν φροντίζει για αυτό, κάθε φορά, με τον πιο μαγικό τρόπο. Ξεχάστηκα η αλήθεια είναι, ίσως και επίτηδες μιας που η Αφροδίτη στον Υδροχόο.. δεν αγγίζει έναν Ταύρο σε καμία περίπτωση! Η μια καρδιά είναι μπλε από το κρύο και η άλλη κατακόκκινη από τη ζέστη.. 😅! Έρωτας..

Προφανώς με βάρεσε ήδη το ταξίδι της Αφροδίτης προς τους Ιχθύες, καλά δε ξέρω τι ώρα θα φτάσει, αλλά μια βουτιά σε ένα φουλ ρομαντικό τοπίο, την έκανα στα ξαφνικά! Απρόβλεπτα! Με χτύπησε το νάζι της.. και κάπως έτσι θυμήθηκα τη magicfariel.. τον λόγο της ύπαρξής της, τον δημιουργό της, την έμπνευσή της, πω πω .. οι αλήθειες μου! 




Και που λέτε από αύριο η Αφροδίτη στους Ιχθύες, το σκηνικό αλλάζει, είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικό, πιο γλυκό. Οι μέρες είναι ωραίες, για συναντήσεις, με πρόσωπα από το παρελθόν, με φιλαράκια από τα παλιά, ίσως και με παλιές αγάπες που έσβησαν στα ξαφνικά! Τα Λιοντάρια κάνουν τη διαφορά, δε ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Θα δείξει.. Ωραίες ημέρες για ταξιδάκια, σουαρέ, για μπόλικη ανταλλαγή συναισθημάτων, έχουμε ανάγκη να αγαπήσουμε, να αγαπηθούμε, να χωθούμε σε μια αγκαλιά. Όλα αυτά θα γίνουν, αν και ο Άρης από τους Διδύμους, θα προσπαθήσει να αναστατώσει την Αφροδίτη και να ταράξουν εμάς τους κοινούς θνητούς. Συνηθισμένοι στα χιόνια, σωστά;

Ο Ποσειδώνας είναι ο κρυφός πρωταγωνιστής των ημερών. Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, να αγκαλιάσει την Αφροδίτη, να ονειρευτούν παρέα, την ιδανική σχέση, το όμορφο σύντροφο, την ονειρεμένη τη σπιτική ζωή, το μέλλον κοινό.. πω πω πω! Συνεπώς μέχρι και τις 20/02 οι σχέσεις φτιάχνουν, φέτος ο φτερωτός άγγελος του Έρωτα, έχει την τιμητική του, έχει την εύνοια του σύμπαντος! Να προσμένουμε σε ερωτικά θαύματα.. λέω.. 😍 

φιλάκια.. 


Κριός
Μπελάδες σας φέρνει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες! Μπουρίνια στις σχέσεις σας, ταιριάζει με το σκηνικό του καιρού. Και ενώ μέχρι σήμερα όλα βαίνουν καλώς, ξαφνικά θυμάστε το ένα και το άλλο, κλείνεστε στον εαυτό σας και αφήνετε τα σκοτεινά συναισθήματά σας, να σας παρασύρουν σε παράλογες συμπεριφορές. Προφανώς τις μέρες αυτές, κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν. Υπομονή και ψυχραιμία ως τις 20/02!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας κάνει έξω καρδιά, ωραίες μέρες για να κάνετε κάμποσα σουαρέ στο σπίτι, ή σε κάποιο άλλο μέρος, πάντως ασυμμάζευτοι κοινωνικά, από όλες τις απόψεις! Ο αυθορμητισμός σας, ίσως και να φέρει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους σας, καλό είναι να έχετε το νου σας, να μη ξεπερνάτε τα όρια και τα δικά σας και των άλλων! Ίσως και να σας κάνει ένα γνώριμο πρόσωπο μια ερωτική εξομολόγηση. Ύποπτο..! 

Δίδυμος
Έρχεται εκείνη η πολυπόθητη επαγγελματική πρόταση, τη φέρνει η Αφροδίτη.. να τσουπ και έφτασε. Βέβαια, είναι πονηρή η άτιμη, σας μπλέκει σε περιπέτειες, επικοινωνιακές, ερωτικές, σας μπερδεύει, τύπου τι θέλει να σας πει ο ποιητής; Να γοητεύεστε από τις νέες γνωριμίες, όμως μέχρι εκεί. Όσοι ήσασταν έτοιμοι να πείτε το ναι σε μια πρόταση γάμου, ή ακόμα και συμβίωσης, ίσως και να κάνετε πίσω μέχρι και τις 20/02! Αμφιβολίες του νου.. 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη τις πρώτες μέρες της στους Ιχθύες, σας έχει μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Έρωταςςςς .. Τραγουδήστε τον, γευτείτε τον, απολαύστε την κάθε στιγμή.. Όμως ακολουθούν ερωτικά καβγαδάκια, μια απίστευτη ασυνεννοησία και το χαλάτε λίγο το όνειρο. Να όμως που επιμένει η άτιμη, σας θέλει μέσα στα μέλια, συνεπώς, μέχρι και τις 20/02 ανήκετε στους τυχερούς της παρέας. Λαμβάνετε σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας!

Λέων
Όσοι έχετε κοινό ταμείο με το σύντροφό σας, να ξέρετε πως τις πρώτες μέρες η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θα σας τα κάνει λίγο μπάχαλο. Αρκετοί θα τρέξετε να καλύψετε το κενό για να αποφύγετε τις ύποπτες ερωτήσεις! Ο Άρης όπως φαίνεται θα ξεσκεπάσει τις αταξίες σας, συνεπώς ερωτικά καβγαδάκια για το χρήμα στα προσεχές. Η Αφροδίτη προκειμένου να σας φτιάξει ερωτικά σας ταξιδεύει στο παρελθόν! Σε εκείνο το χθες φουλ στο πάθος!

Παρθένος
Μια κρύο και μια ζέστη! Σκωτσέζικα ντουζ σας κάνει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες! Και ενώ σας ξεκινά γλυκά, είστε από τους τυχερούς που είστε μέσα στα μέλια και στα σορόπια, πιο love.. δεν υπάρχει, ξαφνικά μπαίνει σφήνα ο Άρης και love is a battlefield! Φοβερό τραγούδι.. Τέλος καλά, όλα καλά, ένα μαύρο συννεφάκι απλά πέρασε από επάνω σας. Φουλ στο πάθος και στον έρωτα, είστε έτοιμοι να ζευγαρώσετε! Έχετε χρόνο ως τις 20/02!

Ζυγός
Η καριέρα σας πάνω από όλα, τέτοια θέλει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες για εσάς. Συνεπώς αρκετοί καβαλάτε το καλάμι.. και ξαφνικά εσείς είστε και κανείς άλλος. Αυτό βέβαια, δεν αρέσει στους ανθρώπους σας, κυρίως στο σύντροφό σας, οπότε να το προσμένετε το ξαφνικό, μπούρου – μπούρου..!? Άτακτους σας θέλει η Θεά, λίγο φλερτ από δω και λίγο φλερτ από εκεί δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Απογείωση ή προσγείωση; Ιδού η απορία!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως θα βλέπετε καρδούλες τις μέρες αυτές, οπότε γιατί όχι; Γίνεστε αισθηματίες, αγαπάτε, το δείχνετε, σας αγαπούν, σας το δείχνουν με το παραπάνω, πάει σας έλιωσε η Αφροδίτη από τους Ιχθύες! Καλά προσωρινό είναι, μιας που ο Άρης σίγουρα θα σας «φουντώσει» με κάτι, αλλά αυτό είναι και το αλατοπίπερο της ζωής! Επιλέγετε μια αγκαλιά που έχει να προσφέρει όλα τα συναισθήματα του κόσμου.. Γλυκαίνει το τοπίο.

Τοξότης
Καιρός να ταξιδέψετε στα πάτρια εδάφη, να θυμηθείτε τις ρίζες σας. Σε πρώτο πλάνο τα παιδικά σας τα χρόνια, εκείνο το μια φορά και έναν καιρό, ε λοιπόν η Αφροδίτη από τους Ιχθύες έχει σκοπό να σας τα προσφέρει όλα στο πιάτο. Από μια είστε μέσα στις γλύκες και στον ενθουσιασμό, από την άλλη ξεφεύγετε λιγουλάκι, δε χρειάζεται να θυμηθείτε τα πάντα όλα! Πολλά πρόσωπα επιδιώκουν να σας συναντήσουν, ας είστε όμορφοι!

Αιγόκερως
Let’s get together.. right now.. θα το τραγουδήσετε πολλές φορές, όσο η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύες! Προετοιμάστε την γκαρνταρόμπα σας, γιατί θα ξεπορτίσετε μπόλικες φορές, η παρουσία σας απαραίτητη και για καλό σκοπό. Μέρες που αρκετοί θα τσιλημπουρδήσετε από δω και από εκεί, όχι και τόσο συνετό για μια προσωπικότητα σαν και εσάς! Το καλύτερο σας το φιλά η Αφροδίτη για το τέλος.. Έχετε ραντεβού hot – hot! Σουλουπωθείτε!

Υδροχόος
Όλος ο ντουνιάς αγαπά με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, εσείς το μυαλό σας στο χρήμα! Ευτυχώς γεμίζει το σακούλι, αλλά σας πιάνουν κάτι υπαρξιακά, οπότε ένα shopping therapy άκρως απαραίτητο ή όχι και τόσο; Όπως φαίνεται η Αφροδίτη βάζει το χέρι σας βαθιά στην τσέπη, ξεπερνάτε τα όρια και συγχρόνως γκρινιάζετε γιατί δεν έρχεται το χρήμα; Του λωλού μήπως; Ξέσπασμα της εποχής; Το νου σας, μη το τραβήξετε στα άκρα.. από ρομάνς πώς πάτε;

Ιχθύες
Και που λέτε σας χτυπά κατακούτελα η Αφροδίτη με το καλημέρα! Σας υπνωτίζει με το άρωμά της. Το χάνουμε το κορμί, να είστε σίγουροι για αυτό. Ερωτικό φουλ το σενάριο, αλλά μερικές φορές και δίχως έρωτα.. υπάρχει μαγεία, της φαντασίας, εκείνου του ονείρου.. Και πουφ πέφτετε από το ροζ το συννεφάκι για λίγες ημέρες, κάποιος κάτι σας λέει και εσείς απλά δεν τον ακούτε. Κάτι πολύ μυστήριο θα ζήσετε ως και τις 20/02! Omg!

magicfariel

Φωτογραφία από HANSUAN FABREGAS από το Pixabay